baran270 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 4, 2013 #37 سلام مهربونای باشگاه نمیدونم چی باید بگم ...فقط خیلی خوشحالم که دوستایی مثه شما دارم که به یادم هستید... اینقدر تبریک گفتید که نتونستم یکی یکی جوابتونو بدم که ازتون تشکر کنم... مدیون همتون هستم...
سلام مهربونای باشگاه نمیدونم چی باید بگم ...فقط خیلی خوشحالم که دوستایی مثه شما دارم که به یادم هستید... اینقدر تبریک گفتید که نتونستم یکی یکی جوابتونو بدم که ازتون تشکر کنم... مدیون همتون هستم...
baran270 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 4, 2013 #38 فرانک جونم آجی کوچیکم تشکر بابت تایپیکت ممنونم خیلی ممنونم که به یادم هستی ....
baran270 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 4, 2013 #39 تولدم مبارک.... تولدم مبارک.... امروز هم مثه همیشه بهم خوش گذشت وجودتون بهترین و زیباترین هدیه برای منه... باز هم یه دنیا تشکر بابته هدیه های بسیار زییایتون.... خوشحالم چندسالیست.. در این دنیای مجازی دوستانی واقعی تر از نفس یافته ام .... عجب هدیه هایی گیرم اومده کاش واقعی بودناااا.... مرسی مرسی..ممنونم تولدم مبارک هورررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
تولدم مبارک.... تولدم مبارک.... امروز هم مثه همیشه بهم خوش گذشت وجودتون بهترین و زیباترین هدیه برای منه... باز هم یه دنیا تشکر بابته هدیه های بسیار زییایتون.... خوشحالم چندسالیست.. در این دنیای مجازی دوستانی واقعی تر از نفس یافته ام .... عجب هدیه هایی گیرم اومده کاش واقعی بودناااا.... مرسی مرسی..ممنونم تولدم مبارک هورررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
baran270 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 4, 2013 #40 راستشو بخواین چند سالی هست تولدمو نگرفتم ..یادمه تو کودکستانم بودم مامانم برام تولد گرفت خیلی اونموقع بهم خوش گذشت..دیگه تولدمو به اون شلوغی ندیدم..حتی دیگه میخوان برامم تولد بگیرن میگمشون دوست ندارم از تولد گرفتن...فقط میگمشون کادو (هدیه هاتونو) دوست دارم... یادش بخیر اشکمام یهو سرازیر میشن..راستی امروز که تولدمه اینجا دزفول بارون بارید یه حسه قشنگی دارم... این حسو هیچوقت در کنارشما فراموش نمیکنم... آدم سنش میره بالا یه جوری میشه...پیر شدیم رفت..
راستشو بخواین چند سالی هست تولدمو نگرفتم ..یادمه تو کودکستانم بودم مامانم برام تولد گرفت خیلی اونموقع بهم خوش گذشت..دیگه تولدمو به اون شلوغی ندیدم..حتی دیگه میخوان برامم تولد بگیرن میگمشون دوست ندارم از تولد گرفتن...فقط میگمشون کادو (هدیه هاتونو) دوست دارم... یادش بخیر اشکمام یهو سرازیر میشن..راستی امروز که تولدمه اینجا دزفول بارون بارید یه حسه قشنگی دارم... این حسو هیچوقت در کنارشما فراموش نمیکنم... آدم سنش میره بالا یه جوری میشه...پیر شدیم رفت..
*tasnim* کاربر فعال تالار پزشکی , کاربر ممتاز Dec 4, 2013 #41 تبریک میگم دوست عزیز! ایشالا همیشه تنت سلامت و لبت خندون باشه!
negin jo0on کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 4, 2013 #42 باران جان تولدت مبارک... شاد و پر انرژی باشی... با آرزوی بهترین دوستا واست..!
₪آمیتریس₪ کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 4, 2013 #43 تبریکــــــــــــــــ .... ان شاءالله همیشه موفق و شاد و سلامت باشی
hadi1525 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 5, 2013 #44 تبریک میگم باران جان... امیدوارم لبخند همیشه رو لبات و شادی کوله بار زندگیت باشه... بهترین هارو براتون آرزو می کنم...
تبریک میگم باران جان... امیدوارم لبخند همیشه رو لبات و شادی کوله بار زندگیت باشه... بهترین هارو براتون آرزو می کنم...
baran270 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 6, 2013 #45 ممنونم دوستای مهربونم بابته تبریکای گلتون... خیلی خوشحالم در کنارتون هستم ... کادو تولد امسال گیرم اومد
ممنونم دوستای مهربونم بابته تبریکای گلتون... خیلی خوشحالم در کنارتون هستم ... کادو تولد امسال گیرم اومد
همراهی مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Dec 7, 2013 #46 باران جونم تولدت مبارک با ارزوی سعادت خوشبختی و سلامتی...
شهرام 59 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 14, 2013 #49 ببخشید با تاخیر میگم تولدتون مبارک و من یه معذرت خواهی به شما بدهکارم بابت سوء تفاهمی که پیش اومده بود جلوی همه از شما عذر میخوام خدا عمر با عزت بده
ببخشید با تاخیر میگم تولدتون مبارک و من یه معذرت خواهی به شما بدهکارم بابت سوء تفاهمی که پیش اومده بود جلوی همه از شما عذر میخوام خدا عمر با عزت بده