DO MORE
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jan 31, 2023 #33 𝐆𝐫𝐞𝐚𝐭𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐢𝐬 𝐧𝐨𝐭 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐛𝐞𝐢𝐧𝐠 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭. 𝐈𝐭'𝐬 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐛𝐞𝐢𝐧𝐠 𝐲𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐟. با شکوه بودن این نیست که بدون نقص باشی، فقط باید خودت باشی.
𝐆𝐫𝐞𝐚𝐭𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐢𝐬 𝐧𝐨𝐭 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐛𝐞𝐢𝐧𝐠 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭. 𝐈𝐭'𝐬 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐛𝐞𝐢𝐧𝐠 𝐲𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞𝐥𝐟. با شکوه بودن این نیست که بدون نقص باشی، فقط باید خودت باشی.
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Feb 3, 2023 #34 Everything will be okay in the end. If it's not okay, It's not the end همه مشکلات آخرش حل میشن اگه حل نشده، هنوز آخرش نشده...
Everything will be okay in the end. If it's not okay, It's not the end همه مشکلات آخرش حل میشن اگه حل نشده، هنوز آخرش نشده...
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 14, 2023 #35 You pass by me like a spectrum of colours you’re the most rich coloured memory of me از من عبور می کنی مثل طیفی از رنگ ها تو پر رنگ ترین خاطره منی …
You pass by me like a spectrum of colours you’re the most rich coloured memory of me از من عبور می کنی مثل طیفی از رنگ ها تو پر رنگ ترین خاطره منی …
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 14, 2023 #36 Your words are my food, your breath my wine. You are everything to me. کلماتت قوتم هست و نفست نوشیدنی ام. تو برای من همه چیز هستی
Your words are my food, your breath my wine. You are everything to me. کلماتت قوتم هست و نفست نوشیدنی ام. تو برای من همه چیز هستی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد May 18, 2023 #37 yoυ’re тнe вeѕт decιѕιon oғ мy lιғe... لذت بخش ترین انتخاب زندگیم تویی •