به ذاتت لعنت ای عرب
پووووووووووویان دیدی باختیم.
من دیگه نمیتونم بنویسم.گریه میکنم اهههههههههههههههه
پووووووووووویان دیدی باختیم.
من دیگه نمیتونم بنویسم.گریه میکنم اهههههههههههههههه

یه نکته ی دیگه بعدازرفتن احمدرضاعابدزاده دروازبان مطمئنی برای گرفتن پنالتی نداشتیم.حقیقی دروازبانه خوبیه ولی نشون دادپنالتی گیرنیست![]()
نه دیگه تقصیرامیری نبود.شانسم نداشتیم.ضمن اینکه میتونستیم لااقل یک پنالتی روبگیریم که نشدارههههههههه . اخه این همه پنالتی زن چرا امیریو گذاشت آخهههههههههههههههههه. علیرضا همیشه پنالتی میگرفت هاااااااااااا![]()
نه دیگه تقصیرامیری نبود.شانسم نداشتیم.ضمن اینکه میتونستیم لااقل یک پنالتی روبگیریم که نشد![]()
یه نکته ی دیگه بعدازرفتن احمدرضاعابدزاده دروازبان مطمئنی برای گرفتن پنالتی نداشتیم.حقیقی دروازبانه خوبیه ولی نشون دادپنالتی گیرنیست![]()
پس قوچی چیکاره بود واسه پنالتی؟؟آخه این صحنه ی حساس جای امتحان کردن جوونا بود؟
وقتی قوچی گل سومو زد از خوشحالی نمیتونستم جلوی اشکامو بگیرم
خدایاااااااااااااااااا
بچه هاخداکنه کارلوس کی روش نره.خیلی مربی دوس داشتنیه
واقعا حقیقی پنالتی گیر نیست اما دو تیم خوب پنالتی میزدند مخصوصا ایران امیری هم به بیرون نزد که خورد به تیر
پس قوچی چیکاره بود واسه پنالتی؟؟آخه این صحنه ی حساس جای امتحان کردن جوونا بود؟
وقتی قوچی گل سومو زد از خوشحالی نمیتونستم جلوی اشکامو بگیرم
خدایاااااااااااااااااا
مایک سروگردن ازعراق بالاتربودیم حرکت بچه گانه پولادی کاردستمون داد.بایدباهاش برخوردکننکاش لااقل به جاپون میباختیم.آخه عراااااااااااااااااقققققققققق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
تحلیلتون اشتباهه.ماتاقبل ازاخراج سواربربازی بودیم.دوستان اشتباه نکنید مشکل فوتبال ماست نه پنالتی اون فقط یه شانسه تیم ما نتونست از پس عراق تو 120 دقیقه بر بیاد
دوستان اشتباه نکنید مشکل فوتبال ماست نه پنالتی اون فقط یه شانسه تیم ما نتونست از پس عراق تو 120 دقیقه بر بیاد
باختیم . حذف شدیم . خدایاااااااااااااا
![]()
تحلیلتون اشتباهه.ماتاقبل ازاخراج سواربربازی بودیم.
لعنت به داور خود فروخته
لعنت به تاکتیک دفاعی
حتماقلعه نویی خوبه؟!!!کیروش فقط دفاع اتوبوسی بلده دیدی که یه مهرش کم شد چه بلایی سر تیم اومد
بالاخره اتوبوسش پنچر شد
ولی به نظر من همین که روحیشونو نباختن و دقیقه ی 119 قوچی گل زد خیلی خوب شد.10 نفره شدن خیلی واسمون دردسر ساز شد وگرنه اصن به وقت اضافه نمیکشید.ما در کل خوب بودیم ولی پنالتیا خرابش کرددوستان اشتباه نکنید مشکل فوتبال ماست نه پنالتی اون فقط یه شانسه تیم ما نتونست از پس عراق تو 120 دقیقه بر بیاد
به این فکر میکنم که این باخت چقدر میتونه باعث پیشرفت فوتبال ما بشه؟ اگه میبردیم واقعا فوتبال ما خوب بود و روند پیشرفت رو طی میکرد؟
انصافا داور اگه میدونست پولادی کارت داره دومین کارت رو نمیداد...
این باعث شد تا اخر بازی هم 50 -50 رو به نفع ما بگیره
به ملی پوشای کشورمون خداقوت و خسته نباشید میگم که انصافا با غیرت بازی کردند![]()
مایک سروگردن ازعراق بالاتربودیم حرکت بچه گانه پولادی کاردستمون داد.بایدباهاش برخوردکنن![]()
دیگه طاقت ندارم خدا.حقمون این نبود.چرا باید به یه عرب ببازیم؟![]()