حتما ببینید خواهش میکنم.................!!!(حتما هم نظر بدید)

Farez 132

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه یه چیز دیگم هست!
من همیشه میگم....
مثلا این بنده خدای بدبخت رو نیگا کنید :

آخه این که با 1وعده ،2وعده ،10 وعده که سیر نمیشه!
این باید 2سال یک ریز غذا بخوره تا جون بگیره! (من شرمندم....ولی خندم گرفته!)
چشمشون کور میخواستن زاد و ولد نکنن . ما باید نگران بچه های خودمون باشیم نه این غریبه ها.....

* Mojtaba *

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چشمشون کور میخواستن زاد و ولد نکنن . ما باید نگران بچه های خودمون باشیم نه این غریبه ها.....
میخوای بیام جلو بزنی زیر چشم؟! :surprised:
یه جوری میگی انگار مقصر منم و من دارم مال واموال بدبخت بیچاره های مملکتمون رو فنا میکنم...!!!!

شمام زیادی داغ نکن!

Farez 132

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میخوای بیام جلو بزنی زیر چشم؟! :surprised:
یه جوری میگی انگار مقصر منم و من دارم مال واموال بدبخت بیچاره های مملکتمون رو فنا میکنم...!!!!

شمام زیادی داغ نکن!
قصد توهین نداشتم . شرمنده

* Mojtaba *

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگر نمی دانی بزرگ ترین دشمن آدمی فهم اوست؟ پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی. دکتر علی شریعتی

* Mojtaba *

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:surprised:....چرا به خودت میگیری؟!
شما فکر میکنی فقط خودتی که داری حرص میخوری؟! نه...

این سخن دکتر شریعتی مفهوم عام داره....چون اینقدرها از سر معده نبوده که واسه شخص خاصی(مثلا شما) گفته شده باشه! گرچه اگر هم باشه ،خطاب به شخص خودشه...
شریعتی از سر همین حرص ها مرد...
پس بازم توصیه میکنم به خودت نگیری و داغ نکنی! ;)

این عقیده من نیست....
عقیده من اینه که من نوعی به تنهایی ، عملا کاری نمیتونم بکنم...

Farez 132

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:surprised:....چرا به خودت میگیری؟!
شما فکر میکنی فقط خودتی که داری حرص میخوری؟! نه...

این سخن دکتر شریعتی مفهوم عام داره....چون اینقدرها از سر معده نبوده که واسه شخص خاصی(مثلا شما) گفته شده باشه! گرچه اگر هم باشه ،خطاب به شخص خودشه...
شریعتی از سر همین حرص ها مرد...
پس بازم توصیه میکنم به خودت نگیری و داغ نکنی! ;)

این عقیده من نیست....
عقیده من اینه که من نوعی به تنهایی ، عملا کاری نمیتونم بکنم...
من منظورم به جملت نبود به شخصی بود که جمله رو گفته . عقاید شما اون اقاهه هست پس برای خودت نگه دار و بازگو نکن . همه که دوست ندارن جملاتش رو بشنون عزیز دل برادر:gol::gol:

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز

ما بايد نگران انسانيت باشيم نه خودمون

وقتي نگران انسانيت بودي اول به فكر كشور خودتي ، اون رو اباد ميكني ، بعد به ساير انسان ها

Farez 132

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما بايد نگران انسانيت باشيم نه خودمون

وقتي نگران انسانيت بودي اول به فكر كشور خودتي ، اون رو اباد ميكني ، بعد به ساير انسان ها

وقتی تو کشور خودمون این همه فقیر داریم لزومی نداره به فکر سومالی باشیم . خودت هم میگی :
وقتي نگران انسانيت بودي اول به فكر كشور خودتي

* Mojtaba *

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من منظورم به جملت نبود به شخصی بود که جمله رو گفته . عقاید شما اون اقاهه هست پس برای خودت نگه دار و بازگو نکن . همه که دوست ندارن جملاتش رو بشنون عزیز دل برادرhttp://www.iran-eng.../images/smilies/icon_gol.gifhttp://www.iran-eng.../images/smilies/icon_gol.gif
اتفاقا منم فک میکنم چون شما احتمالا ایشون رو نمیشناسی داری اینجوری قضاوت میکنی! :gol:

