جهنم کجاست؟

yuza

اخراجی موقت
:twisted:پس اگر نكرديد- و هرگز نمى‏توانيد كرد- از آن آتشى كه سوختش مردمان و سنگها هستند، و براى كافران آماده شده، بپرهيزيد.

آتشى كه هيزم آن مردم‏اند و سنگ‏ها، كه براى كافران مهيّا شده است

یعنی جهنم مادی هست؟:surprised:
پس کجاست؟

سیل و زلزله هم میاد کلی آدم میمیرند واسه همینه پس........هیزمشون تموم میشه:D

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز افکار پوتوفیولیستیت عود کرد؟تو چرا نمیتونی عین بچه آدم سوال بپرسی؟ اینکه معلومه جهنم جا نیست زیرا در محضر خدا زمان و مکان مفهوم نیست!!!پس چیه؟جهنم نقطه مقابل تعالیه روحه در جهنم انسان به خاطر قصوراتی که انجام داده روحش در عذابه.......چطور عذاب؟آیا شعله معمولیست ؟نه ......یوزا جان تو وقتی از شدت ناراحتیه مرگ یک عزیز گریه میکنی ایا کسی آتش انداخته جونت؟نه بلکه روحت در عذابه هی میگی کاش در ان فرصتی که داشتم این کار را برایش میکردم.......ولی فرصت ها خیلی زود از دست میرن .........آیه خدا رو مسخره نکن دو دلیل داریم 1-در آن زمان تفهیم این معانی به عربا ممکن نبود درک نداشتند پس باید یه عینیتی به موضوع میدادن که ملموس باشه2-ما آدما اومدیم بعضی مفاهیمو دگرگون کردیم مثلا وقتی میگیم شراب شاید فک کنی شرابی معمولی که از عمل اومدن انگور بدست میاد ولی در اشتباهی در اصل شراب یکیست که اونم شرابه عشق الهیست که خماریم نداره ........ما اومدیم به این آب مسخره گفتیم شراب که مثلا گوشه چشمی از اون شراب واقعی باشه.......آتش هم همینطوره .........باید اصل مسائلو درک کرد عزیز کوته فکر نباشیم..............برای آگاهی بیشتر به سخنرانیهای دکتر الهی قمشه ای رجوع شود

yuza

اخراجی موقت
باز افکار پوتوفیولیستیت عود کرد؟تو چرا نمیتونی عین بچه آدم سوال بپرسی؟ اینکه معلومه جهنم جا نیست زیرا در محضر خدا زمان و مکان مفهوم نیست!!!پس چیه؟جهنم نقطه مقابل تعالیه روحه در جهنم انسان به خاطر قصوراتی که انجام داده روحش در عذابه.......چطور عذاب؟آیا شعله معمولیست ؟نه ......یوزا جان تو وقتی از شدت ناراحتیه مرگ یک عزیز گریه میکنی ایا کسی آتش انداخته جونت؟نه بلکه روحت در عذابه هی میگی کاش در ان فرصتی که داشتم این کار را برایش میکردم.......ولی فرصت ها خیلی زود از دست میرن .........آیه خدا رو مسخره نکن دو دلیل داریم 1-در آن زمان تفهیم این معانی به عربا ممکن نبود درک نداشتند پس باید یه عینیتی به موضوع میدادن که ملموس باشه2-ما آدما اومدیم بعضی مفاهیمو دگرگون کردیم مثلا وقتی میگیم شراب شاید فک کنی شرابی معمولی که از عمل اومدن انگور بدست میاد ولی در اشتباهی در اصل شراب یکیست که اونم شرابه عشق الهیست که خماریم نداره ........ما اومدیم به این آب مسخره گفتیم شراب که مثلا گوشه چشمی از اون شراب واقعی باشه.......آتش هم همینطوره .........باید اصل مسائلو درک کرد عزیز کوته فکر نباشیم..............برای آگاهی بیشتر به سخنرانیهای دکتر الهی قمشه ای رجوع شود

مسخره نکردم;)
خوب چرا گفته هیزم؟:D

هرجا تو قرآن از این سوالا پیش میاد میگند قرآن اینو به عربای اون موقع گفته
پس چرا میگید اسلام دینیست برای تمام فصول و قرآن برنامه کامل زندگی برای انسان ها تا ابدیت؟
خوب نگید اینو منم دیگه حرفی ندارم

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسخره نکردم;)
خوب چرا گفته هیزم؟:D

هرجا تو قرآن از این سوالا پیش میاد میگند قرآن اینو به عربای اون موقع گفته
پس چرا میگید اسلام دینیست برای تمام فصول و قرآن برنامه کامل زندگی برای انسان ها تا ابدیت؟
خوب نگید اینو منم دیگه حرفی ندارم
چرا مسخره کردی گذاشتن اون شکلک خنده جلوی آیه یعنی به سخره گرفتن............من واست دوتا دلیل آوردم دومی ماله خودته.........اصلا میدونی معنیه لغویه جنت یعنی چی؟یعنی زمینی که پر از گلو گیاه باشه بدون اینکه خاکی در کار باشه یعنی پوشیده است نمایان نیست هر کلمه هم که از جننه مشتق شده باشه مفهوم نهان میده پس بهشتو جهنم بر هیچ کس آشکار نیست باید بری ببینی ......منظور از هیزم(استخوان) هم نمادی بوده که بگه ای انسان تو به خاطر عمل خویش و اصل وجودت داری شکنجه میبینی........وقتی قران میگه با جواهراتتون که گداخته است عذاب خواهید دید یعنی آقا انفاق کن دست یکیرو بگیر نذار کمرش خورد بشه.........اگه در مورد چهار فصلی قران هم مشکل داری نضریات این بنده ناقص العل عارض شود

• Like
واکنش ها: yuza

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
پوتوفیولیست؟؟!!:surprised:
چیه مگه ....مکتبیه که خودم بانیش هستم یعنی کسانی که هیچی نمیفهمندو پرتو پلا تلاوت میکنن یا ذاتا نفهمند که در مورد یوزا صدق نمیکنه یا خودشونو زدن به نفهمی که درس در مورد یوزا صادقه......

yuza

اخراجی موقت
چیه مگه ....مکتبیه که خودم بانیش هستم یعنی کسانی که هیچی نمیفهمندو پرتو پلا تلاوت میکنن یا ذاتا نفهمند که در مورد یوزا صدق نمیکنه یا خودشونو زدن به نفهمی که درس در مورد یوزا صادقه......

:w16:

بعدا دوباره سوالاتی دارم میپرسم:w12:

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم یه سوال دارم چه کسانی از دل آیات قرآن این همه تعابیر رو در آرودند از کجا بفهمیم که راست گفتن
اگه یه روز معلوم بشه اینها هم یه جور توهم هستش اون موقع باید یقه کی رو بگیریم

mehrshad53

اخراجی موقت
منم یه سوال دارم چه کسانی از دل آیات قرآن این همه تعابیر رو در آرودند از کجا بفهمیم که راست گفتن
اگه یه روز معلوم بشه اینها هم یه جور توهم هستش اون موقع باید یقه کی رو بگیریم

معلومه...خیالت راحت....یقه خودت را بگیر که سادگی کردی،خب عقل که هست خواهر من!

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
معلومه...خیالت راحت....یقه خودت را بگیر که سادگی کردی،خب عقل که هست خواهر من!

خب برادر من:surprised: سوال من اینه دیگه
کسانی که این همه تعبیر از دل قرآن در آرودن از عقلشون استفاده کردن اگه عقل دچار سفسطه بشه چی
خدا 1400 ساله که ملت رو به حال خوش رها کرده
به قول مذهبی ها در معجزه و وحی دیگه بسته شده همه دارن از عقل خودشون یه چیزهایی می گن

mehrshad53

اخراجی موقت
خب برادر من:surprised: سوال من اینه دیگه
کسانی که این همه تعبیر از دل قرآن در آرودن از عقلشون استفاده کردن اگه عقل دچار سفسطه بشه چی
خدا 1400 ساله که ملت رو به حال خوش رها کرده
به قول مذهبی ها در معجزه و وحی دیگه بسته شده همه دارن از عقل خودشون یه چیزهایی می گن

هیچ دلیلی نداره که در معجزه و وحی بسته بشه الا توجیه....
این همه ادم من جمله من،با این چیزای الکی، معتقد به چیزی نمیشیم،چرا بسته شده ؟
در وحی و معجزه اگه قرار بود بسته بشه هم حالا بسته میشد که اقلا 4تا فیلمو عکس و اینا از طرف و معجزاتش میذاشتن تا در اینده هم همه استفاده کنن نه اینکه اونموقعی که هیچ وسیله ثبتی الا پوست خر و شتر نبود.......
ببین خواهر من ،این عقل انسان بوده که بشر را به اینجا رسونده و نه مذاهب.....
مذاهب بیشتر توی تاریخ مسبب جنگ و کشتار بودن و هنوز هم میبینیم که هستن.....

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ دلیلی نداره که در معجزه و وحی بسته بشه الا توجیه....
این همه ادم من جمله من،با این چیزای الکی، معتقد به چیزی نمیشیم،چرا بسته شده ؟
در وحی و معجزه اگه قرار بود بسته بشه هم حالا بسته میشد که اقلا 4تا فیلمو عکس و اینا از طرف و معجزاتش میذاشتن تا در اینده هم همه استفاده کنن نه اینکه اونموقعی که هیچ وسیله ثبتی الا پوست خر و شتر نبود.......
ببین خواهر من ،این عقل انسان بوده که بشر را به اینجا رسونده و نه مذاهب.....
مذاهب بیشتر توی تاریخ مسبب جنگ و کشتار بودن و هنوز هم میبینیم که هستن.....

خب قبول داری این همه کتاب و این همه تفسیر همش تراوشات ذهنی عده ای هستند
اگه این عقل دچار اشتباه بشه اون موقع چی
این همه آدم دارن دنباله رو یکسری اعتقادات هستن بحث من و شما نیست بحث میلیونها آدم در طول قرنها زندگی تو کره زمینه
چه کسی می تونه ثابت کنه که این همه برداشت از قرآن درست هست

• Like
واکنش ها: yuza

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
سارا جون بذار جوابتو بدم خدا بهت عقل داده که از قران استفاده کنی...........من خودم به شخصه حرف هیچ یک از این روحانیون رو قبول ندارم مگر اینکه با دلایل منطقی و عقلی قانعم کنه.................

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازگشت ذات همه ما به سوی خداست. وقتی که به خاطر ناپاکی روحمون توان بازگشت به خدا رو از دست میدیم، از حسرت درونمون اتش میگیریم و در این اتیش میسوزیم.و از اتیش وجود خودمون جهنم رو میسازیم. تو همین زمین خاکی میمونیم و توان رسیدن به خدا رو پیدا نمیکنیم.

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازگشت ذات همه ما به سوی خداست. وقتی که به خاطر ناپاکی روحمون توان بازگشت به خدا رو از دست میدیم، از حسرت درونمون اتش میگیریم و در این اتیش میسوزیم.و از اتیش وجود خودمون جهنم رو میسازیم. تو همین زمین خاکی میمونیم و توان رسیدن به خدا رو پیدا نمیکنیم.
ممنون جیگر خیلی باحال گفتی

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سارا جون بذار جوابتو بدم خدا بهت عقل داده که از قران استفاده کنی...........من خودم به شخصه حرف هیچ یک از این روحانیون رو قبول ندارم مگر اینکه با دلایل منطقی و عقلی قانعم کنه.................

نمی دونم کتاب سینوهه رو خونید یا نه من بازم شروع کردم به خوندنش برای بار سوم
حرفای سینوهه خیلی روم تاثیر داره
وقتی سینوهه داره حرف می زنه احساس نمی کنم که داره از دل تاریخ حرف می زنه بلکه همین الان حیات داره
سینوهه توکتابش خیلی به حماقت بشر تاکید می کنه و اینکه چطوری از حماقت بشر استفاده می کنن تا بر اونا حکومت کنن چطوری از حماقت بشر استفاده می کنن و حس خداپرستی اونو به مسلخ می کشن چطوری آدما رو براساس فهم شون سوا می کنن و آدمای عاقل رو منزوی می کنن و..........
می دونید سوال در مورد دین و مذهب خیلی خطرناکه زود به آدم انگ می زنن

اما .....................

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره عزیز تا حالا4 بار خوندم .....محشره......با هات موافقم شدید.......دل آدم میگیره.......ممنون

ali_reza6556

کاربر فعال
این چه حرفی است که در عالم بالا ست بهشت
هر کجا بخت خوش افتاد همانجاست بهشت
دوزخ از تیرگی بخت درون تو بود
گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت

= nAviD =

عضو جدید
جهنم جایی که مردمش
به هم دروغ میگن
به هم خیانت می کنند
دزدی میکنن
نمی دونن که نمیدونن
فکر میکنن که میرن بهشت ولی وسط جهنم قرار دارند...( اگه جایی به اسم جهنم وجود داشته باشه)
تجاوز - قتل - فساد - فحشا - فقر - پرده دری - تن فروشی - و...
از ویژگی های بارز جهنمه
من هر روز از میان جهنم رد میشم تا به کلاسم برسم...

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
جهنم جایی که مردمش
به هم دروغ میگن
به هم خیانت می کنند
دزدی میکنن
نمی دونن که نمیدونن
فکر میکنن که میرن بهشت ولی وسط جهنم قرار دارند...( اگه جایی به اسم جهنم وجود داشته باشه)
تجاوز - قتل - فساد - فحشا - فقر - پرده دری - تن فروشی - و...
از ویژگی های بارز جهنمه
من هر روز از میان جهنم رد میشم تا به کلاسم برسم...

یوزا بیا جهنم پیدا شد همین جاست :surprised:
ایران ........ای خرم جهنم من .......................................

yuza

اخراجی موقت

simafrj

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا
مگه نشنیدین؟
اونجا دریاچه ی آتش هست
اژدها داره
هفت طبقست
هفتا در داره
زنا رو از مو آویزون میکنند
یعنی شما فکر میکنین که خدا بنده هاشو اینطوری عذاب میده؟
نه جهنمی به این معنی وجود نداره
هممون سر کاریم
جهنم میتونه تو دل خودمون باشه

yuza

اخراجی موقت
یعنی شما فکر میکنین که خدا بنده هاشو اینطوری عذاب میده؟
نه جهنمی به این معنی وجود نداره
هممون سر کاریم
جهنم میتونه تو دل خودمون باشه
شاید بکنه
تو قرآن که گفته میکنه
پس ما میمیریم چی میشیم؟