تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nrchitect

عضو جدید
بچه ها كسى معمارى فرم پيرداورى رو كار كرده ؟مى شه توصيه هاو تجربه هاتون رو از مطالعه ى اين كتاب به من بگين بى ز حمت مووچكرمم

mehmari

عضو جدید
مرسی گل!!! آقا اونورا برف نیس؟؟؟ اینجا برفیه ک نگو!!! :دی

برف هست شدید. جمع کرده بودیم بیایم شمال (مهمون شما) 13 رو هم اونجا باشیم. که نشد. :) اونجا هم میباره؟!

بچه ها اگه کسی طریقه ی رسم نما مورب و کاربردش تو پرسپکتیو رو میدونه ممنون میشم توضیح بده

طریقه رسمش به دو صورته.
1: حجمتو بکشی مثلا مکعب که به پرسپکتیو بردی قسمت مورب رو کم کنی با دوتا نقطه.
2: یه نقطه گریز اضافه میخاد تو پرسپکتیو که اگه تسلط داری انتخابش چشمیه اگه فنی میخای نسبت به گریز های قبلی انتخاب میشه. اگه لازمه بکشم؟!
کاربردش بستگی داره به موضوع دیگه. بخاطر کمپوزیسیون یا عملکرد(گلخانه) اقلیم(شمال) البته اگه منظورتونو درست متوجه شده باشم.

qazal.

عضو جدید
برف هست شدید. جمع کرده بودیم بیایم شمال (مهمون شما) 13 رو هم اونجا باشیم. که نشد. :) اونجا هم میباره؟!

طریقه رسمش به دو صورته.
1: حجمتو بکشی مثلا مکعب که به پرسپکتیو بردی قسمت مورب رو کم کنی با دوتا نقطه.
2: یه نقطه گریز اضافه میخاد تو پرسپکتیو که اگه تسلط داری انتخابش چشمیه اگه فنی میخای نسبت به گریز های قبلی انتخاب میشه. اگه لازمه بکشم؟!
کاربردش بستگی داره به موضوع دیگه. بخاطر کمپوزیسیون یا عملکرد(گلخانه) اقلیم(شمال) البته اگه منظورتونو درست متوجه شده باشم.

ممنون از توضیحاتتون.......اگه مراحلشو برام بکشین ممنون میشم(اگه زحمتی نیس)
راستی مهندس من منظورم اون نما موربی هستش که از طریق اون نما، پرسپکتیو رسم میشه... مثل پلان مورب >>>> / /

mehmari

عضو جدید

بچه ها كسى معمارى فرم پيرداورى رو كار كرده ؟مى شه توصيه هاو تجربه هاتون رو از مطالعه ى اين كتاب به من بگين بى ز حمت مووچكرمم

مثل کتاب آفرینش فرمه و تاکید اصلی روی فرم و کمپوزیسیونه.

از چگونگی تشکیل حجم نوشته. حجمهاش رو تموم کرده، خام نذاشته . دیدن تصاویرش بسیار به درد بخوره. وقتی طراحی میکنی عناصری که استفاده کرده رو نا خوداگاه به کار میبری و کار حرفه ای تر میشه. مثلا ساده ترین حجم دوتا مکعبه که با خوندنش میتونی قسمتهایی ازش رو به صورت معمارانه ببری، مورب یا هر چیز دیگه. و اضافه کنی. کجا نما تایل بندی میخاد کجا بازشو میخاد. البته چشمی، نه فنی. عناصر افقی عمودی مورب رو کجا به کار ببریم. ریتم و تکرار در حجم. حجم مناسب برای کاربری های مختلف رو جدا کشیده. کلا این دوتا مکعب رو تبدیل می کنی به حجمی نسبتا حرفه ای.
کلا جرقست واسه ترکیب حجم مناسب.

mehmari

عضو جدید

راستی مهندس من منظورم اون نما موربی هستش که از طریق اون نما، پرسپکتیو رسم میشه... مثل پلان مورب >>>> / /
پس پلان منظورتونه چشم الان بکشم. چند لحظه.

mehmari

عضو جدید

201001132046.jpg
پوزش بخاطر قاطی پاتی شدن و تاخیر.......

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

--زهرا

عضو جدید

Sombrero

عضو جدید
بعضی از خطا (خصوصا پایین) ب گریز نمیره!!! راندوشم سبک و خوبه!!! یکم بیشتر بود بهتر بود!!! من دوس دارم!!! از رو عکس واقعی کشیدی؟؟؟

مرسی فاصله نقطه گریزام زیاد بودحدودا90سانت برا همین تقریبی به گریز بردم کلا با نقطه گریز حال نمیکنم دوس دارم ذهنی کار کنم.شایدم به خاطر این دقیق به گریزنبردم که به اندازهA3 کشیدم.اره از رو عکس کشیدم.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان میشه در مورد کارم نظر بدین.مرسیمشاهده پیوست 201989مشاهده پیوست 201990

مهندس کارات خوبن ،فقط خط ها را کم رنگ هستن حس میکنم یکم پررنگ تر باشن حس بهتری هست برا دیدنش،تو که کلاس هادیان بودی میگفت 3تا قسمت هست توی کار خود ،جلوش و پشتش(همون زمینه و پس زمینه )اگه اون رابهتر رعایت می کردی کارت باحال تر می شد ،واسه همین خط های که میکشی سعی کن از 3تا ضخامت استفاده کنی ،اف تنها نه ،به نظرم ام و اس هم بگیر ،البته من با اسش زیاد حال نمی کنم به جا اون راپید یا یک روان نویس دیگه میزنم ،به نظرم درسته ماژیک میاد توی کار ولی 3تا ضخامت خط کار پخته تر نشون میده ،یک جوری که حتی اگه راندو هم نشه حجم خودش از صفحه جدا میکنه
درمجموع کارت خوب و من هم کارات دوست دارم مهندس

Sombrero

عضو جدید
من کارت رو دوست دارم اما آدم توی کارات کمه -- سعی کن رو زمینتم کار کنی مثل سنگ فرش - اینجوری کارت جون میگیره - ی خرده بی روحه;)

مرسی چون تو عکس خیابون بود منم سنگفرش نکردم البته کاش دقیقا خیابونو نشون میدادم.راستی بی روح تکیه کلام منه البته دقیق تر بخوام بگم تکیه کلام مامانمه ;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فک کنم تشکرام تموم شده!!!!!!!!!!!! باید چیکار کنم:razz:

هیچی خودش فردا میاد یعنی از هر تشکر24ساعت بگذره میاد ،روزی30تا تشکر داریم البته اگه به خاطر ریاضت و جهاد و این حرفا امسال کمتر نشده باشه:smile:

memare iran

عضو جدید
راستش نظر من اختصاص دادن دفتریه که هر چیزی از دتایل ها و کارها میبینیم شخصی سازی کنیم و توش بکشیم. این دتایل های شخصی و عناصری که حرف توشونه هستن که نمره آورن. کمپوزیسیون و راندو و ... رو تقریبا همه تمرین میکنیم و ایشالا به جایی میرسونیم.

مهندس میشه یکم بیشتر درباره این دفترچه توضیح بدین...یا چندتا نمونه بزارید...من بارها خواستم درستش کنم اما نمید.نم دقیقا باید چطوری باشه واطلاعاتش از کجا جمع آوری کنم

shima 70

عضو جدید

از چگونگی تشکیل حجم نوشته. حجمهاش رو تموم کرده، خام نذاشته . دیدن تصاویرش بسیار به درد بخوره. وقتی طراحی میکنی عناصری که استفاده کرده رو نا خوداگاه به کار میبری و کار حرفه ای تر میشه. مثلا ساده ترین حجم دوتا مکعبه که با خوندنش میتونی قسمتهایی ازش رو به صورت معمارانه ببری، مورب یا هر چیز دیگه. و اضافه کنی. کجا نما تایل بندی میخاد کجا بازشو میخاد. البته چشمی، نه فنی. عناصر افقی عمودی مورب رو کجا به کار ببریم. ریتم و تکرار در حجم. حجم مناسب برای کاربری های مختلف رو جدا کشیده. کلا این دوتا مکعب رو تبدیل می کنی به حجمی نسبتا حرفه ای.
به نظر تون متن کتاب هم خونده شه؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال به نظرتون توی طراحی یک نمایشگاه نجوم که بخوایم با دیدن اون بفهمیم اینجا نمایشگاه نجومه ،چیکار کنیم که توی حجم معلوم باشه ؟؟؟؟؟
اگه کسی درباره این موضوع اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنید

shima 70

عضو جدید
به نظرم یک روخونی سریع هم کنی ضرر نداره من که گاهی اوقات که از کشیدن خسته میشم میشینم می خونم
اخه دارم کتاب اقلیم صدیق هم کار میکنم زمانی که حس خوندن باشه اونو میخونم :redface: معماری فرم رو فقط حجماشو کار میکنم :redface:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه دارم کتاب اقلیم صدیق هم کار میکنم زمانی که حس خوندن باشه اونو میخونم :redface: معماری فرم رو فقط حجماشو کار میکنم :redface:

والا من دوست دارم حس خوندن این فرم فضا نظم پیدا کنم بعد چند سال اصلا یک معنی دیگه داره جملاتش برام ،اصلا نمی تونم یکی جفتم باشه و بخونمش،راستی این کتاب اقلیم صدیق کدومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nrchitect

عضو جدید

دستتون درد نكنه
به نظرتون بشينم از اول فرم هاش رو بكشم يا نگاه كنم؟تو اين زمان كم بهترين شكل بهره بردن ازين كتاب چيه ؟؟البته از تمرين هراسى نيست اما مى خوام بدونم چه جور تمرين كردنى ازين كتاب در اولويته؟بازهم بسيارممنون

يه سوال ديگه
من فكر مى كنم تو تمريناى هروزه تقسيم بندي و زمان بندى داشته باشيم برا موضوع تمرين ها مثلا اقليم ديتيل سازه اى فهم موضوع ها شهرا حجم راندو و ...... نمى دونم خيلى چيزاى ديگه
ميشه نظرتونو بدين تا به يه برنامه مدون تمرينى برسيم براى هروزه كه به همه چى زمان داده باشيم همكارى مى كنين دوستان گلم؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال به نظرتون توی طراحی یک نمایشگاه نجوم که بخوایم با دیدن اون بفهمیم اینجا نمایشگاه نجومه ،چیکار کنیم که توی حجم معلوم باشه ؟؟؟؟؟
اگه کسی درباره این موضوع اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنید
خب کره استفاده کن یا حداقل یه بخشیش چون با شبیه سازی که انجام میدن ستاره هارو نشون میدن تو محیط که به نظرم کره که خودش نماد آسمانم هس بهترین فرمه............

Sombrero

عضو جدید
خیر سرم اومدم به اندازه A3 بکشم شد 50*70 کم کم رکورد بزرگترین پرسپکتیو میزنم.مثلا دومی تکمیل شدهاولیه اما بیشتر خرابکاری به نظر میاد:whistle:آقا من توبه میکنم که دیگه بدون نقطه گریز پرسپکتیو نزنم :razz:میدونی چیه اصلا من عاشق نقطه گریزم کی میگه نقطه گریز بده:mad: !!!31032014825.jpg31032014834.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا