حال پدر یکی از بچه ها خوب نیست؛ دعاش کنید...

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز روز تولد امام رضاست... امیدوارم امام رضا یه عیدی خوب به پدر ونوس بده... اونم از نوع سلامتی ...:gol:
منم دعا می کنم...

shahryar14

عضو جدید
کاربر ممتاز
از همه بچه هایی که با ابراز همدردی و لطف خودشون هم باعث دلگرمی خواهرمون شدند و هم با همبستگی و دعای دسته جمعیشون باعث نزول رحمت و لطف الهی گردیدن ممنون.

بازم خدا رو به هشتمین گل سرسبد آسمان امامت و ولایت، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) قسمش می دم که با حصول بهبودی این عزیز، موجبات مسرت و شادابی همه قلب های مهربانی رو که برای این خواهرمون نگران شدند رو فراهم بیاره.

آخرین ویرایش:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز شرمنده محبت همه شما هستم:gol:بخصوص برادر گرامی و مهرباتم جناب شهریار :gol:
من که زبانم از تشکر از این همه لطف قاصره
ببخشید که نمیتونم به پست های تک تکتون جواب بدماز اینکه جویای حال پدرم هستید بسیار سپاسگزارم ایشون در بیمارستان بستریه و هنوز تغییر خاصی نداشته با وجود غمی که دارم ولی وقتی می بینم در کشوری زتدگی میکنم که هنوز انسانیت معنای خودشو از دست نداده و دوستانی دارم که وقتی غمی در چهره دوستشون حس میکنند میان و با دست نیاز بلند کردن به درگاه خدای متعال ارام بخش دلش میشن احساس شادی میکنمامیدوارم خدا به دلهای پاک و صافتون نگاه کنه و په پدرم سلامتی کامل عطا کنهغروب غم هایتان را خریدارم و طلوع شادی هایتان اروزی قلبی من است 

sadegh1987

عضو جدید
«وَ مَنْ يَتَوَكَّلَ عَلَي اللهِ فَهُوَ حَسْبَهُ: هركس بر خدا توكل و اعتماد كند، او براي وي بس است». [سوره مباركه طلاق، آيه 3]

shahryar14

عضو جدید
کاربر ممتاز
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم
اِلـهی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْکَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الاَْرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، واَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی، وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ والرَّخاءِ، اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، اُولِی الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ، یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل، یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرینَ

windy

عضو جدید
ishalah harche zudtar haleshun khub she
...
khodaee ra mikhanam ke tanha be andazeye yek seda ba ou fasele daram

naz_brayan66

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوستان تسلیت

بالا