تولد یــک آدم عجیـب غریـب :| shaBnaM ...

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازم به جا نیاوردم :|
حتی با عینک :|
حالا من یه تعارف زدم ، بگو نمیخوای شماره حساب خو چرا آتیشی میشی پسرم :)
من با وکیلم میام براتا :|
هر وكيلي باشه بيار..وقتي با عدالت و راستگويي بري جلو اگر هم وكيل مقابلت ضعيف باشه برنده ميشه
حالا هم كه حق با منه...برو ديگه خونتون:)

من میدونم چراو ولی نمیگم تاتوکفش بمونی:D

احتياجي ندارم كه بدونم يا ندونم....
ما هم خوشحاليم كه شما ها بدتون مياد..آخه شما ها........:d

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر وكيلي باشه بيار..وقتي با عدالت و راستگويي بري جلو اگر هم وكيل مقابلت ضعيف باشه برنده ميشه

احتياجي ندارم كه بدونم يا ندونم....
ما هم خوشحاليم كه شما ها بدتون مياد..آخه شما ها........:d

من بدم میادازوکیلاو؟:surprised:
آخه چرا؟
نه گفتم اوناچراازوکیلابدشون میاد

"Dezire"

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرجی کیه دیه؟؟؟:|
بیخود کردم من؟:|

نه عیال خواستم به سخره بگیرمش :ایکس
نه شما همیشه با خود میکنی جیگرم :دی

نیخــوام برم خونمون
و حق با تو نیست :|
بر تو حیاط بشین حالا که اینجوره :|

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه عیال خواستم به سخره بگیرمش :ایکس
نه شما همیشه با خود میکنی جیگرم :دی

:cool: ها به سُخــره نگیــر،خودش نهایت سُخــره س

سلام مرجی چراو پروفت بسته اس؟؟؟

سلام المیــــرا ژونم
خوبی گلی؟؟؟
والا گفتن مد شده انگار:D

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cool: ها به سُخــره نگیــر،خودش نهایت سُخــره س

سلام المیــــرا ژونم
خوبی گلی؟؟؟
والا گفتن مد شده انگار:D
خوبم توخوبی؟
مدخوب نیستاو بازش کن یوخده بحرفیم دلمون واشه دلمون گرف امان ازدست این مدواین جووناوالاو زمون ماازاین مودا نبود:D

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوبم توخوبی؟
مدخوب نیستاو بازش کن یوخده بحرفیم دلمون واشه دلمون گرف امان ازدست این مدواین جووناوالاو زمون ماازاین مودا نبود:D

هجالتم نمیکشن
هر روز یه مُــد در میارن :|
کلید پروفمو گم کردم :|
گذاشتم بالا گنجه نمیدونم کی برده :|

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا 1 ساعت پيش جشن عروسي بودم ،‌عروسي يكي از فاميلاي دور ،‌يه اتفاقي افتاد واقعا جالب بود
يكي از خانوما از تالار آومدن بيرون حالش زياد خوب نبود ازشون پرسيديم چي شده؟گفت گوشيمو دزديدن.قيافه ما:)eek:)
يعد از چند دقيقه يكي ديگه آومد گفت گوشي منو هم نيست..آقا اين عروسي شده بود پاتوق دزد ها و سارقين شهر.
در كل 3 تا گوشي دزديه شد اونم مدل بالا..حالا اين خانوماي سارق كي بودن خدا ميدونه
آخرش هم هيچي نشد..يعني نميتونست كسي كاري كنه
خواستم بگم كه خانوما مواظب وسايلشون تو جاهاي شلوغ مخصوصا عروسي اين جور جاها باشن.كيفشون رو نزارن رو صندلي برن جاهاي ديگه(وسط مجلس)

تاپيك تولد به كجا ها رسيد

شب همگي خوش.....

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا 1 ساعت پيش جشن عروسي بودم ،‌عروسي يكي از فاميلاي دور ،‌يه اتفاقي افتاد واقعا جالب بود
يكي از خانوما از تالار آومدن بيرون حالش زياد خوب نبود ازشون پرسيديم چي شده؟گفت گوشيمو دزديدن.قيافه ما:)eek:)
يعد از چند دقيقه يكي ديگه آومد گفت گوشي منو هم نيست..آقا اين عروسي شده بود پاتوق دزد ها و سارقين شهر.
در كل 3 تا گوشي دزديه شد اونم مدل بالا..حالا اين خانوماي سارق كي بودن خدا ميدونه
خواستم بگم كه خانوما مواظب وسايلشون تو جاهاي شلوغ مخصوصا عروسي اين جور جاها باشن.كيفشون رو نزارن رو صندلي برن جاهاي ديگه(وسط مجلس)

شب همگي خوش.....
این که چیزی نیس توو عروسی پسرداییم هم گوشی دزدیده شدهم طلا ماکه باخودمون گوشی نبردیم ینی آدم که سرعروسی گوشی نمیبره که والاو:D

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شب همگي خوش.....
شب خوش:|
کلن ادم باید وسایلشو بپاد :|
این که چیزی نیس توو عروسی پسرداییم هم گوشی دزدیده شدهم طلا ماکه باخودمون گوشی نبردیم ینی آدم که سرعروسی گوشی نمیبره که والاو:D
:|
من گوشی میبرم عسک بگیرم :|
باشه به همسرم میگم :|
چه اتوکشیده شدی تو چن وخ که باشگاه نبودم :|

شبت لوکس
اصن خیلی عجب شده:|
رفته تو قالب وکیلا:|

فنا2011

اخراجی موقت
به جان خودم 16مهر تولدم بوده تو این باشگاه به این بزرگی فقط یک نفر تبریک گفت
حالا اینجا میبینی 12 پیج رفته بالا ..میگن حیسود نباشید ....
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی روزگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــار:(