[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

[جام جهانی ] همه چیز درباره جام جهانی 2014 برزیل

• مجموع رای دهندگان
    24
  • نظرسنجی بسته .

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خبر تاریخ گذشته ... ولی ...

خبر تاریخ گذشته ... ولی ...

آنچه که دوربین های تلویزیونی نشان دادند این است که ضربه پای اشنایدر 120 کیلومتر در ساعت سرعت داشته است
گل وسلی اشنایدر، در بازی دیروز به مکزیک غیرتی ترین گل جام‌جهانی 2014 بود، گلی در لحظات پایانی فشرده هلند ـ مکزیک که قفل دروازه سبزها را باز کرد و باعث شد هلند در ادامه گل دوم را بزند و به دور بعد صعود کند

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علي کفاشيان اعلام کرد: با کميته فني فدراسيون فوتبال مشورت کرديم و مواردي را براي پيشنهاد تمديد قرارداد لحاظ کرديم و فردا پيشنهاد مکتوب خود را براي تمديد قرارداد به کارلوس کي‌روش ارايه خواهيم کرد.

قرارداد کي‌روش بعد از جام جهاني با فدراسيون فوتبال ايران به پايان رسيده است.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تصاویر کارتونی ستارگان جام جهانی

تصاویر کارتونی ستارگان جام جهانی

یک سایت آلمانی در یک طراحی جالب تمام ستارگان جام بیستم را به صورت کاراکتر های کارتونی در کنار هم قرار داده است.

از ایران اشکان دژاگه، سیدجلال حسینی، رضا قوچان‌نژاد و جواد نکونام در تصویر دیده می‌شوند. آیا می توانید آن‌ها را پیدا کنید؟

من یافتم!!! ( به سختی.... )

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
احساس همدردی قوچان نژاد با سویس

احساس همدردی قوچان نژاد با سویس

سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی - مهاجم تیم ملی فوتبال ایران پس از شکست سوئیس مقابل آرژانتین در مرحله یک‌هشتم نهایی جام‌جهانی با بازیکنان این تیم ابراز همدردی کرد.

به گزارش بیست چهارده، رضا قوچان‌نژاد پس از شکست یک بر صفر تیم ملی سوئیس مقابل آرژانتین در دقیقه ۱۱۸ در مرحله یک‌هشتم نهایی جام‌جهانی ۲۰۱۴ برزیل و در حالی که تنها دو دقیقه به پایان مسابقه در وقت‌های اضافی باقی مانده بود، در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: با سوئیس احساس همدردی می‌کنم.

تیم ملی فوتبال ایران نیز در مرحله گروهی در دقیقه اول وقت‌های تلف شده در مرحله گروهی با نتیجه یک بر صفر مغلوب یاران مسی شده بود.

واقعاً جام عجیبی شدِ چه تیمایی که بالا نیومدن چه تیمایی که بالا اومدن
به نظر من کلمبیا و آلمان خوبن

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهی بمیرم واسه سوییس.......

چقدر این آرژانتین خوش شانسه......... فقط داره تیم ها رو شانسی می بره........دقیقه 118 گل میزنه.......... دقیقه 122 توپ سوئیسی ها می خوره به تیر دروازه..... اصن یه وضعی....

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترین بازیکن دیدار آرژانتین-سوئیس

بهترین بازیکن دیدار آرژانتین-سوئیس

لیونل مسی، ستاره آرژانتینی که در 90 دقیقه حضورش در میدان، پاس گل تیمش را داد و 2 شوت روانه دروازه سوئیس کرد به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد. این برای چهارمین بار پیاپی است که مسی این جایزه را به خود اختصاص می دهد.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سابیا: مسی به آرژانتین مدیون است

سابیا: مسی به آرژانتین مدیون است

آلخاندرو سابیا سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین تصریح کرد: در مرحله گروهی از پس نیجریه، ایران و بوسنی برآمدیم و حالا سوئیس، تیم مدعی و خوب هیتسفلد را شکست داده ایم، دشمنان آرژانتین دیگر بهانه ای برای حمله به من و مردانم پیدا نکرده اند و حالا از این که چرا در دقیقه آخر گل می زنیم عصبانی هستند!

