جمع صمیمی از کارشناسی تا ارشد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

meddler

عضو جدید
کاربر ممتاز
بروبکس من فردا 1 هفته دارم میرم تهران. تو این 1هفته هم متاسفانه به نت دسترسی نخواهم داشت. ندیدنتون یرای 1هفته خیلی زیاده ولی امیدوارم همتون موفق باشید.
پس تا 1هفته دیگه.

کجا بابا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلمون واست یخ میکنه ؟؟؟؟؟؟

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منم بالاخره معماری شدم :w40:
همین دیروز ثبت نام کردم معماری محقق اردبیلی :crying2: (این هم اشک شوقه هم ...) خیلی ناراحت شدم که رتبه م جای بهتر نرسوند آخه اصلا خوب نخوندم دبیرستانو :( ولی واسه ارشد هدفم دانشگاه تهران هست:)sweatdrop:) و می خوام از همین اول کارمو محکم شروع کنم به نظرتون چی کار باید بکنم ؟ :question:
انتخاب واحدی که دانشگاه داده دستم واسه ترم اول ایناس : درک و بیان محیط ، بیان معماری 1 ، هندسه کاربردی ، ریاضیات و آمار (البته + اندیشه اسلامی 1 و زبان انگلیسی) برای اینکه اینارو خوب بتونم بخونم تو این 10 روز چیارو از دبیرستان مرور کنم به نظرتون؟:w10:
در ضمن کلا 16 واحدن درسامون واسه حذف و اضافه چیزی توصیه می کنین از اختصاصیا واسه ترم اول که بکنمش 20 واحد؟:w20:

تحویل بگیرینا :lol: حتما کمک می کنین دیگه پیشاپیش ممنون :w27:

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین دیروز ثبت نام کردم معماری محقق اردبیلی :crying2: (این هم اشک شوقه هم ...) خیلی ناراحت شدم که رتبه م جای بهتر نرسوند آخه اصلا خوب نخوندم دبیرستانو :( ولی واسه ارشد هدفم دانشگاه تهران هست:)sweatdrop:) و می خوام از همین اول کارمو محکم شروع کنم به نظرتون چی کار باید بکنم ؟ :question:
انتخاب واحدی که دانشگاه داده دستم واسه ترم اول ایناس : درک و بیان محیط ، بیان معماری 1 ، هندسه کاربردی ، ریاضیات و آمار (البته + اندیشه اسلامی 1 و زبان انگلیسی) برای اینکه اینارو خوب بتونم بخونم تو این 10 روز چیارو از دبیرستان مرور کنم به نظرتون؟:w10:
در ضمن کلا 16 واحدن درسامون واسه حذف و اضافه چیزی توصیه می کنین از اختصاصیا واسه ترم اول که بکنمش 20 واحد؟:w20:

تبریک میگم عزیزم. چرا کارگاه مصالح نداری؟ خوش به حالت! بدون کارگاه مصالح ترم یک یه کمی سبک تر میشه! به نظر من ترم یک از همه ترم ها سخت تره بعدش هم ترم 4.:w30: بازم تبریککککککککککک:w42:

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تبریک میگم عزیزم. چرا کارگاه مصالح نداری؟ خوش به حالت! بدون کارگاه مصالح ترم یک یه کمی سبک تر میشه! به نظر من ترم یک از همه ترم ها سخت تره بعدش هم ترم 4.:w30: بازم تبریککککککککککک:w42:

مرسی :gol::gol::gol:
این کارگاه مصالح که می گی خیلی سخته؟؟؟ می تونم خودم بردارمش یا بمونه واسه ترم بعد؟ کلا یه درس 3 واحدی یا 2 تا 2 واحدی می خوام بردارم به جز اینا چیا رو پیشنهاد می کنین؟ احساس می کنم 4 تا کتاب واسه 1 ترم خیلی کمه :surprised: واقعا این طوریه یا من به خاطر اینکه تو مدرسه هر ترم -10-11 تا کتاب داشتیم این طوری حس می کنم؟

YA3_3PID

عضو جدید
کاربر ممتاز

تبريك مي گم كه معماري قبول شدي!

به نظر من طراحي دست ازادت قوي كن(هم مي توني بري كلاس هم مي توني بري كتاب -كتاباي دست ازاد صديق،... بخري )دست ازاد واقعا مهم و مفيد هست.
معماري زياد كتاب لازم نداره نگران نباش.

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز

تبريك ميگم دوست عزيز

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی :gol::gol::gol:
این کارگاه مصالح که می گی خیلی سخته؟؟؟ می تونم خودم بردارمش یا بمونه واسه ترم بعد؟ کلا یه درس 3 واحدی یا 2 تا 2 واحدی می خوام بردارم به جز اینا چیا رو پیشنهاد می کنین؟ احساس می کنم 4 تا کتاب واسه 1 ترم خیلی کمه :surprised: واقعا این طوریه یا من به خاطر اینکه تو مدرسه هر ترم -10-11 تا کتاب داشتیم این طوری حس می کنم؟

تبريك مي گم كه معماري قبول شدي!

به نظر من طراحي دست ازادت قوي كن(هم مي توني بري كلاس هم مي توني بري كتاب -كتاباي دست ازاد صديق،... بخري )دست ازاد واقعا مهم و مفيد هست.
معماري زياد كتاب لازم نداره نگران نباش.

راس ميگه طراحيه دست آزادتو خيلي قوي كن تو معماري خيلي مهمه.كارشناسي هستي ديگه؟

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو که خوب به احتمال زیاد شهر خودت قبول میشی راحتی
من اگه آمل قبول شم ماهی دوبارم شاید نتونم بیام:cry:
سلام به همه
اول بگو ببینم آخر این انتخاباتو عوض کردی یا همون جوری موند؟
بعدش چرا میگی:"من اگه آمل قبول شم ماهی دوبارم شاید نتونم بیام"!!!!!!!!
یه بار میگی ای کاش آمل برم ، بعد برمیگردی میگی رفت و آمدش سخته.!!! آخر کدومش عزیز؟! :D هم خدا رو میخوای هم خرما؟!:biggrin:

سمیه امیری

عضو جدید
به به به همه شب زنده داران معمار گل
من از ساعت 6 خواب بودم تا الان
کسی بیداره؟
اینجا قراره با هم در مورد چی حرف بزنیم ؟

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
نتایج سوره هم که نیومده :w06:
دیوونه مون کرد این سنجش:cry:
خدا ذلیلش کنه :mad:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا