چی کار مسائل شخصیش داری دیگه؟اگه شوهرت باشه چی ؟!![]()
دوست نداره خوب
چی کار مسائل شخصیش داری دیگه؟اگه شوهرت باشه چی ؟!![]()
اگه شوهرت باشه چی ؟!![]()
سردسته آشوب گرا تویی کیوان اخراج
تو چرا گول این حامدو کیوان خوری؟
ازت انتظار نداشتم
نا امیدم کردی تو آرمانهای بزرگتری داشتی ریاست جمهوری![]()
حالا چرا 21 بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرق میکنه اهه
باید مشکلش رو حل کنیم برای ایندش خوبه خبچی کار مسائل شخصیش داری دیگه؟
دوست نداره خوب
باید ثابت کنی اسلام به خطر افتادهای بابا آش نخورده دهن سوخته .گفتم که من کسی رو بغل نکردم.چرا باید تاوانشو من پس بدم.
are you Girl little ?شوهرم هم باشه همینه مگه اون با دیگران چه فرقی داره
همش تقصیر حامده . میگه رئیس جمهورم بشی باید هر ننه قمری رو بغل کنی و بچلونی . اینجاست که این پست خیلی سخت میشه . اصولا من از بغل کردن و این لوس بازیا بدم میاد
بردار حامدو کن معاونت خودش این کار خطیرو به عهده بگیرههمش تقصیر حامده . میگه رئیس جمهورم بشی باید هر ننه قمری رو بغل کنی و بچلونی . اینجاست که این پست خیلی سخت میشه . اصولا من از بغل کردن و این لوس بازیا بدم میاد
شوهرم هم باشه همینه مگه اون با دیگران چه فرقی داره
منو این همه خوشبختی محالهفکرشو بکن رییس جمهور یه کشور اسلامی باشی ( مرد باشی)مجبور بشی محمود و هی بغل کنی . وای چی میشه
دینی که با دوتا بغل کردن تو خطر بیافده دین نیست. اسلام جای دیگه تو خطره آدرسو استباه بهمون دادن آبجی جون.باید ثابت کنی اسلام به خطر افتاده![]()
شوهر آدم حق داره
اصلا تو شوهر داری؟
بیا یه رساله بنویسیم نظرت چیه کیوان؟دینی که با دوتا بغل کردن تو خطر بیافده دین نیست. اسلام جای دیگه تو خطره آدرسو استباه بهمون دادن آبجی جون.
بردار حامدو کن معاونت خودش این کار خطیرو به عهده بگیره
الان از ترسش رفته پنهون شده
آ باریک الله دخمل چه حرف درستی زدینه هیچ علاقه ای هم به داشتنش ندارم
نه هیچ علاقه ای هم به داشتنش ندارم
چشمای حامدو در میاریم نتونه گلچین کنه؟حامد زرنگه خوباشو برا خودش برمیداره هی بغل و ماچ میکنه و اون ننه قمر ها رو میده من. نمیشه بگم سرما خوردم یا انفلوانزا دارم بغل و ماچو بی خیال شن و شونه هامو ببوسن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منو این همه خوشبختی محاله![]()
امروز ظهر بهم اس دادنیه جوک بگم؟
یه روز محمود خواب میبینه اون دنیا بغل گوگوشه . میگه خدایا این چه عذابیه. خدا میگه محمود این عذاب تو نیست عذاب گوگوشه
بزن قدش منم هستم
آ باریک الله دخمل چه حرف درستی زدی
چاکریم بلاخره باید حقیقت رو گفت دیگه![]()
چشمای حامدو در میاریم نتونه گلچین کنه؟
چشم بندم جواب میده چقدر خشنی لطیف باشاتفاقا امروز عصر یک بنده خدایی درخواست داده بود که تو استخر زنونه نجات غریق باشه منم قبول کردم به شرطیکه چشاشو از حدقه در بیارم
زئوس باز بگو خودتو نکش ببین چی گفت؟
چشم بندم جواب میده چقدر خشنی لطیف باش
بیا یه رساله بنویسیم نظرت چیه کیوان؟