منم مطمئن باش هر رشته ی دیگه ای هم می رفتی همین بود بهش علاقه مند می شدیخودم که رشتمواصلا دوس نداشتم..ولی احساس میکنم کم کم داره ازش خوشم میاد
توچی؟؟؟؟؟؟؟
آره جز انتخابایه اولم بود که قبول شدم ،الانم علاقه ام بهش بیشتر بیشتر شده
کامپیوتر (گرایش برنامه نویسی)رشته ات چیه عزیز ؟![]()
اره من از اول کامپیوتر رو دوس داشتم یادمه وقتی رفته بودم هنرستان ثبت نام کنم جانداشت کامپیوتر منو تو حسابداری فرستادن منم اومدم کلی گریه کردم گفتم من نمیرم مدرسه تا اینکه به سختی تونستم یک جای خالی پیدا کنم اما همش برای سیستم مشکل داشتم
چه جالب به منم همیشه سیستم نمی رسید ماشالله 15 تا سیستم بود 40 تا دانش آموز 5 سیستم هم همیشه خراب بود . اما تو اون شرایط هم همیشه شاگرد اول بودم
معلم کلاس اول من خانم رقیه علی اکبر بود،
خیلی معلم ماهی بود ,دلم واسش تنگ شده خیلی زیاد
آره
من بلد نبودم عدد پنج رو بنویسم
کلا بخور بخور بود حال میداد.آخر سال هم ی املای خداحافظی گفت اشک هممون رو درآورد!!!
دلم میخواد یه بار دیگه ببینمش
هنوزم گاه گاهی میبینمش و از دیدنش خیلی خوشحال می شوم حس خیلی خوبی
به من دست میدهد
جا داره از بعضی از معلم های راهنمایی و دبیرستان هم تشکر کنم که خیلی زحمت کشیدن
![]()
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باران جون یه سوال:پس چرا وقتی علاقه مندی به رشته ات !!!! درس نمیخونی؟
امیدوارم علاقه مندبشی.البته اگه قصدتغییرشو نداری!خیرررررررر
تو که رشته ی خوبی داری چرا ازش راضی نیستی؟خیر ، سوال بعدی لطفا ...
میکروبیولوژی که خیلی خفنه! الان رشتت چیه؟؟؟من اول میکروبیولوژی میخوندم همه میگفتن چه رشته خوبی چه رشته آینده داری چه رشته ی تاپی پیراپزشکیه و از اینجور حرفا ولی خودم از اول تردید داشتم که دوسش دارم یا نه هی که جلوتر میرفتم دیدم نخیر نمیشه من این رشته رو باهاش حال نمیکنم تازه داره حالمم میگیره منم از اون آدمایی ام که اگه چیزی رو دوست نداشته باشم تحملش نمیکنم خلاصه دوباره کنکور دادمو الانم از رشته ام فوق العاده راضی راضی ام و خیلی هم دوسش دارم