[ جام جهانی ]همه چیز در مود جام جهانی 2010

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمدصالح1

عضو جدید
امروز شنیدم که در آرژانتین به خاطر مشکلات اقتصادی امکان اینکه همه بازیها رو پخش کنند نداشتند و تنها به پخش کردن بازیهای ملی شون اکتفا کردن

یه خبر هم البته غیر رسمی ! خوندم که گفته شده برای بازیهای جام جهانی بیش از 7 میلیون دلاررررر!!!! هزینه شده.

یعنی واقعیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

GILMARD

عضو جدید
نصیر زاده به خودشم مشکوک هست البته احتمالش هست ولی خیلی خیلی کمه .

adamnama

عضو جدید
با عرض سلام .

جانبداری نکرده و نه مثل فردوسی پور که یهو با یه نفر یا یه تیم یا یه باشگاه چپ میفته و اونو ساقط میکنه .
همگی ما زیر پا گذاردن حق مردم شریف و غیور اذربایجان را در 90 دیده ام .

و همگی میبینیم که بسیاری از کارشناسان بزرگ کشورمان از حضور دکتر صدر ناراضیند و عقبه ی ایشان را زیر سوال برده اند .

اری جام جهانی 2004 کره و ژآپن هنوز یاداور فوتبال پاک جهانست .
پس
چشمها را باید شست
دوست عزیز لطفا این ناسیونالیست بودن دست بردارید!
آخه این چه حرفیه بعضی از دوستان آذری بر اون تاکید دارند!!! واقعا زشته.
وقتی فیلم آرشیوی عادل را برای هر کسی که مدعی بود گذاشتم از خجالت آب شد. دیگر بس کنید تهمت را.
نظر هر شخص را برای خودش بسپارید و از افراطی گری بپرهیزید.

در ضمن این کارشناسان بزرگ کشورمان را هم نام ببرید بسیار خوشحال می شوم و البته با رفرنس.

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز هم یه دلیل برای اینکه روشن شه تبانی صورت نمیگیره:
تیمهایی مثله ایتالیا و فرانسه که تیمهای سرشناس و پرطرفدار در سرتاسر دنیا هستند در همون مرحله اول حذف میشن.اگه قرار به تبانی بود مطمئنا این تیمها تا مراحل پایانی پیش میومدن تا کیفیت جام بالا بمونه،بتونن از کنار تبلیغات کلی درامد کسب کنند و ......

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکس‌های جذاب و داغ از جام‌جهانی2010

عکس‌های جذاب و داغ از جام‌جهانی2010

شکست ایتالیا
تماشاچیان ایتالیایی که به شدت از شکست تیمشان متأثر شده‌اند.

پیروزی اسلواکی
هواداران تیم اسلواکی که پیروزی تیمشان را در خیابانها جشن گرفتند.

پیروزی آفریقای جنوبی
طرفداران تیم آفریقای جنوبی با حمل یک تابوت که نام فرانسه بر روی آن نوشته شده،‌پیروزی تیمشان را در مقابل فرانسه جشن گرفتند.

خوشحالی هلندی‌ها
این تماشاچی ذوق‌زده طرفدار تیم هلند از شدت خوشحالی نمی داند با کفشهایش چه کند.

آرایش قبل از بازی
طرفداران تیم ژاپن در حال نقاشی بر روی صورت‌هایشان پیش از آغاز بازی .

پنهان کردن اشک
طرفدار تیم کامرون، پس از شکست این تیم در مقابل دانمارک اشکهایش را پشت این نقاب پنهان می‌کند.

خوشحالی آرژانتینی‌ها
هوادار تیم آرژانتین عروسک دختران مارادونا، به نامهای دالما و جیانینا مربی تیم ملی را دو طرف سرش نگه داشته است. :surprised:

کلاه عجیب
یک آفریقایی فوتبال‌دوست با ساخت کلاهی به همه تیم‌های جهان برای حضور در جام‌‌جهانی خوش‌آمد می‌گوید.

نی‌نی‌ تماشاچی
نوزاد دانمارکی در حال تماشای مسابقه فوتبال میان تیم‌های دانمارک و کامرون.

عینک 2010
هواداران تیم دانمارک پیش از آغاز بازی با تیم کامرون

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز

شکست اسپانیا
شکست اسپانیا در اولین بازی جام جهانی شوک بزرگی برای هواداران این تیم بود.

سبیلی به رنگ پرچم
هواداران تیم مکزیک که عینک و سبیلهایی به رنگ پرچم کشورشان به روی صورت قرار داده بودند.

باز هم کلاه عجیب
این هم طرفدار تیم اروگوئه

لباس کانگورو
طرفداران تیم ملی استرالیا در لباس کانگورو

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
واااای خدا چقدر از شکست آرژانتین ناراحتم.

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه ایران نرفت جام جهانی! فکرشو بکنید اگه با آلمان روبرو میشد..........وای !!!

دم آلمان گرم! قهرمانه!

پرتو سخن

کاربر فعال
با تمام احترامی که واسه طرفدارای المان و هلند و....قائلم ولی جامی که یه پای فینالش ارزانتین یا برزیل نباشه جام بی کیفیت و بی ارزشیه
من که از حذف برزیل و ارزانتین خیلی ناراحت شدم:(

mfmechanics

کاربر بیش فعال
با تمام احترامی که واسه طرفدارای المان و هلند و....قائلم ولی جامی که یه پای فینالش ارزانتین یا برزیل نباشه جام بی کیفیت و بی ارزشیه
من که از حذف برزیل و ارزانتین خیلی ناراحت شدم:(

علیرغم احترامی که برای شما قائلم باید بدونید که فوتبال یک بازی گروهیه و تیمی موفقه که تاکتیک گروهی رو بتونه درست اجرا کنه. مردم آلمان منظم ترین و قانونمند ترین مردم دنیا هستن. آلمان در بسیاری از زمینه ها حرف اولو تو دنیا می زنه.آلمان تیمیه که بازیکناش تا دقیقه نود دست از تلاش بر نمی دارن.
شک نکن که قهرمانی شایسته ملت آلمانه. حتی اگه جام رو نبرن بازهم ملت آلمان قهرمان هستن در خیلی از زمینه ها.

behnam_mech1987

عضو جدید
چقدر شیرینی ترشی!!!

چقدر شیرینی ترشی!!!

نمیدونم شما هم گزارش بازی آرژانتین با آلمان رو دیدید؟ بازی افتضاح آرژانتین کم به روحو مغزم سوهان نمیکشید که گزارش مزدک هم به سوزشش اضافه میکرد.واقعا چرا باید اینجوری عقده هاشونو بیان تو رسانه ملی خالی بکنن!!؟ خیلی مسخره ای مزدک صد رحمت به دفاع آرژانتین

a_m68 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
علیرغم احترامی که برای شما قائلم باید بدونید که فوتبال یک بازی گروهیه و تیمی موفقه که تاکتیک گروهی رو بتونه درست اجرا کنه. مردم آلمان منظم ترین و قانونمند ترین مردم دنیا هستن. آلمان در بسیاری از زمینه ها حرف اولو تو دنیا می زنه.آلمان تیمیه که بازیکناش تا دقیقه نود دست از تلاش بر نمی دارن.
شک نکن که قهرمانی شایسته ملت آلمانه. حتی اگه جام رو نبرن بازهم ملت آلمان قهرمان هستن در خیلی از زمینه ها.

البته تصحیح میکنم!!! هر کی قهرمان بشه برنده و قهرمان واقعی ملت همیشه در صحنه ایرانه!!!!!!!:w15:

جامی که ایتالیا و رژانتین توش نباشه ارزش دیدن نداره!
اما هلند قهرمانه :دی:w16:

حتی اروگوئه قهرمان میشه اما آلمان نه!!:w15:
ایتالیاااااااااااااااا:crying2::w04::gol::gol:

a_m68 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه تا وقتی braziiiiiiil هست آلمان و هلند و اسپانیا کجا می تونن قهرمان بشن؟؟؟

فینال آرژانتین و برزیله، حالا کی گفتم
:w15::w15::w15::w15:
پیش بینی کردی در حد جواد خیابانیاااااااااا:w15::w15:
االبته برزیل که تابلو بود حذف میشه اما آرژانتین....:crying2::w04:

ایتالیااااااااااااااااااا:w04::w04::w04::w04::crying2::gol:

behnaz1312

عضو جدید
:w17:تا وقتي آلمان هست چرا بايد راجع به تيمهاي ديگه حرف زد:w17:

ااااااااااا منیره جونم تو هم که اینجایی.
4 تایییییییییییییییییییییییییییییاش بزنن قدش که بدجوری آبکش شد آرژانتین.:w33::w42::w42::w42::w42:
راستی منیره به این داداشتم بگو خیلی پرچم تکون نده فایده نداره دیگه:w22::w15::w15:

ضمنا اسپانیا رو که شدیدا عشق است ولی خوب اینجوری که آلمان داره پیش میره قهرمانه.
با این همه اسپاااااااااااااانننییییییییییییییییاااااااااااااااااااا

rm_arch

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا به نظر من ایشون خیلی عقده داشتن و دیروز همه عقده هاشون رو خالی کردن جالب اینه که احساس آلمانی بودن بهش دس داده بود...

nobody!

عضو جدید
من قدیما 8 سال پیش عاشق ایتالیا بودم...زمانی که همه بازیکناش ستاره بودن.
آرزانتینم که پرید!
برزیلم که رفت!
چه جام عجیبی بود..همش تقصیر این شیپورهای پرصداش بوده که نذاشته تیم های مطرح تمرکز کنن!!
خوش بحال خودم که فقط نیم ساعت از جام جهانی دنبال کردم که اونم اعصابم خورد شد و ارزانتیم گل 4امش رو هم نوش جان کرد...
حیف...
اگه ایران می رفت شاید به فینال می رسید!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.