حل مشکلات علمی و درخواست اطلاعات دانشجویان رشته ی مواد و متالورژی

matter

عضو جدید
مفهوم بازاریابی :

دانشگاه استنفورد ،استاد در حال شرح دادن مفهوم بازاريابي به دانشجويان خود بود:* شما در يك مهماني ،يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله ميرين پيشش و مي گين: “من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن” ، به اين ميگن بازاريابي مستقيم * شمادر يك مهماني به همراه دوستانتون ، يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتونمياد ، بلافاصله يكي از دوستاتون ميره پيش دختره ،به شما اشاره مي كنه و مي گه : ” اون پسر ثروتمنديه ، باهاش ازدواج كن” ، به اين مي گن تبليغات * شما در يك مهماني ،يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله ميرين پيشش و شمارهتلفنش رو مي گيرين ، فردا باهاش تماس مي گيرين و مي گين : “من پسر ثروتمندي هستم ،با من ازدواج كن” ، به اين ميگن بازاريابي تلفني * شما در يك مهماني ، يك دختربسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله كراواتتون رو مرتب مي كنين وميرين پيشش ، اون رو به يك نوشيدني دعوت مي كنيين ، وقتي كيفش مي افته براش از رويزمين بلند مي كنين ، در آخر هم براش درب ماشين رو باز مي كنين و اون رو به يك سواريكوتاه دعوت مي كنين و ميگين : ” در هر حال ،من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج ميكني؟” ، به اين ميگن روابط عمومي *شما در يك مهماني ، يك دختر بسيار زيبا رو ميبينين كه داره به سمت شما مياد و ميگه : “شما پسر ثروتمندي هستي ، با من ازدواج ميكني؟” ، به اين مي گن شناسايي علامت تجاري شما توسط مشتري* شما در يك مهماني ، يكدختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله ميرين پيشش و مي گين : “من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن” ، بلافاصله اون هم يك سيلي جانانه نثارشما مي كنه ، به اين ميگن پس زدگي توسط مشتري * شما در يك مهماني ، يك دختر بسيارزيبا رو مي بينين و ازش خوشتون مياد ، بلافاصله ميرين پيشش و مي گين : “من پسرثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن” و اون بلافاصله شما رو به همسرش معرفي مي كنه ،به اين مي گن شكاف بين عرضه و تقاضا * شما در يك مهماني ، يك دختر بسيار زيبا رو ميبينين و ازش خوشتون مياد ، ولي قبل از اين كه حرفي بزنين ، شخص ديگه اي پيدا مي شهو به دختره ميگه : “من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن” به اين ميگن از بينرفتن سهم توسط رقبا * شما در يك مهماني ، يك دختر بسيار زيبا رو مي بينين و ازشخوشتون مياد ، ولي قبل از اين كه بگين : “من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن، همسرتون پيداش ميشه ، به اين ميگن منع ورود به بازار * شما در يك مهماني ، يكدخترِ بسيار زيبا رو مي بينيد و ازش خوش تون مي آد. سعي مي كنيد به ش كم محلي كنيدتا از شما خوش اش بياد، اون هم فمينيست از آب در مي آد و برايِ در اومدنِ چشِ شمادستِ دوست تون رو مي گيره و با هم مي رن سان فرانسيسكو. به اين مي گن اشتباهِاستراتژيك در بازاريابي. * شما در يك مهماني ، يك دخترِ بسيار زيبا رو مي بينيد وازش خوش تون مي آد. جلو مي ريد و مؤدبانه يه يه شاخه گلِ سرخ به ش مي ديد و مي گيد: «من پسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن»، اما اون گل رو توي سرتون مي زنه، چونشديداً استقلاليه. به اين مي گن اشتباهِ تاكتيكي در بازاريابي. * شما در يك مهماني، يك دخترِ بسيار زيبا رو مي بينيد و ازش خوش تون مي آد. جلو مي ريد و مي گيد: «منپسر ثروتمندي هستم ، با من ازدواج كن»؛همون لحظه يه دختر ديگه كه قبلا با همينكلمات گولش زده بوديد سروكلش پيدا مي شه و رسواتون ميكنه به اين ميگن تاثيرسوءسابقه در بازار.*شما در يك مهماني ، يك دخترِ بسيار زيبا رو مي</SPAN>...

:whistle::thumbsup2:

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونید؟؟ ما همه مون به قول داروین جون اولش میمون بودیم، شاید هم گوریل بودیم...

