مرسی گل!!! آقا اونورا برف نیس؟؟؟ اینجا برفیه ک نگو!!! :دی
بچه ها اگه کسی طریقه ی رسم نما مورب و کاربردش تو پرسپکتیو رو میدونه ممنون میشم توضیح بده
آره ولی قطع میشه!!! تشریف آوردی در خدمت گذاری حاضرم!!!برف هست شدید. جمع کرده بودیم بیایم شمال (مهمون شما) 13 رو هم اونجا باشیم. که نشد.اونجا هم میباره؟!.
برف هست شدید. جمع کرده بودیم بیایم شمال (مهمون شما) 13 رو هم اونجا باشیم. که نشد.اونجا هم میباره؟!
طریقه رسمش به دو صورته.
1: حجمتو بکشی مثلا مکعب که به پرسپکتیو بردی قسمت مورب رو کم کنی با دوتا نقطه.
2: یه نقطه گریز اضافه میخاد تو پرسپکتیو که اگه تسلط داری انتخابش چشمیه اگه فنی میخای نسبت به گریز های قبلی انتخاب میشه. اگه لازمه بکشم؟!
کاربردش بستگی داره به موضوع دیگه. بخاطر کمپوزیسیون یا عملکرد(گلخانه) اقلیم(شمال) البته اگه منظورتونو درست متوجه شده باشم.
بچه ها كسى معمارى فرم پيرداورى رو كار كرده ؟مى شه توصيه هاو تجربه هاتون رو از مطالعه ى اين كتاب به من بگين بى ز حمت مووچكرمم
مهندس نادری و بقیه دوستان تا هستین انتقاداتونو ب کارم بگین (مبسوط و موردی)مشاهده پیوست 201949مشاهده پیوست 201950
ایراد بگو؟؟؟دسد خوش=dased khwash
سبک راندوت عالیه
پس پلان منظورتونه چشم الان بکشم. چند لحظه.ممنون از توضیحاتتون.......اگه مراحلشو برام بکشین ممنون میشم(اگه زحمتی نیس)
راستی مهندس من منظورم اون نما موربی هستش که از طریق اون نما، پرسپکتیو رسم میشه... مثل پلان مورب >>>> / /
ایراد بگو؟؟؟
هز چن مهندس از لطف زیاد کم انتقاد کردن، اما قبوله... مرسی!!!همونایی که مهندس گفتن ما دیگه حرفی برا گفتن نداریم.
بعضی از خطا (خصوصا پایین) ب گریز نمیره!!! راندوشم سبک و خوبه!!! یکم بیشتر بود بهتر بود!!! من دوس دارم!!! از رو عکس واقعی کشیدی؟؟؟سلام دوستان میشه در مورد کارم نظر بدین.مرسیمشاهده پیوست 201989مشاهده پیوست 201990
سلام دوستان میشه در مورد کارم نظر بدین.مرسیمشاهده پیوست 201989مشاهده پیوست 201990
بعضی از خطا (خصوصا پایین) ب گریز نمیره!!! راندوشم سبک و خوبه!!! یکم بیشتر بود بهتر بود!!! من دوس دارم!!! از رو عکس واقعی کشیدی؟؟؟
سلام دوستان میشه در مورد کارم نظر بدین.مرسیمشاهده پیوست 201989مشاهده پیوست 201990
من کارت رو دوست دارم اما آدم توی کارات کمه -- سعی کن رو زمینتم کار کنی مثل سنگ فرش - اینجوری کارت جون میگیره - ی خرده بی روحه![]()
بچه ها فک کنم تشکرام تموم شده!!!!!!!!!!!! باید چیکار کنم![]()
راستش نظر من اختصاص دادن دفتریه که هر چیزی از دتایل ها و کارها میبینیم شخصی سازی کنیم و توش بکشیم. این دتایل های شخصی و عناصری که حرف توشونه هستن که نمره آورن. کمپوزیسیون و راندو و ... رو تقریبا همه تمرین میکنیم و ایشالا به جایی میرسونیم.
مهندس جان این خاکستریای کارت ماژیکن؟سلام دوستان میشه در مورد کارم نظر بدین.مرسیمشاهده پیوست 201989مشاهده پیوست 201990
به نظر تون متن کتاب هم خونده شه؟؟؟مثل کتاب آفرینش فرمه و تاکید اصلی روی فرم و کمپوزیسیونه.
از چگونگی تشکیل حجم نوشته. حجمهاش رو تموم کرده، خام نذاشته . دیدن تصاویرش بسیار به درد بخوره. وقتی طراحی میکنی عناصری که استفاده کرده رو نا خوداگاه به کار میبری و کار حرفه ای تر میشه. مثلا ساده ترین حجم دوتا مکعبه که با خوندنش میتونی قسمتهایی ازش رو به صورت معمارانه ببری، مورب یا هر چیز دیگه. و اضافه کنی. کجا نما تایل بندی میخاد کجا بازشو میخاد. البته چشمی، نه فنی. عناصر افقی عمودی مورب رو کجا به کار ببریم. ریتم و تکرار در حجم. حجم مناسب برای کاربری های مختلف رو جدا کشیده. کلا این دوتا مکعب رو تبدیل می کنی به حجمی نسبتا حرفه ای.
کلا جرقست واسه ترکیب حجم مناسب.
به نظر تون متن کتاب هم خونده شه؟؟؟
اخه دارم کتاب اقلیم صدیق هم کار میکنم زمانی که حس خوندن باشه اونو میخونمبه نظرم یک روخونی سریع هم کنی ضرر نداره من که گاهی اوقات که از کشیدن خسته میشم میشینم می خونم
مهندس جان این خاکستریای کارت ماژیکن؟
اخه دارم کتاب اقلیم صدیق هم کار میکنم زمانی که حس خوندن باشه اونو میخونممعماری فرم رو فقط حجماشو کار میکنم
![]()
مثل کتاب آفرینش فرمه و تاکید اصلی روی فرم و کمپوزیسیونه.
از چگونگی تشکیل حجم نوشته. حجمهاش رو تموم کرده، خام نذاشته . دیدن تصاویرش بسیار به درد بخوره. وقتی طراحی میکنی عناصری که استفاده کرده رو نا خوداگاه به کار میبری و کار حرفه ای تر میشه. مثلا ساده ترین حجم دوتا مکعبه که با خوندنش میتونی قسمتهایی ازش رو به صورت معمارانه ببری، مورب یا هر چیز دیگه. و اضافه کنی. کجا نما تایل بندی میخاد کجا بازشو میخاد. البته چشمی، نه فنی. عناصر افقی عمودی مورب رو کجا به کار ببریم. ریتم و تکرار در حجم. حجم مناسب برای کاربری های مختلف رو جدا کشیده. کلا این دوتا مکعب رو تبدیل می کنی به حجمی نسبتا حرفه ای.
کلا جرقست واسه ترکیب حجم مناسب.
خب کره استفاده کن یا حداقل یه بخشیش چون با شبیه سازی که انجام میدن ستاره هارو نشون میدن تو محیط که به نظرم کره که خودش نماد آسمانم هس بهترین فرمه............بچه ها یک سوال به نظرتون توی طراحی یک نمایشگاه نجوم که بخوایم با دیدن اون بفهمیم اینجا نمایشگاه نجومه ،چیکار کنیم که توی حجم معلوم باشه ؟؟؟؟؟
اگه کسی درباره این موضوع اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنید