توهین اپل به مقدسات اسلام +عکس

usef.key

عضو جدید
اولا اون سگ بوده ما انسانیم
و به اندازه ی حیوونا شرطی نمیشیم!
دوما براتون گفتم که این در جایی ساخته شده که مشروب رو چیز خوبی میدونن
پس براشون حس خوبی بوجود میاد برای این ساختمون...
و اینکه این طرز فکر شما یه نوعی از بت پرستی هستش!!
شما یه ساختمون به فرم کعبه رو مقدس میدونین!!
در صورتی که ساختمون کعبه هیچ ارزش خاصی نداره اگه در اون مکان نبود و به خواست خدا قبله ی مسلمونا نمیشد!
و در کل هم این برخوردای غیر منطقیتون هیچ سودی جز نا امیدی و آزردگی و ترس غیر مسلمونا نسبت به اسلام نداره!
کاملا موافقم
در ضمن این بار ربطی به شرکت اپل نداره.و رئیس این فروشگاه از کارمندان اپل هست.
چرا تعمیم میدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همچین میگید مقدسات اسلان انگار خودتون شیعه پاکید!!!!
اول خودمونو اصلاح کنیم بعد!

tatu_lover1366

عضو جدید
یک چیزی
کجاش نوشته ساخت شرکت اپل
من که برند سیب گاز زده رو روی هیچ جای ساختمان ندیدم,واقعا جالبه

آتشگاه

عضو جدید
میشه بگین این غربیا پاشونو کجا بزارن که دم مسلمونا نباشه و بهش اعتراض نکنن
خداییش هر کاری این مادر مرده ها می کنن اینا می گن وای اسلام رو به خطر انداختن
اگه مسلمونا که توهین تکیه کلامشونه به این بدبختا هرچی بگن آزادن آخه بهترین دینو دارن و مختارن به هر کسی توهین کنن

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک چیزی
کجاش نوشته ساخت شرکت اپل
من که برند سیب گاز زده رو روی هیچ جای ساختمان ندیدم,واقعا جالبه
تقریبا شکی توش نیست که این ساختمان متعلق به شرکت اپل هستش:
http://news.cnet.com/8301-10784_3-6061531-7.html
http://news.cnet.com/2300-1041_3-6061620.html
http://www.macdailynews.com/index.php/weblog/comments/apples_mecca_project_provokes_muslim_reaction/

13654242

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
هر چیز جای خودش رو داره تیز باش اونا دوس ندارن کعبه ادما رو یاد خدا بندازه میخوان بگن کعبه ادما رو باید یاد چیزای بد بندازه چون شراب پیش عقلای همه جوامع چیز بدیه هدفشون بی احترامی به فرهنگ اسلامه از این چیزا شروع میکنن کم کم زیادتر وبدتر میکنن اگه به سود اسلام بود لابی های صهیونیستی نمیذاشتن ساخته بشه .اونا حواسشون از بعضی از ما جمعتره.

خاک برسر کسی که اینو توهین نمی دونه،چون اگه مسلمون هم نباشید باید بفهمیدکه فروشگاه قابل قیاس با معنویت این همه آدم نیست.

درسته که کعبه نماد خداست نه خود خدا اما دلیلی برای سکوت ما دربرابر نماد یکتا پرستی ما وجود ندارد.

2کلام شرطی شدن خوندی خیال می کنی فیلسوفی؟حیونا عقل ندارن شرطی شدن دارن ما اینقدر تابع نمیشیم.اصلا خیلی این حرف بی ربط است.

اینو هم بدونیدماکه لریم غیرتمون بیشتر از شماست.تو جنگ امثال شما ترسو بودند حالا برای جبران مافات اومدن تهمت بی غیرتی میزنن...

