توهم دخترونه!...بخونید،قشنگه

azimy

عضو جدید
:biggrin:توووووووووووووووووووووووووووووووووووووووپ بود. مرسی

hArchia

عضو جدید
مرسي....کلي خنديدم
ولي مطمئنا درباره پسرام صدق ميکنه!
يه نمونش بعد از آشنايي با دوستم بهش گفته بود من از اول فکر ميکردم تو منو ميخواي!!
حالا دوستم اصلا تو باغش نبود،تو نخ دوستش بود :biggrin: :biggrin: :biggrin:

niloo_sh.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسییییییییییییییییییییی
خیلی با حال بود

80% صدق میکرد

neda.j

عضو جدید
به جون خودم من یه دوست داشتم همین جوری بود.:smile:
یادش به خیر.چقدر تیکه می نداختیم بهش.
البته تو دانشگاه جلوی ما یه کم خودش رو کنترل می کرد.اخه ما ضایع می کردیم بیچاره رو.:biggrin:
ولی جاهایی که ما نبودیم و تنها میرفت همیشه توهم می زد.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خنده دار بود
مدتی می شد چندان نخندیده بودم:)... مرسی سعید جان;)
البته دخترا اینقدرا هم متوهم:D نیستنااااااا.... پسرا مجبورن واسه بالا رفتن اعتماد به نفسشون اینجوری راجع به دخترا فکر کنن:D:D

sahark

عضو جدید
جالب بود
ولی فکر می کنم این توهماتم در بسیاری از پسرا وجود داره.اینطور نیست؟

سـعید

مدیر بازنشسته
خیلی خنده دار بود
مدتی می شد چندان نخندیده بودم:)... مرسی سعید جان;)
البته دخترا اینقدرا هم متوهم:D نیستنااااااا.... پسرا مجبورن واسه بالا رفتن اعتماد به نفسشون اینجوری راجع به دخترا فکر کنن:D:D
شاید این مطالب در واقعیت وجود داشته باشه اما هدف از مطرح کردن این مطالب بیشتر جنبه طنز داره...;)

@ RESPINA @

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی سعید جان کلی خندیدم ولی حالا منم قصد ازدواج دارم ها

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسیار بی مزه بود :redface:
ما دخترا با شما چه رفتاری کنیم که اگه تحویلتون نگیریم می گید فکر میکنه تحفه است و اگه جواب سلامتون رو بدیم میگید عاشقم شده؟!
از توهم بیاید بیرون بابا دنیا عوض شده!

Blue Fairy

عضو جدید
وای خیلی خوب بود. من که کلی حال کردم. مرسی خیلی زیاد....... دورو بر من پر دخترایی که اینجوری فکر می کنن

K A S R A

عضو جدید
عزیزم مردی که به خواستگاری میره دائم از خودش می پرسه آیا شانس میاره یا نه در حالی که دختر به خوبی از نتیجه کار با خبره، و فقط می خواد سوژه برا خندیدن پیدا کنه:biggrin:

شایدم سوژه برای گریه اونم با یه دل خیلی خیلی پر از غصه ی بی شوهری و ترشیدگی;):biggrin:

ببخشید شوخی کردم اما هر چیزی که عوض داره گله نداره:smile:

اتیس

عضو جدید
سلام.خیلی جالب بود ولی به نظرم یه خالی بندی محض بود. اصغر اقا بقال.....وووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووواااااااااااااااااااااااااااااااااااای ی

K A S R A

عضو جدید
سلام.خیلی جالب بود ولی به نظرم یه خالی بندی محض بود. اصغر اقا بقال.....وووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووواااااااااااااااااااااااااااااااااااای ی

دوست عزیز شما خیلی جدی نگیر.اما خیلیا هستن که واقعا همینطورین.........هم پسر هم دختر;)

ysiahsarani

عضو جدید
از دست این دختر ها...................//////////////////////وووووووووووووووووووووووو....................ججگگگگ--------9