خبر مرگ

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروز رفته بودم به زیارت اهل قبور:cool:
دیدن قبرهای خالی چه حالی داشته انگار آماده ی بلعیدن آدما بودن:cry:
راستش وقتی به مهربانی و بزرگی خدا فکر می کنم دوست دارم زودتر برم پیشش اما وقتی به پروندهام فکر می کنم یکم می ترسم شاید هم خجالت می کشم :redface:

Die for Life

اخراجی موقت
از دوستان متشکرم ولی منظور کارهایی است که تو این 24 ساعت تو اولویته!!!!!!!!

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طلب حلالیت از کسایی که ناراحتشون کردیم و ادای حق الناس و بعدشم خلوت کردن با خدا.

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول حلالیت میطلبم مخصوصا از مامان و بابام یکم خواهر و برادرم رو نصیحت میکنم بعد چند ساعت رو با عشقم میحرفم بعدش یه نامه واسه عشقم و یه وصیت نامه واسه خانواده ام مینوسم بعد میرم بیرون و چند دقیقه مونده به مرگم میرم یه جای بلند وامیستم و فریاد میزنم آی آدمام من که دارم میرم اما تو رو خدا شما مثل من به خدا بی معذرفتی نکنید هوای اونی که همیشه هوامون رو داشته داشته باشید نذارید ایران ور ازمون بگیرن ایران یعنی خون هزاران لاله سرخ جووونا شما میخواهید ایران رو بسازید العان وقتشه الافی بسته داد کیزنم ایهاالناس قدر دوستاتون رو بدونید و در آخر میگم مردم عشق مقدسه نه بازیچه ی دست من و شما عاشق شدن لیاقت میخواد تا خواطر خواهد یه خوشتیپ شدید فکر نکنید عاشقید بعد لبخند میزنم و میمیرم

spow

اخراجی موقت
اول حلالیت میطلبم مخصوصا از مامان و بابام یکم خواهر و برادرم رو نصیحت میکنم بعد چند ساعت رو با عشقم میحرفم بعدش یه نامه واسه عشقم و یه وصیت نامه واسه خانواده ام مینوسم بعد میرم بیرون و چند دقیقه مونده به مرگم میرم یه جای بلند وامیستم و فریاد میزنم آی آدمام من که دارم میرم اما تو رو خدا شما مثل من به خدا بی معذرفتی نکنید هوای اونی که همیشه هوامون رو داشته داشته باشید نذارید ایران ور ازمون بگیرن ایران یعنی خون هزاران لاله سرخ جووونا شما میخواهید ایران رو بسازید العان وقتشه الافی بسته داد کیزنم ایهاالناس قدر دوستاتون رو بدونید و در آخر میگم مردم عشق مقدسه نه بازیچه ی دست من و شما عاشق شدن لیاقت میخواد تا خواطر خواهد یه خوشتیپ شدید فکر نکنید عاشقید بعد لبخند میزنم و میمیرم

:eek::eek::biggrin::biggrin::que::que::warn::warn:

Atena-t67

عضو جدید
اگه قرار باشه 24 ساعت دیگه بمیرم سعی می کنم به مامان و بابام بفهمونم که مردن برام بهتربن آرزوس و راضیشون کنم که غصه نخورن برام...

• Like
واکنش ها: spow

pink girl

عضو جدید
کاربر ممتاز
1 ساعت اول رو ميشينم گريه مي كنم چون شوك بزرگيه ...:cry:
23 ساعت بعد رو هم ميرم صفا سيتي .:w33::w14::w33::w18::smoke::w11::w34::w32:

بالا