خالی کردن ذهن؟

robat43

اخراجی موقت
یه روانشناس بهم گفت تو بجای توجه به جسم و روح و ذهنت ، فقط به ذهنت توجه کردی و الان پر و انباشته شده و این شاید یکی از علتهایی باشه که روی حافظه اثر بگذاره ولی راه تخلیه ان را بهم نگفت چند تا سوال با این مقدمه
1- چطوری ذهنم را خالی کنم . اصلا ذهن پره یعنی چه (راههای مجرب بگید)
2- من اضطراب بالایی دارم به همراه استرس اینم برام اثرات منفی داشته چطوری به جنگش برم ایا مستقیم با کاهش ان یا غیر مستقیم با از بین بردن عوامل ان و در این صورت چطوری ریشه یابی کنم عوامل اضطرابم که مدت زیادی است باش روبروم
 

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یه روانشناس بهم گفت تو بجای توجه به جسم و روح و ذهنت ، فقط به ذهنت توجه کردی و الان پر و انباشته شده و این شاید یکی از علتهایی باشه که روی حافظه اثر بگذاره ولی راه تخلیه ان را بهم نگفت چند تا سوال با این مقدمه
1- چطوری ذهنم را خالی کنم . اصلا ذهن پره یعنی چه (راههای مجرب بگید)
2- من اضطراب بالایی دارم به همراه استرس اینم برام اثرات منفی داشته چطوری به جنگش برم ایا مستقیم با کاهش ان یا غیر مستقیم با از بین بردن عوامل ان و در این صورت چطوری ریشه یابی کنم عوامل اضطرابم که مدت زیادی است باش روبروم
سلام دوست خوبم.. قبل از هر چیزی باید بگم شما باید برای گرفتن راه حل درست به روانشناس یا یک مشاور مراجعه کنید..!
اما خوندن و دونستن و عمل کردن به مطالب ذیل هم خالی از لطف نیست....:smile:

خالی کردن ذهن تنها در ۱۵ دقیقه (افزایش قدرت ذهنی)


با استفاده از موارد زیر می تونیم هم از حداکثر توانایی ذهنمون استفاده کنیم و هم اینکه از شر خیلی از افکار و زباله های ذهنی خودمون راحت بشیم.
مطمئناً شما از این مطلب استفاده زیادی خواهید کرد. مثلاً برای موارد زیر:

  1. پاکسازی ذهن (مخصوصا وقتی که ذهن شما خیلی شلوغ هست)
  2. آرامش دادن به خود در زمانهای پر استرس، انجام کارهای سخت و وحشتناک
  3. آزاد سازی انرژی ذهن (مخصوصا زمانی که احساس خستگی شدید ذهنی میکنید)


حالا بریم سر اصل مطلب که برای من خیلی مفید بود و میدونم که برای شما هم خیلی مفید خواهد بود و اگر اونو آزمایش کنید همیشه ازش استفاده خواهید کرد.


این روش چگونه کار میکند – با افزایش RAM ذهن

تصور کنید ذهن شما مانند یک کامپیوتر هست که برای انجام یک سری از کارها باید از حافظه و رم استفاده کند. خوب همه می دونیم که هرچی بیشتر رم آزاد باشه سرعت انجام کارها در کامپیوتر بالاتر میره. مثلا ۳D Studio Max و یا یک بازی بسیار پیشرفته برای اینکه به خوبی کار کنند و یا اصلا کار کنند نیاز دارند که حافظه بالایی آزاد باشه. حالا برای اینکه بخواهیم از آنها به بهترین حالت ممکن استفاده کنیم باید یک سری برنامه هایی بی استفاده رو از حافظه پاک کنیم یا از آنها خارج شویم. همانطور که می دانید مثلا در ویندوز در هر زمان برنامه هایی زیادی بصورت پشت صحنه در حال کارهستند که ممکن است به آنها نیاز نداشته باشیم و با بستن آنها می توانیم میزان رم بیشتری را آزاد کنیم.
خوب حالا ذهن شما نیز دقیقا مانند یک کامپیوتر برای انجام کارهای خود مانند فکر کردن، آنالیز کردن، محاسبه کردن و یا حتی انجام امور نا خودآگاه نیاز به میزان رم آزاد دارد که بتواند بخوبی از عهده آنها بربیاید. پس شما اگر ذهن خالی تری داشته باشید بهتر می توانید روی کارهایتان تمرکز کنید و آنها را انجام دهید.


بصورت عادی معمولا ما همیشه نیمی از میزان رم ذهنمون پر هست از موارد درهم و برهم و بی استفاده که واقعا نیازی به نگه داشتن آنها در ذهن نداریم. مثل چی؟ همه چیز می تونه باشه، کارهایی که باید انجام بدیم، موسیقی که مثلا تو فروشگاه شنیدیم، تبلیغاتی که در تلویزیون دیدم یا هر چیز دیگه.

بیشتر این به همریختگی های ذهنی ناشی از محرکهای بیرونی هستند که در طول روز وجود دارند. از صبح که ما بیدار میشیم تا شب که دوباره می خوابیم بسیاری از این محرکهای بیرونی روی ذهن ما تاثیر میزارند. هر چی شما با افراد و موضوعات بیشتری درگیر باشید این محرکهای نیز بیشتر می شوند. حتی اگر شما درون یک غار زندگی کنید و با محیط بیرون ارتباطی نداشته بشید بازهم در معرض برخی از محرکهای بیرونی هستید.
این محرکهای بیرونی همان برنامه های بی استفاده در ویندوز را درون ذهن ما اجرا میکنند که فقط باعث هدر رفتن میزان رم کامپیوتر شما می شود.
خوشبختانه ما یک ابزار بیولوژیکی داریم برای خالی کردن ذهن بصورت طبیعی و اون هم خواب هست. البته باید توجه داشت که منظور خواب عمیق هست. معمولا حداکثر ۲۵% زمانی که در خواب هستیم در خواب عمیق قرار داریم و تنها در اون زمان هست که مقدار زیادی از فضای ذهنمون از افکار و محتویات درهم و برهم خالی میشه.
همچنین یکی از روشهای تخلیه ذهن از موارد بی استفاده، مدیتیشن هست. امروزه خیلی از افراد در دنیا از روشهای مختلف مدیتیشن استفاده میکنند تا بتونن به آرامش ذهنی برسند. اما یک سری محدودیتهایی هم در انجام این روش هست. اینکه شما معمولا نمی توانید در هر جایی به مدیتیشن بپردازید، هم اینکه برای رسیدن به حد نهایت آرامش نیاز به تمرین زیادی هست که هر کسی هم ممکنه به اون حد نرسه، از همه مهمتر اینه که مدیتیشن چون باعث پایین اومدن فعالیت ذهنی میشه معمولا در بسیاری از افراد باعث خواب آلودگی میشه. پس باید یک راه حل دیگه ای پیدا کرد…
__________________________


