خانوم ها از پوشیدن لباس های بدن نما در خیابان چه سودی میبرند؟

MAHSA3+*

عضو جدید
توی هر چیزی آدم باید اعتدال داشته باشه لباس پوشیدنم جز اون مسائله...
من خودم مانتو گشاد نمیپوشم خب خوشم نمیاد ولی تنگ و به قول شما بدن نمام نمیپوشم چون اونجوریم اذیت میشم ( راستش خجالت میکشم !!!) خب یه چیزی بین این دو خیلی برای من خوبه ... هر چند در هر صورت این پسرای پلاس تو خیابونا اون متلک خودشونو باید بندازن ...
دیگه چه سودی میبرن ما که توی فکر و ذهم مردم نیستیم که بدونیم چه نیتی دارن.... ولی هرچی که هست نتیجه خوبی نداره...

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی که زیبایی اندیشه داشته باشد
زیبایی جسم را به نمایش نمیگذارد.
فقط و فقط وفقط همینه.هر کی میگه نه بیاد بگه تا نمونه بهش بدم.

تنها راهش این است که همه را آزاد بزارن درسته که در اوایل کار مشکلات زیادی از بیجنبه ها خواهید دید ولی عاقبتش خوب است .

یک خانواده از ایران می رن ایتالیا پیرزنه اونجا با چادر می ره بیرون وقتی برمیگرده خونه می شینه کریه می کنه پسرش می گه چی شده می گه همه تو خیابون داشتن به من می خندیدن . از فردای آن روز پیرزنه با یک شلوار و بلوز رفت بیرون ولی این بار هیچ کسی متوجه نشد .

حالا این قضیه برعکس تو ایران داره اتفاق می افته

یه پسره چند روزی رفته باشکاه بدن سازی بعد اومده یک تی شرت جسبان پوشیده سینه هاش زده بیرون سر خیابون وایستاده و داره چشم چرونی می کنه یک دختر تا از جلوش رد می شد نشنیدم به دختره چی گفت ولی حرفهای دختره خوب یادمه برگشت به پسره گفت یادم باشه دفه دیگه یه سوتین برای تو هم بخرم !

هر کسی که توی اون ناحیه بود وقتی این رو شنید این قدر خندید که پسره پرروپررو گفت چی شده هان برید پیکارتون

ببین کار ما به کجا کشیده که تا حرفی از حجاب و اسلام می شه همه می ریزن سر خانوم ها ، چرا چادر نداری چرا موهات معلومه چرا لباس تنک پوشیدی چرا و چرا ...

این دو تا نقل قول تو صفحه آخر به نظرم خیلی قشنگ اومدن
جا داره یه بار دیگه کنار هم تکرار بشن ;)

اما در کل من با خود موضوع تاپیک مخالفم چون جهتدار نوشته شده.
یعنی چی خانوما چه سودی میبرن؟
مگه قراره سودی ببرن؟

شما از پوشیدن شلوار مشکی چه سودی میبری؟
یا تی.شرت آبی؟
خب هر آدمی یه سلیقه ای داره، یه شخصیتی

به نظر منم باید همه آزاد باشن تا سلیقه ها و شخصیت ها مشخص باشه!

من تا حالا بارها و بارها با این صحنه مواجه شدم که یک دختر از خونه اش میاد بیرون، چادرشو میذاره تو کیفش وقتی میخواد بره تو خونه سرش میکنه!
این یعنی چی؟
چرا باید انقدر تو خونه تخت فشار باشه که همچین کاری بکنه؟

عکسشم هست دیگه!
چرا جامعه دختر رو انقدر تحت فشار میذاره که مجبور باشه لباس تنگ نپوشه؟

منم معتقدم کسی که زیبایی باطنی داره زیاد زیبایی ظاهری براش مهم نیست ولی واقعا تکلیف آزادی چی میشه؟

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
آزادی آدما تا حدیه که به آزادی دیگران لطمه نخوره.دوستای گلم واقعا چه معنی داره لباس بدن نما رو پوشید.مگه زیبایی به نشون دادن بدنه؟که اگه اینطوره خوش به حال حیونا که لباس ندارند.من یه پسری رو می شناختم که سر و گوشش زیادی می جنبید!و آدم ... با دخترای بد حجاب و جلف می گشت .اما موقع ازدواج رفت خواستگاری یه دختر متین .خودش می گفت دخترای با حجاب بد،به درد زندگی نمی خورن.این بنده خدا این فکر به مغزش رسید.درسته هر کس سلیقه داره و همه دوست دارن زیبا به نظر بیان اما لباس بدن نما زیبایی نیست فقط یه وسوسه چند لحظه ای واسه چشمای هرزه هست.همین.وقتی یه دختر لباس بدن نما می پوشه داره التماس می کنه و می گه :آهای مردم منو نگاه.من اینقدر کم دارم و شخصیتم کوچیکه و چیزی برای نشون دادن ندارم که مجبورم اینطور بگردم.
کسی که فکرش زیباست نیاز به جلوه کردن ظاهرش نداره.چون روح بزرگش قبلش وجود آدما رو تسخیر کرده.

مطمئن باش تو این پوزیشن اونی که به درد اون یکی نمیخوره همین پسریه که شما کارشو تایید میکنی!
مگه میشه من ِ پسر جوونیمو بذار صرف عشق و حال بعد برم به قولی سراغ یه دختر آفتاب مهتاب ندیده که اهل زندگی باشه!

خب اینطوری که من ِ عیاش به درد زندگی با اون نمیخورم!
هر آدمی باید با هم سنخ خودش زندگی کنه وگرنه مطمئن باش تو زندگیش مشکلات زیاد بوجود میاد

ermia

عضو جدید
نظر

نظر

این جور آدمها فقط عقده ی توجه دارن،دوست دارن که با این جور لباس پوشیدن جلب توجه کنند،می خوان که دیده بشن ،به چشم بیان.

setareh_arch

عضو جدید
ادم هایی که به عرف جامعه توجه نمی کنند حالا در هر موردی به نوعی بیمار اجتماعی هستند...

amin.1988

عضو جدید
کاربر ممتاز
این جور آدمها فقط عقده ی توجه دارن،دوست دارن که با این جور لباس پوشیدن جلب توجه کنند،می خوان که دیده بشن ،به چشم بیان.

خوب اگه اينقدر بهشون گير الكي نميدادند، همچين عقده اي سراغشون نمي رفت!

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان اگر لطف کنن همه ی پست ها رو یه نگاهی بندازن. چون تعداد نظرهای تکراری زیاد شده که جواب خیلی از اونها داده شده .ممنون می شم

hopeful

عضو جدید
من با نظر بعضی از دوستان کاملا موافقم ;)
من عقیدم این هست که این قشر مردم هنوز منظور از زندگی را متوجه نشدند و به جای تلاش برای رسیدن به موفقیت ها و آرزوهای بزرگ به کارهای پوچ روی آوردند:(

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]:gol:كسي كه نتواند بر ترس غلبه كند، هنوز اولين درس زندگي را نياموخته است:gol:[/FONT]

hopeful

عضو جدید
این دو تا نقل قول تو صفحه آخر به نظرم خیلی قشنگ اومدن
جا داره یه بار دیگه کنار هم تکرار بشن ;)

مگه قراره سودی ببرن؟

یا تی.شرت آبی؟
خب هر آدمی یه سلیقه ای داره، یه شخصیتی

به نظر منم باید همه آزاد باشن تا سلیقه ها و شخصیت ها مشخص باشه!

من تا حالا بارها و بارها با این صحنه مواجه شدم که یک دختر از خونه اش میاد بیرون، چادرشو میذاره تو کیفش وقتی میخواد بره تو خونه سرش میکنه!
این یعنی چی؟

عکسشم هست دیگه!

منم معتقدم کسی که زیبایی باطنی داره زیاد زیبایی ظاهری براش مهم نیست ولی واقعا تکلیف آزادی چی میشه؟

دوست عزیز مگر آزادی چیزی جز آزادی ذهن هست؟من هم با شما موافقم که هر کس هر طور دوست داره باید لباس بپوشه اما هر کس در شان خودش لباس می پوشه نه فرد مقابل .از نظر من آزادی هم به لباس پوشیدن و مسائل ظاهری بیهوده نیست( آزادی یعنی تفکر آزاد);)

zahra aram

عضو جدید
بستگی به شرایط خونوادگی هر ادمی داره ...
یه عده از ادما چه دختر چه پسر فقط بر حسب اینکه طرفدار مد و تیپن اینکارو میکنن جدا از اینکه بخوان جلب توجه کنن.
یه عده هم تحت تاثیر جو قالب بر جامعه چه دانشگاه چه خیابون از این لباسا تنشون می کنن...
بعضی ها هم می خوان جلب توجه کنن دیگه فکر می کنن اینطوری می تونن هر کسی رو تو دام بندازن...
بعضیا هم بیچاره ها هیچ مقصودی ندارن همینطوری تنشون میکنن.مثلا من خودم یه دوستی دارم میگه من اگه لباس چسب نپوشم یا موهام بیرون نباشه و ارایش نکنم می میرم ولی خیلی دختر پاک و معصومیه من خیلی دوسش دارم:cool::cool:دیگه به هر حال تحت شرایطی بزرگ شده که این چیزا واسش طبیعیه:whistle::whistle::whistle:

sariii

کاربر بیش فعال
خب راستش افراد 2 دسته میشن:
1.اونایی که شیک پوشی تو ذاتشونه و از اونجاییکه لباشایی که به بدن میچسبن شیکتر بنظر میان اونارو میپوشن...
2.اونایی که بدلیل کمبود مورد توجه قرار گرفتن یک سری عقده های روانی دارن سعی میکنن با پوشیدن لباسهایی با رنگ های عجیب یا شدیدا بدن نما خودشونو مطرح کنن...:redface:

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
این حرفی رو که خیلیا می گن عقده ی حقارت دارن و می خوان جلب توجه کنن واقعا من رو ناراحت می کنه
زیبا بودن و خود رو زیبا جلوه دادن چیزی هست که توی ذات هر انسانی هست

ولی چگونگی اون چیزی هست که جامعه و تاثیرات جامعه روی افراد تعیینش می کنه

نکته ی دیگه اینکه زیبا جلوه کردن مسئله ای هست که مستقیما با اعتماد به نفس افراد در ارتباط هست

اعتماد به نفس بالا در جامعه هم مزایای زیادی رو برای اشخاص به دنبال داره که نیازی به گفتنشون نیست

این ها بخشی از نظرات من در این مورد هستن.
البته من در مورد درست یا نا درست بودن این جور لباس پوشیدن ها هیچ نظری رو نگفتم فعلا ...
موضوع خیلی ساده ای نیست قضاوت در این مورد .چون عامل های مختلفی در این مورد دخالت دارند

موفق باشید

amin.1988

عضو جدید
کاربر ممتاز
ايران، يك كشور استثنايي!

جالب است بدانيد ايران تنها كشوري تو دنيا است كه مساله حجاب يا طرز پوشيدن لباس، اجباري هستش و حتي عربستان صعودي هم حجاب آزاده!

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
باور کنید دیگه شورشو درآوردن
یعنی چی که این جوری میان بیرون
اینها از کمبود اعتماد به نفس فقط اینکارا رو می کنن
تو خود کشورهای غربی هم فکر نکنم این جوری بیان بیرون به خدا خجالت داره
کشور ما بیشترین آمار مصرف لوازم آرایشی رو داره یعنی چی ؟
کشور اسلامی
این قبیل حرفا 10 یا 12 سال تو ایران مد شده
چرا ما پیشرفتو تو این جور چیزا میبینیم
چند وقت پیش یه شبکه خارجیو میدیم که داشتند اینجور آدمایی رو که لباس های بدن نما می پوشن رو مسخره میکردن
کافیه بیان ایران اسلامی ما تا ببینن براشون عادی میشه
آخه انتظار دارید چی تعقیر کنه
نمی گن چند صد سال . میگم یه عمرو میخوان تعقیر بدن
اصلا چرا یه عده انقدر دوست دارن که مملکت بی حجاب شه
چرا
تورو خدا هدف اصلی شونو بگن
حقیقت همیشه مظلوم بوده همیشه
این پیشرفت نیست نیست نیست