خجالت خوبه...

usef.key

عضو جدید
توهین نکنید تا توهین نکنند.
جواب های هوی است.
نه حتما دووس داری از صبح تا شب که میگی مرگ بر آمریکا بیاد بگه ارادت داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انگاری قوم برتریم ما!!!!!!!!!!!
علم اونا بیشتره یا ما؟؟؟
آیا کسانی که میدانند با کسانی که نمیدانند برابرند؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی میگید مرگ بر آمریکا یعنی ملت آمریکا رو هم شامل میشه!!! اوونا مثله برخی ها بیکار نیستن که هی تعطیل کنند و بریزن تو خیابون! اینجوری حال میگیرن.
پس بچریخید تا بپرخن.
کسی که تو آمریکاست نمیدووونه ایران به این گندکی کجاست میخواد بدونه کعبه کجاس؟؟؟؟ زیادی زدی رفتی فضا نربدون بیارم؟

usef.key

عضو جدید
خاک برسر کسی که اینو توهین نمی دونه،چون اگه مسلمون هم نباشید باید بفهمیدکه فروشگاه قابل قیاس با معنویت این همه آدم نیست.

درسته که کعبه نماد خداست نه خود خدا اما دلیلی برای سکوت ما دربرابر نماد یکتا پرستی ما وجود ندارد.

2کلام شرطی شدن خوندی خیال می کنی فیلسوفی؟حیونا عقل ندارن شرطی شدن دارن ما اینقدر تابع نمیشیم.اصلا خیلی این حرف بی ربط است.

اینو هم بدونیدماکه لریم غیرتمون بیشتر از شماست.تو جنگ امثال شما ترسو بودند حالا برای جبران مافات اومدن تهمت بی غیرتی میزنن...

خجالت خوبه...
در نوعه خودت جالبی!
خودت فهمیدی چی گفتی؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جواب های هوی است.
نه حتما دووس داری از صبح تا شب که میگی مرگ بر آمریکا بیاد بگه ارادت داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علم اونا بیشتره یا ما؟؟؟
وقتی میگید مرگ بر آمریکا یعنی ملت آمریکا رو هم شامل میشه!!! اوونا مثله برخی ها بیکار نیستن که هی تعطیل کنند و بریزن تو خیابون! اینجوری حال میگیرن.
پس بچریخید تا بپرخن.
کسی که تو آمریکاست نمیدووونه ایران به این گندکی کجاست میخواد بدونه کعبه کجاس؟؟؟؟ زیادی زدی رفتی فضا نربدون بیارم؟
اولین جمله تون و به نوعی جان مایه اصلی همه صحبت هاتون متاسفانه غلطه و بالطبه بقیش هم ....

توهین رو اونها شروع کرده اند از سالیان پیش و اینها تنها واکنشی است به آن توهین ها، بیشتر دقت کنید...
در ضمن خوب از آمریکا و اقدامات مختلفش حمایت می کنید، تشکر!!!

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب های هوی است.
علم اونا بیشتره یا ما؟؟؟
پس بچریخید تا بپرخن.
یکی دیگر از حافظان منافع آمریکا در ایران
امریکا تا وقتی مثل شما داره دیگه سفارت میخاد چیکار
والا
شما بگید ما چه توهینی به دین و اعتقادات آمریکاییهاکردیم که اونها اینطو جوااب های را هوی میدهند.
ما به آمریکایی ها چه کار کرده بودیم که از ایرانی جماعت حق توحش میگرفتند که جواب های هوی باشد؟

ram_call17

عضو جدید
خوب ببینید از نظر توریستی،جالبه که تو شهرتون یه کعبه باشه مثل عکسای که دیدی قبلا،بری توش تفریح،خب چی بهتر از مشروب و آهنگو اینا.
نظرم اینه کلا که قصد بدی نداشتنو پایه لابی یهود و... وسط نیس.
اما در عین حال اضافه کنم که مثلا شاید جالب باشه دستشویی بسازن شکل صلیب،حال میده،اما باید به چیزای دیگه هم توجه داشت در کنارش.

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
بهتره به منظور مقابله به مثل يه ساختمون مثل كاخ سفيد بسازيم و به عنوان WC ازش استفاده كنيم////آي حال مي ده آدم بره كاخ سفيد!!!!
پس چرا نشستين ديگه
دست بكار بشيد

Sarp

مدیر بازنشسته
تعجبم از اینه که چرا برای شما این سوال پیش نمیاد که چرا این شرکت با این همه عظمت و ابهت
میاد این چنین معماری رو طراحی می کنه
و توش از فروش مشروبات سود می بره!
حالا تو متن خبر هرچی میگفت تو باور میکردی؟
اونجا مگه باره که مشروب سرو شه ؟
اپل مگه یه رستورانه؟
در نوعه خودت جالبی!
خودت فهمیدی چی گفتی؟
حالا کلمه "لر" رو پررنگ کردی و این پست رو زدی ، معنیش چیه ؟

• Like
واکنش ها: A&S

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهتره به منظور مقابله به مثل يه ساختمون مثل كاخ سفيد بسازيم و به عنوان WC ازش استفاده كنيم////آي حال مي ده آدم بره كاخ سفيد!!!!
پس چرا نشستين ديگه
دست بكار بشيد
جدی اگر همین کار رو هم بکنند، صدای آمریکایی ها و بلاخص حافظان منافع آمریکا در ایران در میاد، و میگن چقدر شما بی فرهنگید، چرا به اونها توهین میکنید، و تاسف ها که نمیخورن که چرا تو ایران ساختمان مثل کاخ سفید شده دستشویی و چه فریادهای واحسرتا و وا اسفا به حال فرهنگ مملکت نمیخورن و زمین و زمان رو به هم میدوزن!!!!!

ولی به اسلام و مقدسات اسلامی که توهین بشه، بی غیرت، بی خیال، سریع میرن سراغ بافتن علم فلسفه تا موضوع رو با ماست مالش بدن!!!!

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا میگین تصویر بدی رو در ذهن تداعی میکنه؟؟؟!! :surprised:
فقط چون مشروب سرو میشه؟؟
خوب بشه!
کسایی که مسلمون نیستن که از نظرشون مشروب چیز خوبیه!
کسایی که مسلمون هستن هم که تصویر ذهنیشون از کعبه با سرو مشروب خراب نمیشه!

من به عنوان یه معمار که ذوق میکنم اگه یه کعبه کوچولو یه جا ببینم...
اون چیزی هم که کعبه رو مقدس کرده خداست! نه ساختمونش و شکل ظاهریش!!!!:razz:
درود بر شما

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای نزدیک بود من کارمند اپل بشم ها! کلی هم خوشم اومده بود. خوب شد نشدم :razz:
البته قبلا این و شنیده بودم اما نمی دونستم کار اپله
:mad:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب ببینید از نظر توریستی،جالبه که تو شهرتون یه کعبه باشه مثل عکسای که دیدی قبلا،بری توش تفریح،خب چی بهتر از مشروب و آهنگو اینا.
نظرم اینه کلا که قصد بدی نداشتنو پایه لابی یهود و... وسط نیس.
اما در عین حال اضافه کنم که مثلا شاید جالب باشه دستشویی بسازن شکل صلیب،حال میده،اما باید به چیزای دیگه هم توجه داشت در کنارش.

مسلمون ها هیچ وقت به خودشون اجازه نمیدن که با صلیب که نشان مقدس پیروان یه دین آسمانی چنین کاری کنند.
ولی راستی چرا؟
این همه ادب جمعی در میون مسلمان ها از کجا میاد؟

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس چرا نشستين ديگه
دست بكار بشيد

حتی این کار هم کار درستی نیست. فکر کنید حضرت رسول اکرم (ص) بودند و این کار این ها رو می دیدند. فکر می کنید چه می کردن؟ به نظر من حاکم یا در حال حاضر رئیس جمهور این کشور رو مورد فشار میذاشتن تا ضمن عذر خواهی از مسلمین این بنا برای کار دیگه ای ازش استفاده بشه. یه کار که به مزاج مسلمون ها خوش بیاد
یعنی به عقیده ی من حضرت حتی نمی ذاشتن این بنا رو نابود کنند چرا که اون وقت اسمش می شد اصراف.

