به این میگن دختر باجنبهمن خودم یه دخترم ولی قبول دارم همچین دخترایی وجود دارن . یعنی به چشم خودم دیدم که بعضی دخترا اینطوری هستن . خوب دیگه خداوند همه جور مخلوقی داره !
به این میگن دختر باجنبه![]()
یعنی تا حالا پسر اینجوری ندیدی؟باور کنید عین واقعیته
این انکار نشدنی
در ضمن این قضییه فقط وفقط برای دخترا صدق میکنه![]()
شاید این مطالب در واقعیت وجود داشته باشه اما هدف از مطرح کردن این مطالب بیشتر جنبه طنز داره...خیلی خنده دار بود
مدتی می شد چندان نخندیده بودم... مرسی سعید جان
البته دخترا اینقدرا هم متوهمنیستنااااااا.... پسرا مجبورن واسه بالا رفتن اعتماد به نفسشون اینجوری راجع به دخترا فکر کنن
![]()
گل گفتين!بله درسته اما ايشالا فقط در حد طنز باشه آخه همه رو كه نبايد با يه چوب روند
راستي اگه كسي حس طنزش خوبه يه مطلب طنز در مورد پسرا هم بنويسه
عزیزم مردی که به خواستگاری میره دائم از خودش می پرسه آیا شانس میاره یا نه در حالی که دختر به خوبی از نتیجه کار با خبره، و فقط می خواد سوژه برا خندیدن پیدا کنه![]()
سلام.خیلی جالب بود ولی به نظرم یه خالی بندی محض بود. اصغر اقا بقال.....وووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووواااااااااااااااااااااااااااااااااااای ی
خیلی باحال بود .... ایول
سیر سرکه هفت سالهحالا اگر اکبر مکانیک افتخار نده چییییییییییییی؟!؟!؟!؟!
![]()
از دست این دختر ها...................//////////////////////وووووووووووووووووووووووو....................ججگگگگ--------9
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | تفاوت های فردی و توهم تفاوت . | گفتگوی آزاد | 12 | |
ع | توهم توطئه چیست؟ چگونه برخورد کنیم؟ | گفتگوی آزاد | 9 | |
![]() |
توهم زندگی مدرن | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
توهم باستان شناسی ! : کشف فرمول پلی سیلیکون در سنگ نگاره هزاره دوم ! | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
تجربه كردن عینی و عملی توهم | گفتگوی آزاد | 0 |