ysiahsarani
عضو جدید
هی
هی
از بد ترین چیز ها محرومیت هست.

هی
از بد ترین چیز ها محرومیت هست.

کسی که زیبایی اندیشه داشته باشد
زیبایی جسم را به نمایش نمیگذارد.
فقط و فقط وفقط همینه.هر کی میگه نه بیاد بگه تا نمونه بهش بدم.
تنها راهش این است که همه را آزاد بزارن درسته که در اوایل کار مشکلات زیادی از بیجنبه ها خواهید دید ولی عاقبتش خوب است .
یک خانواده از ایران می رن ایتالیا پیرزنه اونجا با چادر می ره بیرون وقتی برمیگرده خونه می شینه کریه می کنه پسرش می گه چی شده می گه همه تو خیابون داشتن به من می خندیدن . از فردای آن روز پیرزنه با یک شلوار و بلوز رفت بیرون ولی این بار هیچ کسی متوجه نشد .
حالا این قضیه برعکس تو ایران داره اتفاق می افته
یه پسره چند روزی رفته باشکاه بدن سازی بعد اومده یک تی شرت جسبان پوشیده سینه هاش زده بیرون سر خیابون وایستاده و داره چشم چرونی می کنه یک دختر تا از جلوش رد می شد نشنیدم به دختره چی گفت ولی حرفهای دختره خوب یادمه برگشت به پسره گفت یادم باشه دفه دیگه یه سوتین برای تو هم بخرم !
هر کسی که توی اون ناحیه بود وقتی این رو شنید این قدر خندید که پسره پرروپررو گفت چی شده هان برید پیکارتون
ببین کار ما به کجا کشیده که تا حرفی از حجاب و اسلام می شه همه می ریزن سر خانوم ها ، چرا چادر نداری چرا موهات معلومه چرا لباس تنک پوشیدی چرا و چرا ...
آزادی آدما تا حدیه که به آزادی دیگران لطمه نخوره.دوستای گلم واقعا چه معنی داره لباس بدن نما رو پوشید.مگه زیبایی به نشون دادن بدنه؟که اگه اینطوره خوش به حال حیونا که لباس ندارند.من یه پسری رو می شناختم که سر و گوشش زیادی می جنبید!و آدم ... با دخترای بد حجاب و جلف می گشت .اما موقع ازدواج رفت خواستگاری یه دختر متین .خودش می گفت دخترای با حجاب بد،به درد زندگی نمی خورن.این بنده خدا این فکر به مغزش رسید.درسته هر کس سلیقه داره و همه دوست دارن زیبا به نظر بیان اما لباس بدن نما زیبایی نیست فقط یه وسوسه چند لحظه ای واسه چشمای هرزه هست.همین.وقتی یه دختر لباس بدن نما می پوشه داره التماس می کنه و می گه :آهای مردم منو نگاه.من اینقدر کم دارم و شخصیتم کوچیکه و چیزی برای نشون دادن ندارم که مجبورم اینطور بگردم.
کسی که فکرش زیباست نیاز به جلوه کردن ظاهرش نداره.چون روح بزرگش قبلش وجود آدما رو تسخیر کرده.
ادم هایی که به عرف جامعه توجه نمی کنند حالا در هر موردی به نوعی بیمار اجتماعی هستند...
این جور آدمها فقط عقده ی توجه دارن،دوست دارن که با این جور لباس پوشیدن جلب توجه کنند،می خوان که دیده بشن ،به چشم بیان.
با سلام خدمت دوستان
خانوم ها از پوشیدن لباس های بدن نما در خیابان چه سودی میبرند؟
لطفا فقط جواب های درست و حسابی بدهید
این دو تا نقل قول تو صفحه آخر به نظرم خیلی قشنگ اومدن
جا داره یه بار دیگه کنار هم تکرار بشن
اما در کل من با خود موضوع تاپیک مخالفم چون جهتدار نوشته شده.
یعنی چی خانوما چه سودی میبرن؟
مگه قراره سودی ببرن؟
شما از پوشیدن شلوار مشکی چه سودی میبری؟
یا تی.شرت آبی؟
خب هر آدمی یه سلیقه ای داره، یه شخصیتی
به نظر منم باید همه آزاد باشن تا سلیقه ها و شخصیت ها مشخص باشه!
من تا حالا بارها و بارها با این صحنه مواجه شدم که یک دختر از خونه اش میاد بیرون، چادرشو میذاره تو کیفش وقتی میخواد بره تو خونه سرش میکنه!
این یعنی چی؟
چرا باید انقدر تو خونه تخت فشار باشه که همچین کاری بکنه؟
عکسشم هست دیگه!
