به چيه چادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کاش حراست به آرایش و مو و ..... گیر بده
دانشگاه ما نوبرشو آورده به چادر گیر میده
من امروز افسرده و منزوی شدم صدام کرد و ....![]()
به چيه چادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کاش حراست به آرایش و مو و ..... گیر بده
دانشگاه ما نوبرشو آورده به چادر گیر میده
من امروز افسرده و منزوی شدم صدام کرد و ....![]()
به چيه چادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هه هه
همیشه سعی کنید با حراست دانشگاهتون دوست باشین تا به مشکل بر نخورید...
من چیکار با حراست دارم آخه!!!!!!!!اونه که امروز منو دشمن خودش کرد![]()
آره خیلی سخته و حتی غیر ممکن،اونا میخوان چادری باشم ولی من نمیتونم خوشم نمیادخوب با کسی که میخواد دشمنی کنه با تو ، تریپ رفاقت بریزی خیلی کار سختیه
یکم تمرین کن ، ببین از چی خوشش میاد، با چی حال میکنه ، مشکلش چیه ...
با شناختی که دارم دوست شما به احتمال زیاد دروغ گفته
بهبه ميبينم كه اخراج شديشما دختری؟؟؟؟؟؟/
به نظر پسر میومدی
دقيقا طرز فكر منو داري منم به همين دليل هيچوقت چادر سر نميكنمآره خیلی سخته و حتی غیر ممکن،اونا میخوان چادری باشم ولی من نمیتونم خوشم نمیاد
نه که از چادر و چادری بدم بیاداااا نه مامان خودمم چادریه ولی من نمیتونم جم کنم خودمو،باورت نمیشه چند بار سر همین چادر کم مونده بود با کله بخورم زمین......
اصلا شبیه دانشجوی معماری نیستیم،غیر از کیفمون چیز دیگه ای نمیتونیم ببریم،لپ تاپم که دیگه حرفشو نزن
من آبروی چادر رو بردم خودمم میدونم ولی آیا بدون چادر آبروی حجاب رو میبرم؟؟؟پس کار اینا مزخرفه،باورت نمیشه همه آرایش کرده و مو فرفری میان دانشگاه ولی یه چادر دور کمرشونه مسخره نیس؟؟؟اینا خودشون دارن چادرو مسخره میکنن من نمیخوام مسخره کنم میخوام احترام بذارم.همین
آره خیلی سخته و حتی غیر ممکن،اونا میخوان چادری باشم ولی من نمیتونم خوشم نمیاد
نه که از چادر و چادری بدم بیاداااا نه مامان خودمم چادریه ولی من نمیتونم جم کنم خودمو،باورت نمیشه چند بار سر همین چادر کم مونده بود با کله بخورم زمین......
اصلا شبیه دانشجوی معماری نیستیم،غیر از کیفمون چیز دیگه ای نمیتونیم ببریم،لپ تاپم که دیگه حرفشو نزن
من آبروی چادر رو بردم خودمم میدونم ولی آیا بدون چادر آبروی حجاب رو میبرم؟؟؟پس کار اینا مزخرفه،باورت نمیشه همه آرایش کرده و مو فرفری میان دانشگاه ولی یه چادر دور کمرشونه مسخره نیس؟؟؟اینا خودشون دارن چادرو مسخره میکنن من نمیخوام مسخره کنم میخوام احترام بذارم.همین
ولی توی دانشگاه ما همه جور بسیجی بودبرا ما که وایساده ببینه کی من کلاس ندارم دارم با استین کوتاه میرم اتاق بسیج دانشگاه برای هماهنگی ها،گیر میدن....سایر موارد با کسی کاری ندارن!
نه به اندازه ادعای پوچ شماجدی؟
از چی و کی شناخت دارین؟ یه کم توضیح بدین تا بقیه بفهمن چقدر شناخت دارین
تلافی کردن بچه گانه ای بود![]()
چرا از زیرسوال در میرین؟ مثل اون قضیه که از زیرش در رفتیدنه به اندازه ادعای پوچ شما
راستی
قضیه استخر هم تایید شد
این وسط فقط شما شدید .......![]()
.دقت کردید به چشای حراستی ها !!!!چشای بعضی هاشون از بس به بچه ها چپو و راست نگاه کردند یه جوری شده!!!!!کج شده.......
آخریش دیگه.....به من چندبار گیر دادن.
یخ بار واسه مانتوم بود که دیگه اون مانتوم رو نپوشیدم.
یه بار واسه رنگ موهام بود.
یه بار هم با دوستم بعد از عید داشتیم روبوسی میکردیم اومده میگه چرا جلوی اینهمه آدم روبوسی میکنید؟؟ پسرا تحریک میشن!!!!!![]()
دقیقا!!!!!!!!!!!!!!!ماهم همیشه اینو میگیم!!دقت کردید به چشای حراستی ها !!!!چشای بعضی هاشون از بس به بچه ها چپو و راست نگاه کردند یه جوری شده!!!!!کج شده.......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
حراست دانشگاه | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
بحث هفته: حراست دانشگاه | گفتگوی آزاد | 202 | |
![]() |
پشت پرده کنکور به روایت مسئولان حراست سازمان سنجش | گفتگوی آزاد | 1 | |
A | تحصیل در دانشگاه ایرانی بشما چی آموخته ؟ | گفتگوی آزاد | 70 | |
م | دستگیری مهندس شیمی دانشگاه شریف به اتهام دزدی | گفتگوی آزاد | 9 |