شما نظرتو بده...اتفاقا حرفش خیلی هم به موضوع تاپیک مربوط میشد.جای تشکرته؟![]()

اینکه کی داره خارج میشه رو من تشخیص میدم............
شما نظرتو بده...اتفاقا حرفش خیلی هم به موضوع تاپیک مربوط میشد.جای تشکرته؟![]()
نظرم خوب بود؟؟؟شما نظرتو بده...
اینکه کی داره خارج میشه رو من تشخیص میدم............
زشته مرد سیبیل نداشته باشهنظرم خوب بود؟؟؟
3 تیغ با ژیلت 3 تیغ ژیلت؟
خدا رو شکر یکی پیدا شد، قدر سیبیل میدونهمرد بدون سبیل؟نمیشه
خدا رو شکر یکی پیدا شد، قدر سیبیل میدونه
کاش میشد بیش از 1بار ازت تشکر کنم. کل تاپیک رو جمع کنید دوستان، جاش همین 1 جمله از رز تنها رو بزارید.پسرا بدون سبیل بیشتر به دخترا شباهت پیدا میکنن
پسرا بدون سبیل بیشتر به دخترا شباهت پیدا میکنن
پسری که بیا زیر ابروشو برداره ومثل دخترا رفتار کنه
چیزی از مردونگی براش نمونده
بابا گل پسرا شما هرجوری باشید خوبه....
سیبیل و ریشم به همتون میاد..............(البته از نوع سیبیل حشمت فردوس!!!!!)
بابا گل پسرا شما هرجوری باشید خوبه....
سیبیل و ریشم به همتون میاد..............(البته از نوع سیبیل حشمت فردوس!!!!!)
تفاوت زیادی بین زیر ابرو وسبیل وجود داره.یه هفت هشت سانتی باید فاصله داشته باشن.
خب پسری که سبیل نمیذاره بعد از مدتی ابروشم بر میداره مثل الان که همه چیز داره کم کم و آروم از بین میره بدون اینکه متوجه بشیم تغییر بزرگی صورت گرفته
ناهنجاریها به هنجار تبدیل میشه بدون هیچ واکنشی از طرف ما
هاااااا؟!بی ادب!!!!جان من اعتراف کن در استانه ترشیدگی نیستی؟
ولی امروز ناهنجاری به هنجار تبدیل شده.
قدیما وقتی پسری سبیل نداشت مورد سرزنش قرار می گرفت ولی الان همه با داشتن سبیل مخالفند
ما هم به گذشته تعلق پیدا میکنیم ما تغییر میکنیم خیلی آروم بدونه اینکه احساسش کنیم
با توجه به روند امروزی چه معلوم چند سال آینده برداشتن ابرو برا پسرابه هنجار تبدیل نشه و یه کار پسندیده
مثل امروزه که نداشتن سبیل یه هنجار خوب شده و مورد قبول اکثریت
![]()
ما امروزه ناهنجاری های زیادی داریم .ولی از دید من نداشتن سبیل به هیچ عنوان در این مقوله نخواهد گنجید.
اگر از پدربزرگان ما بپرسید هنوز هم از دیدگاه اونها قدم گذاشتن در سرویس بهداشتی با پای راست مشکل داره.بسیاری از مسائل تغیر ناپذیرند ولی بسیاری هم چرا؟با مرور زمان دچار تغیر وتحول میشن.مثلا صد سال پیش ایا زنان به راحتی میتوانستن با البسه وپوشش کوتاه از خانه خارج بشن .ولی امروز خیلی راحت انجام میشه.گذشت زمان باعث این تغیرات میشه.زمانی نداشتن سبیل ناهنجاری بود الان یه هنجار شده
میتونید از پدبزرگتون بپرسید نظرشون درباره افراد بی سبیل چی بوده
اینام از همون ناهنجاریهاست که تبدیل به هنجار شدهاگر از پدربزرگان ما بپرسید هنوز هم از دیدگاه اونها قدم گذاشتن در سرویس بهداشتی با پای راست مشکل داره.(از نظر دینی این مسئله وجود داره و از نظر شرعی قدم گذاشتن در سرویس بهداشتی باپای راست ناپسنده)بسیاری از مسائل تغیر ناپذیرند ولی بسیاری هم چرا؟با مرور زمان دچار تغیر وتحول میشن.مثلا صد سال پیش ایا زنان به راحتی میتوانستن با البسه وپوشش کوتاه از خانه خارج بشن .ولی امروز خیلی راحت انجام میشه.گذشت زمان باعث این تغیرات میشه.
راست میگه گلایل جووووووون. ما نباید وقت خودمون رو با صحبت در مورد ریش و سیبیل تلف کنیم. الان مسائله مهم دیگه ای برای دخترا حائز اهمیت و اونم امار فجیع ترشیدگی.آره منم همینو میگم بهشون اینقدر زندگی روبه خودتون سخت نگیرید ما بپسندیم![]()
دلیل نمیشه چیزی که به اشتباه، فراموش شده، نادیده بگیریم. این رز تنها درست میگهاین نوع تفکر با عصای فرعون خاک شد حالا نمیدونم چطوری نبش قبرش کردن؟
مردم مردای قدیم داداش....دیزشته مرد سیبیل نداشته باشه
بی ادب!!!!راست میگه گلایل جووووووون. ما نباید وقت خودمون رو با صحبت در مورد ریش و سیبیل تلف کنیم. الان مسائله مهم دیگه ای برای دخترا حائز اهمیت و اونم امار فجیع ترشیدگی.
الان دیگه حق انتخاب با شماست اقایون
(فقط شوخی بودا، مرد باید سیبیل داشته باشه)
منظورم شما نبودی که، منظورم اونایی بود که میگن ما قصد ازدواج نداریمبی ادب!!!!![]()