بروبکس من فردا 1 هفته دارم میرم تهران. تو این 1هفته هم متاسفانه به نت دسترسی نخواهم داشت. ندیدنتون یرای 1هفته خیلی زیاده ولی امیدوارم همتون موفق باشید.
پس تا 1هفته دیگه.
شایعه است دوست جونسلام بچه ها. شما هم شنيدين هفته ديگه جوابا مي ياد؟؟؟
استرس استاده.![]()
فرزانه جان تو جات سفته چون حق آب و گل داری. با خیال راحت اینجا فعالیت کن قدمت رو چشم.
کی گفت تو بیایی اینجاااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هان؟![]()
منم بالاخره معماری شدم
همین دیروز ثبت نام کردم معماری محقق اردبیلی(این هم اشک شوقه هم ...) خیلی ناراحت شدم که رتبه م جای بهتر نرسوند آخه اصلا خوب نخوندم دبیرستانو
ولی واسه ارشد هدفم دانشگاه تهران هست
sweatdrop
و می خوام از همین اول کارمو محکم شروع کنم به نظرتون چی کار باید بکنم ؟
انتخاب واحدی که دانشگاه داده دستم واسه ترم اول ایناس : درک و بیان محیط ، بیان معماری 1 ، هندسه کاربردی ، ریاضیات و آمار (البته + اندیشه اسلامی 1 و زبان انگلیسی) برای اینکه اینارو خوب بتونم بخونم تو این 10 روز چیارو از دبیرستان مرور کنم به نظرتون؟![]()
در ضمن کلا 16 واحدن درسامون واسه حذف و اضافه چیزی توصیه می کنین از اختصاصیا واسه ترم اول که بکنمش 20 واحد؟
تحویل بگیریناحتما کمک می کنین دیگه پیشاپیش ممنون
![]()
تبریک میگم عزیزم. چرا کارگاه مصالح نداری؟ خوش به حالت! بدون کارگاه مصالح ترم یک یه کمی سبک تر میشه! به نظر من ترم یک از همه ترم ها سخت تره بعدش هم ترم 4.بازم تبریککککککککککک
![]()
تو که خوب به احتمال زیاد شهر خودت قبول میشی راحتیمنم دقیقا حس تو رو دارم. کاملا درکت میکنم.
اااا شایعه کجا بودشایعه است دوست جون
جدی نگیر!
تبريك مي گم كه معماري قبول شدي!منم بالاخره معماری شدم
همین دیروز ثبت نام کردم معماری محقق اردبیلی(این هم اشک شوقه هم ...) خیلی ناراحت شدم که رتبه م جای بهتر نرسوند آخه اصلا خوب نخوندم دبیرستانو
sweatdrop
انتخاب واحدی که دانشگاه داده دستم واسه ترم اول ایناس : درک و بیان محیط ، بیان معماری 1 ، هندسه کاربردی ، ریاضیات و آمار (البته + اندیشه اسلامی 1 و زبان انگلیسی) برای اینکه اینارو خوب بتونم بخونم تو این 10 روز چیارو از دبیرستان مرور کنم به نظرتون؟![]()
در ضمن کلا 16 واحدن درسامون واسه حذف و اضافه چیزی توصیه می کنین از اختصاصیا واسه ترم اول که بکنمش 20 واحد؟
![]()
تبريك ميگم دوست عزيزمنم بالاخره معماری شدم
sweatdrop
![]()
مرسی
این کارگاه مصالح که می گی خیلی سخته؟؟؟ می تونم خودم بردارمش یا بمونه واسه ترم بعد؟ کلا یه درس 3 واحدی یا 2 تا 2 واحدی می خوام بردارم به جز اینا چیا رو پیشنهاد می کنین؟ احساس می کنم 4 تا کتاب واسه 1 ترم خیلی کمهواقعا این طوریه یا من به خاطر اینکه تو مدرسه هر ترم -10-11 تا کتاب داشتیم این طوری حس می کنم؟
راس ميگه طراحيه دست آزادتو خيلي قوي كن تو معماري خيلي مهمه.كارشناسي هستي ديگه؟
سلام.سلام بچه ها خوفید؟
سلام به همهتو که خوب به احتمال زیاد شهر خودت قبول میشی راحتی
من اگه آمل قبول شم ماهی دوبارم شاید نتونم بیام![]()
من كه خوفم تو خوفيسلام بچه ها خوفید؟
زوده عزیزماااا شایعه کجا بود
میاد دیگه
منظورت اینه که هفته دیگه دیره یا زوده؟؟![]()
هستیم...........اما زیر پوستی..دیده نمیشیم..........سلااااااااااام
هیشکی نیست که
تشکرا حذف شده؟
هستیم...........اما زیر پوستی..دیده نمیشیم..........![]()
مثلا آشکار ججوریه..........؟![]()