خانمهامیترسن؟

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
سختیش هم اینه که همیشه بهشون بگی چشم . کافی یک بار بگی نه اون وقت زندگیت رو ..........
اتفاقا اگه همیشه بهشون بگی چشم دیگه تمومه
باید بشینی و به حال خودت گریه کنی.....................................

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حتی خانمها از سوسک هم ترسناک ترن:w15::w15::w15::w15: (پستای قبلی خانما نوشتن چون سوسک چندش آوره می ترسن:w21:ما هم حرفشونو قبول داریم:w01:)
:w18:

خوشم میاد که از ما خانوما میترســـــــــــی! بهله همینم درسته!بقیه هم باید ازشوما یاد بگیرن:دی

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دقت نکردی به جمله بعدیا....دلیلش توو جمله بعده:w01:....بازم بقیه ازم یاد بگیرن؟؟؟؟؟؟؟:w15::w15::w15:
:razz:واقعا خانوما چندش آورن؟؟؟؟این حرف دلته؟؟؟؟:cool:

بعدشم مگه شام چی خوردی که همش اینجوری میکنیhttp://www.iran-eng.../images/smilies/funny/w01.gif!!!

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
:razz:واقعا خانوما چندش آورن؟؟؟؟این حرف دلته؟؟؟؟:cool:

بعدشم مگه شام چی خوردی که همش اینجوری میکنیhttp://www.iran-eng.../images/smilies/funny/w01.gif!!!
حرف دلم نیست که:w20:.........خواستم کم نیارم:w01:
تخم مرغ ربیییییی با پیاز:w01:

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث سر چیه الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه سوسکه من از سوسک نمترسم :::::::::::::::::::دی

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بحث سر چیه الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه سوسکه من از سوسک نمترسم :::::::::::::::::::دی

آره بحث سر 2تا مساله اس یکی تخم مرغ ربییییییییی! یکی هم موضوع اصلی تاپیک یعنی ســــــــــوســــــــک!

شما نمیترسی؟! آورین!آورین!

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش منم همیشه برام جای سئوال بوده که چرا خانمها از چنین موجودی که نه گاز میگیره نه نیش میزنه نه چنگ میکشه نه لگد میزنه نه جثه ای داره اینقدر میترسند ؟؟:surprised:

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه موقع جو گیر نشی ها . اینو برای خنده گفتم .
همین حرفایی که برا خنده میگن اقایون باعث میشه که خانما روشون باز بشه و هرچی میخوان بگن...
جنبه داشتن اون موقع معنی پیدا میکنه......

afn741

عضو جدید
با خانومم هر وقت بیرون میرم تا گربه میبنه ان چنان میترسه که انگار اژدها دیده . بهش میگم از من هم یک کم بترسی بد نیست احساس خوبی به ادم دست نمیده وقتی میبنه از گربه میترسی و لی از من نه .
ولی برعکس همسرم دخترم رو نترس بار اوردم تا در اینده از هیچ چیزی نترسه .

بالا