هيييي،آخجوووووووووووووووووونمي تبلده :w32::w33: مباااااااااااركه:w40::w42::w31:
negin jo0on کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 18, 2010 #91 هيييي،آخجوووووووووووووووووونمي تبلده مباااااااااااركه
sun_girl عضو جدید کاربر ممتاز May 18, 2010 #94 آخ جون یه اردیبهشتی دیگه... اردیبهشتا همشون ماهن بخصوص اونایی که تولدشون امروزه تولدت مبارک دوست عزیز.. انشالله به همه ارزوهای قشنگت برسی ... همیشه شاد ، سلامت و خوشبخت و موفق باشی ...
آخ جون یه اردیبهشتی دیگه... اردیبهشتا همشون ماهن بخصوص اونایی که تولدشون امروزه تولدت مبارک دوست عزیز.. انشالله به همه ارزوهای قشنگت برسی ... همیشه شاد ، سلامت و خوشبخت و موفق باشی ...
pesare shad عضو جدید کاربر ممتاز May 19, 2010 #98 منم تولدت رو تبریک میگم گلکم بهترینها و شاد ترین روزها رو برات آرزو میکنم خنده ات از ته دل گریه ات از سر شوق
منم تولدت رو تبریک میگم گلکم بهترینها و شاد ترین روزها رو برات آرزو میکنم خنده ات از ته دل گریه ات از سر شوق
S secret_f عضو جدید کاربر ممتاز May 19, 2010 #99 تولددددت مباااارک داداش امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی
gizmo عضو جدید May 21, 2010 #101 ازونجایی که تو قاموس من تولد هر فرد تا یک هفته پس از روز موردنظر اعتبار داره،پس اشکالی نمیبینم که با 3 چهار روز تاخیر بگم تولدتون مبارک
ازونجایی که تو قاموس من تولد هر فرد تا یک هفته پس از روز موردنظر اعتبار داره،پس اشکالی نمیبینم که با 3 چهار روز تاخیر بگم تولدتون مبارک
A a_m.sabz عضو جدید May 21, 2010 #103 باغبان 65 گفت: http://baghban65.persianblog.ir/ کلیک کنید تا باز شود...
H A M I D عضو جدید کاربر ممتاز May 21, 2010 #104 a_m.sabz گفت: کلیک کنید تا باز شود... نخند یه واقعیته . باید قبولش کنی!!!
mamad kh عضو جدید May 21, 2010 #105 a_m.sabz گفت: امروز که نه! اما فردا تولد مدیر زحمت کش و پر تلاش تالار عکسه!!!!!!!!:دی محمدحسین جان تولدت مبارررررررررررررررررررررک همین دیگه!!! تولدشه شما هم بیاین تبریک بگین!!!:دی کلیک کنید تا باز شود... من همیشه اخریم تبریک میگم تولدت مبارک
a_m.sabz گفت: امروز که نه! اما فردا تولد مدیر زحمت کش و پر تلاش تالار عکسه!!!!!!!!:دی محمدحسین جان تولدت مبارررررررررررررررررررررک همین دیگه!!! تولدشه شما هم بیاین تبریک بگین!!!:دی کلیک کنید تا باز شود... من همیشه اخریم تبریک میگم تولدت مبارک