تکفیری ها و داعش...سوداگران خون

پگاه1990

عضو جدید
داعش چیست؟؟؟

راهکارهای پیشنهادی برای ریشه کن کردن تکفیری ها را بیان کنید..

جهان در انتظار عدالت جهانی... 314775193277865205.jpg

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما هیچوقت به آرامش نخواهی رسید (جسارت نباشه)
من اگه آرامش ندارم علتش موج های مخرب هست که نمونه زنده ش حیّ و حاضره. وقتی میشه به زیبایی ها فک کرد چه ارزشی داره که ذهنمونو درگیر این چیزا کنیم.؟

پگاه1990

عضو جدید
دوست عزیز این موضوع یکی از حقایق عصر حاضره.متاسفم که با به نمایش گذاشتن اسمشون ناراحتتون کردم ولی باید نخبه هاو دانشجویان و کسایی که همه به اسم همه چیز دون روشون حساب میکنن اتاق فکرایی هرچند کوچیک تشکیل بدن و شاید یه روز بشه یه راه برای هر روز و هر روز بزرگ تر نشدن جریان های مسمومی به این شکل پیدا کرد.ایکاش کمک به مظلومای این دنیا یروزی دغدغه همه انسان ها بشه.بنظرم اونروز همه چی آرومه آروم میشه..

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز این موضوع یکی از حقایق عصر حاضره.متاسفم که با به نمایش گذاشتن اسمشون ناراحتتون کردم ولی باید نخبه هاو دانشجویان و کسایی که همه به اسم همه چیز دون روشون حساب میکنن اتاق فکرایی هرچند کوچیک تشکیل بدن و شاید یه روز بشه یه راه برای هر روز و هر روز بزرگ تر نشدن جریان های مسمومی به این شکل پیدا کرد.ایکاش کمک به مظلومای این دنیا یروزی دغدغه همه انسان ها بشه.بنظرم اونروز همه چی آرومه آروم میشه..
دو حالت داره , یا ما عضو سازمان ملل و شورای جهانی امنیت ملی بودیم و خودمون خبر نداشتیم یا اینکه باید دچار توهم خود امپراتور جهانی شدیم و باز خودمون خبر نداریم. کسی واسه این خودمسئول بینی ها تره هم خرد نمیکنه. ما اگه بتونیم کارای شخصی خودمونو سر و سامون بدیم شاهکار کردیم. در ضمن حقایق عصر حاضر این که گفتی نیست. حقیقت اینه که اتفاقاتی که خارج از اراده ماست , برای ما نیست.

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقدام شجاعانه یک پیرزن در مقابل داعش /عکس

اقدام شجاعانه یک پیرزن در مقابل داعش /عکس

خبر : 73432

ابنا: یک پیرزن سوری در پاسخ به تروریست‌های داعش که برای کشتن وی آمده بودند آنان را مورد انتقاد قرار داد.
فعالان اینترنتی ویدئویی را بر روی شبکه‌های اجتماعی از جمله فیسبوک و توئیتر پخش کردند که در آن یک پیرزن سوری از داعشی‌هایی که در کنار وی بودند، می‌خواهد از کشتن مردم و خونریزی دست بکشند و به خدا بازگردند.
این پیرزن تقریبا ۸۰ ساله که در کنار خودرو داعشی‌ها قرار داشت، و به زبان فصیح عربی صحبت می‌کرد، خطاب به آن‌ها گفت: از خدا بترسید، سر بریدن هیچ سودی برای شما ندارد.
یکی از داعشی‌ها در پاسخ به پیرزن گفت: ما برای سربریدن به سوی شما آمدیم. پیرزن در جواب وی گفت: سر هیچ کس را نبرید، کسی را نکشید، همه آن حرام است، به خدا بازگردید و او را خشمگین نکنید.
وی آیه‌هایی از قرآن کریم را که قتل را حرام شمرده است، برای آن‌ها تلاوت کرد و در پایان به عناصر داعش گفت: اگر قصد جنگ دارید، بروید با یهود (اسرائیل) بجنگید.

پگاه1990

عضو جدید
قرار نیست که با تصمیم ما شورای امنیت بیانیه صادر کنه.ما همیشه نباید توی دنیای خوش و خرم کوچیک خودمون انقدر سرگرم و سرخوش بشیم که حتی نتونیم به بدبختیای دیگران فکر کنیم :warn:
بد نیست گاهی هم به بقیه مردم فکر کنیم.اگه همه میگفتن که < ای بابا مگه من رییس شورای امنیتم که بخوام به بقیه مردم دنیا فکر کنم و به من چه از این حرفا >
اون وقت دیگه همین چندتا آزادی خواهی هم که توی تاریخ داشتیم اصلا رخی نشون نمیدادن. حداقل هزاران هزار شهیدی که توی جنگ تحمیلی عراق داشتیم شاهد این ادعاست..
دوست عزیز ما نمیتونیم بهشون کمک کنیم ولی حداقل میتونیم فکرمونو تربیت کنیم که حداقل کمی آزاده بار بیاد ...