خالی کردن ذهن با استفاده روش بیرون ریزی ذهن

در این روش شما باید هر چیزی که در ذهنتون هست بیرون بریزید. حالا چطوری؟! با استفاده از نوشتن!
۱- یک ابزار برای نوشتن انتخاب کنید: می تونید از قلم و کاغذ استفاده کنید و یا از یک نرم افزار واژه پرداز (مثل word یا notepad). نوعش مهم نیست مهم اینه که با کدوم راحتترین. من خودم به شخصه ترجیح میدم تایپ کنم چون اینطور حداقل می تونم اونها رو ذخیره کنم.
۲- هرچیزی که به ذهنتون میرسه رو بنویسید: وقتی میگم هر چیزی دقیقا یعنی هر چیزی! یعنی اینکه مثلا وقتی به صفحه خالی نگاه میکنید و با خودتون میگین که “وای چه صفحه سفیدی” همون رو بنویسید “وای چه صفحه سفیدی” یا اینکه مثلا میگین “خوب چی بنویسم چیزی به ذهنم نمیرسه” بنویسید “خوب چی بنویسم چیزی به ذهنم نمیرسه”. دقیقا هرچیزی که به ذهنتون اومد رو بنویسید و اصلا لازم نیست به اون چیزی که می خواین بنویسید فکر کنید.
۳- اینکار رو به مدت ۱۵ دقیقه ادامه بدید: تا زمانی که ذهن شما احساس خالی شدن کرد اینکارو ادامه بدید. ممکنه شما در ۱۰ دقیقه بتونید هر چیزی رو که تو ذهنتون هست بنویسید ممکن هم هست که ۱ ساعت طول بکشه که این معمولا وقتی فکر خیلی مشغولی دارید اتفاق میفته.
این نوشته ها و فایلها رو می تونید نگه دارین و بعضی وقتها به اونها مراجعه کنید چون ممکنه توش چیزای خوبی پیدا کنید. مثلا گاهی اوقات وقتی بعد از مدتی به اون نوشته های قبلی مراجعه می کنید ممکنه یک سری مطالب جالب رو پیدا کنید که ممکنه از یادتون رفته باشه و یا بعضی کارها که باید انجام میدادید یا یک فکر و ایده جالب که به ذهنتون خطور کرده بود رو انتخاب کنید و روش کار کنید.
همانطور که گفتم این روش واقعا کارساز هست و شما با این کار می تونید کارایی ذهن خودتون رو به مقدار غیر قابل باوری افزایش بدین. در مقایسه با دیگر روشها مثل خواب و یا مدیتیشن هم مزایای زیادی داره که از اون میشه سرعت بالای دستیابی به ذهن آزاد رو بیان کرد که در مقایسه با خوابیدن خوب همونطور که گفتم شما باید حداقل ۳ ساعت بخوابید تا به خواب عمیق فرو برید و ذهنتون آروم بشه و یا مدیتیشن هم شما باید در شرایط خاصی باشید تا بتونید مراقبه خوبی داشته باشید و نتیجه بگیرید.

پس این روش رو همین الان امتحان کنید مطمئن هستم که دیگه کنارش نمیذارید و در همه شرایط از اون استفاده می کنید. حالا سرعت تخلیه ذهن شما بستگی داره به سرعت نوشتن و یا تایپ شما.


روش هایی برای پاکسازی ذهن و جسم


هفت روش برای غلبه بر استرس

استرس و روشهاي كنترل آن

20 روش براي كنترل استرس

10 ماده غذایی از بین برنده استرس....



پ.ن: کتاب خود هیپنوتیزم استاد شعبان کاووسی رو هم حتما مطالعه کنید....
 
آخرین ویرایش:

sahar alone

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خوبه مرسی من همیشه احساس میکنم تو ذهنم پرههههههههه از همه چی
 

bittaa

عضو جدید
منم همین مشکلو دارم.ذهنم پره.
دارویی هست که باعث شه ذهن خالی شه؟ یعنی فرایند خیال پردازی و درگیری ذهنی رو کم کنه ؟ البته بدون اینکه باعث خواب آلودگی بشه؟
 

شهلای تنها

عضو جدید
عالی بود اما راهکار خالی کردن مغزو بگین دیگه.البته اگه دارو داشته باشه که خیلی خوبه
 

l-mohajeri

عضو جدید
  1. پاکسازی ذهن (مخصوصا وقتی که ذهن شما خیلی شلوغ هست)
  2. آرامش دادن به خود در زمانهای پر استرس، انجام کارهای سخت و وحشتناک
  3. آزاد سازی انرژی ذهن (مخصوصا زمانی که احساس خستگی شدید ذهنی میکنید

خوب این کارا رو چجوری باید انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی ذهنت شدیدا مشغول چیزی یا کسی هست چجوری میتونی از شرش خلاص بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

elsay

عضو جدید
عالی بود. تن کی یو...
حتما امتحانش می کنم
من مدتهاست که درگیری ذهنی دارم. جدیدن هم ی کتاب روانشناسی درون گرفتم.امروز شروع به مطالعه کردم. داغونم... دنبال ی روانشپزشک خوبم. به معنای واقعی کلمه داغون...
 

Similar threads

بالا