حل مشکلات علمی و درخواست اطلاعات دانشجویان رشته ی مواد و متالورژی

پارمیس17

عضو جدید
سلام نیمیتزو خوب شد اومدی من یه علامت سوال بزرگ تو ذهنم بود؟
چرا به تو میگن بابابزرگ؟

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
چطوريد بچه ها ؟!!

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
برنامه ی درسیمو میگم اگه ممکنه نظر بدین بگین خوب هست یا نه:
قصد دارم تا11شهریورتمام درسای عمومی رو بخونم با پیش دانشگاهیم موقع مدرسه بیشتر وقتم برا عمومی بره بعد

11 مرداد هم یعنی تقریبا 20 روزی میشه وقتمو برا شیمی دوم و فیزیک1و2 وحسابان بذارم تا جایی که تونستم

بخونمشون
البته برا فیزیک 2 یه مبحثای مشخصی که تو پیش تکرار نمیشه مد نظرمه
لطف کنین اگه ممکنه نظراتون رو بگین دیر شده ولی اگه نظری دارین که تو این 1 ماه باقی مونده بدردم میخوره کمک

کنین تا 20روز دیگه ام همونطور که گفتم عمومیام تموم میشن

برا مواد دانشگاههای تهران حدود چه رتبه ای میخواد؟

ميخواي بياي مواد ؟! :biggrin:

به نظر من زياد به تابستون اميدوار نباش كه بتوني جلو بيفتي از بقيه ...چون هرچي تابستون بخوني تا موقع كنكور يادت رفته مگر اينكه بتوني دوره داشته باشي كه معمولا واسه درساي تخصصي (مثل فيزيك) وقت براي دوره باقي نميمونه! ... فكر ميكنم بهتر باشه كه تابستون بيشتر درساي عمومي بخوني ولي از مهر روي تخصصي ها تمركز كني ، آخراي سال هم دوباره عمومي هارو دوره كني
;)

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
اقای MATERIALمن زیاد با بچه ها اشنا نیستم ولی میشه خیلی زود ادما رو شناخت وحالا بخاطر اون شناختی که ازشما پیدا کردم میخواستم از اینکه به شوخی گفتم حسود و گفتم اواتارمو از نظر خودم دوست دارم ازتون عذر خواهی کنم
تو چند صفحه پیش همین تاپیک گفتین حتما شمام از اونایین که فکر میکنن مردا همشون سروته یه کرباسن
ولی نه من اینجوری نیستم به نظر من اخلاق همه با هم متفاوته و این بستگی به خانواده و اجتماعی که توش زندگی کردیمو بزرگ شدیم بستگی داره

براتون ارزوی موفقیت دارم;):smile:
پارميس عزيز من راضي به عذرخواهي شما نبودم! متاسفانه يكي از معايب اين گفتگوهاي اينترنتي همينه كه شخص ديده نميشه و فرد مذكور نمي تونه از حالات چهره و لحن طرف پي به موضوع ببره، براي توضيح دادن هم كلي بايد زمان صرف كنيم به همين خاطر بود كه گفتم راضي به ادامه بحث نيستم، وگرنه من هميشه با اين ديد به افراد تازه وارد نگاه مي كنم كه شخصي وارسته و باكمالات به جمعمون اضافه شده، به اين ديد هم هنوز به شما نگاه مي كنم، و اميدوارم اين ديد دوطرفه باشه و باقي بمونه! در مورد زيبايي هم مطمئنا هر كس با ديدي كه از خودش داره زيباست، هيچ كس هم نمي تونه به اون شخص خرده بگيره؛ اگر هم چيزي گفتم به آوانار شما گفتم كه صد البته بسيار زيباست ولي اگه به اين چيزا به قول Thixo گير نديم كه تعداد پستها به اين تعداد نمي رسيد! شما هم مطمئنا زيبا هستيد، چون اين اعتقاد منه كه اگه كسي زيبا نباشه به جنس مخالف زياد كاري نداره و زياد هم به اينجور حرفها گير نميده،‌ولي شما برعكس بوديد!( شوخي كردم)
در ضمن فقط بايد بگم كه من به بعضي مسايل حساسم اون هم فقط به اين دليله كه تمام زندگيمو دارم خرج ميكنم تا از اون جمله افراد نباشم؛ از جمله حسادت! اگر هم ديديد خرده گرفتم براي اين بود تا فقط يه تلنگر كوچكي بزنم كه قبل از شناخت افراد بعضي از كلمات رو به كار نبري( ببخشيد اينجا شد قسمت نصيحت، شما بزن به حساب يه توصيه برادرانه)
من دوست ندارم ناراحت باشيد، چون كه شما قبل از دانشگاه اينجا اومديد پس جا داريد حتي زماني مثل فرهنگ خانوم بشيد،‌ يه مدير براي اينجا( البته بايد بگم فرهنگ خانم جاي خودش داره ها و اميدوارم از سايه ايشان بي بهره نباشيم)
در آخر فقط اميدوارم كه بيش تر از پيش اينجا ببينمتون،‌ و همواره موفق و پيروز باشيد!
راستي ببخشيد تشكر نكردم، هم شما هم بقيه دوستان! تشكر دوني تموم شد، بعدا جبران مي كنم;)
يا حق

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
قصد دارم تا11شهریورتمام درسای عمومی رو بخونم با پیش دانشگاهیم موقع مدرسه بیشتر وقتم برا عمومی بره بعد

11 مرداد هم یعنی تقریبا 20 روزی میشه وقتمو برا شیمی دوم و فیزیک1و2 وحسابان بذارم تا جایی که تونستم

بخونمشون
لطف کنین اگه ممکنه نظراتون رو بگین دیر شده ولی اگه نظری دارین که تو این 1 ماه باقی مونده بدردم میخوره کمک

امیر کبیر از 2000 تا 2300 گرفته بود سال ما. الآن کمتر شده

m4material

مدیر تالار

بخونمشون

با سلام دوباره! به نظر من مهمترين مرحله براي كنكور تابستان است! يه جورايي با شادمهر موافقم چون اگه برنامه اي نباشه تمام مطالبي كه براي تابستان ميخواي بخوني به باد ميره! به نظر من وخيلي از كساني كه قبول شدن يكي از بهترين كاري كه ميتوني انجام بدي تمام كردن دروس يكي از پايه هاست! التبه دروس تخصصي!!! مثلا اگه شما بتونيد دروس سال دوم رو تمام كني تونستي از تابستان خيلي خوب استفاده كني! البته بايد توجه داشته باشي كه روش خوندن، ميزان تست زدن، نوع آزمون دادن و غيره خيلي مهمه كه اگه يه مشاور خوب داشته باشي ميتونه خيلي خوب به شما بگه! هر چند ممكنه شما يه پا مشاور باشيد! براي دروس بعدي پايه مثلا سال سوم رو هم شما ميتونيد در عين اينكه پيش رو ميخونيد با يك برنامه خوب تمام كنيد! براي عيد هم كه دوران عالي هست و من به جرئت ميتونم بگم اگه زير 5000شدم بيشتر بخاطر درست استفاده كردن از اين دوره بود،‌ شما ميتونيد تمام پايه ها و پيش 1 رو دوباره دوره كنيد! بعد از عيد هم به پيش 2 مي پردازي و يك ماه به كنكور يه جمع بندي عالي از دروست ميكني! اين يه شماي كلي در مورد برنامه كنكور بود كه البته ميشه دستكاري بشه و به كمك يه مشاور خوب بهبود داده بشه!من يه نظر در مورد كنكور دارم كه به هركي واردش ميشه توصيه ميكنم: كنكور تنها تجربه است! اميدوارم از تجربه ها استفاده كني! اميدوارم سال ديگه دانشگاه تهران ببينمت! در ضمن تا اونجايي كه ميدونم خود دانشگاه تهران تقريبا تا 1500 مواد رو پر ميكنه! التبه فرهنگ خانوم صاحب نظرن!!!

m4material

مدیر تالار
چرا باز اينجا اينقدر سوت كور شده؟ :w00::w00:
نكنه داريد رستگاران ميبينيد! يا ميخواهيد فوتبال نگاه كنيد؟:razz:
آقا مهدي شما كجايي؟ تو سايت ميپلكي ديگه؟
:whistle:

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز
من واقعا نمیدونم این همه خشانت از کجا میاد تو وجود آدما؟؟؟

:cry:

نمی دونید؟؟ ما همه مون به قول داروین جون اولش میمون بودیم، شاید هم گوریل بودیم...

اونهام خیلی موجودات خشنی بودن، یک ذره که برسی می رسی به قبایل بدوی آفریقایی و آمریکایی ( همونایی که همیشه لخت هستن:biggrin::biggrin:) تا اونجایی هم که می دونم اونها از اینجور کار ها زیاد می کنن. پس این جور خشونت ها یه جور هایی می شه برگشتن به ریشه ها;):biggrin:. همون طوری هم که همه طون می دونین ما همه باید به اصل و ریشه خودمون برگردیم:surprised::surprised:

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارميس عزيز من راضي به عذرخواهي شما نبودم! متاسفانه يكي از معايب اين گفتگوهاي اينترنتي همينه كه شخص ديده نميشه و فرد مذكور نمي تونه از حالات چهره و لحن طرف پي به موضوع ببره، براي توضيح دادن هم كلي بايد زمان صرف كنيم به همين خاطر بود كه گفتم راضي به ادامه بحث نيستم، وگرنه من هميشه با اين ديد به افراد تازه وارد نگاه مي كنم كه شخصي وارسته و باكمالات به جمعمون اضافه شده، به اين ديد هم هنوز به شما نگاه مي كنم، و اميدوارم اين ديد دوطرفه باشه و باقي بمونه! در مورد زيبايي هم مطمئنا هر كس با ديدي كه از خودش داره زيباست، هيچ كس هم نمي تونه به اون شخص خرده بگيره؛ اگر هم چيزي گفتم به آوانار شما گفتم كه صد البته بسيار زيباست ولي اگه به اين چيزا به قول Thixo گير نديم كه تعداد پستها به اين تعداد نمي رسيد! شما هم مطمئنا زيبا هستيد، چون اين اعتقاد منه كه اگه كسي زيبا نباشه به جنس مخالف زياد كاري نداره و زياد هم به اينجور حرفها گير نميده،‌ولي شما برعكس بوديد!( شوخي كردم)
در ضمن فقط بايد بگم كه من به بعضي مسايل حساسم اون هم فقط به اين دليله كه تمام زندگيمو دارم خرج ميكنم تا از اون جمله افراد نباشم؛ از جمله حسادت! اگر هم ديديد خرده گرفتم براي اين بود تا فقط يه تلنگر كوچكي بزنم كه قبل از شناخت افراد بعضي از كلمات رو به كار نبري( ببخشيد اينجا شد قسمت نصيحت، شما بزن به حساب يه توصيه برادرانه)
من دوست ندارم ناراحت باشيد، چون كه شما قبل از دانشگاه اينجا اومديد پس جا داريد حتي زماني مثل فرهنگ خانوم بشيد،‌ يه مدير براي اينجا( البته بايد بگم فرهنگ خانم جاي خودش داره ها و اميدوارم از سايه ايشان بي بهره نباشيم)
در آخر فقط اميدوارم كه بيش تر از پيش اينجا ببينمتون،‌ و همواره موفق و پيروز باشيد!
راستي ببخشيد تشكر نكردم، هم شما هم بقيه دوستان! تشكر دوني تموم شد، بعدا جبران مي كنم;)
يا حق

پیشنهادم به شما اینه که از صورتک ها بیشتر استفاده کنین تا بچه ها بفهمن کی شوخیه و کی جدی;);)

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا باز اينجا اينقدر سوت كور شده؟ :w00::w00:
نكنه داريد رستگاران ميبينيد! يا ميخواهيد فوتبال نگاه كنيد؟:razz:
آقا مهدي شما كجايي؟ تو سايت ميپلكي ديگه؟
:whistle:

تا حالا 1 قسمت و نیم بیشتر از رستگاران ندیدم، متاسفانه فوتبال بین هم نیستم،

پس فعلا اینجام، البته امروز خیلی خوابم می آد، یکی از بچه ها زنگ زد که برنامه بگذاریم بریم بدوییم، به قول دوستان پی تنمون آب شه:biggrin::biggrin: پوستم رو قلفتی کند. الان نا ندارم راه برم...

ولی امشب حتما خوب می خوابم. دل نیمیتزو بسوزه که شبها خوابش نمی بره:biggrin::biggrin:

matter

عضو جدید
مفهوم بازاریابی :

دانشگاه استنفورد ، استاد در حال شرح دادن مفهوم بازاريابي به دانشجويان خود بود:* شما در يك مهماني ، يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله ميرين پيشش و مي گين : “من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن” ، به اين ميگن بازاريابي مستقيم * شما در يك مهماني به همراه دوستانتون ، يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله يكي از دوستاتون ميره پيش دختره ،به شما اشاره مي كنه و مي گه : ” اون پسر ثروتمنديه ، باهاش ازدواج كن” ، به اين مي گن تبليغات * شما در يك مهماني ، يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله ميرين پيشش و شماره تلفنش رو مي گيرين ، فردا باهاش تماس مي گيرين و مي گين : “من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن” ، به اين ميگن بازاريابي تلفني * شما در يك مهماني ، يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله كراواتتون رو مرتب مي كنين و ميرين پيشش ، اون رو به يك نوشيدني دعوت مي كنيين ، وقتي كيفش مي افته براش از روي زمين بلند مي كنين ، در آخر هم براش درب ماشين رو باز مي كنين و اون رو به يك سواري كوتاه دعوت مي كنين و ميگين : ” در هر حال ،من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج مي كني؟” ، به اين ميگن روابط عمومي *شما در يك مهماني ، يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين كه داره به سمت شما مياد و ميگه : “شما پسر ثروتمندي هستي ، با من ازدواج مي كني؟” ، به اين مي گن شناسايي علامت تجاري شما توسط مشتري* شما در يك مهماني ، يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله ميرين پيشش و مي گين : “من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن” ، بلافاصله اون هم يك سيلي جانانه نثار شما مي كنه ، به اين ميگن پس زدگي توسط مشتري * شما در يك مهماني ، يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله ميرين پيشش و مي گين : “من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن” و اون بلافاصله شما رو به همسرش معرفي مي كنه ، به اين مي گن شكاف بين عرضه و تقاضا * شما در يك مهماني ، يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، ولي قبل از اين كه حرفي بزنين ، شخص ديگه اي پيدا مي شه و به دختره ميگه : “من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن” به اين ميگن از بين رفتن سهم توسط رقبا * شما در يك مهماني ، يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، ولي قبل از اين كه بگين : “من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن، همسرتون پيداش ميشه ، به اين ميگن منع ورود به بازار * شما در يك مهماني ، يك دخترِ بسيار زيبا رو مي بينيد و ازش خوش تون مي آد. سعي مي كنيد به ش كم محلي كنيد تا از شما خوش اش بياد، اون هم فمينيست از آب در مي آد و برايِ در اومدنِ چشِ شما دستِ دوست تون رو مي گيره و با هم مي رن سان فرانسيسكو. به اين مي گن اشتباهِ استراتژيك در بازاريابي. * شما در يك مهماني ، يك دخترِ بسيار زيبا رو مي بينيد و ازش خوش تون مي آد. جلو مي ريد و مؤدبانه يه يه شاخه گلِ سرخ به ش مي ديد و مي گيد: «من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن»، اما اون گل رو توي سرتون مي زنه، چون شديداً استقلاليه. به اين مي گن اشتباهِ تاكتيكي در بازاريابي. * شما در يك مهماني ، يك دخترِ بسيار زيبا رو مي بينيد و ازش خوش تون مي آد. جلو مي ريد و مي گيد: «من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن»؛همون لحظه يه دختر ديگه كه قبلا با همين كلمات گولش زده بوديد سروكلش پيدا مي شه و رسواتون ميكنه به اين ميگن تاثيرسوء سابقه در بازار.*شما در يك مهماني ، يك دخترِ بسيار زيبا رو مي</SPAN>...

reza_1364

مدیر بازنشسته
همش که شما یه دختر را میبینی

پس ما چی؟؟؟

نمیشه دختره ما رو ببینه؟؟؟

تو این روش صادق نیست؟؟؟

m4material

مدیر تالار
مفهوم بازاریابی :

دانشگاه استنفورد ،استاد در حال شرح دادن مفهوم بازاريابي به دانشجويان خود بود:* شما در يك مهماني ،يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله ميرين پيشش و مي گين: “من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن” ، به اين ميگن بازاريابي مستقيم * شمادر يك مهماني به همراه دوستانتون ، يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتونمياد ، بلافاصله يكي از دوستاتون ميره پيش دختره ،به شما اشاره مي كنه و مي گه : ” اون پسر ثروتمنديه ، باهاش ازدواج كن” ، به اين مي گن تبليغات * شما در يك مهماني ،يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله ميرين پيشش و شمارهتلفنش رو مي گيرين ، فردا باهاش تماس مي گيرين و مي گين : “من پسر ثروتمندي هستم ،با من ازدواج كن” ، به اين ميگن بازاريابي تلفني * شما در يك مهماني ، يك دختربسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله كراواتتون رو مرتب مي كنين وميرين پيشش ، اون رو به يك نوشيدني دعوت مي كنيين ، وقتي كيفش مي افته براش از رويزمين بلند مي كنين ، در آخر هم براش درب ماشين رو باز مي كنين و اون رو به يك سواريكوتاه دعوت مي كنين و ميگين : ” در هر حال ،من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج ميكني؟” ، به اين ميگن روابط عمومي *شما در يك مهماني ، يك دختر بسيار زيبا رو ميبينين كه داره به سمت شما مياد و ميگه : “شما پسر ثروتمندي هستي ، با من ازدواج ميكني؟” ، به اين مي گن شناسايي علامت تجاري شما توسط مشتري* شما در يك مهماني ، يكدختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله ميرين پيشش و مي گين : “من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن” ، بلافاصله اون هم يك سيلي جانانه نثارشما مي كنه ، به اين ميگن پس زدگي توسط مشتري * شما در يك مهماني ، يك دختر بسيارزيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله ميرين پيشش و مي گين : “من پسرثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن” و اون بلافاصله شما رو به همسرش معرفي مي كنه ،به اين مي گن شكاف بين عرضه و تقاضا * شما در يك مهماني ، يك دختر بسيار زيبا رو ميبينين و ازش خوشتون مياد ، ولي قبل از اين كه حرفي بزنين ، شخص ديگه اي پيدا مي شهو به دختره ميگه : “من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن” به اين ميگن از بينرفتن سهم توسط رقبا * شما در يك مهماني ، يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازشخوشتون مياد ، ولي قبل از اين كه بگين : “من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن، همسرتون پيداش ميشه ، به اين ميگن منع ورود به بازار * شما در يك مهماني ، يكدخترِ بسيار زيبا رو مي بينيد و ازش خوش تون مي آد. سعي مي كنيد به ش كم محلي كنيدتا از شما خوش اش بياد، اون هم فمينيست از آب در مي آد و برايِ در اومدنِ چشِ شمادستِ دوست تون رو مي گيره و با هم مي رن سان فرانسيسكو. به اين مي گن اشتباهِاستراتژيك در بازاريابي. * شما در يك مهماني ، يك دخترِ بسيار زيبا رو مي بينيد وازش خوش تون مي آد. جلو مي ريد و مؤدبانه يه يه شاخه گلِ سرخ به ش مي ديد و مي گيد: «من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن»، اما اون گل رو توي سرتون مي زنه، چونشديداً استقلاليه. به اين مي گن اشتباهِ تاكتيكي در بازاريابي. * شما در يك مهماني، يك دخترِ بسيار زيبا رو مي بينيد و ازش خوش تون مي آد. جلو مي ريد و مي گيد: «منپسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن»؛همون لحظه يه دختر ديگه كه قبلا با همينكلمات گولش زده بوديد سروكلش پيدا مي شه و رسواتون ميكنه به اين ميگن تاثيرسوءسابقه در بازار.*شما در يك مهماني ، يك دخترِ بسيار زيبا رو مي</SPAN>...
جالب بود! حداقلش اين بود اينجا رو از يكنواختي درآورد! ولي فكر كنم تو بخش مديريت هم بايد بذاريش!:w16::w16::w16:

m4material

مدیر تالار
همش که شما یه دختر را میبینی

پس ما چی؟؟؟

نمیشه دختره ما رو ببینه؟؟؟

تو این روش صادق نیست؟؟؟

نه ديگه! اين شمايي كه همش بايد بري طرف دخترا!! اگر هم دختره بياد طرف ما از نظرشون ميشه شكست بازاريابي!:D
راستي آقا رضا كجا بودي؟ نكنه داشتي رستگاران ميديدي؟:lol:

reza_1364

مدیر بازنشسته
خوب دیگه ساعتم دیگه از 2:30 گذشت.

اقا پلیس تالار هم نیومد.

یه دستی به سر و گوش قسمت نرم افزار و دانلودگاه کشیدم.حتما ببینید.مخصوصا اونایی که میخوان زبانشون تقویت بشه

شب بر همگی خوش

matter

عضو جدید
ببین آقا رضا دقیق درس نمی خونی !!!! :evil:
خط هشتمو دقیق نخوندی :

*شما در يك مهماني ، يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين كه داره به سمت شما مياد و ميگه : “شما پسر ثروتمندي هستي ، با من ازدواج مي كني؟” ، به اين مي گن شناسايي علامت تجاري شما توسط مشتري*

حالا شما اگه علامت تجاری دندون گیری نداری... گناه چشمای دخترا و شیوه ی درس دادن این استاد بیچاره چیه... ؟!؟!

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2::thumbsup2::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

بالا