حجاب ((لطفا نظرتون رو بگید ممنون ))

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه بگن فردا حجاب توی ایران اجباری نیست فکر می کنی چی می شه؟

اگه واقعا به اين سرعت و با اين شرايط يهو اعلام بشه از فردا حجاب اجبار نيست مطمئنا فاجعه به بار خواهد اومد چون چيزي كه مسلمه قبل از هر چيزي خوبه كه فرهنگش ايجاد بشه مخصوصا اين مسئله و مخصوصا تو كشور ما ...

اگه قرار باشه اينقد يهويي اين امر اعلام بشه دقيقا عين فنري مي مونه كه تا الان با همه قدرت فشارش دادي حتي بيشتر از اون حدي كه امكان داشت فنر رو فشرده كردي و حالا تصميم ميگيري يهو ولش كني مطمئنا هم به خودش و هم به اطرافيانش آسيب ميزنه مطمئنا چنين تصميمي همه به جامعه ي ما و هم به افراد جامعه آسيب خواهد زد
براي چنين تصميمي كه به نظرم درسته هر كس در نحوه ي زندگي خودش آزادانه فكر كنه و زندگي كنه بايد يه فرهنگ سازي انجام بشه ...

fatima25

عضو جدید
اگه واقعا به اين سرعت و با اين شرايط يهو اعلام بشه از فردا حجاب اجبار نيست مطمئنا فاجعه به بار خواهد اومد چون چيزي كه مسلمه قبل از هر چيزي خوبه كه فرهنگش ايجاد بشه مخصوصا اين مسئله و مخصوصا تو كشور ما ...

اگه قرار باشه اينقد يهويي اين امر اعلام بشه دقيقا عين فنري مي مونه كه تا الان با همه قدرت فشارش دادي حتي بيشتر از اون حدي كه امكان داشت فنر رو فشرده كردي و حالا تصميم ميگيري يهو ولش كني مطمئنا هم به خودش و هم به اطرافيانش آسيب ميزنه مطمئنا چنين تصميمي همه به جامعه ي ما و هم به افراد جامعه آسيب خواهد زد
براي چنين تصميمي كه به نظرم درسته هر كس در نحوه ي زندگي خودش آزادانه فكر كنه و زندگي كنه بايد يه فرهنگ سازي انجام بشه ...
.
بی بندوباری احتیاج به فرهنگ سازی نداره.

f.mohebbi

عضو جدید
بد حجابی هایی که ما تو خیابونا می بینیم، بیشتر مواقع طعنه می زنه به بی حجابی.
اما با برداشته شدن حجاب تا یه مدت اونایی که الان با بدحجابی خودشونو خفه کردن، در نهایت بی حجابی بیرون خواهند آمد. و از اونجایی که معتقدم که بی حجابی چیزیه که هیچ وقت عادی نمی شه احتمالاً هر روز بدتر از دیروز هم خواهد شد!
قشر معتقد به حجاب هم اگه فضای کار و زندگی اجتماعیشون با مشکل رو به رو نشه با همون شرایط قبل در جامعه ظاهر می شن !
ولی به نظرم تا یه مدت طولانی جامعه با یه آنارشی و بی نظمی همه جانبه روبه رو می شه..

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
عده اي كه اصلا بهش اعتقاد ندارن و به اجبار پذيرفتن سريع به طرز بدي كنار ميذارن!
كسايي كه براشون ارزشه تغيير نمي كنن
يه عده هم حد وسط اين دوتان

درضمن وضعيتي كه پيش مياد مطمئنا با دو ماه و سه ماه عادي نميشه

malo0osak

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من فکر میکنم الانشم ازاده خیلیا رو دیدم تو ماشینشون نشستن روسری ندارن یا رو سری هاشون افتاده عین خیالشون نمیاد ولی در کل باید مثل مالزی و کشور های عربی مسلمان این مسئله حل بشه یعنی هر کی خواست سر کنه هرکی نخواست سر نکنه اگه اونی هم که سر میکنه درست سر کنه مردم ترکیه یا همین مالزی رو ببینین اونایی که روسری سر میکنن چقدر قشنگ سر میکنن حتی یه تار موشون بیرون نیست

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر چیزی برای هر کسی اگه محصور کننده باشه اونو اذیت میکنه و میخواد یجوری اون حصار رو بزنه کنار

روسری شاید برای خیلی ها ازادی باشه ولی برای خیلی ها هم زندونه
زندون بزرگتر اینه که نزارن خودت تصمیم بگیری چی بپوشی

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.
بی بندوباری احتیاج به فرهنگ سازی نداره.

بدحجابی به خودی خود بیبند باری نیست. یکم دیدتو وسیع کن.
البته بدحجابی در کشور ما موضوعی ناهنجار هم هست ولی ناهنجارتر از آن حجاب اجباری است که اصلا خوب نیست.

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فکر میکنم الانشم ازاده خیلیا رو دیدم تو ماشینشون نشستن روسری ندارن یا رو سری هاشون افتاده عین خیالشون نمیاد ولی در کل باید مثل مالزی و کشور های عربی مسلمان این مسئله حل بشه یعنی هر کی خواست سر کنه هرکی نخواست سر نکنه اگه اونی هم که سر میکنه درست سر کنه مردم ترکیه یا همین مالزی رو ببینین اونایی که روسری سر میکنن چقدر قشنگ سر میکنن حتی یه تار موشون بیرون نیست

درسته.
یه دوست ترکیه ای داریم وقتی میاد ایران میگه این خانما چرا روسری سر میکنن. میکیم اخه حجابه میگه روسری برا اینه که مو اصلا معلوم نباشه ولی اینا همه موهاشون پیداست. بهتره اجبارا اونو سر نکنن تا آبروی روسری حفظ وقداستش سر جاش بمونه.اون میگفت خانم ودخترش روسری سر نمیکنن ولی با آرایش هم به محیط کار نمیروند و جلب نظر نمیکنند.میگفت محجبه های مملکتش روسری سر میکنن و یه تار موهاشون هم بیرون نیست.متاسفانه این چیزی که یکنفر خارجی در مورد حجاب خانمای ایران میگه.

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون در ايران تا حالا اجباري بوده
دو نوع يا سه نوع عكس العمل خواهيم ديد
1 افرادي به يك باره حجاب رو ب خواهند داشت چرا كه اون رو محدوديتي از طرف حكومت ميدانند
2 افرادي همچنان به اين رفتار ادامه خواهند داد چون در خون و فكرشون اثر كرده بدون اينكه فلسفه ان را بدانند
3 افرادي با علم و اگاهي ادامه خواهند داد
نظرمنم دقیقا مثل اقا مهدی هست به اضاقه اینکه مردم ما جنبه ندارند واگرازادی اعلام بشه یک دسته بشدت خودشونو گم خواهند کرد

Leily810

عضو جدید
منم نظر همه رو قبول دارم!
ولی به شخصه راه خودمو ادامه میدم ، جون وقتی آدم به قلسفه یه چیزی برسه! اگه زمین و زمان بهش عکشون بگن قبول نمیکنه!
چون حجاب میراث حضرت فاطمه(س) و درس خدا، نه مال یه کشور و دولت خاص و تفکر خاص!

siavash_1991

عضو جدید
دوستان در دين اسلام به حجاب توصيه شده ولي اجبار نشده. همان طور كه مرجع عليقدر ايت الله بيات هم فرمودن در دوران امير مؤمنان علي( ع) درمورد حجاب اجبار نبوده است وامري شخصي بود.

fatima25

عضو جدید
بدحجابی به خودی خود بیبند باری نیست. یکم دیدتو وسیع کن.
البته بدحجابی در کشور ما موضوعی ناهنجار هم هست ولی ناهنجارتر از آن حجاب اجباری است که اصلا خوب نیست.
وقتی قانون حجاب برداشته بشه بی بندو باری هم زیاد میشه حداقل الان در ملا عام نیست ولی اگر این قانون برداشته بشه شاهد خیلی اتفاقات زننده توی خیابون میشیم پس میتونیم بگیم قانون حجاب خلاصه به پوشش نمیشه که با برداشتنش فقط روسری کنار بره بلکه به دنبالش خیلی حجاب های دیگه هم برداشته میشه که میتونه خیلی ضرر های جبران ناپذیری برای جامعه ما داشته باشه.

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
خب پیش بینی این وضع خیلی سخته. چیزی که به ذهن من میرسه:

در مورد اینکه چه کسایی حجاب رو بر میدارن و کیا حفظ می کنن، با مهدی ایکس (Mahdix) موافقم.

اما چه اتفاقی تو جامعه می افته؟ جامعه با یه شکل جدید رو به رو میشه. احتمال خیلی زیاد، خانم ها با سر و روی خیلی شیک تر به خیابون میان. نتیجه، به احتمال قوی، بالا رفتن آمار تجاوز و ... و در نتیجه، نا امنی شدید جامعه برای خانم ها میشه.

حالا، 2 حالت متصور هست: 1- این وضع کنترل میشه و بعد از حدود یک سال، امری عادی میشه اما باز هم با ناامنی بیشتر نسبت به الان. 2- جلوی این روند رو نمی تونن بگیرن و عطش بیشتر میشه و فیتیله!

من با اجباری بودن حجاب موافق نیستم ولی الان که 30 ساله اجباریه، نمیشه یک شبه این اجبار رو برداشت چون (به نظر من البته ها) متاسفانه، عطش رابطه جنسی تو جامعه فعلی ما بالاست و جامعه
نمی تونه با این تغییر خیلی سریع روبرو بشه.

nilofarane

کاربر بیش فعال
منم با نظر بیشتریا موافقم.و به نظرم با برداشتن حجاب اوضاع به هم میریزه.آخه همه جنبشو ندارن...
احساس میکنم حجاب بهم یه احساس آرامش و امنیت میده....

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب دوستان راست می گن با 30 سال حجاب اجباری باید انتظار هر چیزی رو داشته باشیم...:d
ولی خب می شه یه چیزی تو مایه های همین حذف یارانه ها

meddler

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی حجاب آزاد بشه راحت میتونم هم کیش خودم و از غیر تشخیص بدم !
لازم نیست .........

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه به من بگن حجاب اجباری نیس خانوادمم راضی بشن با تیپ اسپرت میام بیرون

جوری که فقط یه روسری نداشته باشم اما لباس مناسب بپوشم

li1388125

عضو جدید
اولا همانطوري كه اكثر ملت ايران در انقلاب خواستند دين حرف اول زندگيشان باشد برايشان فرهنگ شد آزاد شدن نوع پوشش نيازمند يك فرهنگ خيلي بالا از سوي ملت ميباشد كه هر موقع توانستيم به اين مهم برسيم دو دسته بودن ها در ايران كم ميشود .
ثانيا برداشتن حجاب دال بر آزادي نيست.ثالثا اگر درصد بيكاري در ايران كم شود ومشغله هاي ديگر زندگي داشته باشند زندگي كردن مهمتر از مسائل ريز ميباشد.

ELANAZ

عضو جدید
مطمئنا با مشكلات زيادي روبرو ميشيم
بايد قبول كرد كه چشم هيچكس به اين صحنه ها عادت نداره(يعني يه خانوم هرچي دوست داره بپوشه و بگرده)
من خودم به شخصه وقتي يه دخترو با يه تيپ ناجور ميبينم كلي نگاهش ميكنم كه چه تغييري كرده
واي به حال آقايون كه جزء مادرو خواهر كسي رو تا اين حد آزاد نديدن .
از تمام اتفاقات هم كه بگذريم
با چشممون نميتونيم كاري كنيم
الان حجاب هست،ميشه گفت هم هست هم نيست
ولي كمتر ديده ميشه يا فقط تو مكان هاي خاص آدم باهاش برميخوره
اگرم هيچ اتفاقي نيفته ،حتما خيلي ها با چشمشون گناه ميكنن