تنهایی

alale2011

عضو جدید
سلام دوستای گلم
انشاء الله حال همتون خوب باشه
پیشاپیش عید رو به همتون تبریک میگم
تقریبا میشه گفت این اولین تاپیکی هست ک مینویسم
......امیدوارم خوب شروع کنم و شماهم ازم راضی باشید......
میخوام تو این تاپیک بگید به نظرتون چرا این روزا خیلیا تنهان؟؟؟؟؟
بعضی وقتا میای نت با دوستای مجازیت کلی حرف میزنی بعد یهویی دلت میگیره، بغض میکنی،برامن خیلی پیش اومده،واسه شما هم همینطور؟؟؟؟؟؟؟

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز درود بر تو...
نه برای من صدق نمیکنه این موضوع چون من تو بدترین شرایط هم خدارو کنارم احساس میکنم...

آبـی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلم
انشاء الله حال همتون خوب باشه
پیشاپیش عید رو به همتون تبریک میگم
تقریبا میشه گفت این اولین تاپیکی هست ک مینویسم
......امیدوارم خوب شروع کنم و شماهم ازم راضی باشید......
میخوام تو این تاپیک بگید به نظرتون چرا این روزا خیلیا تنهان؟؟؟؟؟
بعضی وقتا میای نت با دوستای مجازیت کلی حرف میزنی بعد یهویی دلت میگیره، بغض میکنی،برامن خیلی پیش اومده،واسه شما هم همینطور؟؟؟؟؟؟؟
توی جامعه امروزی ما، کم نیستن همسن و سال‌های من و شما که به این بیماری گرفتارن! بله؛ بیمار! دردی که نیاز به نوعی درمان داشته باشه، یعنی بیماری!
دلیل و منبعش رو هم خودتون بهتر می‌دونید!
جایی که قریب به اکثریت به یه بیماری مبتلا هستن، بیمار محسوب نمی‌شن، بلکه این بقیه هستن که بیمارن. پس نگران نباشید و به خدا توکل کنید که تنها کسی که بخاطر خودتون دوستتون داره و همیشه، بدون اینکه متوجه بشید، مراقبتونه، فقط خود خودشه!

alale2011

عضو جدید
توی جامعه امروزی ما، کم نیستن همسن و سال‌های من و شما که به این بیماری گرفتارن! بله؛ بیمار! دردی که نیاز به نوعی درمان داشته باشه، یعنی بیماری!
دلیل و منبعش رو هم خودتون بهتر می‌دونید!
جایی که قریب به اکثریت به یه بیماری مبتلا هستن، بیمار محسوب نمی‌شن، بلکه این بقیه هستن که بیمارن. پس نگران نباشید و به خدا توکل کنید که تنها کسی که بخاطر خودتون دوستتون داره و همیشه، بدون اینکه متوجه بشید، مراقبتونه، فقط خود خودشه!

من ازخونوادم دورم،این خیلی منو اذیت میکنه.....
کاش موقع انتخاب رشته فقط شهر خودمونو میزدم........
الان خیلی وقته که دیگه دوست مجازی هم کم دارم،تقریبا فقط با دونفر دوستم که گهگاهی باهم حرف میزنیم
خیلی وقته سعی کردم از دنیای مجازی دور شم
یکی از دوستام تو باشگاهه،فک کنم دیده باشه که تو باشگاه فقط برای سوال پرسیدن میام،الانم دیگه حوصلم سررفته بود ......

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
الان خیلی وقته که دیگه دوست مجازی هم کم دارم،تقریبا فقط با دونفر دوستم که گهگاهی باهم حرف میزنیم
یکی از دوستام تو باشگاهه،فک کنم دیده باشه که تو باشگاه فقط برای سوال پرسیدن میام،الانم دیگه حوصلم سررفته بود ......
منم موقعیت تورو دارم.ترم 4 ک تو ی شهر دیگه دارم درس میخونم.حتی هم خونه هم ندارم
سخته.میفهممت اما فرصت خوبیه واسه تجربه کسب کردن و بزرگ شدن
با این ناراحتی ها از دست نده.شاید بعدترها دلت واسه همین تنهایی ها تنگ شه اما دیگه فرصت بدست آوردنشو نداشته باشی
اینو من از خیلی ها ک قبلترها شرایط منو داشتن و اون دوران تموم شده شنیدم.وفک میکنم حق با اوناس
با همه سختیهایی ک داره سعی کن بهترین استفاده رو ببری ازش

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آدم اینجا تنهاست. و در این تنهایی، سایه ی نارونی تا ابدیت جاری است !!!

alale2011

عضو جدید
منم موقعیت تورو دارم.ترم 4 ک تو ی شهر دیگه دارم درس میخونم.حتی هم خونه هم ندارم
سخته.میفهممت اما فرصت خوبیه واسه تجربه کسب کردن و بزرگ شدن
با این ناراحتی ها از دست نده.شاید بعدترها دلت واسه همین تنهایی ها تنگ شه اما دیگه فرصت بدست آوردنشو نداشته باشی
اینو من از خیلی ها ک قبلترها شرایط منو داشتن و اون دوران تموم شده شنیدم.وفک میکنم حق با اوناس
با همه سختیهایی ک داره سعی کن بهترین استفاده رو ببری ازش

ممنون از راهنمایی هاتون
من خوابگاه هستم
وهم اتاقی دارم.......
البته..........
بیخیال

9356769

عضو جدید
متاسفانه جامعه به یه سمتی رفته که دوستی ها معنی دیگه ای میده ..................................... بوی دروغ میده....... بوی نامردی.......راستش الانم توضیح دادنش سخت شده.........

اما خوش به حال کسی که سرپناهش رحمت الهیه.......... اونی که اینجوریه برای نفع بردن دوست نمیشه ..............فقط منتظر خیر دیدن نیست.......خودش بدون چشم داشت خوبی میکنه............

اما اونی که با یه ادم بی معرفت دوستی میکنه..............اولش خوشحاله تا زمانی که طرف بهش پشت میکنه.......اون موقع دیگه زمین خورده............هر کاری کنی اون خاطره تلخ فراموش نمیشه......

ختم کلام بعضی وقتا تنهایی بهتره.................باید امید داشت زندگی یکنواخت نمیمونه.......

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز

قربونت برم اشکال نداره همه ی کساییکه از خونواده دورن همین تنهایی اذیتشون میکنه
بخدا منو ببینی خندت میگیره بیس و چار سالمه بلند هیکل گنده ولی هنوز که هنوزه بیشتر از یه هفته نمیتونم از خونوادم دور باشم
واقعا دلم میگیره،واقعا دلم میخواد فقط یه زنگ بزنم صداشون رو بشنوم
صدای کساییکه از ته دل دوست دارم
الان یه هفتس نرفتم خونه ، آجیم بم زنگ زد، اونقد من ته دلم ازین تلفن خوشحال شدم که نگو!

ولی خب چه کنیم،دنیاس دیگه!!
بهرحال من تو خوابگاهم و چارتا از رفیقام پیشمن، میام باشگاه بچه های دیگه ای پیشم باشن،بلکه شاید یه ذره تو دلم حس تنهایی از بین بره

خلاصه ناراحت نکن خودت رو و سعی کن حتی از حس تنهایی ، لحظات قشنگی بسازی

اگر تو خونه تنهایی هر شب یکم برو بیرون و اگه میتونی به هر بهونه ای با عزیزانت تماس بگیر و صحبت کن

تو باشگاه هم من و بچه ها پیشت هستیم ;)

موفق و سلامت باشی :gol:

آبـی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یادتون باشه شما دارید برای بدست آوردن چیزهای با ارزشی، این سختی‌ها رو متحمل می‌شید. زندگی در واقع، همینه؛ جنگ! پس هیچوقت از تصمیماتی که قبلاً گرفتید، پشیمون نشید و بجاش از موقعیت‌هایی که دارید، نهایت استفاده رو بکنید. چه خوبه یاد بگیریم همیشه مشتق‌وار و در لحظه، زندگی کنیم، نه انتگرال‌وار و با کوله‌باری از خاطرات احتمالاً به‌دردنخور...!

alale2011

عضو جدید
متاسفانه جامعه به یه سمتی رفته که دوستی ها معنی دیگه ای میده ..................................... بوی دروغ میده....... بوی نامردی.......راستش الانم توضیح دادنش سخت شده.........

اما خوش به حال کسی که سرپناهش رحمت الهیه.......... اونی که اینجوریه برای نفع بردن دوست نمیشه ..............فقط منتظر خیر دیدن نیست.......خودش بدون چشم داشت خوبی میکنه............

اما اونی که با یه ادم بی معرفت دوستی میکنه..............اولش خوشحاله تا زمانی که طرف بهش پشت میکنه.......اون موقع دیگه زمین خورده............هر کاری کنی اون خاطره تلخ فراموش نمیشه......

ختم کلام بعضی وقتا تنهایی بهتره.................باید امید داشت زندگی یکنواخت نمیمونه.......

حرفاتونو قبول دارم...
ولی خیلی تحملش سخته
قبول دارم تنها بودن بهتر از با بعضیا بودنه
کاش قوی باشیم........

alale2011

عضو جدید
قربونت برم اشکال نداره همه ی کساییکه از خونواده دورن همین تنهایی اذیتشون میکنه
بخدا منو ببینی خندت میگیره بیس و چار سالمه بلند هیکل گنده ولی هنوز که هنوزه بیشتر از یه هفته نمیتونم از خونوادم دور باشم
واقعا دلم میگیره،واقعا دلم میخواد فقط یه زنگ بزنم صداشون رو بشنوم
صدای کساییکه از ته دل دوست دارم
الان یه هفتس نرفتم خونه ، آجیم بم زنگ زد، اونقد من ته دلم ازین تلفن خوشحال شدم که نگو!

ولی خب چه کنیم،دنیاس دیگه!!
بهرحال من تو خوابگاهم و چارتا از رفیقام پیشمن، میام باشگاه بچه های دیگه ای پیشم باشن،بلکه شاید یه ذره تو دلم حس تنهایی از بین بره

خلاصه ناراحت نکن خودت رو و سعی کن حتی از حس تنهایی ، لحظات قشنگی بسازی

اگر تو خونه تنهایی هر شب یکم برو بیرون و اگه میتونی به هر بهونه ای با عزیزانت تماس بگیر و صحبت کن

تو باشگاه هم من و بچه ها پیشت هستیم ;)

موفق و سلامت باشی :gol:

ممنونم ازتون
خونه که نیستم
منم خوابگاهی ام
اگه یه روز زنگ نزنم خونه دق میکنم، جمعه ها که مکالمه رایگان دارم(سیم کارت دانشجویی) همش دارم حرف میزنم،خخخخ مامانم دستشون خسته میشه گوشی رو میذارن رو بلند گو و من اینطوری با کل خونواده حرف میزنم، ولی واقعا دوری سخته
مخصوصا که درسات سنگین هم باشه

alale2011

عضو جدید
یادتون باشه شما دارید برای بدست آوردن چیزهای با ارزشی، این سختی‌ها رو متحمل می‌شید. زندگی در واقع، همینه؛ جنگ! پس هیچوقت از تصمیماتی که قبلاً گرفتید، پشیمون نشید و بجاش از موقعیت‌هایی که دارید، نهایت استفاده رو بکنید. چه خوبه یاد بگیریم همیشه مشتق‌وار و در لحظه، زندگی کنیم، نه انتگرال‌وار و با کوله‌باری از خاطرات احتمالاً به‌دردنخور...!

