تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب قشنگ بگو استادت چی گفته و چی میخواد ما هم بهش فک کنیم خب ،صورت سوال بزار شاید ما هم شیطون گولمون زد و تمرین های شما را انجام دادیم
1- شبستان
2-باغی هست خانه باغبان
3-نمازخانه
4- سرای محله ( سایتش یه پارک L شکله که یه قسمتش پاتوق اراذل و اوباشه و باید یه راهکاریم برای اون پیاده کنیم )

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واسه مبلمان شهری و اینا من قبلا یک چیزایی دیدم توسلی یک چند تا کتاب داره میگن خیلی خوبه من که یکی پی دی اف داشتم فک کنم برا طراحی سرای محله خوبه چون یادمه نسبت های دیوار عرض توی حالت های قدیم نوشن داده بودو گفته بود درواقع قسمتی سنتی کار بود که ما باید بخوینم و خودمون به بروز و نیازهامون ابدیتش کنیم :smile: من برا پایان نامه ام اونا را خوندم خیلی خوشم اومده بود
خب عذزا (یاد گرفتم اسمتو بنویسم) پی دی اف رو میشه بزاری یا لینک بدی دان کنم

samranegon

عضو جدید
فدای تو رفیق.درسته راستش یکی از گریزا رو بدجایی انتخاب کردم که مجبور شدم یه نقطه ای و دو نقطه ای رو ترکیب کنم چون اولین بارم بود خیلی از خطوطو الا بختکی رسوندم مقصد .............من مشکلم همین مبلمان شهری اس.........نمیدونم چه کنم......مقاله ای.کتابی چیزی سراغ ندارین؟
متاسفانه منبع يا نداره يا اينقد پخشو پلاست كه نبودنش بهتر بود
اما از رو كاتالوگهاي شركتا و توي رندراي ابجكتاي اماده مكس يا مجموع rpc ميتوني اسكيس بزني، من قد يه زونكن كارداني از روشون زدم عالي بودن، اما اگه بتوني خودت طراحيشون كني هم خوبه هم پول خوبي توشه اما به شرطي كه به بيننده بخورونيش كه همچين چيزي درسته

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- شبستان
2-باغی هست خانه باغبان
3-نمازخانه
4- سرای محله ( سایتش یه پارک L شکله که یه قسمتش پاتوق اراذل و اوباشه و باید یه راهکاریم برای اون پیاده کنیم )

اقا سجاد میگم برای هر کدوم تعرفی نگفته که منظور چیه که ادم بدونه چه ریزفضاهای میخواد تعریف کنه ،مثلا این شبستانه ، چه جورشبستانی هستش؟؟؟؟در واقع یک فضای فرهنگی تیو پارک منظورش بوده؟؟؟؟؟اخه اگه تعریف فضاها معلومه شه می تونه ریز فضا ها را تعریف کنه
2اینکه خانه باغ بان توی یک باغ تعریف شه ؟؟؟؟؟؟؟؟اقلیم ها کجاست ؟؟؟؟؟؟محصولشون چیه ؟؟؟؟؟متراژ زمین نداده ؟؟؟؟؟؟
3نمازخونه هم توی پارکه برای چند نفر باید طراحی شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4.سرای محله ،یک سوال تعریف این سرای محله را شما چی میگید مگه همون مکانی نیست که چندین تا محله بهم میرسن درواقع به عبارتی یک فضای فرهنگی که هم شامل کتابخونه و....و فضای ورزشی و تفریحی برای چندین محله باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا غیر از اینه ،حالا ارازی کجا هستن نکنه گفته باشه توی قسمت وسطش ؟؟
اگه بشه یکم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم،موضوعاتش جالبه ها :smile:

خب عذزا (یاد گرفتم اسمتو بنویسم) پی دی اف رو میشه بزاری یا لینک بدی دان کنم

دوستم بهم داده بود قبلا باید بگردم توی لب تابم پیدا کنم ،فردا میگردم پیدا کردم حتما میزارم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا سجاد میگم برای هر کدوم تعرفی نگفته که منظور چیه که ادم بدونه چه ریزفضاهای میخواد تعریف کنه ،مثلا این شبستانه ، چه جورشبستانی هستش؟؟؟؟در واقع یک فضای فرهنگی تیو پارک منظورش بوده؟؟؟؟؟اخه اگه تعریف فضاها معلومه شه می تونه ریز فضا ها را تعریف کنه
2اینکه خانه باغ بان توی یک باغ تعریف شه ؟؟؟؟؟؟؟؟اقلیم ها کجاست ؟؟؟؟؟؟محصولشون چیه ؟؟؟؟؟متراژ زمین نداده ؟؟؟؟؟؟
3نمازخونه هم توی پارکه برای چند نفر باید طراحی شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4.سرای محله ،یک سوال تعریف این سرای محله را شما چی میگید مگه همون مکانی نیست که چندین تا محله بهم میرسن درواقع به عبارتی یک فضای فرهنگی که هم شامل کتابخونه و....و فضای ورزشی و تفریحی برای چندین محله باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا غیر از اینه ،حالا ارازی کجا هستن نکنه گفته باشه توی قسمت وسطش ؟؟
اگه بشه یکم بیشتر توضیح بدی ممنون میشم،موضوعاتش جالبه ها :smile:

دوستم بهم داده بود قبلا باید بگردم توی لب تابم پیدا کنم ،فردا میگردم پیدا کردم حتما میزارم
همون
موضوعات به نظرم ساده نیست شاید فلسفی باشه........حالا من میزنم یه چیزایی میزارم و نشون استاد که دادم بازم میام میگم که منظورش چی بوده .....راستش خیلی گیر داده رو اقلیم شمال........و موضوعاتی که مفهومی هستن............اسکیس معماری داره سمت همچین موضوعاتی میره
نماز خانه برای 20 مرد و 20 زن.سرای محلم منم همون تعریف شمارو دارم کلا زیاد توضیح نداد فک کنم جلسه بعد جالب باشه............

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه منبع يا نداره يا اينقد پخشو پلاست كه نبودنش بهتر بود
اما از رو كاتالوگهاي شركتا و توي رندراي ابجكتاي اماده مكس يا مجموع rpc ميتوني اسكيس بزني، من قد يه زونكن كارداني از روشون زدم عالي بودن، اما اگه بتوني خودت طراحيشون كني هم خوبه هم پول خوبي توشه اما به شرطي كه به بيننده بخورونيش كه همچين چيزي درسته
ممنون.این کتابای طراحی شهری بدرد میخورن؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
همون
موضوعات به نظرم ساده نیست شاید فلسفی باشه........حالا من میزنم یه چیزایی میزارم و نشون استاد که دادم بازم میام میگم که منظورش چی بوده .....راستش خیلی گیر داده رو اقلیم شمال........و موضوعاتی که مفهومی هستن............اسکیس معماری داره سمت همچین موضوعاتی میره
نماز خانه برای 20 مرد و 20 زن.سرای محلم منم همون تعریف شمارو دارم کلا زیاد توضیح نداد فک کنم جلسه بعد جالب باشه............

اتفاقا من هم از موضوعاتی که گفته خوشم اومد چون ساده نیست مفهمویه سرای محله اش هم بیشتر به شهرسازی میخوره تا معماری ،میخواد کتابهای توسلی را خونده باشی ،به نظر من هم جلسه بعد جالبه ،حالا کی هست این جلسه بعدتون ؟
من هر چند دست ازادم خوب نیست ولی سعی میکنم به ریز فضاها و پلان و حجم یک فکری کنم اگه بد کلاس بیای توضیح بیشتری بدی که ممنون میشم
راستش من با یان تعریفی که ازگوگل پیدا کردم واسه شبستان حس میکنم جنبه فلسفی کار براش مهم بوده که ببینه چی تعریف می کنید:
شبستان قسمتی است از مسجدهای بزرگ که دارای سقف است. شبستان‌ها فضاهای سرپوشیده و دارای ستون‌های یک شکل و موازی‌اند که از یک طرف به صحن مسجد راه دارند. همچنین شَبستان مکانی بود در خانهٔ پادشاهان قدیم که خلوت‌خانه و حرم‌سرا و خوابگاه آنان به‌شمار می‌آمد. در دورهٔ قاجار در ایران شبستان را اندرون، اندرونی و زنانه می‌گفتند.
به نظرم یک مکانی که حتی حالت عرفانی هم داشته باشه یک مکان برای خلوت کردن یا چه می دونم شاید بشه از یک قسمت کار مهندس احمدی مال کار توی دزفول استفاده کرد یک تغییراتی ایجاد کرد و با کار که میخوایم تبدیلش کرد به نظرم اون میتونه همچین حسی را داشته باشه ،یک عرفانی باید به وجود بیاری ،من که سایت نمی دونم کجاست و چه جوریه که بگم چه جور شه ،ولی از موضوعاتتون بدجور خوشم اومد چون تاالان کارشون نکردم ادم به چالش می کشونه و مجبور به فک کردن :smile:
شبستان بشه ترکیب عرفان و فرهنگی به نظرم جالب میشه روش فک کن ببین به کار میاد یا نه http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w20.gif

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال هاشور که میزنید هاشورا را صاف بزنیم یا یکم بلرزونیم ؟؟؟؟؟؟
توی یک کاری دیدم هاشورا هم لرزونده بودن ؟؟؟؟
حس میکنم هاشور میزنم درسته کوچیکه شاید 1.5سانت ولی یکم کج میشه وقتی تند تند میزنم،اروم بزنی حس ترس داره تند هم میزنی یک جوری میشه ،راهکارش کسی میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟

samranegon

عضو جدید
بچه ها یک سوال هاشور که میزنید هاشورا را صاف بزنیم یا یکم بلرزونیم ؟؟؟؟؟؟
توی یک کاری دیدم هاشورا هم لرزونده بودن ؟؟؟؟
حس میکنم هاشور میزنم درسته کوچیکه شاید 1.5سانت ولی یکم کج میشه وقتی تند تند میزنم،اروم بزنی حس ترس داره تند هم میزنی یک جوری میشه ،راهکارش کسی میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها
اگه كلي حساب كنيم هاشور بايد صاف باشه و زيباتره كه از چپ به راست (/)زاويه 45 تا 60 داشته باشه، چون چشم موازي مسيري ميشه كه چشم انسان از اون زاويه شيتو بررسي ميكنه (چشم ما از چپ به راست شروع به بررسي ميكنه واسه همينه گافرون عقيده داره چاپهاي تيزابي رامبراند فقط وقتي به معناي حقيقيشون ميشه رسيد كه همونطور كه رامبراند رو فلز كنده تشون ببينيمش(وقتي چاپ ميشه mirror ميشه))ولي چون سطوح ناهمگوني تو كار داريم واسه اينكه هاشوراي ناهمگونيم بايد درست كنيم سعي ميكنيم سطحي كه مساحتش بيشتر از همه ست رو به اين هاشور بديم و بقيه رو هاشوراي ديگه بزنيم(جداي از اينا خيليم بستگي به چيزي كه داري ميكشي و ابزاري كه دستته داره).
البته اين كليته و باتوجه به اينكه قرار نيست جاي اسكيس،پرينت بگيريم ميتوني هرچي دل تنگت ميخوادبگي ، من كه دوست دارم اشتباهاي خودمو بكنم جاي اينكه درستاي بقيه رو تكرار كنم(اما كاراي اونارم بايد حتما مطالعه كني و بعد دنبال كار خودت بگردي) دوتا نمونه يكيشون (Piranesi, Giovanni Battista (1720–1778 و دوميRoche, Kevin 1922 رو با دقت نگاه كن خيلي اموزنده ست(تفاوت زماني هم در نظر بگير):
09148255776.jpgjgv,jhb.jpg

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
اگه كلي حساب كنيم هاشور بايد صاف باشه و زيباتره كه از چپ به راست (/)زاويه 45 تا 60 داشته باشه، چون چشم موازي مسيري ميشه كه چشم انسان از اون زاويه شيتو بررسي ميكنه (چشم ما از چپ به راست شروع به بررسي ميكنه واسه همينه گافرون عقيده داره چاپهاي تيزابي رامبراند فقط وقتي به معناي حقيقيشون ميشه رسيد كه همونطور كه رامبراند رو فلز كنده تشون ببينيمش(وقتي چاپ ميشه mirror ميشه))ولي چون سطوح ناهمگوني تو كار داريم واسه اينكه هاشوراي ناهمگونيم بايد درست كنيم سعي ميكنيم سطحي كه مساحتش بيشتر از همه ست رو به اين هاشور بديم و بقيه رو هاشوراي ديگه بزنيم(جداي از اينا خيليم بستگي به چيزي كه داري ميكشي و ابزاري كه دستته داره).
البته اين كليته و باتوجه به اينكه قرار نيست جاي اسكيس،پرينت بگيريم ميتوني هرچي دل تنگت ميخوادبگي ، من كه دوست دارم اشتباهاي خودمو بكنم جاي اينكه درستاي بقيه رو تكرار كنم(اما كاراي اونارم بايد حتما مطالعه كني و بعد دنبال كار خودت بگردي) دوتا نمونه يكيشون (Piranesi, Giovanni Battista (1720–1778 و دوميRoche, Kevin 1922 رو با دقت نگاه كن خيلي اموزنده ست(تفاوت زماني هم در نظر بگير):
مشاهده پیوست 201322مشاهده پیوست 201323
همه چیزایی که گفتی کاملا درسته دمت گرم.................
چند تا استاد خارجی اسکیس معرفی میکنی یا مثلا معماری که اسکیساش تو سایتش باشه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
مشاهده پیوست 201322مشاهده پیوست 201323

مرسی از راهنمایی ات مهندس

jon_sina

عضو جدید
سلام به همه عیدتون مبارک
موضوع زیر در مورد اقلیم بوشهر هست در حد پلان
کسی میدونه جنس کاغذ های امتحان چیه؟ چه اندازه میدن؟
کتاب
1000 X European Architecture - (Malestrom) توش مثال های خارجی زیادی هست که همه نوع موضوع هست با پلان و مقطع و حجم

Photo0126.jpg

پیوست ها

• 20140321(010).jpg
    20140321(010).jpg
    4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

zero.majnoon

عضو جدید
وضعیت روحی؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin:

بابا شوخی کردم سر کلاس پیش استاد رسوای عالممون نکنی بگی سجی چسبده به قغس:D
اینم یه کار دیگه برا مهد کودک تو شمال.........عیدی فراموش نشود ببخشید نظر منظورم بود
مشاهده پیوست 201259http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=201259&d=1395400013

سلام. اول اینکه کارت همین رنگِ یا این رنگش کردی؟ ( مثلا توی فتوشاپ)...به نظر میاد دستت بد نیست...اما هنوز خیلی جای کار داره....اول با مداد کشیدی بعد ماژیک و اف؟ یا یک راست با اف؟....ارائه ات ایراد هایی داره که وقت میخواد بیانش...اما کلیتش خوبه و چون سه ماه فرصت داری کاملا واضحه که عالی هم میشه....اما خود بنایی که طراحی کردی از اساس مشکل داره....اصلا مهد کودک نیست این بنا....مهد کودک جاییِ که بیشتر از اینکه آدم بزرگسال ببینی بچه می بینی...پس باید مقیاس هات مقیاس کودک باشه....باید حتی توی ارائه ات کودک بیشتر ببینی تا بزرگسال....پرسناژ هاتو هدف دار بزار....نه صرفا برای اینکه باشن....در مورد اقلیم هم بی توجهی کردی....درسته که سقف شیبدار گذاشتی و به نظر میاد که بنات از کف بالاست...اما خیلی بیشتر میشد روی اقلیمش کار کرد....یک بنا در شمال پنجره های زیادی میخواد برای تهویه....پنجره هایی که گذاشتی عمودی و طویل ان....یک کودک رو به وحشت می اندازن....بچه ها به خودیه خود علاقه ای به رفتن به مهد کودک و جدا شدن از مادر و پدرشون ندارن....پس تو به عنوان یک معمار باید جوری طراحی کنی که یک بچه وقتی بنای تو رو از دور می بینه مشتاق بشه به رفتن داخل بنا.....همون طور که وقتی تاب و سرسره می بینه کلا مادر رو فراموش می کنه....یک مهد کودک به رنگ هم نیاز مبرم داره....بچه ها چیزهای رنگی دوست دارن.....کارت بیشتر از اینکه شبیه مهد کودک باش شبیه یک بنای اداریِ......پیشنهاد من به شما: چند تا مهدکودک ببین...به خصوص نمونه ی خارجی، همیشه اول به کاربری که از بنا میخواد استفاده کنه فکر کن و اینکه بنا کجا قراره ساخته بشه
موفق و پاینده باشی

ماژیک

عضو جدید
ببخشید بچه ها یکسری از بچه ها به من پیام دادن و سوال پرسیدن که از اون زمان زیادی می گذره و من تازه الان امدم و چک کردم معذرت می خوام که جواب ندادم سعی می کنم از این به بعد بیشتر به اینجا سر بزنم و سولات بچه ها رو جواب بدم
با آرزوی موفقیت برای همه شما امیدوارم که سال خوبی پیش رو داشته باشید

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید بچه ها یکسری از بچه ها به من پیام دادن و سوال پرسیدن که از اون زمان زیادی می گذره و من تازه الان امدم و چک کردم معذرت می خوام که جواب ندادم سعی می کنم از این به بعد بیشتر به اینجا سر بزنم و سولات بچه ها رو جواب بدم
با آرزوی موفقیت برای همه شما امیدوارم که سال خوبی پیش رو داشته باشید

سلام!!! خوبین؟؟؟ مرسی که برای ما وقت میذارید!!! بدونید که توصیه های شما می تونه برا ما تاثیر قابل توجهی داشته باشه!!! یه چن تا سوال بنیادین دارم!!! واقعا ممنون می شم اگه مبسوط توضیح بدین!!!
1. در مورد آماده سازی خودتون واسه آزمون یه توضیح اجمالی بدین؟؟؟
2. در مورد آماده سازی ذهنتون واس طراحی معماری توضیح بدین؟؟؟
3. در مورد تکنیک های خودتون واسه ترسیم توضیح بدین؟؟؟
4. نحوه ی برخورد شما با آزمون چطوری بود، که سبب کسب موفقیت شما شد؟؟؟
5. (مهم) چن تا نمونه کار از خودتون بذارید و تحلیلش کنید؟؟؟
6. خودتون سوالای جا مونده رو بفرمایید؟؟؟
بی نهاییت سپاسگذارم!!! ما رو تو این روزای حساس تنها نذارید!!! :)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها خیلی اعصاب داغونه برنامه عیدم بهم نمیزارن کار کنم ،همه ازم انتظار دارن هر چی میام دو در کنم که نرم بیرون نمیشه ،بچه ها پیشنهادی چیزی ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها خیلی اعصاب داغونه برنامه عیدم بهم نمیزارن کار کنم ،همه ازم انتظار دارن هر چی میام دو در کنم که نرم بیرون نمیشه ،بچه ها پیشنهادی چیزی ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا خودت نخوای کسی نمی تونه کاری و بهت تحمیل کنه!!! تصمیم آخر با خودته!!! خیلی قاطع نذا عیدت ب فنا بره!!! من به عزیزترین کسام گفتم شرایطم حساسه...!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا خودت نخوای کسی نمی تونه کاری و بهت تحمیل کنه!!! تصمیم آخر با خودته!!! خیلی قاطع نذا عیدت ب فنا بره!!! من به عزیزترین کسام گفتم شرایطم حساسه...!!!

باور کن خیلی هاش دست من نیست من بابام اینا14تا خواهر و برادرن و مامان اینا11تا ،همین که میان عید دیدنی هم خودش سخته برا من ،تازه من خونه هاشون هم نمی رم تازه امسال همه شون میرن یا از صبح میرن بیرون یا روزی 2بار ،تازه من خیلی ها میام کنسل میکنم اصلا نمی کشونم ،امروز گفتم که گفتم نمیرم بیرون خاله ام کلا سحر بیدارم کرده پاشو بریم پیاده روی:cry:میگم بابا یکی نخواد حالا سلامت باشه چه کنه میگه مگه دست خودشه زوری زوریه بدوپاشو:cry::cry::cry:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باور کن خیلی هاش دست من نیست من بابام اینا14تا خواهر و برادرن و مامان اینا11تا ،همین که میان عید دیدنی هم خودش سخته برا من ،تازه من خونه هاشون هم نمی رم تازه امسال همه شون میرن یا از صبح میرن بیرون یا روزی 2بار ،تازه من خیلی ها میام کنسل میکنم اصلا نمی کشونم ،امروز گفتم که گفتم نمیرم بیرون خاله ام کلا سحر بیدارم کرده پاشو بریم پیاده روی:cry:میگم بابا یکی نخواد حالا سلامت باشه چه کنه میگه مگه دست خودشه زوری زوریه بدوپاشو:cry::cry::cry:
حالا این عید زودی تمام میشه!!! بعد عید و از دست نده!!!

s.sahba

عضو جدید
سلام بچه ها، من هر چند گاهی میام اینجا و وقتی نوع جو اینجا رو می بینم چیزی به ذهنم میرسه ایندفعه هم می خوام این ذهنیاتمو بگم و برم. من کلا به شعر "چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید" خیلی اعتقاد دارم، بیایم یه خرده کلیشه ای فکر نکنیم و به جای فکر یه مدت فقط تحقیق کنیم من 2،3 روز فقط گشتم و نظرات و نتایج داوطلبای سالهای قبلو خوندم، شرایط داوطلبا خیلی پیچیده بود، بعضیا رتبه های بالایی داشتن مثل 1500 و با اسکیس دولتی قبول شدن، بعضیارتبه های خیلی خوبی داشتن مردود شدن، بعضیا با رتبه های پایین مردود شدن خیلیا هم با رتبه های اولیه خیلی خوب تو اسکیسم خیلی خوب بودن و بهترین جاها قبول شدن و.......خیلیا از اسکیس خیلی راضی اومدن بیرون اما درصدشون خیلی پایین شد و برعکس، خیلیا هم اصلا راضی نبودن و درصدشون بالا شد و برعکس.... حالا به نظرتون چه نتیجه ای میشه از این همه بالا و پایین گرفت؟ به نظر من معنی بزرگی که این موضوع داره اینه که هرگز نمی تونیم نتایج اسکیسو کاملا بر آمده از تمرین فراوان، شب و روز به فکر اسکیس بودن، دم به دقیقه تو این تاپیکا بودن، با موفق های کنکور های سال های قبل حرف زدن و... دونست تو یک کار هنری عوامل بی نهایتی موثرن که دیگه حوصله تایپ کردنشونو ندارم مثلا همین عدم قبولی رتبه های خیلی خوب رو خیلیا دلیلشو مغرور شدنشون میدونن اما به نظر من این خیلی فکر احمقانه ایه یه لحظه خودتونو جای این افراد بزارید آیا مغرور میشید؟؟!!! من یکی که انرژیک تر هم میشم، پس چرا بعضی ازونا فقط بعضی ازونا مردود میشن؟؟ یا این همه آدم تو این کلاسا ثبت نام میکنن آیا میشه گفت همشون درصد بالای 50 میارن؟؟ انقدر خودتون درگیر بعضی چیزا تو زندگی نکنید که اصلا ارزششو نداره، باور کنید کسی رو دیدم که 88 معماری بود و 11 منظر اما هیچ جا قبول نشد، هیچ تضمینی برای قبولی یا عدم قبولی نیست با هر رتبه ای که بگید، پس با همه این حرفا باور کنید هیچ معجزه ای تو اسکیس من و شما با تمرین کردن تو 4روز عید بوجود نخواهد آمد. من نمیگم بیخیال باشید و باشیم به هیچ عنوان اما یادتون باشه این آزمون امتحان کنکور کارشناسی نیست که هر روزش تعیین کننده باشه هر چند که من به اون هم خیلی معتقد نیستم این یک آزمون به قولی هنری_علمی است که تا حد زیادی سلیقه داوران در اون موثره حالا این نظر منه دیگه خودتون میدونید، امیدوارم همگی موفق باشید.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها، من هر چند گاهی میام اینجا و وقتی نوع جو اینجا رو می بینم چیزی به ذهنم میرسه ایندفعه هم می خوام این ذهنیاتمو بگم و برم. من کلا به شعر "چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید" خیلی اعتقاد دارم، بیایم یه خرده کلیشه ای فکر نکنیم و به جای فکر یه مدت فقط تحقیق کنیم من 2،3 روز فقط گشتم و نظرات و نتایج داوطلبای سالهای قبلو خوندم، شرایط داوطلبا خیلی پیچیده بود، بعضیا رتبه های بالایی داشتن مثل 1500 و با اسکیس دولتی قبول شدن، بعضیارتبه های خیلی خوبی داشتن مردود شدن، بعضیا با رتبه های پایین مردود شدن خیلیا هم با رتبه های اولیه خیلی خوب تو اسکیسم خیلی خوب بودن و بهترین جاها قبول شدن و.......خیلیا از اسکیس خیلی راضی اومدن بیرون اما درصدشون خیلی پایین شد و برعکس، خیلیا هم اصلا راضی نبودن و درصدشون بالا شد و برعکس.... حالا به نظرتون چه نتیجه ای میشه از این همه بالا و پایین گرفت؟ به نظر من معنی بزرگی که این موضوع داره اینه که هرگز نمی تونیم نتایج اسکیسو کاملا بر آمده از تمرین فراوان، شب و روز به فکر اسکیس بودن، دم به دقیقه تو این تاپیکا بودن، با موفق های کنکور های سال های قبل حرف زدن و... دونست تو یک کار هنری عوامل بی نهایتی موثرن که دیگه حوصله تایپ کردنشونو ندارم مثلا همین عدم قبولی رتبه های خیلی خوب رو خیلیا دلیلشو مغرور شدنشون میدونن اما به نظر من این خیلی فکر احمقانه ایه یه لحظه خودتونو جای این افراد بزارید آیا مغرور میشید؟؟!!! من یکی که انرژیک تر هم میشم، پس چرا بعضی ازونا فقط بعضی ازونا مردود میشن؟؟ یا این همه آدم تو این کلاسا ثبت نام میکنن آیا میشه گفت همشون درصد بالای 50 میارن؟؟ انقدر خودتون درگیر بعضی چیزا تو زندگی نکنید که اصلا ارزششو نداره، باور کنید کسی رو دیدم که 88 معماری بود و 11 منظر اما هیچ جا قبول نشد، هیچ تضمینی برای قبولی یا عدم قبولی نیست با هر رتبه ای که بگید، پس با همه این حرفا باور کنید هیچ معجزه ای تو اسکیس من و شما با تمرین کردن تو 4روز عید بوجود نخواهد آمد. من نمیگم بیخیال باشید و باشیم به هیچ عنوان اما یادتون باشه این آزمون امتحان کنکور کارشناسی نیست که هر روزش تعیین کننده باشه هر چند که من به اون هم خیلی معتقد نیستم این یک آزمون به قولی هنری_علمی است که تا حد زیادی سلیقه داوران در اون موثره حالا این نظر منه دیگه خودتون میدونید، امیدوارم همگی موفق باشید.
به نظرم معیارایی واس اسکیس هس که اگه رعایت کنیم نمره بهتری می گیریم!!! این تاپیکا رو منم خوندم و می گم بر ماست معیار های نمره آور و پیدا کنیم!!! مطمئن باش کسی ک اسکیس و 70 میزنه ب چیزایی تو مدت تحصیل یا دوران کنکور توجه کرده که بقیه نکردن!!! البته بگم دست قوی ام ابزار عالی واس نمره آوریه!!!!
حالا بگذریم... دوستان نظرتون چیه؟؟؟DSC_0045.jpg

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم معیارایی واس اسکیس هس که اگه رعایت کنیم نمره بهتری می گیریم!!! این تاپیکا رو منم خوندم و می گم بر ماست معیار های نمره آور و پیدا کنیم!!! مطمئن باش کسی ک اسکیس و 70 میزنه ب چیزایی تو مدت تحصیل یا دوران کنکور توجه کرده که بقیه نکردن!!! البته بگم دست قوی ام ابزار عالی واس نمره آوریه!!!!
حالا بگذریم... دوستان نظرتون چیه؟؟؟مشاهده پیوست 201406

کارت خیلی خوب شده ،دمت گرم مهندس،کلا کارات دوست دارم ،میگم چر ا اشل انسانی براش نمی کشی یکم حس واقعی تر به کارت میده

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کارت خیلی خوب شده ،دمت گرم مهندس،کلا کارات دوست دارم ،میگم چر ا اشل انسانی براش نمی کشی یکم حس واقعی تر به کارت میده
انسانی!!! ساختمون واقعا بلنده!!! من اصول پرسو رعایت می کتم!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
انسانی!!! ساختمون واقعا بلنده!!! من اصول پرسو رعایت می کتم!!!

نه بابا منظورم برا این نبود که ساختمون مشخص شه چند متره اینکه چه یمدونم انگار از نگاه یک فرد که به ساختمون نگاه میکنه ،اگه پیدا کردم نمونه توی کارام برات میزارم که بدونی منظورم چی بوده،وگرنه کارت واقعا عالیه من که دوس دارم یان سبک کار را

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا منظورم برا این نبود که ساختمون مشخص شه چند متره اینکه چه یمدونم انگار از نگاه یک فرد که به ساختمون نگاه میکنه ،اگه پیدا کردم نمونه توی کارام برات میزارم که بدونی منظورم چی بوده،وگرنه کارت واقعا عالیه من که دوس دارم یان سبک کار را
منظورت پرسناژه؟؟؟ میذارم معمولا... الان حسش نبود بذارم وگرنه حق با توئه!!! از رو خط افقم میتونی بفهمی چقده!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا