جام ملت های آسیا 2015

جام ملت های آسیا 2015

• مجموع رای دهندگان
    18

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:crying::crying::crying::crying:
مشکل امیری نبود مشکل 10 نفره شدن تیم بود صد درصد اگه اون پنالتی گل هم میشد هیچ فرقی نمیکرد حالا ببینید کره چند تا گل میزنه به این عراق
به نظر من مشکل فدراسیون فوتبال و کفاشیان هست

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارههههههههه . اخه این همه پنالتی زن چرا امیریو گذاشت آخهههههههههههههههههه. علیرضا همیشه پنالتی میگرفت هاااااااااااا:(
نه دیگه تقصیرامیری نبود.شانسم نداشتیم.ضمن اینکه میتونستیم لااقل یک پنالتی روبگیریم که نشد:razz:

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس قوچی چیکاره بود واسه پنالتی؟؟آخه این صحنه ی حساس جای امتحان کردن جوونا بود؟
وقتی قوچی گل سومو زد از خوشحالی نمیتونستم جلوی اشکامو بگیرم:cry:
خدایاااااااااااااااااا

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاخداکنه کارلوس کی روش نره.خیلی مربی دوس داشتنیه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا حقیقی پنالتی گیر نیست اما دو تیم خوب پنالتی میزدند مخصوصا ایران امیری هم به بیرون نزد که خورد به تیر
یه نکته ی دیگه بعدازرفتن احمدرضاعابدزاده دروازبان مطمئنی برای گرفتن پنالتی نداشتیم.حقیقی دروازبانه خوبیه ولی نشون دادپنالتی گیرنیست:(

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
حقیقی اصن قبل اینکه بازیکن پنالتی رو بزنه خوابیده بود زمین.بازیکن پاش به توپ نخورده عکس العمل نشون داد.واقعا این پنالتیا خرابش کرد.وگرنه عملکردش تو زمین خوب بود:crying::crying::crying::crying::crying::crying:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان اشتباه نکنید مشکل فوتبال ماست نه پنالتی اون فقط یه شانسه تیم ما نتونست از پس عراق تو 120 دقیقه بر بیاد
پس قوچی چیکاره بود واسه پنالتی؟؟آخه این صحنه ی حساس جای امتحان کردن جوونا بود؟
وقتی قوچی گل سومو زد از خوشحالی نمیتونستم جلوی اشکامو بگیرم:cry:
خدایاااااااااااااااااا

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
به این فکر میکنم که این باخت چقدر میتونه باعث پیشرفت فوتبال ما بشه؟ اگه میبردیم واقعا فوتبال ما خوب بود و روند پیشرفت رو طی میکرد؟

انصافا داور اگه میدونست پولادی کارت داره دومین کارت رو نمیداد...

این باعث شد تا اخر بازی هم 50 -50 رو به نفع ما بگیره:redface:

به ملی پوشای کشورمون خداقوت و خسته نباشید میگم که انصافا با غیرت بازی کردند:gol:

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان اشتباه نکنید مشکل فوتبال ماست نه پنالتی اون فقط یه شانسه تیم ما نتونست از پس عراق تو 120 دقیقه بر بیاد
ولی به نظر من همین که روحیشونو نباختن و دقیقه ی 119 قوچی گل زد خیلی خوب شد.10 نفره شدن خیلی واسمون دردسر ساز شد وگرنه اصن به وقت اضافه نمیکشید.ما در کل خوب بودیم ولی پنالتیا خرابش کرد

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
به این فکر میکنم که این باخت چقدر میتونه باعث پیشرفت فوتبال ما بشه؟ اگه میبردیم واقعا فوتبال ما خوب بود و روند پیشرفت رو طی میکرد؟

انصافا داور اگه میدونست پولادی کارت داره دومین کارت رو نمیداد...

این باعث شد تا اخر بازی هم 50 -50 رو به نفع ما بگیره:redface:

به ملی پوشای کشورمون خداقوت و خسته نباشید میگم که انصافا با غیرت بازی کردند:gol:

:cry: منم دلم واسشون سوخت طفلیا خیلی زحمت کشیدن