amin.1988

عضو جدید
کاربر ممتاز
باور کنید دیگه شورشو درآوردن
یعنی چی که این جوری میان بیرون
اینها از کمبود اعتماد به نفس فقط اینکارا رو می کنن
تو خود کشورهای غربی هم فکر نکنم این جوری بیان بیرون به خدا خجالت داره
کشور ما بیشترین آمار مصرف لوازم آرایشی رو داره یعنی چی ؟
کشور اسلامی
این قبیل حرفا 10 یا 12 سال تو ایران مد شده
چرا ما پیشرفتو تو این جور چیزا میبینیم
چند وقت پیش یه شبکه خارجیو میدیم که داشتند اینجور آدمایی رو که لباس های بدن نما می پوشن رو مسخره میکردن
کافیه بیان ایران اسلامی ما تا ببینن براشون عادی میشه
آخه انتظار دارید چی تعقیر کنه
نمی گن چند صد سال . میگم یه عمرو میخوان تعقیر بدن
اصلا چرا یه عده انقدر دوست دارن که مملکت بی حجاب شه
چرا
تورو خدا هدف اصلی شونو بگن
حقیقت همیشه مظلوم بوده همیشه
این پیشرفت نیست نیست نیست

بخاطر اين حجاب بايد آزاد باشه تا آزادي و قدرت اختيار انسان نقض نشه چون در غيراينصورت مشكلات عديده اي بوجود مياد مثل الان ايران!

فكر مي كنيد چرا بجز ايران، بقيه كشورها حجاب آزاده؟! حتي كشورهاي اسلامي هم اين مساله رو آزاد گذاشتن؟ دليلش اينه كه نميشه آزادي هاي شخصي انسان رو ازش سلب كرد. تو كشورهاي ديگه مومن واقعي رو ميشه براحتي تشخيص داد ولي در ايران اكثر مردم بظاهر مسلمانن و در باطن .... !

بخاطر همين محدوديت ها ميزان آرايش زياد شده، بخاطر همين محدوديت ها اين همه فساد تو ايران هست، بخاطر همين محدوديت ها بيشتر فكر انسان ها به جاي پيشرفت بر روي مسائل جنسي متمركز شده!!!

اين مساله مستقيما جلوي پيشرفت رو ميگيره. براي نمونه يه مثال ميزنم: بيشتر كشورها درآمدشون از صنعت توريسم و گردشگري هستش ولي چون در ايران خارجي ها بايد با حجاب وارد شن، از سفر به ايران منصرف ميشن!

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز
از دوستان تقاضا دارم . اگر درد و دل های سیاسی دارند .یک تاپیک مجزا درست کرده و پشت سر هم پست بزنند . من با زدن این تاپیک منتظر نظرهای اخلاقی هستم .

انسان خودخواه هر گاه در خود کمبودی حس کند . شروع می کند از زمین و زمان بد گفتن..

shayan62

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان
خانوم ها از پوشیدن لباس های بدن نما در خیابان چه سودی میبرند؟
لطفا فقط جواب های درست و حسابی بدهید
فكر نكنم اين موضوع به شما ربطي داشته باشه كه داري سوال ميكني!! خانم ها هر جور عشقشون بكشه ميان بيرون و چه سود ببريم و چه سود نبريم در هر صورت ربطشو به شما نمي فهمم كه بخوام جواب بدم !!!!

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شبيه به اين بحث در جايي ديگه گفته شد .و صد البته به بيراهه رفت. باز خوردي كه هر رفتار بشر در ديگران داره اون رو به ادامه كار راغب تر مي كنه. اين مسئله اولا: دلخواه زياد داره و بصورت عرف در اومده. طوري كه اگه نباشه يك جورايي ناهنجاري به حساب مي آد. (مگه خودمون نخواستيم سفره هامون نفتي باشه حالا كه مشتريش زياده اين دفعه سيب زميني نفتي مد شده). ثانيا در اعصار قديم زنان محترم بيرون از خانه كاري نداشتند كه بروند و دائما در اندروني مشغول پخت و پز و رفت وروب تهيه غذا بودند تا مرد خانه از شكار برگردهو تناول كنه . ولي الان هزار ماشاا... 60 درصد دانشگاه هارو زنان پر كردند و همچنين شغل هاي اداري را .پس نا خواسته يك تغييري پيش آمد*ارتباط * . پس عزيزان من ديگه معيار ها هم كمي تا قسمتي فرق كرده و نميشه از فرمول هاي قبلي استفاده كرد كه اگر هم استفاده كنيم زمان بر خواهد بود. اگر ما مذكر ها اين قدر خوبيم- كه هستيم- چرا بازخورد هاي خودمون رو تعديل نكنيم؟!
راستي اون كدوم كشوراروپايي(ادعاي يكي از دوستان سفر كرده) كه زنان اون كمتر از ايران بخودشون مي رسند بگوييد ما هم بدانيم. و اگر هست آيا اگر شما رييس جمهور مي شديد اجازه مي داديد زنان ايراني مانند آنها تريپ بزنند.

amin.1988

عضو جدید
کاربر ممتاز
از دوستان تقاضا دارم . اگر درد و دل های سیاسی دارند .یک تاپیک مجزا درست کرده و پشت سر هم پست بزنند . من با زدن این تاپیک منتظر نظرهای اخلاقی هستم .

