ahmad_2006
عضو جدید
به نظر من اين جام جهاني 2010 بسيار بي كيفيت و نحوه برگزاري مسابقات ضعيف بود.
برگزاری که خوب بودبه نظر من اين جام جهاني 2010 بسيار بي كيفيت و نحوه برگزاري مسابقات ضعيف بود.
منم نمیدونم! یکی بگه
برگزاری که خوب بود
ولی خودش افتضاح بود
واقعا 2006 یه چیز دیگه بود ...
دوست عزیزهیچ وقت نخواهیم داشت با این مدیریتدرسته که 2006 از هر لحاظ سر بود اما همین که افریقا قدرت خودش رو توی برگزاری همچین رویدادی به رخ کشورهای مختلف دنیا کشید کلیه
البته برای مملکت ما باید الگو میشد که هنوزم که هنوزه توانایی برگزاری جام ملت ها رو نداریم و فقط لاف میایم که ما کشور پر از استعدادیم در حالیکه یه مراسم افتتاحیه و یا قهرمانی را با ذره ای از نظم و شکوه افریقایی ها نمیتونیم برگزار کنیم.
میگم ماشالا این مرتساکر عجب قدی داره ها!
اینا چین آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از یکی ضایع تررررررررررررر
جام جهانی بعدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجب بازی کرد .... دلم میخواد تو جام جهانی بعدی هم ببینمش ....
تا ضایع رو چی تعریف کنیم ....
جام جهانی بعدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیر واقعا این همه امید و انگیزه رو از کجا میاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضایع دیگه!!! هر آنچه که آلمان دارد!!! تو فرهنگ دهخدا که اینو نوشته!!!
اعتماد به نفستو تحسین میکنم!اره عزیز بعدی .... نیازی به انگیزه نیست .... انچه که عیان است چه حاجت به بیان است و این حرفا ....
یعنی بنز و بی ام و و پورشه و ائودی و بوش و زیمنس و جهیزیه جنابعالی که همش المانیه ضایع میباشه ؟ ....
اما همین اعتماد به نفسای کاذب (این ذ رو که بهت گفتم برا اینجا میخواستم!!!:دی) 2روز دیگه که صعود نکنین داغونت میکنه ها!!!:دی
آلمان صعود نكنه؟!اعتماد به نفستو تحسین میکنم!
اما همین اعتماد به نفسای کاذب (این ذ رو که بهت گفتم برا اینجا میخواستم!!!:دی) 2روز دیگه که صعود نکنین داغونت میکنه ها!!!:دی