حجاب در نماز

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز

سوال:فلسفه اصلی حجاب حفظ خود دربرابر نامحرمان است که با این وصف دلیل وجوب حجاب کامل در هنگام نماز که هیچ نامحرمی وجود ندارد چیست؟

جواب:این حکم هم مانند همه احکام الهی دارای حکمت و فلسفه خاص خود است که توجه به آن جایگاه و اهمیت حجاب را روشن تر میکند.از جمله این دلایل:1-نوعی تعبد و اظهار خضوع و خشوع نسبت به دستور های الهی
2-نوعی تمرین مستمر و منظم برای حجاب و...

منبع:راز حجاب,(نوشته :مسعود صفی یاری)

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجاب و پوشش بانوان در نماز، علل و فلسفه‏هاى متعددى دارد؛ از جمله:

حجاب و پوشش بانوان در نماز، علل و فلسفه‏هاى متعددى دارد؛ از جمله:

الف. اين خود نوعى تمرين مستمر و روزانه براى حفظ حجاب مى‏باشد و يكى از عواملى است كه در پاس‏داشت دائمى پوشش اسلامى زن و جلوگيرى از آسيب‏پذيرى آن، نقش مهمى ايفا مى‏كند.

ب. وجود پوششى يك‏ پارچه براى تمام بدن و داشتن پوششى مخصوص براى نماز، توجه و حضور قلب انسان را بيشتر مى‏كند و از التفات ذهن به تجملات و چيزهاى رنگارنگ مى‏كاهد و ارزش نماز را صد چندان مى‏كند

ج. داشتن پوشش كامل در پيشگاه خداوند، نوعى ادب و احترام به ساحت قدس ربوبى است. از اين ‏رو براى مرد نيز در بر داشتن عبا و پوشاندن سر در نماز، مستحب است و همين ادب حضور در پيشگاه الهى زمينه‎ساز حضور معنوى و بار يافتن به محضر حق مى‎شود.

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
الف. اين خود نوعى تمرين مستمر و روزانه براى حفظ حجاب مى‏باشد و يكى از عواملى است كه در پاس‏داشت دائمى پوشش اسلامى زن و جلوگيرى از آسيب‏پذيرى آن، نقش مهمى ايفا مى‏كند.

ب. وجود پوششى يك‏ پارچه براى تمام بدن و داشتن پوششى مخصوص براى نماز، توجه و حضور قلب انسان را بيشتر مى‏كند و از التفات ذهن به تجملات و چيزهاى رنگارنگ مى‏كاهد و ارزش نماز را صد چندان مى‏كند

ج. داشتن پوشش كامل در پيشگاه خداوند، نوعى ادب و احترام به ساحت قدس ربوبى است. از اين ‏رو براى مرد نيز در بر داشتن عبا و پوشاندن سر در نماز، مستحب است و همين ادب حضور در پيشگاه الهى زمينه‎ساز حضور معنوى و بار يافتن به محضر حق مى‎شود.

یعنی هرکی چادریه معصومه و اصلا گناه نمیکنه؟؟؟
من خیلیارو دیدم چادر آلت گناهشونه

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ضمن بخدا وقتی چادر میپوشم (من خودمو میگم با کسی هم کاری ندارم)ی امنیتی بهم میده بخدا قصد توهین کسی رو هم ندارم ولی ..........

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ضمن بخدا وقتی چادر میپوشم (من خودمو میگم با کسی هم کاری ندارم)ی امنیتی بهم میده بخدا قصد توهین کسی رو هم ندارم ولی ..........
قبولدارم حرفتونو
اما بعضیا ازهمین چادر واسه کارای دیگه استفاده میکنن

JavadMessi

مدیر بازنشسته
این خیلیها هم شده واژه کلیشه ای که منشاش رسانست!!!
کسی هم نگفت چادریا همه معصومند اما شما حق نداری به اعتقادات مردم توهین کنی!!

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببین دوست عزیز همه حرفات بدون مدرک و با دید سطحی نگری و همراه با مغلطه است میشه لطفا بگی از کجای نوشته های من فهمیدی چادر یعنی معصومیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
این خیلیها هم شده واژه کلیشه ای که منشاش رسانست!!!
کسی هم نگفت چادریا همه معصومند اما شما حق نداری به اعتقادات مردم توهین کنی!!
من اینجا حس میکنم آدمفروش وجود داره . حوصله اخراجشدن ندارم داشم

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبولدارم حرفتونو
اما بعضیا ازهمین چادر واسه کارای دیگه استفاده میکنن
دوست عزیز این جمله رو انقدر گفتن که دیگه بیش از حد تکراری شده. جوبشم خیلی واضحه. خیلیا از خیلی چیزای خوب استفاده بد میکنن که باعث نمیشه ارزش اون چیز خوب کم بشه (البته اگه واقع بین باشی)
این جمله شماهم بیشتر بهانه گیریه
نکته دیگه اینکه کجای حرفای استارتر نوشته بود داشتن چادر یعنی گناه نکردن و معصوم بودن؟

Hossein -2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز این جمله رو انقدر گفتن که دیگه بیش از حد تکراری شده. جوبشم خیلی واضحه. خیلیا از خیلی چیزای خوب استفاده بد میکنن که باعث نمیشه ارزش اون چیز خوب کم بشه (البته اگه واقع بین باشی)
این جمله شماهم بیشتر بهانه گیریه
نکته دیگه اینکه کجای حرفای استارتر نوشته بود داشتن چادر یعنی گناه نکردن و معصوم بودن؟
ببین داداش
من حوصله کلکل با آدمای تعصبی رو ندارم. واسه بحث کردن اول باید تعصبتو کنار بذاری بعد بیای وسط

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین داداش
من حوصله کلکل با آدمای تعصبی رو ندارم. واسه بحث کردن اول باید تعصبتو کنار بذاری بعد بیای وسط

اونجاش که تعصب داشتو نشون بده؟
اشکال نداره اگه حس کردی تعصب داشته فقط همون سوال آخرشو درنظر بگیرو جواب بده : جای حرفای استارتر نوشته بود داشتن چادر یعنی گناه نکردن و معصوم بودن؟

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین داداش

تعصب که اشکالی نداره تعصب ما تعصب منطقی همراه با شعوره نه مثل شما تعصب بی منطق

JavadMessi

مدیر بازنشسته
ببین داداش
تعصب؟!!!
ای کاش پست اولتون پاک نشده بود گرچه همیشه تو همچین بحثایی ولو بی ربط باشه ثابت کردین رو نژادتون تعصب دارین!!!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
موافقم با حجاب..
اما فلسفشمو تو نماز نمیفهمم ..مگه خدا نا محرمه؟
مطمئنا فلسفش نامحرم بودن خدا نیست!!!
شاید این باشه که خدا میخواد بندش(خانوم)موقع نماز به دنیا به چشم نامحرم نگاه کنه حداقلش اینه که خدا میخواد اهمیت حجابو گوشزد کنه:gol:

shidokht777

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظری که دارم یک نظر کاملن شخصیه ولی اعتقاد عمیقی بهش دارم.من فکر میکنم خدا دوست داره ما بنده هاشو توی زیباترین حالت ممکن سر نماز و در اصل وقت ملاقات ببینه.که این زیباترین حالت ممکن واسه ی خانوما اونجوری نیست که اغلب ما فکر میکنیم بلکه وقتی با حجاب کامل مقابلش حاضر میشیم و بهش نشون میدیم که ما تسلیم امر اون هستیمه.واون گوهر وجودیمونه که برای خدا مهمه نه ظاهر و اندام چیزای دیگه که به نظرم این اوج اعتلای انسانیته

اگر فلسفه چیزی رو نمیدونیم دلیل براشتباه بودن اون قضیه نیست.دوست عزیزم اگه به قصد یافتن جواب این تایپیک زده.دوستان جواب های قانع کننده دادند اما اگه قصدش این همه چبز به چالش بیهوده بکش ودنبال جواب نیست خودش خسته نکن...این حناها دیگه رنگ نداره

بالا