انسان خودخواه هر گاه در خود کمبودی حس کند . شروع می کند از زمین و زمان بد گفتن..
اخلاقي؟! شما از اخلاق چي ميدوني؟! اخلاق حتما اينه كه مدام پست بزني كه بگي چرا اون خانوم اين شكليه، چرا اون يكي لباسش تنگه، چرا اون روسريش عقبه، چرا اون يكي پيراهنش كوتاهه، چرا اون يكي موهاش بد حالته ... آخه من نميدونم شما كارو زندگي ندارين كه شب و روز گير ميدين به ناموس مردم! به جاي اينكه به فكر پيشرفت باشين، كارتون فقط شده ... !

آدم اگه علاف نباشه هيچ وقت فرصت نمي كنه كه در مورد ديگران نظر بده!

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
فكر نكنم اين موضوع به شما ربطي داشته باشه كه داري سوال ميكني!! خانم ها هر جور عشقشون بكشه ميان بيرون و چه سود ببريم و چه سود نبريم در هر صورت ربطشو به شما نمي فهمم كه بخوام جواب بدم !!!!
حرفتون عالی بود

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه قراره سودی ببرن؟

نه عزیزم تاپیک جهت دار نیست . من هم می خواستم به همین نتیجه برسم . یک خاموم سودی که عایدش میشه خیلی کمتر از ضرر هایی که به اون میرسه است . من برام جای تعجب داره که یک خانوم که شوهر داره .. بچه داره نباید اندامش رو تو خیابون به نمایش بگذاره . متاسفانه شنیده شده این جور لباس پوشیدن ها برای برخی به یک مشکل روانی تبدیل شده ... اونها لباس هایی بدن نما می پوشند تا باعث بر انگیختگی مرد ها شوند و از این کار لذت می برند .

یا تی.شرت آبی؟
اگر یک مرد هر کدام از این لباس ها رو بپوشد . حتی اگر ناف را هم بیرون بیاندازد .باعث لذت یک زن نخواهد شد اما برعکس این حالت کاملا صادق است

این یعنی چی؟
موافقم
اگر توجیه درست و درک صحیح از کاری وجود نداشته باشد . فایده ای ندارد

قبول دارم
انسان موجودی است عقل گرا .هر کاری که زوری انجام شود مطمئنا نتیجه ای در بر نخواهد داشت . مشکل از عدم آگاهی والدین است

فعلا که فشاری وجود ندارد .به شکل شرم آوری در خیابان ها اندام زنان طوری نمایان است که در اتاق خواب !!

داشتن زیبایی ظاهری شرط عقل است . اما شناخت آن مهم است . آیا زیبایی همان است که از دور دست ها به ما نشان می دهند.

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب راستش افراد 2 دسته میشن:
1.اونایی که شیک پوشی تو ذاتشونه و از اونجاییکه لباشایی که به بدن میچسبن شیکتر بنظر میان اونارو میپوشن...
2.اونایی که بدلیل کمبود مورد توجه قرار گرفتن یک سری عقده های روانی دارن سعی میکنن با پوشیدن لباسهایی با رنگ های عجیب یا شدیدا بدن نما خودشونو مطرح کنن...:redface:

اما متاسفانه بازدهی که در جامعه داره بین دو گروه فرقی نیست.
اما در مورد این که شیک پوشی در ذاته قبول . اما آیا برای شیک پوش بودن فقط یک راه وجود داره و اون نمایش اندامه .
ولی آیا شیک پوشی همان است . که هر چه هر سال مد می شود بپوشیم . خواه آن مد روزی حیای ما را زیر پا بگذارد .آیا روند تغییر مد ها روزی را به انسان نشان نمی دهد که برهنگی ر به عنوان یک لباس معرفی کند

بالا