ای شیطونبستگی داره کی باهام بیاد

اواااااااااااااااااااااااااا چ بد جنس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من اول پل ايستادم..هر كسي رسيد وسط راه ،پل رو ميگيريم تكون ميدم...![]()
بیا بریم من با هات میام![]()
منم با كامران ميرم.....حله![]()
اگه دعوامون بشه طرف کی رو میگیری؟(میدونی که دعوا ما ریشه در تاریخ داره)شانس که ندارم روی پل سر من دعواتون میشه منم جوون مرگ میشم

اگه دعوامون بشه طرف کی رو میگیری؟(میدونی که دعوا ما ریشه در تاریخ داره)![]()
بلهخوب دیگه ...
آدم می ترسه....
بعد باید....

هه مگه فكر كرديد من براي چي ميخوام با كامران بيام؟
ميخوام از روي پل بندازمش پايين..![]()
وقتی رسیدین وسط پل من پل و تکون میدمهه مگه فكر كرديد من براي چي ميخوام با كامران بيام؟
ميخوام از روي پل بندازمش پايين..![]()

این دوتا دست به یکی کردن تورو بندازن پایین...حواست باشهخوشم میاد زود میگیری![]()

چشت درآد نمی تونی ببینی من دوتا دوست روزگار سخت پیدا کردموقتی رسیدین وسط پل من پل و تکون میدم![]()
این دوتا دست به یکی کردن تورو بندازن پایین...حواست باشه![]()
ای بابا غصه نخور بهنام رو میزاریم وسط و پل رو با چاقو میبریم تا مثل این فیلم هندی ها بیفته پایین بعد از 10 سال که خبری ازش نیست پیداش بشه و آخرش هم معلوم شه ما از اول هم با هم برادر بودیم و نمیدونستیم و تو باعث شدی من برادرم رو از پل بندازم پایین .... آه برادر منو ببخش(اینو با لحن دوبلور ایرانی فیلم هندی ها بخونید)هی کاش من توی هفت آسمون خدا یه نیمچه ستاره داشتم![]()

چشت درآد نمی تونی ببینی من دوتا دوست روزگار سخت پیدا کردم
بخیل خسیس کنس گدا حسود
باشه اصلا برو بندازنت پایین به من چهبه صفاتت دو به زن
هیزم بیار معرکه
هم اضافه کن
ای بابا غصه نخور بهنام رو میزاریم وسط و پل رو با چاقو میبریم تا مثل این فیلم هندی ها بیفته پایین بعد از 10 سال که خبری ازش نیست پیداش بشه و آخرش هم معلوم شه ما از اول هم با هم برادر بودیم و نمیدونستیم و تو باعث شدی من برادرم رو از پل بندازم پایین .... آه برادر منو ببخش(اینو با لحن دوبلور ایرانی فیلم هندی ها بخونید)![]()
باشه اصلا برو بندازنت پایین به من چه![]()
اینی که الان میگی چیه خوردنیه؟!!!اصل فیلم هندی احساسته که تو و بهنام خدارو شکر از این نعمت خداوند بی بهره اید![]()

من خودم تهنایی میرم و بر میگردم بعد شماها برینمن اگه بدونم تو 100 کیلومتری این پلی عمرا برم روش چو میدنم بالاخره یه جوری قصد جوونمو کردی

اینی که الان میگی چیه خوردنیه؟!!!![]()
من خودم تهنایی میرم و بر میگردم بعد شماها برین
حالا ادم قطع بود که قصد جوون تو رو کنم![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
نه واقعا جرات دارید از این پل رد شید...؟!!! | تالار عکس | 7 | |
|
|
فرش ایرانی عجیب که کسی جرات راه رفتن روی آن را ندارد | تالار عکس | 1 | |
|
|
کی جرات داره طلا بخواد؟؟؟ | تالار عکس | 36 | |
|