ممنونم ازتون
در لحظه زندگی کردن خیلی خوبه ولی حیف ک خیلی سخته....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
ممنونم ازتون
خونه که نیستم
منم خوابگاهی ام
اگه یه روز زنگ نزنم خونه دق میکنم، جمعه ها که مکالمه رایگان دارم(سیم کارت دانشجویی) همش دارم حرف میزنم،خخخخ مامانم دستشون خسته میشه گوشی رو میذارن رو بلند گو و من اینطوری با کل خونواده حرف میزنم، ولی واقعا دوری سخته
مخصوصا که درسات سنگین هم باشه

خخخ منم ازین سیمکارتا دارم
اما تاحالا ی دفه هم نشده ک جمعه باهاش با کسی تماس بگیرم!!:D

آبـی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ممنونم ازتون
در لحظه زندگی کردن خیلی خوبه ولی حیف ک خیلی سخته....
خواهش می‌کنم.
درسته، سخته. حتی خود من هم گاهی خیلی برام سخت می‌شه؛ ولی با تمرین و گذشت زمان، راحت‌تر می‌شه. فقط غیرممکنه که غیرممکنه!
رشته خیلی خوبی دارید. بهتون تبریک می‌گم :gol:

alale2011

عضو جدید
خواهش می‌کنم.
درسته، سخته. حتی خود من هم گاهی خیلی برام سخت می‌شه؛ ولی با تمرین و گذشت زمان، راحت‌تر می‌شه. فقط غیرممکنه که غیرممکنه!
رشته خیلی خوبی دارید. بهتون تبریک می‌گم :gol:

من میگم غیر ممکن هم غیرممکن نیست فقط سخته!!!
ممنونم :)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

بزنی یا بزنید؟؟؟
چ رکوردی؟؟
جایزش چیه؟؟ مکالمه رایگان جمعه ها؟؟؟!!! :D

eng.bahar

عضو جدید
آدم در کل موجودی اجتماعیه...

اصا ذاتش با اجتماعی بودن سرشته شده...
ولی بعضی اوقات...بنا به دلایلی باید یه ذره از ذات خودت دور بشی....
به قول داداشم:سخته...ولی مشکله خخخخخ(پسره دیگه...حس حرف زدن رسمی رو نداره:D)(منظورش همینه:سخته....ولی ممکنه)
باید انقدر طرز فکرمونو بالا ببریم....یه کمی هم غرورو تو خودمون پرورش بدیم که به معنای واقعی این جمله از پسر حسین پناهی برسیم(دقت کردی؟؟پسر حسین پناهی:))

هیچکس بهتر از خودت جفت شایسته ی رویاهای تو نمیشود....

تو اوج اینکه یکیو میخوای کنارت باشه...به این جمله فکر کن....:cool:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اجی میخوای به خودم زنگ بزن
اینجوری یکم خونوادم گوشاشون استراحت میکنه:D
من اگه یادم بمونه ک میزنگم خونمون خب:دی
یا یادم میره شنبه یادم میاد
یا هم ک وقت ندارم کلا
:|
ی کار کن: جمعه ها صب تو پیجم بهم یادآوری کن :D

alale2011

عضو جدید
آدم در کل موجودی اجتماعیه...

اصا ذاتش با اجتماعی بودن سرشته شده...
ولی بعضی اوقات...بنا به دلایلی باید یه ذره از ذات خودت دور بشی....
به قول داداشم:سخته...ولی مشکله خخخخخ(پسره دیگه...حس حرف زدن رسمی رو نداره:D)(منظورش همینه:سخته....ولی ممکنه)
باید انقدر طرز فکرمونو بالا ببریم....یه کمی هم غرورو تو خودمون پرورش بدیم که به معنای واقعی این جمله از پسر حسین پناهی برسیم(دقت کردی؟؟پسر حسین پناهی:))

هیچکس بهتر از خودت جفت شایسته ی رویاهای تو نمیشود....

تو اوج اینکه یکیو میخوای کنارت باشه...به این جمله فکر کن....:cool:

مرسییی:w11:

eng.bahar

عضو جدید
:D ازین هنرام ندارم آخه
با اینکه صب تا شب تنهام اما اینجور فکرا ب ذهنم نمیاد!!!

زنگ بزن به اپراتور خطت باهاشون صحبت کن...:D

من که هر سری زنگ میزنم به این اپراتورا کلی دلشون شاد میشه...
ذخیره ی سوتی 2سالمو تو یه تماس میدم:biggrin: