خبررررررررررررررررررررررر ررر دست اول

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین تلویزیون ایران خیلی وقته داره با این سریالهاش گند میزنه چیز جدیدی نیس که بخوان براش سر و کله بشکونن:w12:
قبول دارم که خیلی وقته داره گند میزنه. ما باید چیکار کنیم اعتراض باید بکنیم یا با ساکت بودنمون اونا را تشویق کنیم و اونا هم بگند عجب ..... بودن اینا دیگه:mad:
سر و کله شکوندن نمیخواد فقط بذار متوجه بشند که ملت ما میفهمند:thumbsup:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا هم دیگه شورشا در آوردن.....................
آخه شمام.........شومام تلفظ نشه.....................
نمیدونم..........کجا ........کوجا تلفظ نشه چی مشه

خطاب حرفای من به همون مردم اصفهانی بود!:w12:
مگه تو اصفهانیی؟
مگه تو معترضی؟

بازم قضیه سیاسی شد!:w22:

من تا حالا دعوایه چن تا دختر با همو ندیدن، عقده شده باسم.. یکم دعوا کنین ببینم چجوریاست:D

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول دارم که خیلی وقته داره گند میزنه. ما باید چیکار کنیم اعتراض باید بکنیم یا با ساکت بودنمون اونا را تشویق کنیم و اونا هم بگند عجب ..... بودن اینا دیگه:mad:
سر و کله شکوندن نمیخواد فقط بذار متوجه بشند که ملت ما میفهمند:thumbsup:

بابا ملت اینقد مشکل دارنا کی حال داره بشینه سریالای داخلو نیگا کنه، بشین prison break, lost, fringe از این چیزا ببین عزیزه من ، بریونیم بخور سوسه شم واسه ما بیا، نوش جونت:gol:

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه به قران.. همینجور حوصلم سر رفته بود گفتم بیام اینجا یه اختلاطی با دوستان بکنیم، خوب باشه اصن دیگه من هیچی نمیگم:razz:
بردیا جان اصفهانیا مهمون نوازند قدم شما هم روی چشم اینجا تاپیک خودته (البته با اجازه صاحب خونه).:gol:اگه شما چیزی نگی پس کی اسپم کنه:D

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کسی یه چند تا مشکل داره که زیاد هم مهم نیست و حل و فصل میشه.
در مورد این اعتراض هام باید عرض کنم که اگه خود هنرمندان شریف اصفهان دست بکار بشن و فیلمهای اصیل و سریالهای تاپ بسازند دیگه مجبور نمیشن این مشکلاتو داشته باشند.

السلام علیک و رحمت الله، براد کجایی شما پیدات نیست، کلی واست برنامه داشتیما
همچین میگی سریال تاپ، برادر من اخه وقتی سانسور شدید تو مملکته فیلنامه نویس دنبال این چیزا نمیره که میره افراطی ها، پسر ادم دختر حوا از این چیزا میسازه، از وضعیت سینمایه ایران بی خبریا

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
بردیا جان اصفهانیا مهمون نوازند قدم شما هم روی چشم اینجا تاپیک خودته (البته با اجازه صاحب خونه).:gol:اگه شما چیزی نگی پس کی اسپم کنه:D

من نوکرتم، همینو بگو ، این سمانه نمیزاره دیگه... من تازه میخواستم بگم چرا ما هنوز در علم بیو تکنولوژی اینقد عقبیم و چرا مسئله حجاب حل نشده و چرا این سینا ازدواج نکرد و...

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا هم دیگه شورشا در آوردن.....................
آخه شمام.........شومام تلفظ نشه.....................
نمیدونم..........کجا ........کوجا تلفظ نشه چی مشه
مشکلات این فیلم فقط لهجه نیست اگه یکم زحمت بکشی پستای قبلیو بخونی یه جا به چندتاش اشاره کرده ام:thumbsup:

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خطاب حرفای من به همون مردم اصفهانی بود!:w12:
مگه تو اصفهانیی؟
مگه تو معترضی؟

بازم قضیه سیاسی شد!:w22:

hame esfahaniam ham motarez hala torkam bodam dst nadashtam ham vatanamo maskhare konan vaghty khodemon khodemono maskhare konim az baghie keshvara entezari nist ke vaghty mirii arabestan ya india ya dubaii ya har ja dg ke man khodam bacheshme khodam didam esfahaniaro maskhare mikonan rashtia va torka

