خانمهامیترسن؟

afn741

عضو جدید
همین حرفایی که برا خنده میگن اقایون باعث میشه که خانما روشون باز بشه و هرچی میخوان بگن...
جنبه داشتن اون موقع معنی پیدا میکنه......

زیاد سخت نگیر دوست عزیز ، همیشه که نمیشه جدی باشی . اگه خانومها چیزی گفتند هم بذار رو حساب شوخی .

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
با خانومم هر وقت بیرون میرم تا گربه میبنه ان چنان میترسه که انگار اژدها دیده . بهش میگم از من هم یک کم بترسی بد نیست احساس خوبی به ادم دست نمیده وقتی میبنه از گربه میترسی و لی از من نه .
ولی برعکس همسرم دخترم رو نترس بار اوردم تا در اینده از هیچ چیزی نترسه .
جسارتا یه چیزی بگم ناراحت نشیا...
به نظرم زندگی رو خیلی شل گرفتی و حضورت خیلی پررنگ نیست.

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیاد سخت نگیر دوست عزیز ، همیشه که نمیشه جدی باشی . اگه خانومها چیزی گفتند هم بذار رو حساب شوخی .
شما درس میگی ولی اگه زن بدونه که دیگه نمیشه مهارش کرد ،طوری رفتار میکنه که ارزوی مرگ کنی...
پس نباید همه چی رو به حساب شوخی بگیری...
شوخی زنها فقط به خاطر اینه که بتونن مرد رو نرم کنن که مردای ساده زودی باور میکنن و در اخرم تو تله میفتن...

afn741

عضو جدید
جسارتا یه چیزی بگم ناراحت نشیا...
به نظرم زندگی رو خیلی شل گرفتی و حضورت خیلی پررنگ نیست.
اتفاقا" حضورم در زندگی خیلی هم پر رنگه ، اگر پر رنگی رو در این میبینی که وقتی وارد خونه بشی همه از طرف دیگه فرار کنند اون پر رنگی نیست . دوری مرد خانواده از زن و فرزند است .
گذشت زمانی که حرف اول و اخر رو ( حتی غلط ) مرد میزد .
یادمه تو یک کتاب خوندم که مردی به نصیحت به فرزندش میگفت هرگز به همسرت نگو خفه شو چون طوری خفت میکنه که متوجه نمیشی . خوب چرا دشمنی وقتی میشه دوستانه در کنار هم زندگی کرد .

پیوند زناشویی این طور نیست که یک نفر کلفت منزل باشه و دیگر نوکر بیرون منزل . پیوند زناشویی یعنی زندگی در کنار هم و بر پایه دوستی و محبت و احترام گذاشتن به نظرات هم .

afn741

عضو جدید
شما درس میگی ولی اگه زن بدونه که دیگه نمیشه مهارش کرد ،طوری رفتار میکنه که ارزوی مرگ کنی...
شوخی زنها فقط به خاطر اینه که بتونن مرد رو نرم کنن که مردای ساده زودی باور میکنن و در اخرم تو تله میفتن...

دوست عزیز اگر این طرز تفکر رو هم خانومها داشته باشند . ایا به نظرت میشود زندگی کرد .

خوبه که بدونی من الان 17 سال از ازدواجم میگذره و از روز اول هم با دید مثبت به زندگی نگاه کردم و هرگز سعی نکردم عقاید خودم رو به همسرم تحمیل کنم . بلکه همیشه اجازه دادم او هم بر اساس نظرات خودش (در صورتی که صدمه ای به زندگی مون نزنه ) تصمیم بگیره تا متوجه اشتباهاتش بشه ( البته عواقب این تصمیم رو هم براش ترسیم میکنم ) و بر اثر مرور زمان به این نقطه برسه که تصمیمات مهم باید با مشورت هر دو و در مواقعی بر اساس صلاحدید خودم باشه .

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اتفاقا" حضورم در زندگی خیلی هم پر رنگه ، اگر پر رنگی رو در این میبینی که وقتی وارد خونه بشی همه از طرف دیگه فرار کنند اون پر رنگی نیست . دوری مرد خانواده از زن و فرزند است .
گذشت زمانی که حرف اول و اخر رو ( حتی غلط ) مرد میزد .
یادمه تو یک کتاب خوندم که مردی به نصیحت به فرزندش میگفت هرگز به همسرت نگو خفه شو چون طوری خفت میکنه که متوجه نمیشی . خوب چرا دشمنی وقتی میشه دوستانه در کنار هم زندگی کرد .

