بدون شرح!!
.
.
.
خدایا یک دقیقه سکوت میکنم به احترام کسانی که از درد
بی کسی مردند……….
خدایا اگر یک دقیقه سکوت کم است بگو چند دقیقه سکوت کنم؟ لطفا کار دیگری از من نخواه
==============================================================================================
همه ی آدمها برابرند.
اما ثروتمندان محترم ترند.!!!!!!
راستی تو نمیدونی چرا؟؟؟؟
==========================================================================================
خط فقر دقیقا همین جاست.
فاصله ای هم با ما ندارد. درست زیر پای ماست.
خط فقر، خطی فرضی است ما بین بتن یک پل
زیر آن خوابیدن و از آن عبور کردندجمعی ناگهان از بالای آن میروند و جمعی زیر آن از چشم ها پنهان می مانند و شاید اصلا به حساب هم نیایند
=========================================================================================
همه شب نماز خواندن،همه روز روزه بودن / هـمـه سالــه از پـی حـج، سفــر حجـاز کـردن
زمدینــه تا بـه کعبــه، سـر و پـا بـرهنــه رفتـن / دو لـب از بـرای لبیکــ بـه گفتــه بـاز کـردن
شب جمعـه هـا نخفتـن ، به خــدای راز گفتـن / ز وجــود بـی نیــازش، طلـب نیـــاز کــردن
به مساجـد و معابـد، همه اعتکاف کردن / ز ملاهـی و مناهی، همـه احتـراز کردن
به خدا قسم که کس را، ثمر آنقدر نبخشد / که به روی مستمندی ، در بسته باز کردن
=====================================================================================
جامعه دو طبقه دارد:۱: طبقه ای که می خورد و کار نمی کند ۲: طبقه ای که کار می کند و نمی خورد!
===================================================================================
کدخدا,راه زن
شگفتا !
رد پای دزد دهکده ی ما بر روی برف
چقدر شبیه چکمه های .......!!
=======================================================================================
****بیخودی پرسه زدیم صبحمان شب بشود
بیخودی حرص زدیم سهم مان کم نشود
ما خدا را با خود سر دعوا بردیم و قسمها خوردیم
و حقیقتها را زیر پا له کردیم
و چقدر حظ بردیم که زرنگی کردیم****
.
.
.
خدایا یک دقیقه سکوت میکنم به احترام کسانی که از درد
بی کسی مردند……….
خدایا اگر یک دقیقه سکوت کم است بگو چند دقیقه سکوت کنم؟ لطفا کار دیگری از من نخواه
==============================================================================================

همه ی آدمها برابرند.
اما ثروتمندان محترم ترند.!!!!!!
راستی تو نمیدونی چرا؟؟؟؟
==========================================================================================

خط فقر دقیقا همین جاست.
فاصله ای هم با ما ندارد. درست زیر پای ماست.
خط فقر، خطی فرضی است ما بین بتن یک پل
زیر آن خوابیدن و از آن عبور کردندجمعی ناگهان از بالای آن میروند و جمعی زیر آن از چشم ها پنهان می مانند و شاید اصلا به حساب هم نیایند
=========================================================================================

همه شب نماز خواندن،همه روز روزه بودن / هـمـه سالــه از پـی حـج، سفــر حجـاز کـردن
زمدینــه تا بـه کعبــه، سـر و پـا بـرهنــه رفتـن / دو لـب از بـرای لبیکــ بـه گفتــه بـاز کـردن
شب جمعـه هـا نخفتـن ، به خــدای راز گفتـن / ز وجــود بـی نیــازش، طلـب نیـــاز کــردن
به مساجـد و معابـد، همه اعتکاف کردن / ز ملاهـی و مناهی، همـه احتـراز کردن
به خدا قسم که کس را، ثمر آنقدر نبخشد / که به روی مستمندی ، در بسته باز کردن
=====================================================================================

جامعه دو طبقه دارد:۱: طبقه ای که می خورد و کار نمی کند ۲: طبقه ای که کار می کند و نمی خورد!
===================================================================================

کدخدا,راه زن
شگفتا !
رد پای دزد دهکده ی ما بر روی برف
چقدر شبیه چکمه های .......!!
=======================================================================================
****بیخودی پرسه زدیم صبحمان شب بشود
بیخودی حرص زدیم سهم مان کم نشود
ما خدا را با خود سر دعوا بردیم و قسمها خوردیم
و حقیقتها را زیر پا له کردیم
و چقدر حظ بردیم که زرنگی کردیم****