• Like
واکنش ها: IMDB

mamadj

عضو جدید
شقایق جان با شناختی که از شما و پستات داشتم بعید بود اینجوری حرف بزنی:(
لهجه ما اصفهانیا 180 درجه تغییر کرده نباید بهمون بر بخوره؟؟؟؟؟؟؟
چیزهایی به ما نسبت میدهند که اصلا واقعیت نداره نباید بهمون بر بخوره؟؟؟
یکی از کلان شهرای ایرانو مثل یه ده نشون دادند نباید به ما بر بخوره؟؟؟؟؟؟؟
و خیلی چیزای دیگه که فقط یه اصفهانی متوجه اون تو فیلم میشه:exclaim:
ما همچین هم بیکار نیستیم ولی تعصب خاصی به شهرمون داریم:thumbsup:
کاشکی به جای این تعصب یکم مهمان نواز بودن ......هر موقع اومدم اصفهان یه بلاهاییی سرم میارن که هیچ جای ایران سرم نیوردن:child:....دوست عزیز یه دفعه ناراحت نشو...واقعا من چیزی به عنوان مهمان از شهر اصفهان دیدم قابل گفتن نیست...از نظر ظاهر خوبه...اما از نظر فرهنگ دوستی و مهمان نوازی واقعا در سطح پایینی هستن....اینی که میگم همه نیستن...من خودم چندتا از بهترین دوستام اصفهانی هستن اینو میدونن:w30::w30:

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا یه حدی باهات موافقم تا یه حدیم نه... تو این فیلم چن تا از بازیگراش بومی بودن، بازیگرایه غیر بومیشم همچین ضایع حرف نمیزدن، من که از حرف زدنشون خندم نگرفت حالا شاید شما به زیرو بم کار اشنایین بنده بی اطلام ...
باورتون میشه من چند تا از بازیگرای بومیشو نمیشناسم؟؟؟؟؟؟؟؟این همه بازیگر خوب مثل حسن اکلیلی داره اصفهان معلوم نیست اینا را از کجا گیر آوردن:( میدونم عزیزم ما که اصفهانی هستیم متوجه میشیم اینا دارن چطوری حرف میزنند:thumbsup:

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
hame esfahaniam ham motarez hala torkam bodam dst nadashtam ham vatanamo maskhare konan vaghty khodemon khodemono maskhare konim az baghie keshvara entezari nist ke vaghty mirii arabestan ya india ya dubaii ya har ja dg ke man khodam bacheshme khodam didam esfahaniaro maskhare mikonan rashtia va torka

مطمئنن هدفه اون فیلم با اون همه بازیگراشو هزینه هاش این نبوده که لهجه اصفهانیارو به تمسخر بگیره!:w12:

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کسی یه چند تا مشکل داره که زیاد هم مهم نیست و حل و فصل میشه.
در مورد این اعتراض هام باید عرض کنم که اگه خود هنرمندان شریف اصفهان دست بکار بشن و فیلمهای اصیل و سریالهای تاپ بسازند دیگه مجبور نمیشن این مشکلاتو داشته باشند.
بههههههههه سلام آیجا جان خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما کجا اینجا کجا کم پیدایی:w30:
اگه بذارن اصفهانیا اونجور که میخوان بسازند:(

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نوکرتم، همینو بگو ، این سمانه نمیزاره دیگه... من تازه میخواستم بگم چرا ما هنوز در علم بیو تکنولوژی اینقد عقبیم و چرا مسئله حجاب حل نشده و چرا این سینا ازدواج نکرد و...
:eek::lol: بله عزیزم شما راحت باش هرچه میخواهد دل تنگت بگو:gol:

AM_mech

عضو جدید
خوب حالا اصفهانيا اروم باشن دو سه تا س زياد و كم شدن ارزش اين اداها رو نداره هر دوش يطور ...ه

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

عزیزه من مهم نیست که بقیه چی میگن، مهم اینه که خودت به خودت ایمان داشته باشی .. همین کافیه.. اونوقت نظر همونایی که این شرو ورا رو میگن پشیزی واست ارزش نداره (خداااایش حال ، نه جونه بردیا حال کردی، یعنی الان کلهم فسفر مغزمو مصرف کردم تا اینو بگم)

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاشکی به جای این تعصب یکم مهمان نواز بودن ......هر موقع اومدم اصفهان یه بلاهاییی سرم میارن که هیچ جای ایران سرم نیوردن:child:....دوست عزیز یه دفعه ناراحت نشو...واقعا من چیزی به عنوان مهمان از شهر اصفهان دیدم قابل گفتن نیست...از نظر ظاهر خوبه...اما از نظر فرهنگ دوستی و مهمان نوازی واقعا در سطح پایینی هستن....اینی که میگم همه نیستن...من خودم چندتا از بهترین دوستام اصفهانی هستن اینو میدونن:w30::w30:
عزیز من همه شهرا خوب داره بد هم داره تو این شکی نیست. اگه خواستی یه بار منت بذار تشریف بیار اصفهان خودم مخلصتم :gol: من که خودم بیست و چند سالیه اینجا زندگی میکنم ندیدم اصفهانیای اصیل اینجور که شما میگید باشند( اینو بدون تعصب میگم)

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
Shutter Island رو کی دیده؟ ارزش دانلود داره؟

mamadj

عضو جدید
عزیز من همه شهرا خوب داره بد هم داره تو این شکی نیست. اگه خواستی یه بار منت بذار تشریف بیار اصفهان خودم مخلصتم :gol: من که خودم بیست و چند سالیه اینجا زندگی میکنم ندیدم اصفهانیای اصیل اینجور که شما میگید باشند( اینو بدون تعصب میگم)
نمیدونم...........شاید شما درست بگین:w30:
شاید از شانس من بوده:child:

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب حالا اصفهانيا اروم باشن دو سه تا س زياد و كم شدن ارزش اين اداها رو نداره هر دوش يطور ...ه
چرا هرکی میاد اینجا من باید این توضیحو بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکل ما فقط لهجه نیست چند تا از مشکلاتو توی پستا قبلی گفتم:w39:
متاسفم برای شما که فقط لهجه اصفهانی رو تو س میبینی :(

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
جونه بردیا.. یه چن تا چکو لگد رد کنین ببینم چه شلکیه:D
اصن ولش اینم واسه تلطیف روحیه جمع روضه تونم باطل شد، یو هاهاهاها

:eek: گفتم هرچه میخواهد دل تنگت بگو اما نه اینکه تاپیک مردمو منکراتی کنی.بچه ها فرار الآن گشت ارشاد میرسه:cry:

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزه من مهم نیست که بقیه چی میگن، مهم اینه که خودت به خودت ایمان داشته باشی .. همین کافیه.. اونوقت نظر همونایی که این شرو ورا رو میگن پشیزی واست ارزش نداره (خداااایش حال ، نه جونه بردیا حال کردی، یعنی الان کلهم فسفر مغزمو مصرف کردم تا اینو بگم)
:eek: ایول بردیا جان خودمونیم تو هم بعضی وقتا از دستت در میره حرفای خوبی میزنیا:thumbsup:

• Like

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
شقایق جان با شناختی که از شما و پستات داشتم بعید بود اینجوری حرف بزنی:(
لهجه ما اصفهانیا 180 درجه تغییر کرده نباید بهمون بر بخوره؟؟؟؟؟؟؟
چیزهایی به ما نسبت میدهند که اصلا واقعیت نداره نباید بهمون بر بخوره؟؟؟
یکی از کلان شهرای ایرانو مثل یه ده نشون دادند نباید به ما بر بخوره؟؟؟؟؟؟؟
و خیلی چیزای دیگه که فقط یه اصفهانی متوجه اون تو فیلم میشه:exclaim:
ما همچین هم بیکار نیستیم ولی تعصب خاصی به شهرمون داریم:thumbsup:
اصلاً هم این طور نیست ، اتفاقاً من که راغب شدم برم این شهر رو ببینم :surprised::surprised:

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بردیا حالا ادمین تاپیکو آتیش میزنه با این عکسایی که گذاشتی ، عکس اسلامی بزار مث این:cry::

• Like

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز