کجا تو این تاپیک مفسد بودن همه ی مردا بیان شده فقط اینجوری بیان شده که : مردایی که مشکل دارن نه همشون.........
همه تاپیک رو مو به مو مطالعه کنید بعد نظر بدید.
کجا تو این تاپیک مفسد بودن همه ی مردا بیان شده فقط اینجوری بیان شده که : مردایی که مشکل دارن نه همشون.........
منظورم تعریف و تمجید نبودخواهش میکنم، نه ما ایرانیها من خودم ، شما همه و همه طاقت منفی شنیدن رو نداریم ، فکر میکنیم اگه کسی درموردمون مثبت حرف زد یا اینکه نظر خوب داد، تعریف کرد آدم خوبیه، این مشکل همه است.
بحث ماهم همینهااااااااااااااااااااااااااه
آخه تا کی میخوایید به این حرفا ادامه دید؟؟؟؟؟
هر کس نظر خودش محترمه . به هیچ کس و ناکس ربط نداره اگه یکی دلش می خواد بی حجاب باشه ! طعمه باشه !
به هیچ کسی هم ربط نداره اگه یکی عاشق پوششه .
چطور به خودتون اجازه میدید راجب حق انتخاب کسی اینجوری نظر بدید،توهین کنید و به یکی کرم و به یکی امل بگید! متاسفم واقعا...
اگه دقت کرده باشی دادا میر حسین گفت که این تاپیک همه ی مردارو برده زیر سؤال و شما هم باهاش موافق بودی بنابراین «اما» نیاز بود تا حرفم با موضوع ربط پیرا کنه.اماتونو متوجه نشدم ، منم گفتم برای خانمها هم وجود دارد ، بحثش کجاست؟منم نگفتم مردان مشکل دارن، حرف تو دهن من نزار.
یه جایی اکثر فروشنده های لباس رو برده زیر سوالاگه دقت کرده باشی دادا میر حسین گفت که این تاپیک همه ی مردارو برده زیر سؤال و شما هم باهاش موافق بودی بنابراین «اما» نیاز بود تا حرفم با موضوع ربط پیرا کنه.
درسته؟
منظورم تعریف و تمجید نبود
اینکه اینجا از مردا بد گفته شده مثلا من نااحت بشم منظورم نیست
میگم ما به یه سری مطالب و موضوعات عادت داریم که دوست داریم تو همون وضع بمونیم
من تلاشی که دارم اینه که باهم این فرهنگو را بندازیم که به راحتی به کسی تو هین نکینم، در مورد یه جمعی به راحتی اظهار نظر نکنیم
ما در مورد حرفها و تهمتهایی که میزنیم باید احساس مسئولیت کنیم
متاسفانه ما واسه اینکه خودمون رو خوب نشون بدیم به راحتی به دیگرانی که مثلا وجهه خوبی ندارن تو جامعه توهین میکنیم!
این اخلاق من باعث شده بعضیا فکر کنن که من کلا از دعوا و جرو بحث خوشم میاد، اصلا اینطوری نیست، من دوست دارم باهم تلاش کنیم فرهنگهای بهتری جایگزین عادتهای غلطمون بکنیم
شاید واقعا حق با تو باشه من این کارو می کنم و از شما خواهش دارم دوباره فقط صفحه ی اول رو یه دور بخونین...همه تاپیک رو مو به مو مطالعه کنید بعد نظر بدید.
اگه دقت کرده باشی دادا میر حسین گفت که این تاپیک همه ی مردارو برده زیر سؤال و شما هم باهاش موافق بودی بنابراین «اما» نیاز بود تا حرفم با موضوع ربط پیرا کنه.
درسته؟
میدونم، آخه یه جاهای دیگه ای اینجوری برداشت شده!الهی، نه من منظورم به شما نبود عزیز، درست به خدا منم تلاشم از این صحبتها اینه که این فرهنگ غلط رو از بین ببریم، نه من اصلا این فکر و نکردم که شما اهل دعوا هستید، متاسفانه من تو بعضی تاپیکه که نظر میدم ، اون هم از روی علم ، خیلیآ قبول نمیکنن، و فکر میکنن من به همه توهین میکنم ، نه من آزارم به یه مرچه هم نرسیده حالا بیام چون من رو نمیشناسن یه حرفی بزنم ، من برای اینکه نظرات قاطعی میدم ، بدون اشتباهی اسمم رو دقیقا برا نام کاربری نوشتم، از کسی هم ترسی ندارم، چون همیشه به حق حرف میزنم و رک، این تو خون ما جد در جد وجود داره ، شما هم تو رو خدا به دل نگیرید ، من اصلا منظورم به شخص خاص نیست.
شاید واقعا حق با تو باشه من این کارو می کنم و از شما خواهش دارم دوباره فقط صفحه ی اول رو یه دور بخونین...
میدونم، آخه یه جاهای دیگه ای اینجوری برداشت شده!
من به موازات این تاپیک جاهای دیگه هم راجع به همین حجاب بحث کردم
هر جا هم بحث اینجوری باشه میرم و حرفمو میزنم
طرف عکس دختر مردم رو میزاره تو نت و بهش میخنده به این اتهام که بی حجابه!!!
این فرهنگا باید از بین بره
باید به همدیگر و نظرات و عقاید همدیگر احترام بزاریم
بی حجابی خوب نیست و هیچ کسی هم تاییدش نمیکنه ولی ما حق نداریم به کسی توهین کنیم!
یه جایی اکثر فروشنده های لباس رو برده زیر سوال
یه جایی هم اینجوری گفته که مردانی که برای لذت بردن میان تو خیابونا!
اینجوری حرف زدن شایسته هیچکدممون نیست!
حالا خواهشا شما باهم دعوا نکنید
ایول ایول داش میرحسین و ایول.حق با شماست.
اصلا تسلیم منو تنبیه نکن برم از اول بخونم ، من غلط کرم اصلا بهت گفتم برو مو به مو بخون ، خوبه منطقی هستی،حالا واقعا برم بخونم، نه تو رو خدا ، حاضرم 100تا دراز نشست برم نرم از اول،.
میشه یه سوال بپرسم؟به نظرت مردانی که برای لذت بردن میان تو خیابون یعنی همه ی اونایی که میان تو خیابون؟
و باز به نظرت زمانی که گفته میشه اکثرشون تنها یه نظر شخصی و یه دید شخصی از جامعه نیست کنار سایر نظرهای مخالف و موافق؟
فکر میکنم بخش مقصر مورد داره جامعه رفتن زیر ذره بین نه همشون....
نه نیازی نیست همین که اینقدر همه ی ما مرد باشیم عین تو بتونیم اشتباهمون رو قبول کنیم کافیه...
ما کوچیک هر چی آدمه با منطقه ...........
من آقای آقا...میشه یه سوال بپرسم؟
شما خانومید یا آقا؟
نه حث اینا نیستتتتمن آقای آقا...
نه الکی مزحبیم نه ازون سوسولای خون دماغ و فقط طرف حقم...
اگه توهین به مردی شد منم طرفه تو، ولی نظرم اینه اینجا توهینی به کسی نشده جز اینکه تنها واقعیتی از جامعه مورد بحث قرار گرفته....![]()
من آقای آقا...
نه الکی مزحبیم نه ازون سوسولای خون دماغ و فقط طرف حقم...
اگه توهین به مردی شد منم طرفه تو، ولی نظرم اینه اینجا توهینی به کسی نشده جز اینکه تنها واقعیتی از جامعه مورد بحث قرار گرفته....![]()
این خوبه که خلاف بعضی از دختر ها لوس نیستی و احساساتی برخورد نمی کنی....ولی یه چیزی بگم منو مسخره نکنیدآ، من با هرکی صحبت کردم چون به حق حرف میزنم ، لوس نیستم به هیچ وجه ،کارای مردونه انجام میدم، و خیلی چیزای دیگه ، همه بهم میگن مثل مردآ میمونم، من میخوام مثل دخترا باشم ، ولی اونا اسرار دارن نه خیلی سختی.من آخر نفهمیدم دخترم یا پسر.از لوس بازی دخترا متنفرمع درحد بنز،
خوب این یه بحث روانشناسیه عزیزمولی یه چیزی بگم منو مسخره نکنیدآ، من با هرکی صحبت کردم چون به حق حرف میزنم ، لوس نیستم به هیچ وجه ،کارای مردونه انجام میدم، و خیلی چیزای دیگه ، همه بهم میگن مثل مردآ میمونم، من میخوام مثل دخترا باشم ، ولی اونا اسرار دارن نه خیلی سختی.من آخر نفهمیدم دخترم یا پسر.از لوس بازی دخترا متنفرمع درحد بنز،
نه حث اینا نیستتتت
میخواستم به بحث لذت بردن بپردازیم
من متوجه نمیشم اینو که میگن مردا میان تو خیابون لذت ببرن
یعنی چی؟
بیا به واقعیت درست نگاه کنیم ...نه حث اینا نیستتتت
میخواستم به بحث لذت بردن بپردازیم
من متوجه نمیشم اینو که میگن مردا میان تو خیابون لذت ببرن
یعنی چی؟
اصلا این چنین نبود،تو فامیلامون و همه جا من متفاوتم برای همه، ولی نمیدونم چرا مشهور نشدم،ماشالله 3تا خواهریم، من پسر دوستم، تا دختر دوست، ولی فرقی الان نمیکنه سالم باشه صالح باشه ، حرف مامانشو گوش بکنه ، سرشو تو آبگوشت بکنه ، همش شوخی بود ، الان اینا رو گفتم بجز خط اول همش شوخی بود.خوب این یه بحث روانشناسیه عزیزم
شما با اینکه دخترید، صوصیات پسرونه تون نسبت به هم جنسای خودتون بیشتره
وآمارشم کم نیست کسایی که اینجوری هستن
اینم وابسته به شرایط شماست
شاید وقتی شما بچه بودین، اطرافتون پسربچه بیشتر بودن تا دختر که باهاشون بازی کنید
شاید شما تنها دختر خونواده اید
یا عروسکایی که واسه شما خریداری شده بیشتر پسرونه بوده و کلی عوامل دیگه
آفرینبیا به واقعیت درست نگاه کنیم ...
دور و ورت چندتا دوست داری که با هم برنامه ریزی میکنن مثلا فردا برن پارک دور بزنن 2تا شماره بدن و ازین حرفا...
دیدم مردای زنداری رو که وقتی یکی از کنارش رد میشه سوت میزنه...
اصلا این چنین نبود،تو فامیلامون و همه جا من متفاوتم برای همه، ولی نمیدونم چرا مشهور نشدم،ماشالله 3تا خواهریم، من پسر دوستم، تا دختر دوست، ولی فرقی الان نمیکنه سالم باشه صالح باشه ، حرف مامانشو گوش بکنه ، سرشو تو آبگوشت بکنه ، همش شوخی بود ، الان اینا رو گفتم بجز خط اول همش شوخی بود.
بی خیال من رفتم سریال ستایشو ببینم ، از صحبت با شما لذت بردم دم همه گرم.خوب همین متفاوت بودن دلیلی داره دیگه
باید بگردین ببینین دلیلش چیه
من همه دلیلارو نگفتم که![]()
نیومده اخلاق نداریآ، یه ذره مهربون تر بابا.فکر کنم دختری.تاپیک تکراری قبلا بحث شده زودتر حذف شه