behnam.95 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 8, 2012 #4 iceman10 گفت: بهنام هنوز زنده ای تو آقا بیا شلوغ پلوغ کنیم یکم کلیک کنید تا باز شود... آیدین خودتی؟ من فکر میکردم مردی میخوساتم این 5 شنبه بیام سر خاکت چطوری پسر؟
iceman10 گفت: بهنام هنوز زنده ای تو آقا بیا شلوغ پلوغ کنیم یکم کلیک کنید تا باز شود... آیدین خودتی؟ من فکر میکردم مردی میخوساتم این 5 شنبه بیام سر خاکت چطوری پسر؟
behnam.95 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 8, 2012 #5 shabnam... گفت: با سر میرفتم تو صورتش کلیک کنید تا باز شود... بسیار کار خوبی میکنی شبنم جان..چه خشن
thamin عضو جدید کاربر ممتاز Feb 8, 2012 #7 هچی کاری نمی کردم ولی به مامانم میگفتم دیدی حالا من چقدر بد شانسم
iceman10 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 8, 2012 #9 behnam.95 گفت: آیدین خودتی؟ من فکر میکردم مردی میخوساتم این 5 شنبه بیام سر خاکت چطوری پسر؟ کلیک کنید تا باز شود... چوکرتیم آقا چ خبر از دافیای باشگا ه؟؟؟؟هستن یا نیستن :دی آمار بده بخوریم :دی اره جات خالی مردم رفتم اون دنیا خدا گفت اینجا جای تو نیس برو کره زمین
behnam.95 گفت: آیدین خودتی؟ من فکر میکردم مردی میخوساتم این 5 شنبه بیام سر خاکت چطوری پسر؟ کلیک کنید تا باز شود... چوکرتیم آقا چ خبر از دافیای باشگا ه؟؟؟؟هستن یا نیستن :دی آمار بده بخوریم :دی اره جات خالی مردم رفتم اون دنیا خدا گفت اینجا جای تو نیس برو کره زمین
behnam.95 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 8, 2012 #10 iceman10 گفت: چوکرتیم آقا چ خبر از دافیای باشگا ه؟؟؟؟هستن یا نیستن :دی آمار بده بخوریم :دی اره جات خالی مردم رفتم اون دنیا خدا گفت اینجا جای تو نیس برو کره زمین کلیک کنید تا باز شود... آره هستن.سلام میرسونن...هنوز آزیتا سراغت رو میگیره:دی میگم یعنی خدا اینقدر دوستت داشت که گفت دوباره بر گرد؟ یا خوشش نیومد ازت؟
iceman10 گفت: چوکرتیم آقا چ خبر از دافیای باشگا ه؟؟؟؟هستن یا نیستن :دی آمار بده بخوریم :دی اره جات خالی مردم رفتم اون دنیا خدا گفت اینجا جای تو نیس برو کره زمین کلیک کنید تا باز شود... آره هستن.سلام میرسونن...هنوز آزیتا سراغت رو میگیره:دی میگم یعنی خدا اینقدر دوستت داشت که گفت دوباره بر گرد؟ یا خوشش نیومد ازت؟
iceman10 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 8, 2012 #11 فک کنم خوشش نیومد ولی بروم نیاورد دلم نگیره ...نگران حوریا بود آزیتا کیه ؟؟؟؟یادم نیس بجای من ببوسش :دی behnam.95 گفت: آره هستن.سلام میرسونن...هنوز آزیتا سراغت رو میگیره:دی میگم یعنی خدا اینقدر دوستت داشت که گفت دوباره بر گرد؟ یا خوشش نیومد ازت؟ کلیک کنید تا باز شود...
فک کنم خوشش نیومد ولی بروم نیاورد دلم نگیره ...نگران حوریا بود آزیتا کیه ؟؟؟؟یادم نیس بجای من ببوسش :دی behnam.95 گفت: آره هستن.سلام میرسونن...هنوز آزیتا سراغت رو میگیره:دی میگم یعنی خدا اینقدر دوستت داشت که گفت دوباره بر گرد؟ یا خوشش نیومد ازت؟ کلیک کنید تا باز شود...
behnam.95 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 8, 2012 #12 iceman10 گفت: فک کنم خوشش نیومد ولی بروم نیاورد دلم نگیره ...نگران حوریا بود آزیتا کیه ؟؟؟؟یادم نیس بجای من ببوسش :دی کلیک کنید تا باز شود... منو تو که نداریم..چه من ببوسم چه تو.. چند روز نبودی.کجا بودی؟ نکنه سرت شلوغه..
iceman10 گفت: فک کنم خوشش نیومد ولی بروم نیاورد دلم نگیره ...نگران حوریا بود آزیتا کیه ؟؟؟؟یادم نیس بجای من ببوسش :دی کلیک کنید تا باز شود... منو تو که نداریم..چه من ببوسم چه تو.. چند روز نبودی.کجا بودی؟ نکنه سرت شلوغه..
iceman10 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 8, 2012 #13 behnam.95 گفت: منو تو که نداریم..چه من ببوسم چه تو.. چند روز نبودی.کجا بودی؟ نکنه سرت شلوغه.. کلیک کنید تا باز شود... نه فکر بد نکن
behnam.95 گفت: منو تو که نداریم..چه من ببوسم چه تو.. چند روز نبودی.کجا بودی؟ نکنه سرت شلوغه.. کلیک کنید تا باز شود... نه فکر بد نکن
behnam.95 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 8, 2012 #14 iceman10 گفت: نه فکر بد نکن کلیک کنید تا باز شود... فکر بد چیه؟آیدین مگه ما بچه های بدی هستیم؟:دی