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
موندم که شما مسلمانها چرا همه چیز رو توهین تلقی میکنین
هیچی نشده میگین به ما توهین شده
فکر نمیکنین زیادی حساسین و این باعث میشه بیشتر اعصاب خودتون خورد بشه؟

آتشگاه

عضو جدید
مسلمون ها هیچ وقت به خودشون اجازه نمیدن که با صلیب که نشان مقدس پیروان یه دین آسمانی چنین کاری کنند.
ولی راستی چرا؟
این همه ادب جمعی در میون مسلمان ها از کجا میاد؟
من خودم به شخصه دیدم که مسلمونا چی به سر یه کلیسا آوردن و مسیحیا جرات حرف زدن هم نداشتن چه برسه به اعتراض
واقعا این همه خودخواهی مسلمونا از کجا می آد که خودشون رو به همه سر می دونن
مسلمونا ادبشون کجا بود ما که هر چی دیدیم بی ادبی بوده و خودخواهی

• Like

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدی اگر همین کار رو هم بکنند، صدای آمریکایی ها و بلاخص حافظان منافع آمریکا در ایران در میاد، و میگن چقدر شما بی فرهنگید، چرا به اونها توهین میکنید، و تاسف ها که نمیخورن که چرا تو ایران ساختمان مثل کاخ سفید شده دستشویی و چه فریادهای واحسرتا و وا اسفا به حال فرهنگ مملکت نمیخورن و زمین و زمان رو به هم میدوزن!!!!!

ولی به اسلام و مقدسات اسلامی که توهین بشه، بی غیرت، بی خیال، سریع میرن سراغ بافتن علم فلسفه تا موضوع رو با ماست مالش بدن!!!!
برادر من پس اینهمه مرگ بر آمریکا که میگین توهین نیست؟

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم به شخصه دیدم که مسلمونا چی به سر یه کلیسا آوردن و مسیحیا جرات حرف زدن هم نداشتن چه برسه به اعتراض
من هم به عنوان مسیحی حرفم همینه

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا اون سگ بوده ما انسانیم
و به اندازه ی حیوونا شرطی نمیشیم!
دوما براتون گفتم که این در جایی ساخته شده که مشروب رو چیز خوبی میدونن
پس براشون حس خوبی بوجود میاد برای این ساختمون...
و اینکه این طرز فکر شما یه نوعی از بت پرستی هستش!!
شما یه ساختمون به فرم کعبه رو مقدس میدونین!!
در صورتی که ساختمون کعبه هیچ ارزش خاصی نداره اگه در اون مکان نبود و به خواست خدا قبله ی مسلمونا نمیشد!
و در کل هم این برخوردای غیر منطقیتون هیچ سودی جز نا امیدی و آزردگی و ترس غیر مسلمونا نسبت به اسلام نداره
!

البته!
ساخت این چنین مکانی چهره ی اسلام رو سیاه نمی کنه.
مثل این می مونه که یکی بیاد به پدر من فحش بده
فحش اون چیزی از پدر من کم نمی کنه
اما این انصافه که من عین بز واستم کنار و لم بدم و نیگا نیگا کنم؟
یا بیاد پاشم و ابراز وجود کنم؟

!!!!

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز

این حرفت مستند نیست.
اگر می خوای قانع بشم سند بیار.

یه سند که برای من معتبر باشه.

ضمنا این که می گی ادب مسلمون ها کجا بود رو یکم بی انصافی نکردی ؟

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون بیکار هستند و کاری ندارند.مجبورا وقتشون را پر کنند.مجبورا حداقل برای یک چیزی اعصابشون خورد بشه و کلا چالش را دوست دارند.چون حوصله شون سر میره.
چون امکانات و تفریحات هم ندارند.

• Like

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما حساس نیستیم، ولی هستند کسانی که از گسترش اسلام در کشورهاشون می ترسند و حساس اند رو این مسئله و سعی در سیاه کردن چهره اسلام دارند، متقابلاً ما نیز باید حساس باشیم.

