حجاب؟؟؟( عکس و جمله ؛ قضاوت با شما)))

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه فقط زن هرزه وجود داره؟
مرد هرزه هم زیاده فقط باید ببینی دبی ترمزی شب واسه همینایی که
همه رو اینقدر متاسف کردن چند ماشین در دقیقه است.
به عمل کاربراید دوستان به سخنرانی نیست....

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ارزون قیمت شده دیگه ناموس ما

حیف از اون غیرت ایرونیا

ما همش دم ز اسلام و مسلمونی

کشتیم حیارو بجاش..........

حیف این همه حیا

حیف رفتن به سوی خدا

شاید خیلی ها متنمو بی معنی بدونن اما در بر دیدن این تصویر از ذهنم گذشت

رهاپرتو

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:
میخندیم به این که ما نشستیمو دست رو دست گذاشتیم که همچین افراد راحت ابرومونو ببرنو همه به یه چشم به هم نگاه کنن که همه همینطورنو .....بعدم میگیم زندگی خودشه به من چه!!!!!!!!!!!!!!ماهارو که تو یه قبر نمیزارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

shamira

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا برا این خانم متاسفم. ولی به نظر من بعضی چیزا رو نمیشه با بی حجابی قاطی کرد. هستن افرادی که حجابشون کامل ولی ..............، باید افراد خودشون به این مسئله ایمان پیدا کنن حجاب خوبه. وقتی جنبه اجبار پیدا میکنه میشه این.

طوفان 2013

اخراجی موقت
شاید عیب از دختر نباشه شاید خودمان باعث این فقر حجابیم

شاید خودمانتوانستیم خوب فرهنگ را درون خودما پیدا کنیم

مشکل از این دختر و ان دختر نیست مشکل از خانواده از فقر از خیی چیز هاست

شاید یکی با این کار نون خانواده شو توی بازار کساد ایران در میاره

عیب است ان را انگشت نما کنیم

خود شکن اینه شکستن خطاست

عیب از خودمانه

mahta_architect

عضو جدید
خیلی خوبه که اکثر بچه هایی که تو این تاپیک نظر دادن موافق حجاب و سلامت جامعه هستن،اما جالب اینجاست تو دنیای واقعی وقتی حرف از حجاب کامل میشه (نه حجابی که به عنوان عرف سر زبونا افتاده)،اکثرمون یه جورایی پا پس میکشیم،بعضی وقتا حتی برچسب ارتجاعی بودنم به هم میزنیم،دوس داریم عقاید مذهبیمونو با دنیای مدرن پیش ببریم...
این خوبه که دستورات دین متناسب با شرایط زمان و مکان تعریف بشه،اصلا اگه غیر از این بود وجود امامان و علمای دین بعد از پیامبر(ص) بی معنی میشد،اما این داره بد برداشت میشه...
کاش حجاب علاوه بر نوع پوشش ظاهری،تو رفتار یا خیلی چیزای دیگه تعریف بشه
هضم دیدن یه سری مسائل تو خیابون خیلی سخت تر از دیدن بد لباسی یا بد حجابیه
(ممنون از تاپیک خوبتون آقای ساعی)

mohammad vaghei

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه مملکتمون اسلامی هستش خیلی از جوون هایی که دسته گل پدر و مادرشون بودن رفتن تا اسلام زنده بمونه
مراقبت از ناموس مردم بعد الان اینا ناموس به حراج میذارن.....
ولی ولی کی باید به فکر باشه کی باید جلوشونو بگیره اون موقع که آقای طالقانی گفت هر خونه ایی یه دستشویی لازم داره برا اینجاها بوده

مرتضی ساعی

کاربر فعال دفاع مقدس
کاربر ممتاز
کاش حجاب علاوه بر نوع پوشش ظاهری،تو رفتار یا خیلی چیزای دیگه تعریف بشه
هضم دیدن یه سری مسائل تو خیابون خیلی سخت تر از دیدن بد لباسی یا بد حجابیه
درسته ، تنها حجاب ظاهر خوب نیست ولی از قدیم گفتن از کوزه همان برون تراود که در اوست

mahsa hf

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
فقط ادم افسوس میخوره ...بچه ها حرفایه جالبی زدن ... ولی موندم تا کی بشینیم قصه بخوریم ...امیدوار باشیم که شاید یه روز درست میشه ...؟
واقعا باید چیکار کرد؟ هرکی از خودش شروع کنه خوبه؟ وقتی مثلا خودمونم درست کردیم... چرا دیگه کمتر میشه رو بقیه تاثیر گذاست؟! ادما چرا انعطافشون ،قبول وهضم حرف درست توشون کم شده؟
نمیدونم.....:w19::w20:

مرتضی ساعی

کاربر فعال دفاع مقدس
کاربر ممتاز
فقط ادم افسوس میخوره ...بچه ها حرفایه جالبی زدن ... ولی موندم تا کی بشینیم قصه بخوریم ...امیدوار باشیم که شاید یه روز درست میشه ...؟
واقعا باید چیکار کرد؟ هرکی از خودش شروع کنه خوبه؟ وقتی مثلا خودمونم درست کردیم... چرا دیگه کمتر میشه رو بقیه تاثیر گذاست؟! ادما چرا انعطافشون ،قبول وهضم حرف درست توشون کم شده؟
نمیدونم.....:w19::w20:
موافقم ، هر کس باید از خودش شروع کنه
پس ؛ بسم الله ، شروع کنیم

zahra_555

عضو جدید
درسته ، تنها حجاب ظاهر خوب نیست ولی از قدیم گفتن از کوزه همان برون تراود که در اوست

حجاب بهترین و ارزنده ترین دستور خداوند یکتاست/فقط هم تو چادر خلاصه نمیشه/اول حجاب رفتاری و حیا بعد متانت و حجاب ظاهری/ضمنا آدم اگه یه دختر بدحجاب تو خیابون ببینه نباید به خودش اجازه بده درمورد اون قضاوت کنه باید براش دعا کنه/من قبلا بدحجاب بودم اما قرآن و خیلی دوست داشتم حتی 5 جز حفظ بودم رفته رفته به دلم افتاد روشمو عوض کنم یه بنده خدایی گفت همیشه دعام میکرده ولی قضاوتی درمورده من نمیکرده منم چادری نشدم ولی الان دیگه بد حجاب نیستم

بابك خسروي

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجاب بهترین و ارزنده ترین دستور خداوند یکتاست/فقط هم تو چادر خلاصه نمیشه/اول حجاب رفتاری و حیا بعد متانت و حجاب ظاهری/ضمنا آدم اگه یه دختر بدحجاب تو خیابون ببینه نباید به خودش اجازه بده درمورد اون قضاوت کنه باید براش دعا کنه/من قبلا بدحجاب بودم اما قرآن و خیلی دوست داشتم حتی 5 جز حفظ بودم رفته رفته به دلم افتاد روشمو عوض کنم یه بنده خدایی گفت همیشه دعام میکرده ولی قضاوتی درمورده من نمیکرده منم چادری نشدم ولی الان دیگه بد حجاب نیستم
:gol::gol::gol:

amir_4475

عضو جدید
واقعا متاسفم واسه اون کسی که همچین برداشتی از تصویر کرده و این جمله ..... رو روش نوشته
وقتی با یه چیز مخالفیم یا اونا بد میدونیم دلیل نمیشه که به اونا به دیده حقارت نگاه کنیم به هر نحوی بهشون توهین کنیم یا تحقیرشون کنیم
هر کسی اعتقاداتش به خودش مربوطه -(کاش حداقل یاد بگیریم به تفکرات و اعتقادات هم احترام بذاریم )-
خوشت میاد منم چند تا عکس چادری بذارمو چند جمله هم روش بنویسم حالشو ببری!!!!!!!!!!!!
اونایی هم که میان به به و چه چه میکنن و تایید میکنن اگه راس میگن به جای عکس آواتار زنای خارجی و بد حجاب عکس خودشونا یا کس دیگه رو با چادر بذارن بعد بیان نظر بدن
اینایی که میان میگن چه بد حجابه و .... اینا و عکس اواتارشون زن خارجیه وبدحجاب اینایی اند که خودشون دوس دارن آزاد باشن که چی بپوشن چی چی نپوشن ولی بهشون اجازه ندادن و مجبور شدن جور دیگه باشن !!!!!!!!!!!
کلا از آدمایی که دستشون به گوشت نمیرسه و میگن پیف پیف بووو میده بدم میاد !!!!!!!

آذر دخت

عضو جدید
من این نوع پوشش رو اصلاً تائید نمی کنم ولی خب نمیشه از روی ظاهر آدمها نسبت به باطن اونها نظر داد.
بعضی ها به خاطر محیطی که توی اون بزرگ شدن و تربیت شدن این سبک پوشیدن رو بد نمی دونن.
چون تو خانواده هاشون همچین چیزایی رو داشتن و براشون یه چیز عادیه...
شاید اون بنده خدا هم اگه تو یه محیط دیگه ای بزرگ میشده این مدلی لباس نمی پوشید
بازم خدا از دل آدما خبر داره
چی بگم!!!!!!!!!!!!!!!!

مرتضی ساعی

کاربر فعال دفاع مقدس
کاربر ممتاز
من این نوع پوشش رو اصلاً تائید نمی کنم ولی خب نمیشه از روی ظاهر آدمها نسبت به باطن اونها نظر داد.
بعضی ها به خاطر محیطی که توی اون بزرگ شدن و تربیت شدن این سبک پوشیدن رو بد نمی دونن.
چون تو خانواده هاشون همچین چیزایی رو داشتن و براشون یه چیز عادیه...
شاید اون بنده خدا هم اگه تو یه محیط دیگه ای بزرگ میشده این مدلی لباس نمی پوشید
بازم خدا از دل آدما خبر داره
چی بگم!!!!!!!!!!!!!!!!
صحیح ؛ محیط در رفتار ، عقاید و خیلی مسائل دیگه تاثیر گذاره ولی آیا این افراد نباید دیگران رو ببینن و یه سوالی براشون پیش بیاد؟؟
و راه های پرس و جو و مطالعه هم که ماشالله زیاده ؛ ار مدرسه و معلم و دانشگاه و استاد و روحانی گرفته تا اینترنت و تلویزیون و خیلی راه های دیگه
پس همه چیز رو نباید پای شرایط زندگی گذاشت

بالا