اون آقاهه سمت راستی....بد جور به اون خانومه نیگا میکونه هآآآآآآ....معلومه مورد داره.
باشه.......اون آقاهه سمت راستی....بد جور به اون خانومه نیگا میکونه هآآآآآآ....معلومه مورد داره.
از ما گفتن....
اسم بازیگران رو زیاد بلد نیسماین نیوشا ضیغمی نیست؟
این عکسو سه بار گذاشتی توی 3بارشم رو اولین صندلی از سمت چپ هر دفعه یکی نشسته.اجاره ای؟
[/QUOTE![]()
ایناچی میبینن؟!چ متعجب!!
افراد عادی نمیتونن تو جشن شرکت کنن؟اینجوری شایدتعداد کسانیکه کارت عضویت میگرفتن برای اهدا بالاتر میرفت....
یعنی تو تاحالا اینو ندیدی و نمیدونی کیه؟؟؟؟؟اسم بازیگران رو زیاد بلد نیسم

اول تاپیک توضیح دادممنم از این کارتا میخوام کسی میدونه کجا میدن؟
اره میخوای اجارش کنی؟این عکسو سه بار گذاشتی توی 3بارشم رو اولین صندلی از سمت چپ هر دفعه یکی نشسته.اجاره ای؟
چ عجب....سلام........ الان دقیقا اینجا چه خبر؟؟؟؟
قضیه جشن های اهدا عضو هستش؟
حالا یکی مثل من نمیدونست این جشنو چه تاریخی برگزار میکنن باید وایسم تا سال بعد.جشن بعدی؟اول تاپیک توضیح دادم
.شاید تا اون موقع من رفتم بهشت
دارن خانواده هایی که اعضای فرزندانشونو اهدا کردن میبینن که صحبت میکنن[/QUOTE![]()
ایناچی میبینن؟!چ متعجب!!
افراد عادی نمیتونن تو جشن شرکت کنن؟اینجوری شایدتعداد کسانیکه کارت عضویت میگرفتن برای اهدا بالاتر میرفت....
میتونن شرکت کنن چون من هم بودم
این مراسم یه تشریفاته که در اون بعضی از کسایی که مردم دوسشون دارن میان شرکت میکنن تا خیلی ها جلب شن
نه بابا اگه بغل دستیم شهاب حسینی مینشت اون یه تیکه از کره زمینو میخریدم.اما کنار اینا نمیشینم...اره میخوای اجارش کنی؟

تو که اخر لینک اسنجا را برام نفرستادی!چ عجب....
مگه فرقی ام میکنه....واااااااااااااااااااااااااااااتو که اخر لینک اسنجا را برام نفرستادی!
به صورت اتفاقی خود یاسین فرستاد.
خیلی هارو میبنیم و از جلوی دیدگانم رد میشن دلیل بر حفظ کردن نامهایشان نمیباشدیعنی تو تاحالا اینو ندیدی و نمیدونی کیه؟؟؟؟؟
باشه باور کردم....
[![]()
خیلی هارو میبنیم و از جلوی دیدگانم رد میشن دلیل بر حفظ کردن نامهایشان نمیباشد
..............اوووووووووووووووووووووووووو.خیلی هارو میبنیم و از جلوی دیدگانم رد میشن دلیل بر حفظ کردن نامهایشان نمیباشد
ایشاللهمنم ارزومه جز کسایی باشم ک بب دیگران زندگی میده
خداکنه
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
جشن تولد 41 سالگی فردوسی پور | تالار عکس | 0 | |
| M | جشن تولد بهنوش بختیاری و عکس های جدیدش | تالار عکس | 0 | |
|
|
تصاویری نادر از جشن نوروز در زمان ناصرالدین | تالار عکس | 0 | |
|