*خداوند همه جا هست*

nazi khanom

عضو جدید
این یکی عالی بود:عجیب است که پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم ، بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری ! ، بعد از چند روز به دوستی ، بعد از چند ماه به همکاری ، بعد از چند سال به همسایه ای ... اما بعد از یک عمر به خدااعتماد نمی کنیم

kimiaye_hasti

عضو جدید
وَ مــا سَقَـطَ مِن وَرَقــۀ اِلّا یَعلمُهــا...!

هیچ برگی از درخت نمی افتد... مگر... به اذن خدا...! :w27::w27::w27:

اگه وجود خدا "بــاورت
" بشه....

خدایا یه نقطه میزاره زیرش "یــاورت" میشه...

خدایا بی پناهم...
زتو جزتو نخواهم...
اگر عشقت گناه است...
ببین غرق گنــاهم...!

اگر تنهاترین تنها شوم...
باز هم خدا هست...
خدا جایگزین همه نداشته هاست...!

(دکترشریعتی)

بچه ها حتما اینو ببینید....

آخرین ویرایش:

نفس شیمی

عضو جدید
وَ مــا سَقَـطَ مِن وَرَقــۀ اِلّا یَعلمُهــا...!

هیچ برگی از درخت نمی افتد... مگر... به اذن خدا...! :w27::w27::w27:

اگه وجود خدا "بــاورت
" بشه....

خدایا یه نقطه میزاره زیرش "یــاورت" میشه...

خدایا بی پناهم...
زتو جزتو نخواهم...
اگر عشقت گناه است...
ببین غرق گنــاهم...!

اگر تنهاترین تنها شوم...
باز هم خدا هست...
خدا جایگزین همه نداشته هاست...!

(دکترشریعتی)

بچه ها حتما اینو ببینید....

آمیننن
خیلی عالی بود مرسی

aida22

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا را دوست بداریم ...همانگونه که او دوستمان دارد
ممنون خیلی عالی بود:w27:

نفس شیمی

عضو جدید
کدام آفریده ات را بیشتر دوست داری ؟ (و فی مناجاة موسی علیه السلام أ ی رب أ ی خلقک أ حب إ لیک قال من إ ذا أ خذت حبیبه سالمنی ). موسی علیه السلام در مناجات با خدا عرض کرد: خدای من ! کدام آفریده ات را بیشتر دوست می داری ؟ فرمود: آن کس را که چون محبوبش را از او بگیرم با من آشتی باشد.
خداوند دل غمناک را دوست دارد
قال علی بن الحسین علیه السلام : (إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ کُلَّ قَلْبٍ حَزِینٍ وَ یُحِبُّ کُلَّ عَبْدٍ شَکُورٍ). امام سجّاد علیه السلام فرمود: خداوند هر دل غمناک و هر بنده سپاسگزار را دوست دارد.

نفس شیمی

عضو جدید
دل خدا دوست
قال امیر المؤ منین علی علیه السلام : (القلب المحب لله یحب کثیرا النصب لله و القلب اللاهی عن الله یحب الراحة فلا تظن یا ابن آدم إ نک تدرک رفعة البر بغیر مشقة فإ ن الحق ثقیل مر). امام علی علیه السلام فرمود: دلِ خدادوست ، رنج و سختی در راه خدا را بسیار دوست می دارد و دل بی خبر از خدا، راحت طلب است . پس ، ای پسر آدم ! گمان مبر که بی رنج و سختی به مقام رفیع نیکوکاری دست یابی ؛ زیرا که حق سنگین و تلخ است

نفس شیمی

عضو جدید
خدا دوست کسی است که دوستش بدارد
خداوند تعالی به داود علیه السلام وحی فرمود: ای داود! به بندگان زمینی من بگو: من دوست کسی هستم که دوستم بدارد و همنشین کسی هستم که با من همنشینی کند و همدم کسی هستم که با یاد و نام من انس گیرد و همراه کسی هستم که با من همراه شود، کسی را بر می گزینم که مرا برگزیند و فرمانبردار کسی هستم که فرمانبردار من باشد. هر کس مرا قلباً دوست بدارد و من بدان یقین حاصل کنم ، او را به خودم بپذیرم و چنان دوستش بدارم که هیچ یک از بندگانم بر او پیشی نگیرد. هر کس براستی مرا بجوید بیابد و هر کس جز مرا بجوید مرا نیابد. پس - ای زمینیان ! - رها کنید آن فریبها و اباطیل دنیا را و به کرامت و مصاحبت و همنشینی و همدمی با من بشتابید و به من خوگیرید تا به شما خوگیرم و به دوست داشتن شما بشتابم .

