جام ملت های آسیا 2015

جام ملت های آسیا 2015

• مجموع رای دهندگان
    18

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
اصلا خوب بازی نکردیم و آمار هم همینو نشون میده .. تعداد پاس های امارات 3 برابر ایران !!
میخوردیم به ژاپن چه اتوبوسی میچیدیم
کی روش تا اینجا خوش شانس هم بوده انصافا ..
عمر عبدالرحمن هم خیلی خوب بازی کرد سبک بازیش با کل بازیکنای زمین فرق میکنه و مشخصه که از همه بهتره ولی بازیکنای نوک حمله شون خوب نبودن و نتونستن از پاس هاش استفاده کنن یه جا که نکونام و تیموریان و یکی دو بازیکن دیگه رو دریبل زد

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو کف نتیجه ی نظر سنجی ام خخخخخخخخخخخخخخخخخ
برد ایران مبارک:w42:

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا خوب بازی نکردیم و آمار هم همینو نشون میده .. تعداد پاس های امارات 3 برابر ایران !!
عمر عبدالرحمن هم خیلی خوب بازی کرد سبک بازیش با کل بازیکنای زمین فرق میکنه و مشخصه که از همه بهتره ولی بازیکنای نوک حمله شون خوب نبودن و نتونستن از پاس هاش استفاده کنن یه جا که نکونام و تیموریان و یکی دو بازیکن دیگه رو دریبل زد

پنج برابر ن سه برابر

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الکی جو نده
کیروش مربیه که واسه تک تک دقایق برنامه داره
اولا تیم ایران کامل نبود (استراحت داد به بازیکناش و نتیجه رو هم گرفت )
ثانیا با همون تیم ناکامل هم چند تا موقعیت خوب داشت
درسته که امارات زیاد پاس داد اما همه پاس هاشون به عقب بود میخاستن بازیو حفظ کنن مساوی بشه و تموم
اما وقتی کیروش بازیکنی مثه دژاگه رو آورد قشنگ بازی برگشت به نفع ایران
اونقد هم ک جو میدن عبدالرحمن وب نیست بازیکنای ایرانی میترسیدن ازش از مسی اینهمه نمیترسیدن که از این موفرفری میترسیدن
فرق مربی کلاس بالا همینه اگه مربیه ایرانی بود با تیم کاملش میرفت تو زمین

AvA-6586

کاربر فعال تالار حسابداری ,
کاربر ممتاز
بچه ها تبررررررررررررررریک

دلم واسه اون بازیکنه سوخت ک موهاش اینجوری بود

خیلی قشنگ بازی میکرد

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من عاشق اوناییم که بعد بازی اومدن رای دادن یدونه اید به خدااااااااااااا
رای ها 10 تا بود شده 12 تا خخخخخخخخخ

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی خداییش دیگه زیادی دفاعی بازی میکنیم .... خیلیا میگن این کار تاکتیکی کیروشه و عالیه و بهترینه و این تیم داره منطقی بازی میکنه و..... اما اگه خدای نکرده مرحله بعدی ببازیم همه میگن از اولم شانسی برده بودیم .... و این داستان ادامه داره
تقریبا مثل یونان اون سال جام ملتهای اروپا داریم بازی میکنیم ، ایشالله مثل همون یونان قهرمان هم بشیم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهم نتیجس به نظر من اونم تو این شرایط
ولی خداییش دیگه زیادی دفاعی بازی میکنیم .... خیلیا میگن این کار تاکتیکی کیروشه و عالیه و بهترینه و این تیم داره منطقی بازی میکنه و..... اما اگه خدای نکرده مرحله بعدی ببازیم همه میگن از اولم شانسی برده بودیم .... و این داستان ادامه داره
تقریبا مثل یونان اون سال جام ملتهای اروپا داریم بازی میکنیم ، ایشالله مثل همون یونان قهرمان هم بشیم

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی به عربستان رای نداده .. منم تو نظرسنجی گذاشتمش چون قبل جام ملتها بود و چیزی معلوم نبود
وا چرا پس اینطوری شد.عربستان اونروزی که من اومدن چندتا رای داشت.مطمئنم بابا مگه میشه یه همچین چیزی:eek:

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek:
آره من از عربا متنفرم خیلی حال میده حذف میشن
با وجود تفاوتی که هست ولی این یکیو عجب تفاهمی!!!!!!!خخخخخخخخخخ.اصن عرب ک حرفش میشه سیم کشی مغز من بهم میخوره:biggrin:

آخرین ویرایش:

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
همشون حذف شدن خخخخخخخخ یهدونه عراق و امارات اومدن که اونا هم تو گروهشون 3 تا تیم عربی بود که باید یکی میومد بالا خخخخخخخ
عراقو که ما حذف میکنیم امارتم در مقابل جاپون شانسی نداره:biggrin:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره این یدونه رو ک از استقلالیا بعیده اما نمیدونم چی شده تفاهم داریم خخخخ (فرزاد مجیدی و اون عکسه ک یادته خخخخ)
منم همینطور خخخخ
مخصوصا عربستان و بحرین چه حالی داد حذف شدن خخخخخ
با وجود تفاوتی که هست ولی این یکیو عجب تفاهمی!!!!!!!خخخخخخخخخخ.اصن عرب ک حرفش میشه سیم کشی مغز من بهم میخوره:biggrin: