خانوم ها از پوشیدن لباس های بدن نما در خیابان چه سودی میبرند؟

bowmanengclub

عضو جدید
به نظر من همه باید هرطور راحت هستند لباس بپوشند.
اینکه چرا دخترا لباس های چسبون می پوشن خوب دلیل هاشم بسته به طرز فکر اون دختر فرق می کنه(علاقه به زیبایی و شیک پوشی و.....) به هر حال به نظر من باید هرچی دوست دارن بتونن بپوشن.
حتی اگه کسی هم خواست لخت بیاد بیرون مهم نیست(که البته وقتی یه همچین آزادی ای در جامعه وجود داشته باشه و فرهنگش به وجود بیاد بعید کسی لخت بیاد بیرون)
بیچاره زنها و دخترای ایرانی به مدت 1400 سال هست که زیر فشارن،که البته بخشی از این هم به نظرم تقصیر خودشون(چون تا وقتی پشتی خم نشه کسی هم سوارش نمی شه!) چون اگه یه مقدار در طول تاریخ رو این قضیه ی حجاب و ... مقاومت می کردن امروز یه همچین حالی نداشتن.
یه نکته ی دیگه هم راجه به اون دسته از دخترایی که لباساشون خیلی بدن نماست و جلب توجه شدید می کنه بگم! اونم اینکه آفرین به شجاعتشون، چون به نظرم این یه جور مقاومت می تونه باشه. اگه مقاومت همین دسته نبود اون وقت الان همه ی زنای ایرانی باید با چادر و روبند(مثل همین 80 سال گذشته) می آمدند بیرون.
به هر حال امیدوارم ما همه یاد بگیریم به حقوق همدیگه احترام بزاریم.

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من همه باید هرطور راحت هستند لباس بپوشند.
اینکه چرا دخترا لباس های چسبون می پوشن خوب دلیل هاشم بسته به طرز فکر اون دختر فرق می کنه(علاقه به زیبایی و شیک پوشی و.....) به هر حال به نظر من باید هرچی دوست دارن بتونن بپوشن.
حتی اگه کسی هم خواست لخت بیاد بیرون مهم نیست(که البته وقتی یه همچین آزادی ای در جامعه وجود داشته باشه و فرهنگش به وجود بیاد بعید کسی لخت بیاد بیرون)
بیچاره زنها و دخترای ایرانی به مدت 1400 سال هست که زیر فشارن،که البته بخشی از این هم به نظرم تقصیر خودشون(چون تا وقتی پشتی خم نشه کسی هم سوارش نمی شه!) چون اگه یه مقدار در طول تاریخ رو این قضیه ی حجاب و ... مقاومت می کردن امروز یه همچین حالی نداشتن.
یه نکته ی دیگه هم راجه به اون دسته از دخترایی که لباساشون خیلی بدن نماست و جلب توجه شدید می کنه بگم! اونم اینکه آفرین به شجاعتشون، چون به نظرم این یه جور مقاومت می تونه باشه. اگه مقاومت همین دسته نبود اون وقت الان همه ی زنای ایرانی باید با چادر و روبند(مثل همین 80 سال گذشته) می آمدند بیرون.
به هر حال امیدوارم ما همه یاد بگیریم به حقوق همدیگه احترام بزاریم.
در اينكه ما نبايد به طرز لباس پوشيدن ديگران كاري داشته باشيم شكي نيست چون ما اگه مرد باشيم بايد خودمونو كنترل كنيم.!
اما با قسمت اخر گفته هاي شما مشكل دارم من..
شما ميگين كه هر كي مانتوي تنگ ميپوشه و خلاف عرف جامعه برخورد ميكنه به طوري كه حتي دخترا هم نگاهش ميكنن دمش گرم؟!!!
اين چه دمش گرمي داره؟!
اين شجاعته اخه؟!
من اصلا با دين و اخلاق و جامعه كار ندارم اما خداييش خلاف اب رودخونه شنا كردن شجاعت نيست بلكه حماقته!
حماقته چون بلخره زورتو ميزني و انرژيت رو از دست ميدي و ديگه جوني نداري خودتو روي اب نگه داري!
كسي كه انگشت نماست شجاع نيست و دنبال نافرماني مدني هم نيست دوست خوبم و اگه ازش بپرسي رئيس جمهوري فعلي مملكتت كيه نميدونه!!
يك سري مسائل هست بايد فرهنگ سازي بشه توي جامعه و اين فرهنگ سازي نيست كه طرف لخت بياد بيرون به اميد اينكه جامعه عادت ميكنه!! به اين نميگن فرهنگ سازي به اين ميگن عادي سازي كه اثرش كوتاه مدته!
در كل نظر دوستان با ارزش و گرانقدره.

sahar a

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15:همه ي خانوما كه مثل هم نيستن بعضيا واسه جلب توجه اين كارو مي كنن

البته كه اقايونم دست كمي ندارن

با اون موهاي وحشتناك و اون تي شرتاي مسخره و ارايشاي خنده دار:w12::w15:

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر یک مرد هر کدام از این لباس ها رو بپوشد . حتی اگر ناف را هم بیرون بیاندازد .باعث لذت یک زن نخواهد شد اما برعکس این حالت کاملا صادق است

اتفاقا پیش پای شما داشتم با دختر خانمی صحبت میکردم که میگفت حتی دیدن مچ دست پسرها شهوتش رو تحریک میکنه!
این حرف شما عمومیت نداره و اشتباهه!

واقعا جالبه که همین 10 دقیقه پیش داشتم باهاش صحبت میکردم، نیست؟

فعلا که فشاری وجود ندارد .به شکل شرم آوری در خیابان ها اندام زنان طوری نمایان است که در اتاق خواب !!

عزیزم فشار اون نگاهیه که شما به اندام اون دختر میندازی و به اندام دیگران هم!
فشار معنیش این نیست که پلیس بیاد و با چماق بزنه توی سرش!

وقتی من میگم جامعه فشار میاره منظورم متلک پرونی ها ولودگی هاست

البته منظورم از شما تفکریه که شما به نمایندگی ازش قیام کردید

ببخشید من وقت زیادی برای این بحث ها ندارم برای همین دیر پاسخ دادم

:gol:

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا پیش پای شما داشتم با دختر خانمی صحبت میکردم که میگفت حتی دیدن مچ دست پسرها شهوتش رو تحریک میکنه!
این حرف شما عمومیت نداره و اشتباهه!

من تایید نمی کنم که پسر ها هر جوری دوست دارند لباس بپوشند .ولی در مورد تهییج شدن زن هم من در مورد یک انسان عادی صحبت می کنم .بله در این عصر خیلی چیز ها دیده میشه . مرد ها نسبت به هم شهوت دارند . همانطور که زن ها . انسان به دنبال آزادی. به سمت حیوانات هم گسیل شده ...
بله همه چی وجود داره . من درباره مشکلات روانی انسانها صحبت نمی کنم .
اسلام به زن اجازه داده تا دست خود را تا مچ و روی پا را و همچنین گردی صورت را از نامحرم نپوشاند . این دلیل نمی شود که مردی هم به آن توجه ندارد . پس مثال شما به هر دو دلیل بالا معنی خاصی نخواهد داشت

عزیزم فشار اون نگاهیه که شما به اندام اون دختر میندازی و به اندام دیگران هم!

نه من این کار رو نمی کنم . شما هم نکنید

وقتی من میگم جامعه فشار میاره منظورم متلک پرونی ها ولودگی هاست!

آیا شما فکر می کنید در اروپا که آزادی پوشش وجود دارد . در خیابان ها متلک پرانی و لودگی انجام نمی شود . گزارش ها از پدر و مادر شدن نا مشروع بچه های زیر 15 سال در اروپا حکایت دارد . اگر هم می گویید دو طرف راضی اند . آمار هایی از آزار و اذیت های جنسی در اروپا برای شما ارائه دهم

البته منظورم از شما تفکریه که شما به نمایندگی ازش قیام کردید

دوست من اینجا فضایی برای بحث آزاده .من برای کاری قیام نکرده ام . فقط دوست دارم نظراتم را در مورد بلایی که غرب سر انسان آورده ارائه کنم . در همه ادیان انسان به پوشش و حفظ حریم شخصی دعوت شده . همانطور که در دین مسیح هم راهبه های مسیحی هم حجاب دارند . اما گروهی نظریه پرداز برای حفظ منافع ( لذت - پول - سیاست و .. ) خود سعی در از بین بردن شخصیت و انسانیت بشر دارند . همانطور که می دانید . آنها با تبلیغات سعی در نشان دادن ابتذال در کلیسا ها را هم دارند تا مردم جایی برای اتکا و بازگشت نداشته باشند .
از طرفی برای من عجیب است در همین تاپیک هیچ خانومی حفظ پوشش را رد نکرده و همه مایل به حفظ آن هستند . اما آقایان محترم خیلی تلاش دارند تا موضوع پوشش را بی اهمیت جلوه دهند .
برای همین هم است که من عنوان این تاپیک را "" سود بانوان در ... "" نامگذاری کردم . چون واقعا آنها نیستند که سود می برند

ببخشید من وقت زیادی برای این بحث ها ندارم برای همین دیر پاسخ دادم

واقعا لطف می کنی که اهمیت میدید و نظر های خودتون رو بیان می کنید. موفق و پیروز باشید:gol:

mohammad u3fi

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه ..
تحریک شدن زنان رو مشکل روانی میدونی اما برای مردان یه امر عادی !!

تو پست اولم گفتم که هر آدمی سلیقه ی خودشو داره و به نظرم انسانها باید تو نشون دادن سلایقشون آزاد باشن.

در کل این تاپیک منو با نظرات دوستای جدیدی آشنا کرد. ممنون و موفق باشی:gol:

امیر Amir

کاربر حرفه ای
آقا دختر خانم ها میخوان بپوشند بزار بپوشند...حد اقل به این وسیله چربی های اضافی جذب بدنشون میشه...:biggrin:;)

خب شاید دلیل دیگه ای هم داره...
یک سری میخوان هیکل های گلدونی و قشنگشونو بندازن بیرون و کف پسرای عزیز و مشتاق ازدواج مملکت رو در بیارند...
یا کمرهای باریک رو نشون بدن بگن ما ورزشگاریم...خیر سرشون:redface:

بالا