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
قرار نیست که با تصمیم ما شورای امنیت بیانیه صادر کنه.ما همیشه نباید توی دنیای خوش و خرم کوچیک خودمون انقدر سرگرم و سرخوش بشیم که حتی نتونیم به بدبختیای دیگران فکر کنیم :warn:
بد نیست گاهی هم به بقیه مردم فکر کنیم.

کار به تاپیکت ندارم چون میدونم هدفت از زدن تاپیک مثبت بوده ;)

ولی حقیقتن شخصا بنده اینقدر بدبختی دارم،که نمیدونم از کجا شروع کنم به حلش و دارم درجا میزنم.
شما بگو من که با مشکلاتی (مثل دانشگاهی که تموم نمیشه،سربازی سال آینده،کار حال حاظر،زندگی با آب و هوای سرسبز خوزستان،بیماری یکی از عزیزانم و مسائل شخصی کوچیک و بزرگ) که میدونم تک تک بچه های سایت یا جوونا،همگی ازین نوع مشکلات دارند...
ما بیایم واسشون کاری کنیم؟

یک عده عقل و شعور خودشون رو از دست دادن وارد این گروهک شدن،یه عده دیگه هم عقل و شعور خودشون رو دادن دست اینا و نابود شدن توسط خودشون!

اینا دیگه نه بازی سیاست ـه،نه تنبلی من که اینجا نشستم،اینا همش مقصر شخص خودشون و هرچی هم سرشون بیاد، عذاب الهی هست واسه خودشون.

من والا همیشه عقیده دارم کسیکه هنوز راه سیاه رو انتخاب نکرده میشه کمکش کرد،ولی کسیکه رفته تو راه،چه خودش چه داداشش چه جامعه اش،این جامعه به کل باید بسوزه خاکسترش از نو بدون ویژگی های بد پدید بیاد.
حالا آف تاپیک نشه» نظرم اینه این گروه و تمامشون بلاخره از بین میرن و با خاکستر یکسان میشن(شکی درش نیست)،کار به اون دنیا نداریم،ولی تو این دنیا از خاسکترشون امیدوارم انسان های شریفی بوجود بیان.

چقد سن بالا حرف زدم خودم حال کردم:D ،یه کف مرتب! :D

پگاه1990

عضو جدید
امیدوارم تمام مشکلاتتون به زودی حل شه.منم مشکلات زیادی دارم یعنی به نظرم الان جوون فارغ التحصیلی وجود نداره که با مشکل دست وپنجه نرم نکنه.خداییش من از کسی نخواستم به فکر نبرد با این گروه ملعون باشه.نظرتونو پرسیدم چون واقعا وقتی میبینم مردم بیگناه دارن قربانی سیاست های غلط لابی های غربی عربی میشن دلم میسوزه اونجاست که از خودم میپرسم واقعا چه اسمی میشه روی این موجودات گذاشت.به نظرم حیفه که حتی اسم حیوون یا شیطون روشون گذاشته شه.من فقط خواستم ببینم بقیه هم سن وسالام درباره شون چی فکر میکنن وامیدوارم همه انسانها همصدا بشن و از خدا بخوان که داعش از ریشه بخشکه...همین ...

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علیکم........بنده با نظر دکتر احمدی نژاد که چند وقت پیش گفتند موافقم .........نبایستی وارد بازی که برخی سعی دارند کشورهای مسلمان رو به اون سمت کشاند قرار گرفت...............داعش و گروهک هایی تروریستی فقط برای این بوجود آمدن که صهیونیستها کار خودشون رو به راحتی بکنند.....و همینطور آمریکایی ها .....گرچه همونطور که رهبری نیز پیش بینی کرده بودند .....این گروهک گریبان خود این ها را خواهد گرفت

دکتر احمدی نژاد با تأکید بر اینکه تلاش‌هایی برای ایجاد نفاق در دنیای اسلام می‌شود و همه کشورهای اسلامی می‌بایست نسبت به این موضوع دقت داشته باشند، افزود: «جنگ‌های مذهبی و فرقه‌ای در حال از بین بردن دنیای اسلام است. مسلمانان در حال کاهش قدرت و توان یکدیگر هستند. مردمی که تا دیروز در کنار یکدیگر نماز می‌خواندند، یکدیگر را می‌کشند. گروه‌های تروریستی ایجاد و تقویت شده توسط سازمان‌های اطلاعاتی غربی هم چون داعش در حال خدمت به این بازی هستند. مسلمان، مسلمان است و کسی نباید وارد این بازی بشود.»

گفتگوی احمدی‌نژاد با با شبکه تی‌آر‌تی ترکیه

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بد نیست گاهی هم به بقیه مردم فکر کنیم.اگه همه میگفتن که < ای بابا مگه من رییس شورای امنیتم که بخوام به بقیه مردم دنیا فکر کنم و به من چه از این حرفا >
اون وقت دیگه همین چندتا آزادی خواهی هم که توی تاریخ داشتیم اصلا رخی نشون نمیدادن. حداقل هزاران هزار شهیدی که توی جنگ تحمیلی عراق داشتیم شاهد این ادعاست..
دوست عزیز ما نمیتونیم بهشون کمک کنیم ولی حداقل میتونیم فکرمونو تربیت کنیم که حداقل کمی آزاده بار بیاد ...
همچین خوش و خرم نیستیم. فردای روزگار باید بتونیم چرخ زندگی خودمونو بچرخونیم تا نیازمند همسایه نباشیم. دوست ندارم برای اثبات حرفامون ازشهدا وام بگیریم . در ضمن ما خیلی وقته فکرمونو تربیت کردیم . با این بحث ها فکر تربیت نمیشه.. فکر اینه که درسارو خوب بخونیم و دانش تولید کنیم.

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راهکاری نداره ..چون دست خودمون نیست.. فقط باید با آمریکا جورتر بشیم که اینم نمیشه و امکان نداره در نتیجه باید باشند.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه تحلیل خوندم که گفته بود اینا ریشه کن نمیشن ولی محدود میشن به چندتا شهر و هر از چند گاهی باعث ناآرامی منطقه میشن آمریکا برای اینکه بتونه قیمت جهانی نفت رو تحت کنترل داشته باشه به اینا نیاز داره
آمریکا به وجود آورنده این گروه هست خودش هم مونده چجوری جمعشون بکنه
ابوبکر البغدادی زمانی که آمریکائیا از عراق خارج میشن از زندان آزاد میشه (به دست خود آمریکائیها ) تا رهبری این گروه رو به دست بگیره پدرش هم قبلا با طالبان بوده ....
الان حدود 40 گروهک تروریستی در عراق فعالیت دارن که داعش هم یکی از اونا هستش
در سوریه هم اکثر مناطق تحت تسلط گروه تروریستی النصره هست و داعش تقریبا وجود نداره
حالا منظور شما از ریشه کن کردن این گروه چی هست من نمیدونم
وقتی کشوری ناامن میشه هر کی واسه خودش سودای قدرت میکنه
زمان انقلاب ایران رو یادتون بیارید چقدر ناآرامی داشتیم و چقدر عملیات تروریستی انجام میشد؟؟!!
اینا از کجا اومدن؟.....بله خود مردم اون کشور همکاری دارن و باعث میشن این اتفاق ها بیافته ....مثلا اکثر فرماندهان ارتش و نیروی انتظامی عراق به محض ورود داعش باهاشون همدست شدن ولی شما کوبانی رو در نظر بگیر که دلاورانه وایسادن جلوی تروریستا و نذاشتن وارد سرزمینشون بشن
نابودی تروریست به نظر من با نابودی افرادی که توی همون کشور ازشون حمایت کردن به دست میاد
باید شهرهای استراتژیک رو از چنگ داعش در بیارن تا رسیدن مهمات و آذوغه بهشون رو ببندند و تک تکشونو بگیرن و اعدام بکنن تا درس عبرتی بشه برای بقیه

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی کشوری حکومت مرکزی نداشته باشه ... و نیروی نظامی وفادار نباشه همین میشه ...
.
.
.
راه حل :
عراق و سوریه باید شهرهایی که احتمال میده توش تروریست هست رو فرخوان بده برا تخلیه کامل و محاصره ...

چون جنگ شهری فرسایشی هستش و تکفیریا میتونن تو خونه ها قایم بشن و تشخیصشون سخته ....

جنگ شهری استراتژی خیلی پیچیده ای داره که از جنگ نظامی بسیار پیچیده تره ... چون دشمن رو روبروی خودت نداری که بخای مستقیم بجنگی...
تو این مورد جنگ های شهری امثال دکتر چمران خیلی خوب حرفه ای بودند...

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
.
راه حل :
عراق و سوریه باید شهرهایی که احتمال میده توش تروریست هست رو فرخوان بده برا تخلیه کامل و محاصره ...

چون جنگ شهری فرسایشی هستش و تکفیریا میتونن تو خونه ها قایم بشن و تشخیصشون سخته ....

جنگ شهری استراتژی خیلی پیچیده ای داره که از جنگ نظامی بسیار پیچیده تره ... چون دشمن رو روبروی خودت نداری که بخای مستقیم بجنگی...

جمعیت عراق و سوریه چنده اون وقت؟.........اون وقت خونه ها رو بزارن که یک سری تخریب کامل کنن و هیچی از شهر نمونه؟........همون کوبانی رو چه بلایی سرش اوردن؟..........
دکتر چمران الآن هم هستند ......

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز چی رو بیان فراخوان بدن من میگم سران قبایل و طرفداران صدام باهاشون همدست هستن اونوقت بیان به کی فراخوان بدن ؟؟؟!!!!
خدا رحمتش کنه شهید چمرانو
منافقینو همین چمران به خاک سیاه نشوند وگرنه از داعش صد برابر بدتر بودند
.
.
.
راه حل :

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
.
راه حل :

چمران الانم سردارقاسم سلیمانیه.خداحفظش کنه;)

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شکنجه هولناک زنان بدحجاب توسط داعش

شکنجه هولناک زنان بدحجاب توسط داعش

به گزارش پرداد به نقل از ابنا : داعش در اقدامي عجيب و بسیار غيرانساني شيوه اي جديد براي شکنجه زنان ابداع کرده است.