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی تو کشور خودمون این همه فقیر داریم لزومی نداره به فکر سومالی باشیم . خودت هم میگی :
وقتي نگران انسانيت بودي اول به فكر كشور خودتي

خب درسته ديگه

اول خودمون بعد ديگري

اول خودمون بايد 100 پيش درست ميشد

تا الان به سومالي كمك كنيم ، و با غيرت مثل مرد سرمون رو بالا بگيريم كه ما يك كشور روشن فكريم

panjere

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلم برای اونایی میسوزه که انسانیت رو با سیاست قاطی میکنن و اونایی که انسانیت رو برای سیاست می خوان. روی صحبتم با فرد خاصی نیست پس کسی به دل نگیره.
خیلی از ماها راحت حرف میزنیم اما در عمل چی . هیچی.....
کی گفته که ما نمیتونیم هم به قشر پایین جامعمون کمک کنیم هم به انسانهای کشور دیگه.
تویی که میگی چراغی که .... ای کاش واقعا به این حرفت عمل کنی.نه اینکه این حرفو بزنی تا از زیر مسئولیت شونه خالی کنی.
کسی که میتونه به راحتی از کنار این عکسا رد بشه و کمک نکردنشو توجیه کنه از کنار خیلی های دیگه هم میتونه رد شه و بهانه بیاره و خیلی بعیده که بتونه به کسی دیگه هم کمک کنه.
خیلی هارو دیدم که این کارو میکنن.بهش میگی همسایت نیازمنده میگه پدرشون معتاده اگه کمک کنم میشه خرج اون عوضی.میگی به این فقیر تو خیابون کمک کن .میگه اونا خودشون پولدارن.
میگی سیستان میگه اونا سنی هستن.میگی خوزستان میگه عربن و برن جنس بیارن پولدار شن.تازه عقیدشون در مورد ایران اینه که رسیدگی به مردم ایران فقط وظیفه ی دولته .پس چه خوب که تو ایران فقر باشه.
ببخشید ولی دلم خیلی پر بود.

glittering22

عضو جدید
دلم برای اونایی میسوزه که انسانیت رو با سیاست قاطی میکنن و اونایی که انسانیت رو برای سیاست می خوان. روی صحبتم با فرد خاصی نیست پس کسی به دل نگیره.
خیلی از ماها راحت حرف میزنیم اما در عمل چی . هیچی.....
کی گفته که ما نمیتونیم هم به قشر پایین جامعمون کمک کنیم هم به انسانهای کشور دیگه.
تویی که میگی چراغی که .... ای کاش واقعا به این حرفت عمل کنی.نه اینکه این حرفو بزنی تا از زیر مسئولیت شونه خالی کنی.
کسی که میتونه به راحتی از کنار این عکسا رد بشه و کمک نکردنشو توجیه کنه از کنار خیلی های دیگه هم میتونه رد شه و بهانه بیاره و خیلی بعیده که بتونه به کسی دیگه هم کمک کنه.
خیلی هارو دیدم که این کارو میکنن.بهش میگی همسایت نیازمنده میگه پدرشون معتاده اگه کمک کنم میشه خرج اون عوضی.میگی به این فقیر تو خیابون کمک کن .میگه اونا خودشون پولدارن.
میگی سیستان میگه اونا سنی هستن.میگی خوزستان میگه عربن و برن جنس بیارن پولدار شن.تازه عقیدشون در مورد ایران اینه که رسیدگی به مردم ایران فقط وظیفه ی دولته .پس چه خوب که تو ایران فقر باشه.
ببخشید ولی دلم خیلی پر بود.
گل گفتی ...
واقعا دستت درد نکنه.این حرف دل خیلی هاست.

glittering22

عضو جدید
خدارو شکر یعنی بازم کسی پیدا میشه که وجدان داشته باشه.
باز یه کم امیدوار شدم هست .