دوست دارم یه سوال بپرسم ازتون اینکه شما به عنوان یک فرد مسیحی چه چیزی رو توهین به مذهبتون تلقی می کنید؟

اگر شما اونجوری دیدی، منم به شخصه دیدم در جمهوری اسلامی چطوری به یک محله مسیحی نشین اصفهان (جلفا) می رسن و در بهترین نقطه شهر ساکن هستند با تمام امکانات و آزادی در کلیسا رفتن و آنهم کلیسای وانک...

و واقعاً متاسفم که یک فرد مسیحی نیز حرفشون دقیقاً شبیه شماست:
برادر من پس اینهمه مرگ بر آمریکا که میگین توهین نیست؟
مرگ بر آمریکا واکنشی است به توهین های آنان، به دینمان، به کشورمان و به آب و خاکمان در طول سالیان مختلف، و نه فقط کشور ما بلکه ظلم آمریکا به کشورهای مسلمان...
اینها واکنشه به دشمنی های دولتمردان آمریکا با کشورهای مسلمان و مسلمانان...
چون بیکار هستند و کاری ندارند.مجبورا وقتشون را پر کنند.مجبورا حداقل برای یک چیزی اعصابشون خورد بشه و کلا چالش را دوست دارند.چون حوصله شون سر میره.
چون امکانات و تفریحات هم ندارند.
به فرض صحت صحبت شما
من واقعاً خوشحالم که اونقدر تفریحات و امکانات مختلف مثل شما دور و برم رو نگرفته که از دین و دنیا و خدا و پیغمبر و .... سیر بشم و نسبت بهشون بیخیال!

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما مسیحی هستی؟
از آشناییت خیلی خوشحالم
جدا می گم.

اما بریم سر اصل مطلب.
دو سوال دارم
نظر شما درباره ی آتش کشیدن قرآن
و کاریکاتور کشیدن از پیامبر من چیه؟
ممنونم
همچنین
من مخالفم و کار درستی نمیدونم
خیلیها هم با من هم عقیده هستن ولی ما هم کم توهین نشنیدیم ولی اینجوری اعتراض نکردیم چون اینطوری بیشتر ناراحتمون میکنن
یه نگاه به وضع ما تو ایران بندازین ببینین وجدانا این عدالته؟

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما حساس نیستیم، ولی هستند کسانی که از گسترش اسلام در کشورهاشون می ترسند و حساس اند رو این مسئله و سعی در سیاه کردن چهره اسلام دارند، متقابلاً ما نیز باید حساس باشیم.

دوست دارم یه سوال بپرسم ازتون اینکه شما به عنوان یک فرد مسیحی چه چیزی رو توهین به مذهبتون تلقی می کنید؟

اگر شما اونجوری دیدی، منم به شخصه دیدم در جمهوری اسلامی چطوری به یک محله مسیحی نشین اصفهان (جلفا) می رسن و در بهترین نقطه شهر ساکن هستند با تمام امکانات و آزادی در کلیسا رفتن و آنهم کلیسای وانک...

مرگ بر آمریکا واکنشی است به توهین های آنان، به دینمان، به کشورمان و به آب و خاکمان در طول سالیان مختلف، و نه فقط کشور ما بلکه ظلم آمریکا به کشورهای مسلمان...
اینها واکنشه به دشمنی های دولتمردان آمریکا با کشورهای مسلمان و مسلمانان...

!

چرا زیادی حساس و متعصبین
بعدش هم این دولت به ما کمترین لطفی نکرده اکثر مسیحیا خودشون واسه خودشون کار درست کردن و اینو همه میدونن
اگر اون مکان رو میگین به خاطر زیاد بودن و اتحادشون بوده در ضمن اغراق هم کردین وکلیسا رو خودشون ساختن
درست نیست همیشه مشت گره کنیم و به دیگران توهین کنیم و یکطرفه قضاوت کنیم