سابیا ادامه داد: متاسفانه در خود آرژانتین منتقدین بی انصاف زیادی حضور دارند که اولین مشکل آنها خود من هستم و گویا جای برخی از مربیان را تنگ کرده ام.
سرمربی آرژانتین در پایان خاطرنشان کرد: مشاهده کردید که آرژانتین فقط مسی نیست اما مسی به آرژانتین مدیون است و از این که ستارگان خوب و بزرگی در تیم خود دارم خوشحالم.

سابیا جان بیا با هم روراست باشیم.............تعارف که نداریم هان؟؟؟
شانسی بردی دیگه داداش.....

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لبای کدوم کاپیتان به کاپ جام جهانی بوسه میزنه؟

لبای کدوم کاپیتان به کاپ جام جهانی بوسه میزنه؟

مرحله یک چهارم نهایی

جمعه ۱۳ تیر (۴ جولای)
بازی شماره (۵۸): فرانسه - آلمان، ریودوژانیرو، ورزشگاه ماراکانا، ساعت ۲۰:۳۰

شنبه ۱۴ تیر (۵ جولای)
بازی شماره (۵۷): برزیل - کلمبیا، فورتالزا، ورزشگاه کاستلائو، ساعت ۰۰:۳۰ بامداد

شنبه ۱۴ تیر (۵ جولای)
بازی شماره (۶۰): آرژانتین – بلژیک، برازیلیا، ورزشگاه ناسیونال، ساعت ۲۰:۳۰

یک‌شنبه ۱۵ تیر (۶ جولای)
بازی شماره (۵۹): هلند - کاستاریکا، سالوادور، ورزشگاه فونته نووا، ساعت ۰۰:۳۰ بامداد

مرحله نیمه نهایی

چهارشنبه ۱۸ تیر (۹ جولای)
بازی شماره (۶۱): برنده دیدار شماره (۵۷) با برنده دیدار شماره (۵۸)، بلوهوریزونته، ورزشگاه مینیه رو، ساعت ۰۰:۳۰ بامداد

پنج‌شنبه ۱۹ تیر (۱۰ جولای)
بازی شماره (۶۲): برنده دیدار شماره (۵۹) با برنده دیدار شماره (۶۰)، سائوپائولو، ورزشگاه دی سائوپائولو، ساعت ۰۰:۳۰ بامداد

رده‌بندی
یکشنبه ۲۲ تیر (۱۳ جولای)
بازی شماره (۶۳): بازنده دیدار شماره (۶۱) با بازنده دیدار شماره (۶۲)، برازیلیا، ورزشگاه ناسیونال، ساعت ۰۰:۳۰ بامداد

فینال
یکشنبه ۲۲ تیر (۱۳ جولای)
بازی شماره (۶۴): برنده دیدار شماره (۶۱) با برنده دیدار شماره (۶۲)، ریودوژانیرو، ورزشگاه ماراکانا، ساعت ۲۳:۳۰ بامداد

من دوست دارم هلند و فرانسه بیان فینال ولی کلمبیا
و آلمان مستحق ترن

تاپیک پیش بینی که دوستمون زدن سرِجاشِ ... ولی به نظرم پیش بینی نتایج یه ذره سخت شدِ

آخرین ویرایش توسط مدیر:

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط آرژانتین نیاد بالا که....... افتضاح کار کرده تا الان
برزیلو دوست دارم ولی اونم افتضاح بوده....
هلند و آلمان خوبن...
راجع به فرانسه نظری ندارم....
ولی امیدوارم کلمبیا بیاد بالا...
به قول آقای خاص ( مورینیو ... ) امیدواریم یه تیم گمنام همه این کله گنده هارو کله پا کنه.....