بر اساس خبري که روزنامه «بيلد» آلمان منتشر کرد ، گروه داعش در اقدامي عجيب زنان زنداني خود را با وسيله اختراعي خود شکنجه مي کند. اين روزنامه در مصاحبه با زني به نام «بتول» که اهل شهر الرقه سوريه بوده و اخيرا توانسته است به اروپا مهاجرت کند، در مورد اين شيوه شکنجه اطلاعات جديدي را کسب کرده است. «بتول» در مصاحبه با اين روزنامه آلماني مي گويد: يک بار مرا به جرم عدم رعايت حجاب به زندان بردند و بين انتخاب بين دو مجازات شلاق و يا وسيله اي که از آن با نام «گاز گيرنده» ياد مي کردند، مختار کردند. من که از شلاق بسيار مي‌ترسيدم و از اين وسيله جديد هيچ اطلاعي نداشتم، اين وسيله را انتخاب کردم.
وي ادامه مي‌دهد: در ادامه ماجرا آنها با بستن دست هاي من وسيله‌اي عجيب را حاضر کرده و آن را بر روي سينه‌هاي من قرار دادند. اين وسيله که داراي دندانه هاي بسيار تيز و فشار بالايي بود، بر روي سينه زنان بسته مي‌شود و اين عضو بدن آنها را شديدا تحت فشار قرار مي‌دهد، گو اين که هر لحظه احتمال جدا شدن اين عضو از بدن مي رود. «بتول» در ادامه گفت: من به دليل شدت درد و ترسي که از اين اقدام بر من عارض شد، بي هوش شدم و براي چند روز در بيمارستان بستري شدم. وي مي افزايد که زنان بسياري در زندان هاي داعش با استفاده از اين شيوه عجيب تحت شکنجه قرار گرفته اند.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیام مهم نوری مالکی/آخرین فرصت برای خروج امت اسلامی از خطر بزرگ

پیام مهم نوری مالکی/آخرین فرصت برای خروج امت اسلامی از خطر بزرگ

با حمد و سپاس و استعانت از خداوند متعال، و سلام و صلوات بر بهترین آفریده و آخرین فرستاده‌اش حضرت محمد و اهل‌بیت مطهرش.

محضر علمای گرانقدر، اندیشمندان و روشنفکران مذاهب محترم اسلامی
السلام علیکم و رحمة الله و برکاته

در حالى به شما روى می‌آوریم که سنگینی بار مسئولیت را با توجه به شرایط خطرناک کنونی جهان اسلام، احساس می‌کنیم؛ چرا که به وجود گرانقدر و جایگاه والایتان در تعیین مسیر و سرنوشت امت اسلامی آگاه بوده، و بر این باوریم که شما بزرگان در زدودن مشکلات خطیری ــ که امروز بیش از هر زمان دیگری امت اسلامی را تهدید می‌کند ــ پیشگام هستید، و به بررسی و ارائه نظر پیرامون این مشکلات و تعیین تکلیف شرعی در برابر آن پرداخته، و برای تحقق عملی و اجرایی آن کوشا هستید، تا افکار ارزشمند و دیدگاه‌های ناب، گرفتار آرزوها و گفتار نمانند.

ما امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند آرای عملی و دیدگاه‌هایی هستیم که با اجرای آن، به بحران شدیدی که گریبانگیر امت اسلامی گردیده، پایان بخشیده، و آتشی را که دشمنان داخلی و خارجی جهان اسلام در جای جای سرزمین‌های اسلامی برافروخته‌اند، خاموش سازیم؛ به‌ویژه آتش فرقه گرایان تکفیرى، که در صدد تفرقه افکنی و از هم پاشاندن وحدت اسلامی هستند.
ما بر این باوریم که شما بزرگان و اندیشمندان امت اسلامی، با راهکارها و امکانات خویش می‌توانید راه را بر اندیشه‌ها و اقدامات تروریستیِ تکفیری‌ها بسته، و کاخ‌های شیطانی را که فرقه گرایان تکفیری در صدد بنای آن هستند ویران سازید؛ و همان‌گونه که خداوند متعال فرموده «إِنَّ هَذِهِ أُمَّتُکُمْ أُمَّـةً وَاحِدَةً وَأَنَـا رَبُّکُمْ فَاعْبُدُونِ»، و پیامبر گرامی‌اش نیز سنت نهاده، به بازسازی امت واحد اسلامی بپردازید.

