من آرزو داشتم که سوره قبول شم. شمایی که تصمیم ندارید برید واقعا چرا انتخاب می کنید و حق بقیه رو ضایع می کنیدمنسوره -تهران قبول شدم و نمی رم.![]()
میشه بپرسم برای چی نمیری؟البته اگه شخصی نیستمنسوره -تهران قبول شدم و نمی رم.![]()
منم هیچ جا قبول نشدم ...
البته مهم نیست ...
فدای سرم !
مرسی دوست جون ...وای من از ته دل دعا کرده بودم قبول شی معمار باشی
ایشالله امسال دانشگاه تهران قبولی
من آرزو داشتم که سوره قبول شم. شمایی که تصمیم ندارید برید واقعا چرا انتخاب می کنید و حق بقیه رو ضایع می کنید
مرسی دوست جون ...
راستش من الان دارم بین الملل می خونم ... درسته که ارشد باز ثبت نام کردم ولی واقعا وقت نمی کنم بخونمش ... فقط در حده مرور خونده های قبلی اگه چیزی یادم مونده باشه + خوندن تاریخ که پارسال ضربه مهلکی به من زد ! برای همین زیاد امیدی به قبولی ندارم ...
فرصتش به شرطی بوجود میاد که وقت کنم بخونم ! فعلا هم این قدر استادا کار می دن که به کار کلاسها نمی رسم چه برسه به ارشد !!!هیچ وقت امیدتان را از دست ندهید.همیشه فرصت برای جبران هست.
آقا منم سوره قبول شدم .. حالا چه کنمممممممممممممممم?????
یزدم قبول شدم![]()
قبولی سوره روکنارهمون یزد زده؟یا تو قسمت جدا باید نگاه کرد؟
ببخشید می شه رتبه اولیه + درصد اسکیستونو بهم بگین ؟آقا منم سوره قبول شدم .. حالا چه کنمممممممممممممممم?????
یزدم قبول شدم![]()
ببخشید می شه رتبه اولیه + درصد اسکیستونو بهم بگین ؟
اگه اشتباه نکنم شما روزانه شاهرود قبول شدی و داخلی واسلامی سوره روهم باید بری مصاحبش البته اگه بخای بری سورهبرای من کد رشته قبولی دانشگاه شاهرود زده
بعد زیرش نوشته اولویت انتخابی معماری داخلی و معماری اسلامی سوره
این یعنی چی ؟
میشه یکی توضیح بده![]()
1515
26
من برا اسکیسه صد رفته بوودم ولی بدترین موضوعی که نهایت ضعفم بود رو داده بوودن![]()
16 | معمارباشی | 526 | 38.38 | 12.4 | 30.26 | مردود | 32 | 23 |
17 | mbarsen | 1515 | 28.57 | 26 | 27.77 | دانشگاه آبا آبیک |