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
هازارد: نمی‌خواهم با مسی مقایسه شوم

هازارد: نمی‌خواهم با مسی مقایسه شوم

تیم ملی فوتبال بلژیک با پیروزی که برابر آمریکا به دست آورد به یک چهارم نهایی جام جهانی 2014 برزیل صعود کرد و باید در این مرحله به مصاف تیم قدرتمند آرژانتین برود.

این دیدار از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که در دو تیم بازیکنان بزرگی همچون لیونل مسی و ادین هازارد بازی می کنند. هازارد شاخص ترین چهره بلژیک به شمار می آید. او در این چند سال حضورش در چلسی نمایش بسیار خوبی داشته است و بسیاری او را با لیونل مسی مقایسه می کنند این در حالی است که این بازیکن بلژیکی دوست ندارد با مسی مقایسه شود.

هازارد قبل از دیدار حساس تیمش برابر یاران مسی گفت: باید اعتراف کنم که هنوز به سطح مسی نرسیده ام. من خودم از علاقمندان به سبک بازی مسی هستم. هنوز تا رسیدن به مسی فاصله زیادی دارم. در شرایط کنونی هدف اصلی ام کمک کردن به تیمم برای صعود به جمع چهار تیم است. دیدار سختی برابر آرژانتین داریم. به خوبی می دانیم که آرژانتین فقط مسی نیست. آنها تیم بسیار خوبی دارند و از شانس های اصلی قهرمانی به شمار می آیند. کسی نمی‌تواند شک کند که مسی بازیکن بزرگی است. او در یک لحظه می‌تواند نتیجه یک بازی را تغییر دهد و ما باید کاملا مواظب او باشیم.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
رکورد جدید در جام جهانی

رکورد جدید در جام جهانی

شب گذشته با انجام مسابقه بلژیک – آمریکا مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی 2014 به اتمام رسید. براساس آمار ثبت شده برای اولین بار در تاریخ مسابقات جام جهانی تمام تیم‌های که در پایان مرحله گروهی، تیم اول شدند، به سلامت از دور یک‌هشتم نهایی گذشته و به مرحله یک‌چهارم نهایی وارد شدند.

در هیچ دوره‌ای از مسابقات چنین حدنصابی وجود نداشته است.

در جام جهانی 2010 امکان صعود 7 از 8 صدرنشین به مرحله یک چهارم نهایی فراهم شد. در دوره‌های قبل‌تر نیز این رقم کمتر بوده است.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
رونالدو: دی ماریا بهتر از مسی بود

رونالدو: دی ماریا بهتر از مسی بود

رونالدو ستاره سابق تیم ملی فوتبال برزیل معتقد است که عملکرد دی ماریا در دیدار برابر سوئیس بهتر از مسی بود. او گفت: به نظر من دی ماریا بازی بهتری با به نمایش گذاشت. او در این دیدار بهتر از مسی بود و تک گل تیمش را هم به ثمر رساند.

رونالدو معتقد است که آرژانتین یکی از شانس های اصلی عنوان قهرمانی است" آرژانتین با این پیروزی که به دست آورد به جمع هشت تیم اضافه شد. بر این باورم که این تیم هم شانس زیادی برای کسب عنوان قهرمانی دارد."

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
رکورد دروازه‌بان آمریکا در جام‌جهانی

رکورد دروازه‌بان آمریکا در جام‌جهانی

دروازه‌بان ملی‌پوش اورتون در بازی مقابل بلژیک ستاره تیمش بود و رکوردی جدید را در تاریخ جام جهانی ثبت کرد. در این بازی که یکی از یک طرفه‌ترین دیدارهای جام‌جهانی بود و در طول 90 دقیقه‌ بلژیک موقعیت‌های فراوانی را از دست داد، تیم هاوارد با ثبت 16 مهار توپ بهترین رکورد را از این نظر در تاریخ جام جهانی به نام خود رقم زد.

از سال 1966 که سیستم‌ ثبت آمار بازیکنان برای اولین بار در جام‌جهانی به کار گرفته شد این رکورد در دستان رامون هوریوگا، دروازه‌بان پرو بود که در جام جهانی 1978 و در بازی مقابل هلند 13 بار دروازه تیمش را نجات داده بود.

