دوست ندارم در مورد اين موضوعات ديگه بحث كنم!!! به نظر من ارزش و زيبايي هر كس (مخصوصا توي اين دنياي مجازي كه صورت زيباي ظاهر ديگه مد نظر نيست!) به ميزان معرفتش و چگونگي برخوردش با ديگرانه! اگر هم تا الان توي اين تالار ماندگار شدم بخاطر اينه كه بيشتر به سيرت اينجا اهميت ميدن و صورت جايي نداره! پس شما هم بجاي اينكه بگيد من حسودم يا از اينجور حرفا بهتره به فكر فعالتر كردن خودتون باشيد! تا اونجايي كه يادمه گفتيد در زمينه نانو فعاليتهايي داشتيد! خب حالا كه به لطف آقا رضا و فرهنگ خانوم عزيز، دو مدير گرامي، قسمت نانو جدا شده؛ پس منتظر حضور گرمتان در اين فسمت هستيم!نه بابا تو چقد بابت اینو اون تاسف میخوری اینقد خودتو ناراحت نکن زود پیر میشیا
در ضمن معتقدم مردا حسودناگه اینجور نبود نمیگفتی اواتارت زشته حسوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود
دوست ندارم در مورد اين موضوعات ديگه بحث كنم!!! به نظر من ارزش و زيبايي هر كس (مخصوصا توي اين دنياي مجازي كه صورت زيباي ظاهر ديگه مد نظر نيست!) به ميزان معرفتش و چگونگي برخوردش با ديگرانه! اگر هم تا الان توي اين تالار ماندگار شدم بخاطر اينه كه بيشتر به سيرت اينجا اهميت ميدن و صورت جايي نداره! پس شما هم بجاي اينكه بگيد من حسودم يا از اينجور حرفا بهتره به فكر فعالتر كردن خودتون باشيد! تا اونجايي كه يادمه گفتيد در زمينه نانو فعاليتهايي داشتيد! خب حالا كه به لطف آقا رضا و فرهنگ خانوم عزيز، دو مدير گرامي، قسمت نانو جدا شده؛ پس منتظر حضور گرمتان در اين فسمت هستيم!
راستي فكر كنم دوستان بهتر ميتونم نظر بدن كه من حسودم يا نه!!!
موفق و پيروز و سربلند باشيد!!
بیچاره شدیواییییییییی،
همین الان متوجه شدم که activity من رفت بالای 10 درصد
![]()
اشكالي نداره!پارمیس خانوم، این دوست ما رو اذیت نکن دیگه خیلی بچه گلیه!!!
البته مطمئنم که شما هم خیلی خانومیییی
الان تو بین بچه ها فقط من بدم، پس هر چی خواستین به من بگین
آخه من خسیییییییییسسسسسسسسسسمو شیرینی نمی دم
![]()
ببخشی این وزنشا رو چه حستبی مشخص کردین؟؟؟اشكالي نداره!
در ضمن شما اينقدر ديگه نمي خواد مظلوم نمايي كني! گفتم شيريني با من ديگه! حرفيه؟ يه نيم كيلو شيريني تر كه ديگه اين حرفارو نداره!![]()
اين قصه سر دراز دارد دوست عزيز! شما فقط جنبه شكم رو نبين!اول دور هم جمع بشید بعد حرف شکمو بزنید .
خیلی شکمو هستین !!!!
بعضي وقت ها بايد حرف مادر بزرگ ها رو گوش كرد ديگه![]()
اشكالي نداره!
در ضمن شما اينقدر ديگه نمي خواد مظلوم نمايي كني! گفتم شيريني با من ديگه! حرفيه؟ يه نيم كيلو شيريني تر كه ديگه اين حرفارو نداره!![]()
اومدم توی تالار ولی اول بسم الله حالم گرفته شئد.
چرا ما ادما اینجوری هستیم؟؟؟
ببخشید شما به کجا ها وصلین؟؟؟؟
تو کار گذرنامه و اینا هم هستین؟؟؟
ولی سعی کن حتما صبحونه بخوری، شنیدم که می گن خیلی خوبه، کلی تعریف ازش شنیدم!!
اتفاقی افتاده فرهنگ خانوم؟
بگو کی اذیتت کرده، بدیم پوست سرش رو بکنن باهاش دمپایی درست کنن![]()
بحث از شیرینی به آدامس از آدامس به حلیم حالا هم می خوان پوست بکنند خیلی خطرناک شده یکی بیاد بدادمون برسه ....
صد در صد m4material هم به شوخی جواب داده.اقای MATERIALمن زیاد با بچه ها اشنا نیستم ولی میشه خیلی زود ادما رو شناخت وحالا بخاطر اون شناختی که ازشما پیدا کردم میخواستم از اینکه به شوخی گفتم حسود و گفتم اواتارمو از نظر خودم دوست دارم ازتون عذر خواهی کنم
تو چند صفحه پیش همین تاپیک گفتین حتما شمام از اونایین که فکر میکنن مردا همشون سروته یه کرباسن
ولی نه من اینجوری نیستم به نظر من اخلاق همه با هم متفاوته و این بستگی به خانواده و اجتماعی که توش زندگی کردیمو بزرگ شدیم بستگی داره
براتون ارزوی موفقیت دارم![]()
کی قراره بیاد؟؟؟؟پس کی قرار بیاد؟؟؟
اصلا چند نفر هستیم ؟؟
فکر کنم آخر همون سه نفر که آقا رضا و فرهنگ خانوم دعوت کردن بیان ...
من چون خودم دانشگاه آزادم.لیست رتبه های آزاد را دارم.چرا؟
رتبه برا ورو به دانشگا گفتم اخه اون بار که پرسیدم برا کارشناسی ارشد جوابمو دادن ولی من کارشناسی ارشد نمیخاستم
به خودت میگن بابا بزرگ میخوای منم پیر کنی
شما دیگه اب از سرتون گذشته من هنوز جوونم ارزو دارم منو قاطی بابابزرگ مامان بزرگای سایت نکن گناه دارم![]()