Atila.angel
عضو جدید
نمی دونم چه جوری فعالیت کنم تو این سایت ! یه جورین !والا من که هر دفعه اومدم دیدم بچه ها اومدن و رفتن!!!!!!
حالا این که شما هستی و خواهی ماند،یه بحث دیگست.....
نمی دونم چه جوری فعالیت کنم تو این سایت ! یه جورین !والا من که هر دفعه اومدم دیدم بچه ها اومدن و رفتن!!!!!!
حالا این که شما هستی و خواهی ماند،یه بحث دیگست.....
چراااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/بچه های معماری که خیلی باحالن..... حالا بچه های شما رو نمیدونم!!!!!!!!!!!!!!!نمی دونم چه جوری فعالیت کنم تو این سایت ! یه جورین !
چرااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بچه های معماری که خیلی باحالن...حالا الانو نگا نکن که خلوته.... ما روزگاری داشتیم با هم....نمی دونم چه جوری فعالیت کنم تو این سایت ! یه جورین !
نمی دونم والا ! اینجا باز یه کم بهتره !چراااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/بچه های معماریکه خیلی باحالن..... حالا بچه های شما رو نمیدونم!!!!!!!!!!!!!!!
اینجا خیلی توپ بود.... ازوقتی دانشگاها باز شده خلوت شده....نمی دونم والا ! اینجا باز یه کم بهتره !
یعنی من بیچاره که فرداام امتحان دارم و هیچیم نخوندم هنوز...تا کی باید بشینم اینجا،ببینم شماها میاین یا نه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!هاااااااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟خيلي زرنگي ها!!! مي ياي در ارز يه اپسيلونه ثانيه 50 تا پست مي زاري مي ري، بعد مي گي چرا كسي اينجا نيس؟؟؟ هان هان هان؟؟!! راستي فائقه خوش به حالت رفتي تبريز!!! جو رجايي يه طوري بود!!! همه سناشون بالا بود!!! 15 نفر فرهنگي با رتبه هاي 6000 - 7000 همكلاسيمون هستن!!! ما فقط 5 نفر رتبه ي خوب داريم!!! تازه بدترش اينكه اونا روزانه ان و ما شبانه!!! يكي از آشناهامون (دكتراي معماري داره و سوره و جابربن حيان و... درس مي ده!!! (حتي رجايي هم درس داده)) گفت چرا زدي رجايي؟؟؟ تبريز از لحاظ علمي از دانشگاه تهران هم بهتره!!! بعد ديد من ناراحت شدم بحثو عوض كرد!!! كاش مي زدم تبريزا!!!!!!!!!!!!! آه!!!!!!!!!!!![]()
bache ha man font farC nadaram!!! man hastama!!!دیگه بیشتر از این اینجا موندن صلاح نیست....
خیلی منتظرتون موندمااااااااااااااااااااا....حواستون باشه...خودتون نیومدید....
به به به...ببین کی اومده!!!!!!!!!!!!!!چه عجب شازده...؟؟؟؟دیگه داشتم میرفتمااااا....bache ha man font farC nadaram!!! man hastama!!!
nis labtapam tazeast!!!!!!!!!!!!!!!!! nadare!!!!!!!!!!!!!!!!!!! axe jaDdet mobarak!!!! emtehane chi dari farda!!!????به به به...ببین کی اومده!!!!!!!!!!!!!!چه عجب شازده...؟؟؟؟دیگه داشتم میرفتمااااا....
وااااااااا...چرا؟ داشتی که تا حالا.....
بابا لپ تاپ تازه.... خوش به حالتون...مال ما که دیگه از مد افتاد....nis labtapam tazeast!!!!!!!!!!!!!!!!! nadare!!!!!!!!!!!!!!!!!!! axe jaDdet mobarak!!!! emtehane chi dari farda!!!????
نه....نمیدووووونم....چرا اخطار میدن؟؟؟؟؟؟؟؟الان من انگلیسی تایپ کنم بهم اخطار میدن؟؟؟ دفعه قبل دادن !
aliiiiiiiiiiiiiii'e!!!!!!!!!!!!! dele!!!!delam nemikhad daneshgah ha baz she!!! asan hoseleye dars nadaram!!!! rasT to toO mosabegheye tarahi sherkat nemikoni????بابا لپ تاپ تازه.... خوش به حالتون...مال ما که دیگه از مد افتاد....
ممنون....قشنگه..مگه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واااااااااااااای .مازیار یادم نیار تورو خدا..... استاد عناصرمون میخواد دو تا فصل از مبحث 7 با دو تا فصل از آیین نامه 2800 رو امتحان بگیره.... هیچی نخوندیم هنوز....
من عکس خودمو گفتم قشنگه...نه لپ تاپ تو رو!!!!!!!!!!aliiiiiiiiiiiiiii'e!!!!!!!!!!!!! dele!!!!delam nemikhad daneshgah ha baz she!!! asan hoseleye dars nadaram!!!! rasT to toO mosabegheye tarahi sherkat nemikoni????
ghol midam Dge english type nakonam!!! faghat hamin dafe!!!
are kheyli goOgoOli'e!!! ama man asan Teh\o doOs nadaram kheyli havash kaCfe!!! kheyli ham teraffic'e!!! adam ghat mizane!!!من عکس خودمو گفتم قشنگه...نه لپ تاپ تو رو!!!!!!!!!!
منم اصلا حس درسو ندارم....
آخر این هفته میام تهران... نمیدونی چه ذوقی دارم....
نمیدونم....اگه طرح خوبی به ذهنم برسه شرکت میکنم...
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/312554-مسابقه-طراحی-شماره-2-–-طراحی-یک-صندلی-خلاقانهکدوم مسابقه؟ بیشتر اطلاعات بدین...ممنون.
فائقه اين بچهه تو عكست خود معنويته؟؟؟ آخه با شعر امضات تناسب داره!!!بابا لپ تاپ تازه.... خوش به حالتون...مال ما که دیگه از مد افتاد....
ممنون....قشنگه..مگه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واااااااااااااای .مازیار یادم نیار تورو خدا..... استاد عناصرمون میخواد دو تا فصل از مبحث 7 با دو تا فصل از آیین نامه 2800 رو امتحان بگیره.... هیچی نخوندیم هنوز....
سلااااااااااااااااااام......ببخشید تورو خدا دیشب نتمون قطع شد یهویی.....are kheyli goOgoOli'e!!! ama man asan Teh\o doOs nadaram kheyli havash kaCfe!!! kheyli ham teraffic'e!!! adam ghat mizane!!!
نه بابا.... صوفیااااا.....دلت خوشه ها... مازیار رجاییه...اما من تبریزم.... میتونی مازیارو گیر بندازی....فائقه و مازیار همکلاسی شدین؟؟
آخی چه با مزه....
من هنوز شیرینی میخواما...
ایشالا ترم دیگه تو دانشگاه گیرتون میندازم![]()
نه بابا.... صوفیااااا.....دلت خوشه ها... مازیار رجاییه...اما من تبریزم.... میتونی مازیارو گیر بندازی....
محیط دانشگاه و امکاناتش خوبه...دانشگاه تبریز چجوریه ؟ خوبه ؟؟؟؟ محیط دانشگاه و استادا ؟ راضی هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