najii
عضو جدید
آهن گالوانیزه یه لایه روی روش داره دیگه درسته؟ پس اگر خراشی روش نیفته ، انتقال مواد آهن و روی به غذا اتفاق نمیفته درسته؟
راستی یه سوال دیگه ، آهن گالوانیزه نسبت به حرارت مستقیم حساسه دیگه؟ اگر حرارت مستقیم ببینه لایه بیرونیش کنده میشه؟ حرارت غیر مستقیم چی؟ به اونم حساسه؟
آره لایه گالوانیزه دار، روی که همواره با غذا در تماس هست. آهن هم وقتی خراشی روی پوشش روی باشه در تماس با غذا هست ولی آهن اکسید یا خورده نمیشه چون طبق جدول الکتروشیمیایی روی زودتر خورده میشه حتی اگه خراشی روی پوشش باشه.
حرارت مستقیم یا غیر مستقیم نمیدونم ولی چون آهن گالوانیزه پوشش روی خالص داره و روی دمای ذوب نسبتا پایینی داره قاعدتا به حرارت جساس هست. درباره کنده شدن هم بعید میدونم تا اونجا که میدونم در محیط های اسیدی هست که کنده میشه...