به این میگن مهمان نوازی!!
LEGEND.MM کاربر فعال تالار موبایل کاربر ممتاز Dec 16, 2011 #6 افسوس که فامیلای ما برعکس اینو انجام میدن !!!!
* Mojtaba * کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 16, 2011 #8 LEGEND.MM گفت: افسوس که فامیلای ما برعکس اینو انجام میدن !!!! کلیک کنید تا باز شود... دایی منم !!!!
fantastic.fati کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 16, 2011 #10 من مهمان دوست دارم.آخه همیشه تنهام................من که راحتم.....مامانم زحمت میکشه!!!!!!!!!!!
تاریک وتنها عضو جدید کاربر ممتاز Dec 17, 2011 #15 saeid tracer گفت: به این میگن مهمان نوازی!! مشاهده پیوست 76460 کلیک کنید تا باز شود... تازه تعارف اصقهانی رو ندیدین یارو داره میره سزکار می بینتت می گه بفرمایین منزل !!!!!!!!!!!
saeid tracer گفت: به این میگن مهمان نوازی!! مشاهده پیوست 76460 کلیک کنید تا باز شود... تازه تعارف اصقهانی رو ندیدین یارو داره میره سزکار می بینتت می گه بفرمایین منزل !!!!!!!!!!!
LEGEND.MM کاربر فعال تالار موبایل کاربر ممتاز Dec 17, 2011 #16 تاریک وتنها گفت: تازه تعارف اصقهانی رو ندیدین یارو داره میره سزکار می بینتت می گه بفرمایین منزل !!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... از این نوع تعارف ها همه جا هست !
تاریک وتنها گفت: تازه تعارف اصقهانی رو ندیدین یارو داره میره سزکار می بینتت می گه بفرمایین منزل !!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... از این نوع تعارف ها همه جا هست !
تاریک وتنها عضو جدید کاربر ممتاز Dec 18, 2011 #18 LEGEND.MM گفت: از این نوع تعارف ها همه جا هست ! کلیک کنید تا باز شود... ولی تو اصفهان این معروفه به تعرف اصفهانی
LEGEND.MM گفت: از این نوع تعارف ها همه جا هست ! کلیک کنید تا باز شود... ولی تو اصفهان این معروفه به تعرف اصفهانی