تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من میخوام تازه شروع کنم به تمرن دیر نیست؟؟؟؟(به خاطر مسائل روحی اصلا نمیتونم تمرکز کنم:(()
البته دستم خیلی زود را م می افته
به نظرتون چیکارا کنم؟؟؟؟
نا امیدم کنین میزنم لهتون میکنم:cry:گفته باشم:crying:

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من میخوام تازه شروع کنم به تمرن دیر نیست؟؟؟؟(به خاطر مسائل روحی اصلا نمیتونم تمرکز کنم:(()
البته دستم خیلی زود را م می افته
به نظرتون چیکارا کنم؟؟؟؟
نا امیدم کنین میزنم لهتون میکنم:cry:گفته باشم:crying:

عزیزم من یکی خیر سرم اومدم قبل عید شروع کنم یک مقدار تمرین کردم بعدش دکون تمرین تعطیل شد تا الان تازه باز شده دیروزهم دپرس بودم برنامه ام ناک اوت شد ،پس زیاد با ما فرقی نداری فوقش 10 روز البته با من اگهبکوب کار کنی از همین الان فک کنم یک چیز بالاتر از جای امید هست ،بدون عذرو بهونه و تنبلی بدو بروکارت انجام بده حداقل باید روزی 6ساعت تمرین کنی هفته اول هم روزی حداقل3یا4ساعت تمرین خط کن ،اوضاع روبه راه میشه
در ضمن ماهی را هر وقت از اب بگیری تازه است ،موفق باشی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید قاطی کردم سپیده منظورم بود.آفرین به هوش عذرا خانوم شما اسکیس بالای 60 میزنین:smile:

مرسی مهندس من -60- اسکیس -:eek::w15: بابا مهندس شاید منظورت 6بوده نه 60:biggrin: :w01:

اگه بزنم و نزدیکم باشی میام ی شیرینی بهت میدم!!! قول قول... :دی

مازیار خان شما 60بزن ما خودمون میایم شیرینی مون میگیریم انشاله

آقا شما بزن من گواتمالام که باشی خودمو سه سوته میرسونم
:D

با عذرا بودی؟؟؟ :دی

اشتباها منظورش من بودم

آقا جملت کژتابی داش!!! عذرام فک کنم شرینی بده!!! :دی

من اگه یک روز توی خوابم ببینم 60 زدم میام شیرینی میدم بیداری که محاله ،راستش من از االان دارم برا سال دیگه تمرین میکنم امسال را بعید میدونم برم امتحان اسکیس بدم ،فقط امیدوارم امسال اسکیس را یاد بگیرم که یکسال عمرم تلف نشده باشه :redface:
انشاله که جفتتون بالای 60 بزنید

m_architect

عضو جدید
سلام به همه دوستان عزیز و آرزوی موفقیت در اسکیس برای همگی شما
چند سال پیش من هم مثل شماها در گیر و دار اسکیس و نتیجه کارم بودم که خدا رو شکر تونستم از عهدش بر بیام. چیزاییم که الان می گم حاصل تجربه شخصی منه که امیدوارم به دردتون بخوره.
اول از همه اگه شما به فکر خودتون نباشید، هیچ کلاس و استادی نمیتونه بهتون کمک کنه، پس سختی ها رو تحمل کنید و مطمئن باشید نتیجشو می گیرید.
بهتون توصیه می کنم یه دفترچه اسکیس واسه خودتون بخرید و یه بانک اطلاعاتی قوی واسه خودتون درست کنید. از دیاکرام ها گرفته تا عرصه بندی، سازه، تاسیسات، جزئیات و ..... که از تو کتابای مختلف میشه جمع کرد.
اگه کلاس برید خیلی بهتره ، اما اگه نمیتونید چیزی رو از دست ندادین و خودتون از عهدش بر میاید! اگر تلاش کنید البته!
در مورد این که کجا کلاس برید می دونم دیره، اما از بین اساتیدی که من می شناسم و باهاشون کار کردم مهندس شکوهی رو به شدت توصیه می کنم که توی مرکز معماری کلاس دارن. می دونم که بعد از عید دوره ای به اسم تفکر ترسیمی دارن که واسه ایده پردازی و طی کردن فرآیند طراحی بهتون کمک می کنه. می تونم چنتا از کاراشم اینجا بزارو واستون که بیشتر آشنا شید. مخصوص واسه کسایی که پرسپکتیوشون خوبه این دوره به کارشون میاد. ولی هر جا برید به سبک خودشون سعی می کنند که شما رو راه بندازن. فراموش نکنید مهمترین چیز خودتونین و اینکه بخواین!
بازم اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم کاری کرده باشم چون از اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم. به امید موفقیت همه شما!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی مهندس من -60- اسکیس -:eek::w15: بابا مهندس شاید منظورت 6بوده نه 60:biggrin: :w01:

مازیار خان شما 60بزن ما خودمون میایم شیرینی مون میگیریم انشاله

اشتباها منظورش من بودم

من اگه یک روز توی خوابم ببینم 60 زدم میام شیرینی میدم بیداری که محاله ،راستش من از االان دارم برا سال دیگه تمرین میکنم امسال را بعید میدونم برم امتحان اسکیس بدم ،فقط امیدوارم امسال اسکیس را یاد بگیرم که یکسال عمرم تلف نشده باشه :redface:
انشاله که جفتتون بالای 60 بزنید
تلاش کن همین امسال یه حرکتی بزنی!!! نشد سال بعد!!! از الان نگو نمیشه!!! اینطوری تمرینات امسالت بی ثمر میشه چون چشم ب امید سال بعد داری!!! امسال ماکس تلاشتو بکن!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزیز و آرزوی موفقیت در اسکیس برای همگی شما
چند سال پیش من هم مثل شماها در گیر و دار اسکیس و نتیجه کارم بودم که خدا رو شکر تونستم از عهدش بر بیام. چیزاییم که الان می گم حاصل تجربه شخصی منه که امیدوارم به دردتون بخوره.
اول از همه اگه شما به فکر خودتون نباشید، هیچ کلاس و استادی نمیتونه بهتون کمک کنه، پس سختی ها رو تحمل کنید و مطمئن باشید نتیجشو می گیرید.
بهتون توصیه می کنم یه دفترچه اسکیس واسه خودتون بخرید و یه بانک اطلاعاتی قوی واسه خودتون درست کنید. از دیاکرام ها گرفته تا عرصه بندی، سازه، تاسیسات، جزئیات و ..... که از تو کتابای مختلف میشه جمع کرد.
اگه کلاس برید خیلی بهتره ، اما اگه نمیتونید چیزی رو از دست ندادین و خودتون از عهدش بر میاید! اگر تلاش کنید البته!
در مورد این که کجا کلاس برید می دونم دیره، اما از بین اساتیدی که من می شناسم و باهاشون کار کردم مهندس شکوهی رو به شدت توصیه می کنم که توی مرکز معماری کلاس دارن. می دونم که بعد از عید دوره ای به اسم تفکر ترسیمی دارن که واسه ایده پردازی و طی کردن فرآیند طراحی بهتون کمک می کنه. می تونم چنتا از کاراشم اینجا بزارو واستون که بیشتر آشنا شید. مخصوص واسه کسایی که پرسپکتیوشون خوبه این دوره به کارشون میاد. ولی هر جا برید به سبک خودشون سعی می کنند که شما رو راه بندازن. فراموش نکنید مهمترین چیز خودتونین و اینکه بخواین!
بازم اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم کاری کرده باشم چون از اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم. به امید موفقیت همه شما!
سلام!!! خوبین؟؟؟ مرسی که برای ما وقت میذارید!!! بدونید که توصیه های شما می تونه برا ما تاثیر قابل توجهی داشته باشه!!! یه چن تا سوال بنیادین دارم!!! واقعا ممنون می شم اگه مبسوط توضیح بدین!!!
1. در مورد آماده سازی خودتون واسه آزمون یه توضیح اجمالی بدین؟؟؟
2. در مورد آماده سازی ذهنتون واس طراحی معماری توضیح بدین؟؟؟
3. در مورد تکنیک های خودتون واسه ترسیم توضیح بدین؟؟؟
4. نحوه ی برخورد شما با آزمون چطوری بود، که سبب کسب موفقیت شما شد؟؟؟
5. (مهم) چن تا نمونه کار از خودتون بذارید و تحلیلش کنید؟؟؟
6. خودتون سوالای جا مونده رو بفرمایید؟؟؟
بی نهاییت سپاسگذارم!!! ما رو تو این روزای حساس تنها نذارید!!!

m_architect

عضو جدید
سلام!!! خوبین؟؟؟ مرسی که برای ما وقت میذارید!!! بدونید که توصیه های شما می تونه برا ما تاثیر قابل توجهی داشته باشه!!! یه چن تا سوال بنیادین دارم!!! واقعا ممنون می شم اگه مبسوط توضیح بدین!!!

خواهش می کنم.
1-مسلما اولین کاری که من کردم این بود که دستم رو قوی کنم. شما حتی اگر راندوتون هم خوب باشه تا زمانی که پرسپکتیو رو دریت نکشید کارتون به چشم نمیاد! پس اولین مرحله اینه که درست یاد بگیرین پرسپکتیو بزنین! تمرین خط رو حتی تا آخرین روز داشته باشین
2- یه دفترچه تهیه کردم و هر اطلاعاتی که تو کتابا میدیدم جمع می کردم. کار اتود می کردم. کارای ساده و هندسی. فراموش نکنید در اسکیس نمی خواد فیل هوا کنید. یه کار ساده ولی درست بهتر از یه کار پیچیده اما غلطه!
3- اگه منظورت تکنیک ترسیمه من اول با مداد کلیت رو می کشیدم. بعد با ماژیک راندو می کردم و در نهایت با ماژیک f روش میومدم.
4- خیلی راحت با سوال برخورد کن و فقط به اون چیزایی که ازت می خوان جواب بده! یعنی اگه کار عملکردیه به عملکرد توجه کن، اگه کانسپچواله رو ایده پردازی وقت بذار.
چنتا از کارام رو هم می ذارم البته الان آرشیو کاملم در دسترسم نیست ولی یه چیزایی دارم.

آخرین ویرایش:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهش می کنم.
1-مسلما اولین کاری که من کردم این بود که دستم رو قوی کنم. شما حتی اگر راندوتون هم خوب باشه تا زمانی که پرسپکتیو رو دریت نکشید کارتون به چشم نمیاد! پس اولین مرحله اینه که درست یاد بگیرین پرسپکتیو بزنین! نمرین خط رو حتی تا آخرین روز داشته باشین
2- یه دفترچه تهیه کردم و هر اطلاعاتی که تو کتابا میدیدم جمع می کردم. کار اتود می کردم. مارای ساده و هندسی. فراموش نکنید در اسکیس نمی خواد فیل هوا کنید. یه کار ساده ولی درست بهتر از یه کار پیچیده اما غلطه!
3- اگه منظورت تکنیک ترسیمه من اول با مداد کلیت رو می کشیدم. بعد با ماژیک راندو می کردم و در نهایت با ماژیک f روش میومدم.
4- خیلی راحت با سوال برخورد کن و فقط به اون چیزایی که ازت می خوان جواب بده! یعنی اگه کار عملکردیه به عملکرد توجه کن، اگه کانسپچواله رو ایده پردازی وقت بذار.
چنتا از کارام رو هم می ذارم البته الان آرشیو کاملم در دسترسم نیست ولی یه چیزایی دارم.
دستتون درد نکنه!!! واقعا مرسی!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش می کنم.
1-مسلما اولین کاری که من کردم این بود که دستم رو قوی کنم. شما حتی اگر راندوتون هم خوب باشه تا زمانی که پرسپکتیو رو دریت نکشید کارتون به چشم نمیاد! پس اولین مرحله اینه که درست یاد بگیرین پرسپکتیو بزنین! نمرین خط رو حتی تا آخرین روز داشته باشین
2- یه دفترچه تهیه کردم و هر اطلاعاتی که تو کتابا میدیدم جمع می کردم. کار اتود می کردم. مارای ساده و هندسی. فراموش نکنید در اسکیس نمی خواد فیل هوا کنید. یه کار ساده ولی درست بهتر از یه کار پیچیده اما غلطه!

مهندس من دستم قوی نیست برا اونی که توی ذهنم هست که راحت بتونم بکشم ،پرسپکتیو هم میدونم که کدوم نقطه باید بره به گریز و اینها ولی نمی تونم درست همه را ببرم تو ی گریز عکس هم چشمی میکشم به نظرتون من چیکار کنم که بتونم توی پرسپکتیو کشیدن و قوی شدن دستم کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

--زهرا

عضو جدید

mazyar_01010 دستت درد نکنه سوالات خیلی جامع بود ودست m_architectهم درد نگیره ک خیلی جامع توضیخ داد;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عذرا پستتو پاک کردی؟؟؟!!!

اره اول به خاطر اینکه خواستم سوال تو با جواب مهندس پشت سر هم بیفتن
2ام ترسیدم امروز دپرسم نتونم همه تلاشم کنم و قول الکی داده باشم که اون هم ازلحاظ شرعی و عرفی اشتباه هستش

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره اول به خاطر اینکه خواستم سوال تو با جواب مهندس پشت سر هم بیفتن
2ام ترسیدم امروز دپرسم نتونم همه تلاشم کنم و قول الکی داده باشم که اون هم ازلحاظ شرعی و عرفی اشتباه هستش
شرعی و عرفی رو می پذیرم!!! :دی

m_architect

عضو جدید
مهندس من دستم قوی نیست برا اونی که توی ذهنم هست که راحت بتونم بکشم ،پرسپکتیو هم میدونم که کدوم نقطه باید بره به گریز و اینها ولی نمی تونم درست همه را ببرم تو ی گریز عکس هم چشمی میکشم به نظرتون من چیکار کنم که بتونم توی پرسپکتیو کشیدن و قوی شدن دستم کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

ببین من نمیتونم میانبر بهت نشون بدم! تو مجبوری اینقدر پرسپکتیو بزنی که واست ساده شه. یه تمرین بهت توصیه می کنم. عکس پروژه واقعی و ساده رو پرینت بگیر. گریز هاشو مشخص کن از روی عکس و خودت از نو اونو بکش. بعد ایزومتریک اینو بکش و در ادامه اونو تجسم کن و از یه زاویه دیگه بکش. همش هم تو یه شیت که تمرین ترکیب بندی مدارک هم شده باشه.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین من نمیتونم میانبر بهت نشون بدم! تو مجبوری اینقدر پرسپکتیو بزنی که واست ساده شه. یه تمرین بهت توصیه می کنم. عکس پروژه واقعی و ساده رو پرینت بگیر. گریز هاشو مشخص کن از روی عکس و خودت از نو اونو بکش. بعد ایزومتریک اینو بکش و در ادامه اونو تجسم کن و از یه زاویه دیگه بکش. همش هم تو یه شیت که تمرین ترکیب بندی مدارک هم شده باشه.

منظورتون از پروزه واقعی اینکه کار معمارای بزرگ باشه یا یک کار معمولی ؟؟؟؟؟؟؟
خودتون نمی تونید یک نمونه بزارید که من برم بکشمش،یعین برای یک حجم ساده سعی کنم از زوایای مختلف بکشم حتی اگه اون زوایه را نداشته باشم
توی انتخاب نقطه گریز هام گاهی وقتی میکشم میگم کاش دورتر یا نزدیکتر بود ،شما توصیه ای ندارید برای این مشکلم؟؟؟؟؟؟؟

farzaneh si

عضو جدید

سلام مهندس خسته نباشید ممنون می شم اگه در مورده ایده پردازی تو اون 4 ساعت کنکور راهنماییم کنید من فقط استرس اونا دارم چون باید سریع مطابق با موضوع بتونیم اسکیس بزنیم :cry:

m_architect

عضو جدید
سلام مهندس خسته نباشید ممنون می شم اگه در مورده ایده پردازی تو اون 4 ساعت کنکور راهنماییم کنید من فقط استرس اونا دارم چون باید سریع مطابق با موضوع بتونیم اسکیس بزنیم :cry:

اصلا استرس نداشته باشید! ببینید شما می تونین از عنوان اسکیس و چیزی که تو صورت سوال گفته شده و اطلاعاتی که از پیش جمع کردین، یه بسته اطلاعاتی در مورد موضوع بسازید که راهنماییتون می کنه به سمت چیزی که باید باشه. خود طراحای سوالم نمیدونن جواب اسکیس چیه، بلکه میان ببین شما چیکار کردین!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا هم نمونه های از کارهام هست که خواسته بودین.

مشاهده پیوست 202130مشاهده پیوست 202131

کارتون خیلی نایس هستش من که خوشم اومد به خصوص سیاه سفیده چون من از کار سیاه سفید خوشم میاد کلا،خدایش چقدر طول کشید که به اینی که هستید تبدیل شدید،روزی چند ساعت تمرین می کردید؟؟
ما ترم 1که بودیم 1ماه بیشتر استاد نداشتیم که اون هم رفت استرالیا ما فقط خط کشیده وبودیم اون یک ماه بعدش هم سر ته کلاسمون هم اوردن ،من اصولی هیچ وقت یادمون ندادن ،ترم 2هم استاد میگفت برید 14تاکار بکشید و راندو کنید بیارید و جلسه بعدش 2برابر و همین طور برا خاطر همنیه که من مشکل دارم و فقط چشمی میکشم

farzaneh si

عضو جدید
اصلا استرس نداشته باشید! ببینید شما می تونین از عنوان اسکیس و چیزی که تو صورت سوال گفته شده و اطلاعاتی که از پیش جمع کردین، یه بسته اطلاعاتی در مورد موضوع بسازید که راهنماییتون می کنه به سمت چیزی که باید باشه. خود طراحای سوالم نمیدونن جواب اسکیس چیه، بلکه میان ببین شما چیکار کردین!

درسته ممنون. آخه اولین بارمه می خوام اسکیس بدم .مثلاٌ پارسال موضوع اسکیس گنبد نماا بوده نزدیکه حرم مطهر واسه همین نباید گنبد می ذاشتن اونایی که گذاشتن کلاٌ حذف شدن موضوعا داره مفهومی می شه و چیزایی می گن که ادم اصلاٌ نشنیده تا حالا واسه همین تا می یاد ببینه سوال چی گفته زمانا از دست می ده. مثلا اگه کسی تا حالا موزه هنرهای معاصره تهرانا ندیده باشه نمی تونه ی گالری بهش اضافه کنه.شما چه کتاب یا منبعی رو واسه آشنایی بیشتر با موضوعا پیشنهاد می کنید؟؟

m_architect

عضو جدید
عالی!!! واقعا حرفه ایه!!! سر جلسه ام همینطور کار کردین؟؟؟ میشه اشکالات کار منم بگید؟؟؟مشاهده پیوست 202134مشاهده پیوست 202135

احساس می کنم هنوز تو پرسپکتیو باید کار کنی. پشت کاراتو سیاه نکن سعی کن یه فضای شهری بکشی. نمی خواد اینقر آدمات واقعی باشن.
ولی در کل کار کنی یه چیزی میشی

m_architect

عضو جدید
کارتون خیلی نایس هستش من که خوشم اومد به خصوص سیاه سفیده چون من از کار سیاه سفید خوشم میاد کلا،خدایش چقدر طول کشید که به اینی که هستید تبدیل شدید،روزی چند ساعت تمرین می کردید؟؟
ما ترم 1که بودیم 1ماه بیشتر استاد نداشتیم که اون هم رفت استرالیا ما فقط خط کشیده وبودیم اون یک ماه بعدش هم سر ته کلاسمون هم اوردن ،من اصولی هیچ وقت یادمون ندادن ،ترم 2هم استاد میگفت برید 14تاکار بکشید و راندو کنید بیارید و جلسه بعدش 2برابر و همین طور برا خاطر همنیه که من مشکل دارم و فقط چشمی میکشم

من از دوره کارشناسی کار می کردم. اما بعد از کنکور شروع کردم به صورت جدی کار کردن. منم خیلی چیزا رو خارج از دانشگاه یاد گرفتم. مخصوصا از آقای مهندس شکوهی که خیلی به من یاد دادن!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
احساس می کنم هنوز تو پرسپکتیو باید کار کنی. پشت کاراتو سیاه نکن سعی کن یه فضای شهری بکشی. نمی خواد اینقر آدمات واقعی باشن.
ولی در کل کار کنی یه چیزی میشی
مرسی!!! ممنونم!!!
شما نمونه شیت طراحی شده خودتون ک شامل پلان و سایر مدارک باشه، دارین؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا