حتما روزی 21 بار یکدیگر را بغل کنید!!

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو چرا گول این حامدو کیوان خوری؟:surprised:
ازت انتظار نداشتم :mad:
نا امیدم کردی تو آرمانهای بزرگتری داشتی ریاست جمهوری:confused:

همش تقصیر حامده . میگه رئیس جمهورم بشی باید هر ننه قمری رو بغل کنی و بچلونی . اینجاست که این پست خیلی سخت میشه . اصولا من از بغل کردن و این لوس بازیا بدم میاد

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همش تقصیر حامده . میگه رئیس جمهورم بشی باید هر ننه قمری رو بغل کنی و بچلونی . اینجاست که این پست خیلی سخت میشه . اصولا من از بغل کردن و این لوس بازیا بدم میاد

فکرشو بکن رییس جمهور یه کشور اسلامی باشی ( مرد باشی)مجبور بشی محمود و هی بغل کنی . وای چی میشه

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بردار حامدو کن معاونت خودش این کار خطیرو به عهده بگیره
الان از ترسش رفته پنهون شده

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
بردار حامدو کن معاونت خودش این کار خطیرو به عهده بگیره
الان از ترسش رفته پنهون شده

حامد زرنگه خوباشو برا خودش برمیداره هی بغل و ماچ میکنه و اون ننه قمر ها رو میده من. نمیشه بگم سرما خوردم یا انفلوانزا دارم بغل و ماچو بی خیال شن و شونه هامو ببوسن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حامد زرنگه خوباشو برا خودش برمیداره هی بغل و ماچ میکنه و اون ننه قمر ها رو میده من. نمیشه بگم سرما خوردم یا انفلوانزا دارم بغل و ماچو بی خیال شن و شونه هامو ببوسن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چشمای حامدو در میاریم نتونه گلچین کنه؟

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشمای حامدو در میاریم نتونه گلچین کنه؟

اتفاقا امروز عصر یک بنده خدایی درخواست داده بود که تو استخر زنونه نجات غریق باشه منم قبول کردم به شرطیکه چشاشو از حدقه در بیارم

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا امروز عصر یک بنده خدایی درخواست داده بود که تو استخر زنونه نجات غریق باشه منم قبول کردم به شرطیکه چشاشو از حدقه در بیارم
چشم بندم جواب میده چقدر خشنی لطیف باش

بالا