پیوند زناشویی این طور نیست که یک نفر کلفت منزل باشه و دیگر نوکر بیرون منزل . پیوند زناشویی یعنی زندگی در کنار هم و بر پایه دوستی و محبت و احترام گذاشتن به نظرات هم .

احسنتتتتتتتتتتتتت 20امتیاز:w11:

واقعا تبریک میگم بهتون ....:gol:
.
.
.
کجایی البرزخان!!!که ببینی زندگی مشترک یعنی چه:twisted:

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز اگر این طرز تفکر رو هم خانومها داشته باشند . ایا به نظرت میشود زندگی کرد .

خوبه که بدونی من الان 17 سال از ازدواجم میگذره و از روز اول هم با دید مثبت به زندگی نگاه کردم و هرگز سعی نکردم عقاید خودم رو به همسرم تحمیل کنم . بلکه همیشه اجازه دادم او هم بر اساس نظرات خودش (در صورتی که صدمه ای به زندگی مون نزنه ) تصمیم بگیره تا متوجه اشتباهاتش بشه ( البته عواقب این تصمیم رو هم براش ترسیم میکنم ) و بر اثر مرور زمان به این نقطه برسه که تصمیمات مهم باید با مشورت هر دو و در مواقعی بر اساس صلاحدید خودم باشه .
امیدوارم بعد از اینم موفق باشین...
ولی نظر من چیز دیگس یا بهتر بگم شاید نظر من از دید شما اشتباه باشه و یا بلعکس...
من به هیچ وجه اجازه نمیدم که بخواد تصمیم بگیره(البته موارد جزیی که خدشه ای به زندگی وارد نمیکنه مهم نیس،میتونه تصمیم بگیره)که بعدا اشتباهی بوجود بیاد
بعضی اشتباهات تاوانهای سنگینی به بار میاره...
مشورت هم لازمه ولی درنهایت تصمیم گیری باید با مرد باشه...
بازم میگم اینا نظر منه و هیچ تحمیلیم نیس که واقعا درسته یا نه چون هرکی با توجه به خواستش از زندگی نظراتی داره که درجای خودش محترمه...

yekta69

عضو جدید
همین حرفایی که برا خنده میگن اقایون باعث میشه که خانما روشون باز بشه و هرچی میخوان بگن...
جنبه داشتن اون موقع معنی پیدا میکنه......
امير آقاي تو هم شدي يه پا Alborz-3000 - چيه شونت به شونش خورده!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:razz:

yekta69

عضو جدید
عجب دل پري از خانمها داري !!!!!!!!!!!!!!:eek::D

yekta69

عضو جدید
امیدوارم بعد از اینم موفق باشین...
ولی نظر من چیز دیگس یا بهتر بگم شاید نظر من از دید شما اشتباه باشه و یا بلعکس...
من به هیچ وجه اجازه نمیدم که بخواد تصمیم بگیره(البته موارد جزیی که خدشه ای به زندگی وارد نمیکنه مهم نیس،میتونه تصمیم بگیره)که بعدا اشتباهی بوجود بیاد
بعضی اشتباهات تاوانهای سنگینی به بار میاره...
مشورت هم لازمه ولی درنهایت تصمیم گیری باید با مرد باشه...
بازم میگم اینا نظر منه و هیچ تحمیلیم نیس که واقعا درسته یا نه چون هرکی با توجه به خواستش از زندگی نظراتی داره که درجای خودش محترمه...
............

afn741

عضو جدید
نه شما نگران نباش
درسته حرفه حق تلخه براي شما ولي اين يكي واسه ما كه خيلي شيرين بود :D

باید یاد گرفت که در دنیای مجازی که همدیگر رو نمیبینیم یک سری اصول رعایت بشه .
به عقیده و نظر همدیگر احترام بگذاریم . و از ادب دور نشویم . و طنز را هم فراموش نکنیم .ظرفیت انتقاد هم داشته باشیم تا لحظاتی کوتاه و خوشی را در کنار هم داشته باشیم .

farzaneh yazdani

عضو جدید
حالا يه سوال بلاخره خانوما مي ترسن يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقايون چي ؟؟؟؟

afn741

عضو جدید
حالا يه سوال بلاخره خانوما مي ترسن يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقايون چي ؟؟؟؟

ترس خانومها ریشه در کودکی داره و چون بیشتر در کنار مادر هستند این ترس از مادر به بچه انتقال پیدا میکنه و در بزرگ سالی نیز در ذهن فرد باقی میمونه .
این گونه ترسها در اقایون کمتر دیده میشه . برای مثال خود من برای مدت کوتاهی ساکن یکی از روستاهای شمال کشور بودم و برای رفتن به منزل برای کوتاه شدن راه باید از میان قبرستان رد میشدم البته قرستانهای اونجا بیشتر شبیه به صحنه های فیلم ترسناک بود پر از درخت های قدیمی و سر به فلک کشیده ایا هیچ خانومی قادر به گذر از این محل در نیمه شب میشه .

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
امير آقاي تو هم شدي يه پا Alborz-3000 - چيه شونت به شونش خورده!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:razz:
نه ولی عقایدمون تقریبا شبیه همه
ولی البرز از تنبیه بدنی هم استفاده میکنه که من مخالفم....

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
دم شما گرم .
اون کارایی که البرز میکنه درس نی...

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترس خانومها ریشه در کودکی داره و چون بیشتر در کنار مادر هستند این ترس از مادر به بچه انتقال پیدا میکنه و در بزرگ سالی نیز در ذهن فرد باقی میمونه .
این گونه ترسها در اقایون کمتر دیده میشه . برای مثال خود من برای مدت کوتاهی ساکن یکی از روستاهای شمال کشور بودم و برای رفتن به منزل برای کوتاه شدن راه باید از میان قبرستان رد میشدم البته قرستانهای اونجا بیشتر شبیه به صحنه های فیلم ترسناک بود پر از درخت های قدیمی و سر به فلک کشیده ایا هیچ خانومی قادر به گذر از این محل در نیمه شب میشه .
ایول شجاعت....

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
والله بعضی از مردهای گنده هم میترسن

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

حالا کی به این البرز دخترمیده که بخواد از تنبیه بدنی هم استفاده بکنه!!!

جدی 2تایی توهم زدید شدیــــــــد!!!

واقعا فک میکنید زن هم بگیرید زنتون همینجوری می ایسته تنبیه بدنی شمارونگاه میکنه!!!

marjan.gh

عضو جدید
به نظر من اصلا ربطی به جنسیت نداره!!! خودٍ من کلی از سوسک میترسم . چند شب پیش یه سوسک اومده بود تو اتاقم رفتم آبجی کوچیکه ( 7 سال کوچیکتره !!! ) رو از خواب بیدار کردم که سوسکه رو بکشه . تازه بعد از کشتن خوابم نمیبرد ، توهم میزدم سوسک رو پامه:confused::confused:!! آخرش رفتم تو یه اتاقه دیگه خوابیدم:redface:

soraia

عضو جدید
من عاشق اینجور موجودات ریز و خوشکلم دوست دارم یه اکواریوم داشته باشم پر سوسک و مارمولک و جیرجیرک و...باشه

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا کی به این البرز دخترمیده که بخواد از تنبیه بدنی هم استفاده بکنه!!!

جدی 2تایی توهم زدید شدیــــــــد!!!

واقعا فک میکنید زن هم بگیرید زنتون همینجوری می ایسته تنبیه بدنی شمارونگاه میکنه!!!
من که گفتم مخالفم ای کیو....................:biggrin:

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من که گفتم مخالفم ای کیو....................:biggrin:
تواین یه مورد گفتی حخالفم! تو بقیه موارد داری پابه پای البرزخان پیش میری آی کیو ! کلا تاپیکهایی که میزنی علیه خانوماست حواست هست؟

خوبه که هنوز زنم ندارین!

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
تواین یه مورد گفتی حخالفم! تو بقیه موارد داری پابه پای البرزخان پیش میری آی کیو ! کلا تاپیکهایی که میزنی علیه خانوماست حواست هست؟

خوبه که هنوز زنم ندارین!
بقیه موارد کاملا اصولیه...
کاملا حواسم هس،ناراحتت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin:
خوب واسه یه ساعتشه،باید بگی عالیه...........

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بقیه موارد کاملا اصولیه...
کاملا حواسم هس،ناراحتت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin:
خوب واسه یه ساعتشه،باید بگی عالیه...........

تو زندگی آینده تون ایشالله ببینیم این اصول رو!

نه بابا!تاپیکهات خنده داره!همش شبیه همه!یا یه عکس میذاری میگی نظرتون چیه!یا یه جمله علیه خانوما مینویسی!
خوبه واسه یه لحظه اشم زیادیه:دی

از موضوع تاپیک خارج نشید آقا!!!

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو زندگی آینده تون ایشالله ببینیم این اصول رو!

نه بابا!تاپیکهات خنده داره!همش شبیه همه!یا یه عکس میذاری میگی نظرتون چیه!یا یه جمله علیه خانوما مینویسی!
خوبه واسه یه لحظه اشم زیادیه:دی

از موضوع تاپیک خارج نشید آقا!!!
:biggrin:

بالا