از میان 39 شوتی که بلژیکی‌ها به سمت دروازه‌ آمریکا زدند، 18 شوت در چارچوب بود که به غیر از ضربات لوکاکو و دی بروین سایر توپ ها را هاوارد مهار کرد.

یورگن کلینزمن هم بعد از بازی به تمجید از عملکرد دروازه‌بان تیمش پرداخت و نمایش او را استثنایی توصیف کرد.

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاریکاتور جنجالی علیه تیم‌ملی کلمبیا

کاریکاتور جنجالی علیه تیم‌ملی کلمبیا

انتشار کاریکاتوری جدید درباره بازیکنان تیم ملی فوتبال کلمبیا بار دیگر جنجال آفرین شده است.

در این کاریکاتور بازیکنان کلمبیایی در حال مصرف پودر سفیدی هستند که توسط داور بر روی زمین به نشانه مشخص شدن دیواره دفاعی کشیده می‌شود، هستند.

این پودر سفید اشاره به مصرف کوکائین توسط بازیکنان کلمبیا دارد.

این کاریکاتور توسط یکی از شبکه‌های تلویزیونی فرانسوی‌زبان بلژیکی منتشر شده است.

اگرچه طراح این کاریکاتور نسبت به این عمل خود عذرخواهی کرده و تصویر آن را از شبکه اجتماعی هم حذف کرده است اما این تصویر جنجال آفرین شده و اعتراض سفیر کلمبیا را به همراه داشته است.

پیش از این هم فان دام، سفیر یونیسف عکسی مونتاژ شده را در صفحه توئیترش قرار داده بود که جنجال گسترده‌ای را به همراه داشت و اعتراض رئیس جمهور کلمبیا را هم به همراه داشت.

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
کلمبیا هم تیم خوبی نشون داده.....
ولی به شخصه دوست دارم آلمان قهرمان بشه....دو بار سوم شده حالا وقتشه که قهرمان بشه.....

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این وضعتی که پیش میره احتمالش ضعیف نیس
شایدم کاستاریکا

کاستاریکارو هستم...... انصافا ترکونده.... ولی کارش با هلند سخته.....
آلمان قهرمان میشه....
البته ما که هرچی پیش بینی کردیم تو این جام جهانی برعکس دراومد..... احتمالا این یکی هم برعکس میشه.......

s@ber

عضو جدید
از کلمبیا خیلی خوشم نمیاد ولی خداییش این دوره خیلی خوب کار کرده پ دلم نمیاد بگم قهرمان نشه...
آرژانتینم شانس آورد گروهش ضعیف بود وگرنه اصن از گروهشم صعود نمیکرد با این بازی کردنش... برزیلم که به زور پنالتی و با هزار بدبختی رفت یک هشتم
با آلمان اینام که اصن حال نمیکنم...پ ولش کن همون کلمبیا ایشالا قهرمانه:D

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از بحث اصلیمون دور نشیم
ولی کنارش
دوستان صاحب این عکسو میشناسن دیگه؟

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من بازی آلمانیا رو بیشتر دوس دارم!...البته فک کنم هلندیا مدعیان سختی میشن براش!

Adnan175

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از دعوتتون.
ولی من اصلا فوتبال نمیبینم و هیچی ازش سر در نمیارم!!!

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دوس دارم برزیل قهرمان بشه چون فوتبال قشنگی بازی میکنه.
نمیدونم چرا بعضیا دوس دارن کلمبیا یا کاستاریکا قهرمان بشه!!!!!!
مثل این میمونه یکی تو کنکور شانسی بزنه وقبول بشه.آیا واقعا حقشه؟
فوتبالم همینه تیمی باید قهرمان بشه که لیگ درستی داره و بازیکنای سطح بالایی داره و فوتبالش رو برنامس.نه مثل تیم خودمون ایران بخواد با شانس و دعا و دیمی بیاد بالا.