بله حجاب یه یک امر شخصیه
اما خیلی از امر هایه شخصی رو جامعه اثر میذاره.
درسته ، تنها حجاب ظاهر خوب نیست ولی از قدیم گفتن از کوزه همان برون تراود که در اوستکاش حجاب علاوه بر نوع پوشش ظاهری،تو رفتار یا خیلی چیزای دیگه تعریف بشه
هضم دیدن یه سری مسائل تو خیابون خیلی سخت تر از دیدن بد لباسی یا بد حجابیه
موافقم ، هر کس باید از خودش شروع کنهفقط ادم افسوس میخوره ...بچه ها حرفایه جالبی زدن ... ولی موندم تا کی بشینیم قصه بخوریم ...امیدوار باشیم که شاید یه روز درست میشه ...؟
واقعا باید چیکار کرد؟ هرکی از خودش شروع کنه خوبه؟ وقتی مثلا خودمونم درست کردیم... چرا دیگه کمتر میشه رو بقیه تاثیر گذاست؟! ادما چرا انعطافشون ،قبول وهضم حرف درست توشون کم شده؟
نمیدونم.....![]()
درسته ، تنها حجاب ظاهر خوب نیست ولی از قدیم گفتن از کوزه همان برون تراود که در اوست
حجاب بهترین و ارزنده ترین دستور خداوند یکتاست/فقط هم تو چادر خلاصه نمیشه/اول حجاب رفتاری و حیا بعد متانت و حجاب ظاهری/ضمنا آدم اگه یه دختر بدحجاب تو خیابون ببینه نباید به خودش اجازه بده درمورد اون قضاوت کنه باید براش دعا کنه/من قبلا بدحجاب بودم اما قرآن و خیلی دوست داشتم حتی 5 جز حفظ بودم رفته رفته به دلم افتاد روشمو عوض کنم یه بنده خدایی گفت همیشه دعام میکرده ولی قضاوتی درمورده من نمیکرده منم چادری نشدم ولی الان دیگه بد حجاب نیستم
دقیقا ، همه این مشکلات برمیگرده به بحث خودشناسیاگر دلیل داشتن حجاب را بدانیم اون را از دست نمیدیم. بی اعتقاد شدیم............
یعنی با پوشش شون موافق هستین یا خیر؟من شرمم میشه راجع بهشون نظر بدم
بله ، ما دیگه عادت کردیم ، مهم اصل موضوعه که یه اطلاع رسانی بشه.عاااااالی بود..ایوللا ب این جرات
فقط امیدوارم تابیکت حذف نشه داداش.
.هر جند شما عادت داری بیان تابیکاتو بزنن ب هم
![]()
صحیح ؛ محیط در رفتار ، عقاید و خیلی مسائل دیگه تاثیر گذاره ولی آیا این افراد نباید دیگران رو ببینن و یه سوالی براشون پیش بیاد؟؟من این نوع پوشش رو اصلاً تائید نمی کنم ولی خب نمیشه از روی ظاهر آدمها نسبت به باطن اونها نظر داد.
بعضی ها به خاطر محیطی که توی اون بزرگ شدن و تربیت شدن این سبک پوشیدن رو بد نمی دونن.
چون تو خانواده هاشون همچین چیزایی رو داشتن و براشون یه چیز عادیه...
شاید اون بنده خدا هم اگه تو یه محیط دیگه ای بزرگ میشده این مدلی لباس نمی پوشید
بازم خدا از دل آدما خبر داره
چی بگم!!!!!!!!!!!!!!!!
ایووووول. آخه میدونی چیه واسشون کلاس داره! با این لباسا میشن اروپایی!نمیدونه که اونا اصلا اینو جزء بشر به حساب نمیاره!بیشترشون افتخار هم میکنن که این طوری لباس میپوشن
کمبود دارن
بله ، متاسفانه بعضی از فرهنگ ها و رفتار نادرست برای بعضی داره به ارزش تبدیل میشه که این خیلی بده.بیشترشون افتخار هم میکنن که این طوری لباس میپوشن
کمبود دارن