تفکرات فرقه گرایی و گرایش‌های تکفیری، که در شکل حکومت و دولت، و یا گروه و سازمان، و یا فتاوی و مقولات نمود یافته‌اند، از دیرباز تا کنون، بزرگترین مانع سد راه وحدت مسلمانان، و زیان‌بارترین آفت برای امت اسلامی بوده است، که همواره با تمسک به هر روش ممکنی کوشیده‌اند تا به‌خلاف فرمان خداوند متعال«وَأَنَّ هَذَا صِرَاطِی مُسْتَقِیمًا فَاتَّبِعُوهُ وَلاتَتَّبِعُوا السُّبُلَ فَتَفَرَّقَ بِکُمْ عَنْ سَبِیلِهِ ذَلِکُمْ وَصَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ» مسیر اسلامی را از راه استوار خود منحرف ساخته و به راه‌های گوناگون و متناقض فکری و سیاسی سوق دهند.

بی‌شک؛ ما نیز با تمامی کوشش‌های صورت گرفته از سوی کشورها، گروه‌ها و سازمان‌های اسلامی به‌منظور ایجاد وحدت و نزدیک سازی میان پیروان مذاهب اسلامی، همسو هستیم؛ زیرا این درد مشترک همه ما مسلمانان است، و هیچ مسلمان راستینی نمی‌تواند نسبت به آن بی‌تفاوت بوده، و برای تحقق این قانون الهی که می‌فرماید «وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِیعًا وَلاَتَفَرَّقُواْ» از جان و دل نکوشد.

ما امروز از عراق؛ کشوری که بیش از هر جای دیگری گرفتار توطئه‌های تکفیری‌های تروریست و دسیسه‌های استکبار جهانی است؛ شما را می‌خوانیم، با این امید که صدای ملت داغدار و سرزمین دردمندمان را به گوشتان برسانیم، وهمچون اعضای یک بدن واحد که «إذا إشتکى منه عضو تداعت له سائر الأعضاء بالسهر والحمى» با شما سخن بگوییم.

از همان روزهای فروپاشی رژیم تروریستی بعث، مقرر شد که عراق نقطه شروع و ژئواستراتژیک طرح «تفرقه افکنی و فرقه گراییِ» از پیش تعیین شده‌ای گردد که خودکامگان و مستکبرین جهانی و بومی از طریق امکانات و دست نشاندگان داخلی و خارجی خود و در شکل گروه‌های فرقه‌گرای سیاسی و عقیدتی، گردانندگان آن هستند.

برادران ارجمندم، مسئله وحدت امت اسلامی، پیش از آنکه زمینه‌ای برای همزیستی و تفاهم میان افراد یک جامعه باشد، هدفی الهی و دینی است. ما به هر مقدار هم که درباره نزدیکی، همبستگی، تفاهم، دوستی و برادری میان مسلمانان سخن بگوییم و به ارائه نظر بپردازیم، سخن تازه‌ای نگفته‌ایم؛ زیرا آنچه خداوند متعال و پیامبر گرامی‌اش(ص) و امامان بزرگوار(ع) بدان فرمان داده و ائمه مذاهب اسلامی، فقها و متکلمین مسلمان نیز آن را اثبات نموده‌اند، ایجاب می‌کند که هر مسلمانی متعبدانه از این قانون الهی پیروی کند.

از این قانون الهی جز برخی منافقین و افراد نادان که در شکل مکاتب و گروه‌های فرقه‌ای ــ تکفیری تجسم یافته‌اند، سرپیچی نکرده‌اند. البته ریشه‌های این مکاتب انحرافی به سال‌های نخستین اسلامی بازمی‌گردد که انحرافات فکری و رفتاری آنان تا امروز نیز ادامه دارد. حال اگر بخواهیم از راه‌های ایجاد وحدت اسلامی سخن بگوییم، ابتدا باید اسباب و عواملی را که امروز موجب تفرقه و جدایی میان مسلمانان گردیده، با دقت تمام شناسایی کنیم. این شناخت، نقطه شروعی برای درمان بیماری خطیر «فرقه گرایی» خواهد بود.

البته تا زمانی که به وجود این بیماری و عوارض آن اذعان نکنیم، شناخت ما دقیق نخواهد بود. همچنین این نکته را باید در نظر داشت که این دقت در شناخت عوامل و عوارض، نباید دستاویزی برای برانگیختن فتنه‌های فرقه‌ای و درگیری‌های مذهبی گردیده و یا به سخن از رویدادهای تاریخی دردناکی که در زمان‌ها و مکان‌های فراوانی، مسلمانان را از یکدیگر جدا ساخته، منجر شود. همچنین مراد من این نیست که ما باید به حقائقی که هر فرقه‌ای بدان معتقد است پشت کنیم؛ به‌ویژه حقائقی که برای برخی به‌مثابه یک عقیده ثابت و جزئی از تمدن و ساختار فکری آن فرقه بوده و برای برخی دیگر متغیر و جزئی از تاریخ و میراث به شمار می‌رود.

اما مصلحت والای امت اسلامی که حکیمان ما متناسب با آن خوب و بد را از هم تمییز داده و مفاسد و مصالح را تعیین می‌کنند، ایجاب می‌کند که ما به واقعیت کنونی و آینده امت اسلامی نیز توجه داشته و غرق در گذشته خود نباشیم. ما باید یکدیگر را همان‌گونه که هستیم و با همان عقیده، فقه و عقائد تاریخی بپذیریم، و نگذاریم اختلافات جزئی در اعتقادات، فقه و عقائد تاریخی منجر به جدایی میان مسلمانان از یکدیگر، آشفته‌تر گشتن اوضاع کنونی، تسلط دشمنان داخلی و خارجی بر آنان، سلب عقائد و تمدنشان و از بین رفتن سرزمین و غارت ثروت آنها گردد.

چنان که خداوند متعال در این باره می‌فرماید: «وَلاَتَنَازَعُواْ فَتَفْشَلُواْ وَتَذْهَبَ رِیحُکُمْ». چه‌بسا گفتگوی جدی و عملی میان مسلمانان در سطوح و زمینه‌های گوناگون؛ علمای دینی باشند یا سیاسیون و یا روشنفکران، به‌صورت فردی باشد یا گروهی و یا سازمانی؛ بتواند پایه و اساسی استوار برای همزیستی و وحدت امت اسلامی قرار بگیرد؛ چرا که گفتگو، منجر به شناخت از یکدیگر می‌گردد و شناخت حقیقی نیز جهل نسبت به عقائد و افکار یکدیگر را زدوده و درگیری‌ها را به کمترین میزان ممکن می‌رساند؛ زیرا انسان دشمن آن چیزی است که بدان جهل دارد.
بی‌شک شناخت حقیقی منجر به شناخت حق و در نتیجه شناخت اهل حق و حقیقت می‌گردد؛ چنان که امام علی (علیه السلام) خطاب به آن مردی که در یاری ایشان تردید داشته، می‌فرمایند: «همانا حقیقت بر تو اشتباه شده است. به‌درستی که حق و باطل را با میزان منزلت و شخصیت افراد نمی‌توان شناخت. نخست حق و باطل را بشناس تا از رهگذر آن اهل هر یک را بشناسی». این فراخوانی به گفتگو، همبستگی، عقلانیت و بازگشت به قرآن کریم و ارزش‌های مشترک، باید تمامی مسلمانان را در برگیرد؛ مگر تروریست‌های تکفیری که از جنایت‌های خود آگاه بوده، و تن به قید عقل، دین و وجدان نمی‌سپارند، و در راستای افکار و اهداف دشمنان خارجی جهان اسلام گام برداشته و عمل می‌نمایند.

اما اگر این تکفیری‌ها به درگاه الهی توبه کرده، دست از خونریزی و هتک حرمت و مباح ساختن جان و مال دیگران کشیده و به آغوش امت اسلامی بازگردند، آنان نیز مشمول این دعوت و فراخوانی خواهند شد؛ به‌ویژه آنانی که نسبت به حقائق دین و کاربست‌های آن و نیز پیوندهای پنهانی این گروه‌های سرکش و یاغی با طرح‌ها و نقشه‌های غربی و صهیونیستی، نا آگاه بوده‌اند.

این پیوند محکم میان دشمنان و تروریست‌های تکفیری، بر این باور ما می‌افزاید که این گروه‌ها از اساس پیدایششان، دست نشانده قدرت‌های استکباری می‌باشند. آن مستکبران وخودکامگان در راستای اهداف خود دست به ایجاد گروه‌هایی می‌زنند که لباس اسلام بر تن کرده و شعارهای اسلامی سر دهند، و یا اینکه گروه‌های کاردانی را تحت اختیار خود می‌گیرند تا ــ دانسته یا ندانسته ــ به تخریب و فساد در عقیده، فرهنگ، سیاست، اقصاد و امنیت پرداخته و با تفرقه افکنی میان امت اسلامی و تضعیف آن مانع از بیداری مسلمانان از جهل و پس‌ماندگی گردند.

باید توجه داشت که با افزایش جهل، فقر و پس‌ماندگی میان امت اسلامی، خطر این فرقه گرایان تکفیری نیز افزایش می‌یابد؛ چرا که برخی مسلمانان در چنین حالتی؛ جاهلانه به ایده‌‌هاى تکفیرى‌ها گوش سپرده و عمل خواهند کرد. در مقابله با این جنایت‌ها و پدیده‌های ناگوار، می‌توان به اهمیت و نقش سرنوشت‌ساز چهره‌های علمی، فکری، فرهنگی و رسانه‌ای جهان اسلام ــ به‌صورت فردی باشند و یا سازمانی ــ پی برد که با عمل، جدیت تمام و نشر فرهنگ ممانعت و مقاومت در تمامی ابعاد اعتقادی، فرهنگی، سیاسی، رسانه‌ای، اقتصادی و نظامی آن، در برابر دشمنان داخلی و خارجی ایستاده و به دفاع از پایه‌ها و مقدسات امت اسلامی و حفظ تمامیت ارضی آن می‌پردازند.

