ناشناخته نیستن ولی راه شناختشون سخته .........در کل از موجودات نا شناخته باید ترسید . خانمها را هم هیچکس نتوا نسته بشناسه.
ناشناخته نیستن ولی راه شناختشون سخته .........در کل از موجودات نا شناخته باید ترسید . خانمها را هم هیچکس نتوا نسته بشناسه.
ناشناخته نیستن ولی راه شناختشون سخته .........
اتفاقا اگه همیشه بهشون بگی چشم دیگه تمومهسختیش هم اینه که همیشه بهشون بگی چشم . کافی یک بار بگی نه اون وقت زندگیت رو ..........
نه .............مگه خودتم تو پستای قبل نگفتی که میترسی/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی خانمها از سوسک هم ترسناک ترنیعنی هم سوسک هم خانما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
حتی خانمها از سوسک هم ترسناک ترن(پستای قبلی خانما نوشتن چون سوسک چندش آوره می ترسن
ما هم حرفشونو قبول داریم
)
![]()
دقت نکردی به جمله بعدیا....دلیلش توو جمله بعدهخوشم میاد که از ما خانوما میترســـــــــــی! بهله همینم درسته!بقیه هم باید ازشوما یاد بگیرن:دی
دقت نکردی به جمله بعدیا....دلیلش توو جمله بعده....بازم بقیه ازم یاد بگیرن؟؟؟؟؟؟؟
![]()
حرف دلم نیست کهواقعا خانوما چندش آورن؟؟؟؟این حرف دلته؟؟؟؟
بعدشم مگه شام چی خوردی که همش اینجوری میکنیhttp://www.iran-eng.../images/smilies/funny/w01.gif!!!
ای بابـــــــــــــــا!!این چه حرفیه!دعوا که نداریم:دیحرف دلم نیست که.........خواستم کم نیارم
تخم مرغ ربیییییی با پیاز
![]()
مرسیای بابـــــــــــــــا!!این چه حرفیه!دعوا که نداریم:دی
نوش جون تخمه مرغه ربییییییییییی!
چشم.......
شوما مسواکتو بزن نترس نصفه پیازتو نمیخورم!نگه دار واسه شام امشب!!!مرسی
پیاز اضافی مونده خواستی ادامشو بخور راضیم
![]()
![]()
شوما مسواکتو بزن نترس نصفه پیازتو نمیخورم!نگه دار واسه شام امشب!!!
بحث سر چیه الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه سوسکه من از سوسک نمترسم :::::::::::::::::::دی
خب همینش ترسناکه دیگه!راستش منم همیشه برام جای سئوال بوده که چرا خانمها از چنین موجودی که نه گاز میگیره نه نیش میزنه نه چنگ میکشه نه لگد میزنه نه جثه ای داره اینقدر میترسند ؟؟![]()
آفرين آفرينمتاسفانه خانومها از همه چیز میترسن بجز از ما اقایون . ان وقت در عوض ما از هیچ چیز نمیترسیم بجز از خانمها .
یه موقع جو گیر نشی ها . اینو برای خنده گفتم .آفرين آفرين![]()
همین حرفایی که برا خنده میگن اقایون باعث میشه که خانما روشون باز بشه و هرچی میخوان بگن...یه موقع جو گیر نشی ها . اینو برای خنده گفتم .