نفس شیمی

عضو جدید
سخن گنجشک ، حضرت سلیمان (ع ) را متأثّر نمود روایت شده که : حضرت سلیمان علیه السلام گنجشکی را دید که به همسرش می گوید: چرا از من دوری می کنی و حال آنکه اگر بخواهم کاخ سلیمان را به نوکم گرفته و به دریا می افکنم . حضرت سلیمان علیه السلام خندید و او را نزد خود فرا خواند و فرمود: آیا تو را یاری این کار هست که می گویی ؟ گنجشک گفت : مرد گاهی نزد همسرش خود را جلوه می دهد. (دوست و عاشق بر آنچه می گوید سرزنش نمی شود.) حضرت سلیمان علیه السلام به گنجشک ماده فرمود: چرا شوهرت را از خود می رانی ؟ گنجشک ماده گفت : ای پیامبر خدا! او دوست من نیست و صرفاً ادّعای دوستی می کند، زیرا غیر من دیگری را نیز دوست دارد. سخن گنجشک مادّه حضرت سلیمان علیه السلام را متأ ثّر نمود و سخت گریان گشت و چهل روز از مردم کناره گرفت و از خداوند خواست که دلش را پر از مهر خدا کند و مهر دیگران را از دل وی ببرد.
صدای تو بر من مخفی نیست آنگاه که حضرت داود علیه السلام به حج آمد چون به عرفات حاضر شد و کثرت مردم را در عرفات مشاهده کرد، بالای کوه رفت و تنها مشغول دعا و راز و نیاز شد. چون از مناسک حج فارغ شد، جبرئیل به نزد او آمد و گفت : ای داود! پروردگارت می فرماید: چرا بالای کوه رفتی ؟ آیا گمان کردی که صدائی به سبب صدای دیگر بر من مخفی می گردد؟ سپس جبرئیل داود را به سوی (جدّه ) و از آنجا او را به دریا بُرد تا رسید به سنگی و آن را شکافت ، ناگاه در آن سنگ کرمی ظاهر شد، آنگاه جبرئیل گفت : ای داود! پروردگارت می فرماید که : صدای این کرم را در میان این سنگ در قعر این دریا می شنوم و غافل نیستم ، تو گمان کردی که صداهای بسیار، مانع شنیدن صدای تو می شود؟

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بخش پنجم

بخش پنجم

دعا خدا را به سوی ما نمی کشد ، بلکه ما را به سوی او می کشاند

رهایی از ترس یک راه بیشتر ندارد: تبدیل ترس به ایمان اسکاول شین

دوستدار دین باش تا پاک و راست گردی زرتشت

پیمان شکنی یکی از شاخه های دروغ است.زرتشت

زندگی شما وقتی زیبا و شیرین خواهد شد، که پندارتان، کردارتان و گفتارتان نیک باشد.زرتشت

خداوند این جهان زیبا را برای شادی انسان در مسیر نیک آفریده است .زرتشت

دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از آنو همیشه قسمتی از غم دیگران باش نه دلیل آن.زرتشت

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بخش ششم:آیاتی از قران کریم

بخش ششم:آیاتی از قران کریم

آن خدايي که آدمي را از خون بسته (که تحول نطفه است) بيافريد.
بخوان و (بدان که) پروردگار تو کريم‌ترين کريمان عالم است.
آن خدايي که بشر را علم نوشتن به قلم آموخت.
به آدمي آنچه را که نمي‌دانست تعليم داد.
راستي که انسان سرکش و مغرور مي‌شود.
چون که خود را در غنا و دارايي ببيند. علق آیه ۲- ۷

و هرگز عهد الهی را با قیمت کم معامله نکنید. نحل آیه

پس به ياد من باشيد تا به ياد شما باشم. بقره آيه ۱۵۲

از رحمت خدا نا امید مباشید که جز کافر هیچ کس از رحمت خدا نا امید نیست. یوسف آیه ۸۷

بندگان مرا آگاه ساز که من بسيار آمرزنده و مهربانم. حجر آیه ۴۹

مؤمنان بايد تنها بر خدا توکل کنند. آل عمران آیه ۱۶۰

مرا بخوانید تا به شما پاسخ دهم . غافر آیه ۶۰

بسا چیزى را ناخوش داشته باشید كه آن به سود شماست و بسا چیزى را دوست داشته باشید كه به زیان شماست، و خدا مى‏داند و شما نمى‏دانید. بقره آیه ۲۱۶

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تازه داشتم می فهمیدم که فهم من چقدر کمه !
اتم تو دنیای خودش حریف صد تا رستمه !
گفتی ببند چشماتو وقت رفتنه !