فرهنگ مقاومت؛ برخی از عناصر اساسی را در بر می‌گیرد که مهمترین آنها عبارتند از: توکل بر خداوند متعال، داشتن برنامه‌ای منسجم و استراتژیک، شناخت نقاط قوت و ضعف دشمن، آمادگی دائم در تجهیزات و نفرات، شجاعت فردی و گروهی، اجرای دقیق و داشتن روحیه جانبازی و شهادت طلبی. البته باید فرهنگی دینی و عمومی تشکیل گردد که بر اساس آن مسلمانان بتوانند مرز میان تروریسم و جهاد، خودکشی و شهادت را تشخیص دهند.
ای علما و اندیشمندان و پژوهشگران و روشنفکران جهان اسلام، شما آخرین فرصت برای خروج امت اسلامی از این خطر بزرگ که گریبان‌گیر همگان است، می‌باشید. من بنا بر تجربه و آگاهی خود از عواقب کار و حقائق موجود، به شما بزرگان می‌گویم، خطری که امروز اسلام و امت اسلامی را تهدید می‌کند، خطری بسیار بزرگ است، و بر ما لازم است که این مسئولیت تاریخی را بر دوش گرفته و از تمامی مناسبات و فرصت‌ها برای گفتگو و تبادل نظر بهره کامل ببریم؛ تا از این طریق به حال و آینده‌ای بهتر برای مسلمانان دست یافته، و هرچه سریعتر در صدد رفع و درمان مشکلات امت برآییم. و در این مسیر، فرمان خداوند متعال ما را کافی است که می‌فرماید: «أَنْ أَقِیمُوا الدِّینَ وَلَاتَتَفَرَّقُوا فِیهِ».

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هک سایت داعش توسط جوانی مصری و کشف اسراری نهفته

هک سایت داعش توسط جوانی مصری و کشف اسراری نهفته

[h=1]هک سایت داعش توسط جوانی مصری و کشف اسراری نهفته[/h]

احمد سماره گفت: «منظره آتش زدن معاذ الکساسبه مرا بر انگیخت تا علیه این گروه اقدام کنم پیش خود گفتم باید سایت این تروریست ها را هک کنم حتی اگر این کار به از دست دادن جانم منجر شود من که جانم از جان افسران مصری که در مبارزه با تروریست جانشان را از دست می دهند عزیز تر نیست بنابرین این بار با اسم اصلی خودم وارد فایل های آن ها شدم».

احمد سماره جوان مصری برنامه نویس رایانه روز پنجشنبه اعلام کرد، او توانست با هک کردن پایگاه اینترنتی گروه داعش، به اسرار «فاجعه باری» از جنایت های این گروه را کشف کند.
این برنامه نویس مصری گفته است تصاویر ویدیویی که داعش تاکنون منتشر کرده در واقع تنها «قطره ای از دریا» هستند، و آنچه او به آن دست یافته بسیار فاجعه بار تر و وحشتناک تر از آنچه تا حالا مشاهده شد بوده است.
سماره در گفت و گو با العربیه از چگونگی تصویر برداری داعش از عملیات سربریدن و آتش زدن قربانیان سخن گفت. وی همچنین افزود به ویدیوهای اصلی آتش زدن قربانیان دست یافته که هنوز گروه تروریستی داعش آن ها را پخش نکرده است.
این جوان مصری در باره چگونگی هک کردن پایگاه اینترنتی داعش گفت: تقریبا از یک ماه پیش وقتی متوجه شدم که رسانه های جهان به آنچه داعش منتشر می کند خیلی اهمیت می دهد تصمیم گرفتم سایت داعش را هک کنم بخصوص که پیش از این در هک کردن سایت های دیگر تروریست مانند انصار بیت المقدس، اخوان مسلمین و اجناد مصر، تجربه کافی را کسب کرده بودم به همین دلیل با اسم مستعار وارد سایت های آن ها می شدم.
وی در ادامه افزود: وقتی داعش، معاذ الکساسبه خلبان اردنی را به آتش کشیدند، دقیقا در روز 3 فوریه، به سرور داعش نفوذ کردم و همه فایل های موجود در آن سرور را مرور کردم، تا به فایلی رسیدم که ویدیوهای اعدام، قتل، آتش زدن و سربریدن را پنهان می کنند و از آنچه در آن فایل دیدم، وحشت زده شدم.
[h=4]آتش زدن خلبان اردنی[/h] احمد سماره گفت: منظره آتش زدن معاذ الکساسبه مرا بر انگیخت تا علیه این گروه اقدام کنم پیش خود گفتم باید سایت این تروریست ها را هک کنم حتی اگر این کار به از دست دادن جانم منجر شود من که جانم از جان افسران مصری که در مبارزه با تروریست جانشان را از دست می دهند عزیز تر نیست بنابرین این بار با اسم اصلی خودم وارد فایل های آن ها شدم.
وی با بیان اینکه ویدیوی کامل آتش زدن خلبان اردنی را مشاهده کرده است، گفت: تصویر برداری این فیلم، وقت زیادی از آن ها گرفته است. آن ها برای اینکه کار، به بهترین صورت فیلم برداری شود، برخی از صحنه ها را چند بار تکرار می کردند. فیلم برداری از این صحنه ها را افرادی خارجی به عهده داشتند که انگلیسی را به صورت روان و سلیس صحبت می کردند. کارگردان نیز آمریکایی بود و این مساله را از لهجه اش فهمیدم، اما بقیه از کشورهای مختلف بودند. صحنۀ آتش زدن معاذ کساسبه چند بار تکرار شد. کارگردان عصبانی می شد و از آن ها می خواست مرتب این تصویر را تکرار کنند، تا اینکه عملا صحنۀ آتش زدن را انجام دادند. آن ها واقعا او را آتش زدند و هیچ فتوشاپی در کار نبود. فیلم اصلی سوزاندن معاد کساسبه را مشاهده کردم و دیدم که چگونه معاذ استوار، پایدار وبدون اینکه از آن ها یا از زبان های آتشی که او را می سوزاند بترسد.
این هکر جوان مصری اظهار داشت در میان ویدیو ها، ویدیوهایی از سر بریدن شماری افراد خارجی جود داشت که داعش هنوز آن را پخش نکرده است.
[h=4]ویدیوی سربریدن 20 قبطی مصری[/h] این هکر مصری درباره ویدیوی سربریدن قبطی های مصری در لیبی نیز گفت: این فیلم را یک هفته پیش از پخش آن، دیدم و متاسفانه نمی دانستم که قربانیان مصری هستند و از آنجا که نمی دانستم داعش افرادی مصری را ربوده است، گمان نمی کردم این قربانیان مصری باشند بویژه که یک سیاهپوست با آن ها بود، متوجه شدم که او افریقایی نیست بلکه یک بنگلادشی است. سربریدن افراد، در فاصله ای بسیار زیاد از پخش فیلم آن صورت گرفت، زیرا ویدیوی آن ها، یک ماه پیش از پخش، تهیه شده بود. در فیلمی که من مشاهده کردم، قربانیان، هنگام سربریده شدن، ناله می کشیدند.
[h=4]تصویر بردارى از سربردن ها[/h] سماره، با اشاره به اینکه کارگردانان و تهیه کنندگان این فیلم نیز خارجی بودند، پنج دوربین را برای فیلم برداری از این جنایت به کار گرفتند و برای تدوین آن از افکت صوتی و تصویری و موسیقی استفاده کردند. آن ها از افکت به شیوه ای مطالعه شده استفاده می کردند، بعضی مواقع آن را کند می کردند و هنگام کشتن آن را تند می کردند تا در بیننده، رعب و وحشت ایجاد کنند و این همان شیوه ای است که در فیلم های جهانی به کار گرفته می شود.
سماره در ادامه گفت: وقتی فیلم سر بریدن مصری پخش شد، تازه متوجه شدم که این افراد مصری بودند. به همین سبب، فوری تصاویر آنان را پخش منتشر کردم. هنگامی که 47 فیلم موجود در سرور را به صورت سطحی بررسی می کردم، نمی دانستم این افراد مصری هستند و حتی نمی دانستم که داعش شماری مصری را ربوده است.
وی تاکید کرد: ویدیوی سربریدن مصری ها را به صورت کامل و بدون مونتاژ روی سرور مشاهده کردم. در میان قربانیان، پیرمردی بنگالی بود که بسیار ترسیده بود و بدون صدا گریه می کرد. هر بار یکی از قربانیان حرف یا جیغ می زد، کارگردان «کات» می داد و کار را از سر می گرفتند.
این جوان هکر مصری در نهایت پی می برد که همه صداهایی که بر روی این فیلم گذاشته شده است، استودیویی و مونتاژ هستند.
سماره همچنین گفت: علاوه بر این، ویدیوی سربریدن اشخاص ژاپنی و اروپایی و ده ها ویدیوی مربوط به آتش زدن ژاپنی ها به شیوۀ آتش زدن الکساسبه نیز در این فایل مشاهده کردم.
[h=4]قرار دادن آرم ارتش مصر بر صفحه داعش[/h] این جوان مصری در ادامه می گوید: در تاریخ 9 فوریه قبل از پخش ویدئو سر بریدن مصری ها وارد سایت داعش شدم و آرم ارتش مصر را بر صفحه اصلی سایت داعش منتشر کردم و زیر تصویر آرم عکسی از سربازان کشته شده مصری منتشر کردم و زیر آن نوشتم با تمام غم و اندوه کشته شدن خلبان اردن را به ملت برادر اردن تسلیت می گوییم.
وی در ادامه افزود: عکس معاذ کساسبه در حالی که با قامتی استوار و سربلند در قفس ایستاده است بر صفحه آن ها گذاشتم و نوشتم تو شیری شجاع در میان گله ای از سگان پس سربلند باش.

منبع : عصرایران

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما را با داعش چه کار؟
داریم درس میخونیم تا فردا دستمونو پیش کسی دراز نکنیم .