اونهام خیلی موجودات خشنی بودن، یک ذره که برسی می رسی به قبایل بدوی آفریقایی و آمریکایی ( همونایی که همیشه لخت هستن:biggrin::biggrin:) تا اونجایی هم که می دونم اونها از اینجور کار ها زیاد می کنن. پس این جور خشونت ها یه جور هایی می شه برگشتن به ریشه ها;):biggrin:. همون طوری هم که همه تون می دونین ما همه باید به اصل و ریشه خودمون برگردیم:surprised::surprised:

هرکسی کاو دور ماند از اصل خویش؟؟؟

چرا نظریه داروین رو قبول می کنید؟
اون داشته در مورد ریشه و اصل و نصب خودش حرف می زده این به ما ربطی نداره!

ما از فلک اومدیم ما از آسمونیم و باز هم آسمونی میشیم
تو آسمون هم خشونت معنی نداره:) قشنگ حرف زدم؟؟؟

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار

عالي بود! لذت برديم!!!;):D

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز

نظریه داروین ها توسط ما رد نشده، و احتمالش داده شده.:surprised:

البته درسته اصل ما به فلک بر می گرده، ولی خوب این همه راه رو برگشتن خیلی سخته، فعلا نصفش رو تا همون عصری که گفتم بریم، نصف بقیه اش رو هم بعدا می ریم:biggrin::biggrin:;);)

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
دعايي به حال بيابان هم بكنيد!!!

دعايي به حال بيابان هم بكنيد!!!

سلام به همگي دوستان!
متاسفانه امشب نمي تونم تو شب نشيني شركت كنم! اما ازتون ميخوام قبل از شركت در اين جمع، براي ظهور حضرتش دعاي فرجي بخوانيد و صلواتي براي ايشان بفرستيد! به اميد ظهور ايشان!ممنون

[FONT=&quot]كجاست آن ذخيره شده براي تجديد واجبات و راه و روش پيامبر،كجاست آن برگزيده براي بازگرداندن ملت و دين،...،كجاست آن زنده كننده نشانه هاي دين و اهلش، [FONT=&quot]...،كجاست آن دروكننده شاخه هاي گمراهي و شكاف، كجاست آن محو كننده آثار انحراف و هوسها، ...،كجاست آن ريشه كن كننده اهل لجبازي و گمراهي و بدبيني،كجاست آن درب خداوندي كه از آن وارد شوند،كجاست آن چهره خداوندي كه بسوي او متوجه شوند اوليا،...،كجاست آن صاحب روز پيروزي و گستراننده بيرق هدايت، ...،ايكاش ميدانستم كجا قرار گرفته مركز اصليت،...، آيا به سوي تو اي فرزند احمد راهي است تا ملاقات دست دهد،آيا متصل مي شود روزگار ما بتو به مدتي تا بهره مند شويم،كي وارد مي شويم به چشمه هاي سيراب كننده ات تا سيراب شويمكي استفاده بريم از آب گوارايت زيرا طولاني شد تشنگي!!! (بخشي از دعاي ندبه)

حيفم اومد اين شعر ها رو برايتان نگذارم! روي من كه خيلي تاثير گذاشت!
[/FONT]
[/FONT]کدام گوشه ی دنیا نهفته روی چو ماهت
اله من ز که پرسم نشان یوسف چاهت
چقدر ناز غزل را کشیده ام که سراید
تمام سوز دلم را ز دوردست نگاهت
به کوچه های عبورت چقدر اب بپاشیم
یواشکی من و این چشم های مانده به راهت
هنوز می رسد از لا به لای این همه تقویم
صدای ندبه و زاری ز جمعه های پگاهت
چه قصه ها که شنیدم ز کودکی ز ظهورت
نیامدی و شدم خود چه قصه گوی پر اهت
چقدر هلهله دارد طنین سبز طلوعت
چقدر همهمه دارد گدای این همه جاهت
چگونه جان بسپارم به پای سرخ ظهورت
به وقت گفتن این شعر و یا رکاب سپاهت
شکسته بال عروجم ز تیرهای معاصی
خدا کند که نیفتم ز دیدگان سیاهت
تمام شهر و محل را سپرده ام که بگویند
به هر کجا که تو هستی خدا به پشت و پناهت
دعاترین دعاها همین دعای نگار است
امان بده که بمیرم به پای بقیت الاهت

پري رو

ای پری رو زچه رو روي نشانم ندهي// مويي از طره گيسوي نشانم ندهي

دلم از هجر رخت سوخت خدا را زچه رو// جلوه اي زان رخ دلجوي نشانم ندهي

شد كمان قامت من همچو خم ابرويت // خمي از طاق دو ابروي نشانم ندهي

تشنه جرعه اي از جام وصالم اي دوست// قطره اي زان مي مينوي نشانم ندهي

مانده ام در ره پرپيچ و خم كوي وصال// يك نشان از سر آن كوي نشانم ندهي

راه بسيار بود سوي تو اي دوست ولي // زچه يك سوي بآن سوي نشانم ندهي

بيمار عشق

غير از تو مرا دلبر و دلدار نباشد:gol: دل نيست هر آندل كه ترا يار نباشد

شادم كه غم هجر توگرديده نصيبم:gol: بهتر ز غم هجر تو غمخوار نباشد

از عشق تو مي سوزم مي سازم وگويم :heart: سوزندگي عشق تو در نار نباشد

از باده چشم تو دل افتاده به مستي :gol:اين وجد وطرب در مي خمار نباشد

بيمار بود هر كه مريض تو نگردد:gol: بيمار غم عشق تو بيمار نباشد

گرديده گدايي تو سرمايه عمرم:gol: بهتر ز گدايي درت كار نباشد

بيا

اي طبيبا بسر بستر بيمار بيا :gol:بهر دلداري دلسوخته زار بيا

تو كه دل را به نگاهي بربودي زكفم:gol: بپرستاري بيمار دل افكار بيا

آتش هجر تو سوزانده همه هستي من :gol:به تسلاي دل و جان شرربار بيا

اشك هجر است كه از ديده من مي بارد:gol: بهر غمخواري اين چشم گهر بار بيا

دل من خون شد و از ديده برون مي ريزد:gol: به تماشاي دل و ديده خون بار بيا

يوسف فاطمه (ع) بين منتظران منتظرند:gol: پرده بردار ز رخ بر سر بازار بيا
[FONT=&quot]

[/FONT]
[FONT=&quot]حلالم كنيد!:cry:[/FONT]

reza_1364

مدیر بازنشسته
شب ساعت 11 فراموش نشه

چون اخرین هماهنگی های دیدار را میخواهیم انجام بدیم

حتما بیاید

پارمیس17

عضو جدید
بچه ها از پیشنهادای همتون متشکرمو سعی میکنم ازشون استفاده کنم

(موقع مدرسه بیشتر وقتم برا عمومی بره)این قسمتو اشتبا نوشته بودم منظورم تخصصی بود شادمهر اشاره کرد

آخرین ویرایش:

pedestrian

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
نيميتزو جان
منم تسليت ميگم. اگه باور داشته باشي كه همه تو زندگيشون سختي هاي زيادي مي كشن اونوقت تحمل سختي برات آسون تر مي شه.
ايشالله روزهاي خوب زندگي رو در روبرو داشته باشي.
ياعلي.

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون دوستان . من از اين موارد زياد داشتم . مرگ هم بالاخره براي همه پيش مياد . :w05::w05:

بهتره ديگه بحثش رو نكنيم . امشب قراره همگي جمع بشيم . جو غمگين نباشه بهتره :w16::w16::w16:

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظریه داروین ها توسط ما رد نشده، و احتمالش داده شده.:surprised:

البته درسته اصل ما به فلک بر می گرده، ولی خوب این همه راه رو برگشتن خیلی سخته، فعلا نصفش رو تا همون عصری که گفتم بریم، نصف بقیه اش رو هم بعدا می ریم:biggrin::biggrin:;);)

تنبل!!!
لازم نیست پیاده بری که سرش چونه میزنی!
بالاتو باز کن ... پرواز که خستگی نداره! داره؟؟؟

hamideh vf

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره.من میدونم چم شده;)
انشاالله امشب بروبچ رو میبینیم دیگه........
امشب در خدمتیم
کلی برنامه تپل مپل دارممممممممممممممم:biggrin:
بیایداااااااااااااااااااااااااااا:redface:

منم این هفته عروسیه رو نرفتم برای شب نشینی :smile:

می بینمتون ساعت 11!!!

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساعت 22:30 شده ها .........

هنوز يك نفر هم پيداش نيست .....

:w20::w20::w20::w20:

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگي دوستان!
متاسفانه امشب نمي تونم تو شب نشيني شركت كنم! اما ازتون ميخوام قبل از شركت در اين جمع، براي ظهور حضرتش دعاي فرجي بخوانيد و صلواتي براي ايشان بفرستيد! به اميد ظهور ايشان!ممنون
[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]حلالم كنيد!:cry:[/FONT]

اميوارم هرجايي كه هستيد سلامت باشيد و بهتون خوش بگذره :w16::w16::w16:

بالا