چرا جامعه دختر رو انقدر تحت فشار میذاره که مجبور باشه لباس تنگ نپوشه؟
منم معتقدم کسی که زیبایی باطنی داره زیاد زیبایی ظاهری براش مهم نیست ولی واقعا تکلیف آزادی چی میشه؟
شاید عرف جامعه غلط باشهادم هایی که به عرف جامعه توجه نمی کنند حالا در هر موردی به نوعی بیمار اجتماعی هستند...
باور کنید دیگه شورشو درآوردن
یعنی چی که این جوری میان بیرون
اینها از کمبود اعتماد به نفس فقط اینکارا رو می کنن
تو خود کشورهای غربی هم فکر نکنم این جوری بیان بیرون به خدا خجالت داره
کشور ما بیشترین آمار مصرف لوازم آرایشی رو داره یعنی چی ؟
کشور اسلامی
این قبیل حرفا 10 یا 12 سال تو ایران مد شده
چرا ما پیشرفتو تو این جور چیزا میبینیم
چند وقت پیش یه شبکه خارجیو میدیم که داشتند اینجور آدمایی رو که لباس های بدن نما می پوشن رو مسخره میکردن
کافیه بیان ایران اسلامی ما تا ببینن براشون عادی میشه
آخه انتظار دارید چی تعقیر کنه
نمی گن چند صد سال . میگم یه عمرو میخوان تعقیر بدن
اصلا چرا یه عده انقدر دوست دارن که مملکت بی حجاب شه
چرا
تورو خدا هدف اصلی شونو بگن
حقیقت همیشه مظلوم بوده همیشه
این پیشرفت نیست نیست نیست
فكر نكنم اين موضوع به شما ربطي داشته باشه كه داري سوال ميكني!! خانم ها هر جور عشقشون بكشه ميان بيرون و چه سود ببريم و چه سود نبريم در هر صورت ربطشو به شما نمي فهمم كه بخوام جواب بدم !!!!با سلام خدمت دوستان
خانوم ها از پوشیدن لباس های بدن نما در خیابان چه سودی میبرند؟
لطفا فقط جواب های درست و حسابی بدهید
اخلاقي؟! شما از اخلاق چي ميدوني؟! اخلاق حتما اينه كه مدام پست بزني كه بگي چرا اون خانوم اين شكليه، چرا اون يكي لباسش تنگه، چرا اون روسريش عقبه، چرا اون يكي پيراهنش كوتاهه، چرا اون يكي موهاش بد حالته ... آخه من نميدونم شما كارو زندگي ندارين كه شب و روز گير ميدين به ناموس مردم! به جاي اينكه به فكر پيشرفت باشين، كارتون فقط شده ... !از دوستان تقاضا دارم . اگر درد و دل های سیاسی دارند .یک تاپیک مجزا درست کرده و پشت سر هم پست بزنند . من با زدن این تاپیک منتظر نظرهای اخلاقی هستم .
انسان خودخواه هر گاه در خود کمبودی حس کند . شروع می کند از زمین و زمان بد گفتن..
حرفتون عالی بودفكر نكنم اين موضوع به شما ربطي داشته باشه كه داري سوال ميكني!! خانم ها هر جور عشقشون بكشه ميان بيرون و چه سود ببريم و چه سود نبريم در هر صورت ربطشو به شما نمي فهمم كه بخوام جواب بدم !!!!
اما در کل من با خود موضوع تاپیک مخالفم چون جهتدار نوشته شده.
یعنی چی خانوما چه سودی میبرن؟
مگه قراره سودی ببرن؟
اگر یک مرد هر کدام از این لباس ها رو بپوشد . حتی اگر ناف را هم بیرون بیاندازد .باعث لذت یک زن نخواهد شد اما برعکس این حالت کاملا صادق استشما از پوشیدن شلوار مشکی چه سودی میبری؟
یا تی.شرت آبی؟
موافقممن تا حالا بارها و بارها با این صحنه مواجه شدم که یک دختر از خونه اش میاد بیرون، چادرشو میذاره تو کیفش وقتی میخواد بره تو خونه سرش میکنه!
این یعنی چی؟
قبول دارمچرا باید انقدر تو خونه تخت فشار باشه که همچین کاری بکنه؟
چرا جامعه دختر رو انقدر تحت فشار میذاره که مجبور باشه لباس تنگ نپوشه؟
منم معتقدم کسی که زیبایی باطنی داره زیاد زیبایی ظاهری براش مهم نیست ولی واقعا تکلیف آزادی چی میشه؟
خب راستش افراد 2 دسته میشن:
1.اونایی که شیک پوشی تو ذاتشونه و از اونجاییکه لباشایی که به بدن میچسبن شیکتر بنظر میان اونارو میپوشن...
2.اونایی که بدلیل کمبود مورد توجه قرار گرفتن یک سری عقده های روانی دارن سعی میکنن با پوشیدن لباسهایی با رنگ های عجیب یا شدیدا بدن نما خودشونو مطرح کنن...![]()